Пожарната получи модерни автомобили и контейнеровози

Нови 67 пожарни автомобила за борба с горските пожари и 32 контейнеровоза получиха противопожарните служби в страната.

Обратно в новината

Коментари - Пожарната получи модерни автомобили и контейнеровози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А знаете ли, че новите 4х4 пожарни автомобили трябва да стоят постоянно включени в контакта иначе акомулаторите им падат за три дни ?

Отново излишни пари дадени на вятъра. Пожарната трябва да гаси само в градовете и то само застраховани сгради, за да може да има някаква възвръщаемост и да се плащат сметките. Гасенето на горите си е чиста загуба, на никого ненужно действие, което единствено служи, за да се натоварва данъкоплатеца и да се крадат пари

Олеее, дано не мисли мнозинството от българите като теб.

НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ! 274 СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАШИНИ НА СТОЙНОСТ 274млн.лв А НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ 50 ЛИНЕЙКИ ОБОРУДВАНИ ЗА БЪРЗА ПОМОЩ.....

Спешната помощ да стане на частни начала и линейките да се купят с печалбите от дейността. Минимум държава, максимум частна собственост и инициатива

днеска ги видях.машините са супер.дано се ползват далго време *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Старшината - генерал Св. Лазаров лично ще "гаси пожарите" запалени от неадекватното правителство!!

97 млн.! 99 автомобила? Какво му струва на такъв автомобил един милион. За моята фирма закупих нов противопожарен автомобил и бетонова помпа от автосалон в чужбина двете за близо 720 000лв. По-скъпата машина бе помпата. Думи нямам, как точат някой от държавата.

"Стойността на проекта е над 97 млн. лева и се предвижда доставката на общо 274 специализирани автомобила от различен клас."

Май трябва да се върнеш в 1-ви клас за да те научат да четеп шреди да пишеш тъпите си мнения

До всички щастливци - Мини Марици Изток закупили от същите пожарни преди шест години . Разходи по поддръжка на 10 автомобила но месец средно 50000 лв без масла филтри и гориво . Примерни цени -гуми 4000лв брой ,специален размер произвежда само Мишлен в заводите в Франция -заден ресор 3600 лв и така все така . Честито на печелившите !!!???

Добре де какво предлагаш конска каруца и варел с вода в нея и издръшката почти без пари лятно време коня пасе свободно на ливадата за зимата пожарникарите са прибрали сеното и коня е осигурен добре дошли в 18 век:-)

Няма как да ти предлагам , защото явно много си скаран с техниката . На пазара има много по евтина за поддръжка и много по проходима такава . Ама при нас е така , взимаш 1000лв заплата обаче караш и поддържаш с класа .

Пожарникарите одавна са заслужили да получат по модерна техника в крайна сметка когато си рискуват живота поне да го правят с модерна екипировка та честита придобивка момчета

НА ГЕРБЕРАСТКИТЕ ОБЩИНИ ДА НЕ СЕ РАЗДАВАТ ПОЖАРНИ. ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТУРСКОЧЕРВЕНИТЕ, ТЕ И ПОЖАРНИТЕ СА ЧЕРВЕНИ.

деер

Преди почти 20 години на българска държавна делегация и е било предложено да откарат за България цял кораб с 5 годишни пожарни безплатно от Япония /с десен волан/. Познайте дали беше прието предложението......А иначе , нека да са ни от полза винаги и все по-рядко . Сега и ако помислите и за пожарникарските пособия, ще е супер.

Поклон за ЕС, така ни развиват, та ще цъфнем, сега да ядем пожарните автомобили. Дават за всичко освен за развитие на родното производство, дават ни 97 милиона и веднага им ги връщаме на техните производители на пожарни автомобили. Чели умишлено ни съсипват, само услуги, асфалт, разни електронни услуги дето намаляват броя на работещите. Даваме внос в ЕС и те ни връщат 80%, важното е че те решават за какво, в никакъв случай не е за развитие на родно производство.

За пожарни коли има пари за линейки няма

Тези пожарни /ако видите една от снимките/ пише че са по оперативна програма Околна среда 2007-2013г. Дойдоха преди една година и стояха в гараж на надлез Надежда в София. Пак ще трябва да целуват ръката на Бойко а не да правят помен с чужда пита.

Mekong Delta

А защо стояха една година?

Да ни бяха подарили резачки за дърва и усилени каруци със задвижване 15х15 за извозване на трупите - по-добре щеше да е! Народът е гладен и иска кебапчета, не техника!

дано този път камиончетата да са 4x4 и да имат грайфер по гумите, та като падне сняг да може да са използваеми... че досега раздават все спънати каруци

Браво ,голям пич!! Така се действа ... в екстрени случаи!?

8901

Добра новина.Честито!

Pesh0

И как ще се разпределят из страната ? 3 в София , 10 в Кърджали ,2 в Пловдив , 9 е село Калинка .

ББ свърши цялата работа това да се случи, а червените боклуци сега се надуват и си преписват чуждите заслуги.

бърда помощ да премине към пожарната и по високи заплати по ранно пенсиониране 50 х обещетение и може да им купят и нови линейки

Чакаме сега и 50 дарени ЗИЛ-а от матушка Рус....)) Най-добре 100 Камаза, че да се покажем колко сме ларж, ако може да са с вместимост за 40 т вода, да има...))

Ма ,знайте ли колко ма интересува какви автомобили имат огнеборците!? Аз си паля - те да му мислят как ще гасят!!!???

Браво ,пич!! Истински професионалист!?

Подпалвача,да не ти запаля миризливия врат...паляк

Браво ,голям пич!! Така се действа ... в екстрени случаи!?

Лелее,ама по добре беше Олигарски да изтегли заем и след това да го открадне заедно с шайката си,а не с този европейски проект... Нали народа ще плаща после,трябваше заем,тия гадни европейци,как вредят на партията майка,пари не и оставиха за закупуване на ромски гласове....

Пожарната получи модерни автомобили и контейнеровози Доган попитал Орешарски за какво са му противопожарни автомобили, след като срока им за експлоатация ще бъде много по-дълъг, от срока на изчезване на Българската гора , и го посъветвал тези пари от Еврофондовете да се пренасочат за спортна площадка в село Гулийка.

Ето това е трезва мисъл! ;))))) Подайте заявление при нас - очаква ви светло бъдеще, а някой ден може и под номер 15 да ви сложим, знае ли човек..?!

Абе не трябва така да се съгласяваме да ни подаряват техника за 90 милиона от ЕС! Къде ти по-добре е Партията да направи конкурс и да я купим! Сега подмолните европейци ще искат да намалим корупцията, да увеличим прозрачността, да внесем нов Съд и куп още такива гадости от нас!

Чудесна новина! Пожарникарите са най-самоотвержените и достойни хора в тази държава. Крайно време беше някой да се погрижи малко и за подобряване на екипировката и оборудването им. Дано ги обзаведат и с нови предпазни костюми, че техните са от основаването на пожарното дело в България.

Слагайте по един дефибрилатор и поемайте спешната помощ!

браво! наи накрая и на тях да обърнат внимание! бяха по зле от африканските служби!

Какво да правят (до сега) горките, като командваше ГЛАДЕН пожарникар Борисов?!

Тези пожарни /ако видите една от снимките/ пише че са по оперативна програма Околна среда 2007-2013г. Дойдоха преди една година и стояха в гараж на надлез Надежда в София. Пак ще трябва да целуват ръката на Бойко а да правят помен с чужда пита.