17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Evenfall

Все едно чета пловдив24 :D Напълно безполезна информация за пълнеж, даже не е новина.

Да пп.озная ли - хотел Бор?

Драго Криси, не всеки добър в кревата е добър журналист...

Мъка! Напишете за кой хотел става дума! Кой излъга Дир че са журналисти?

Всяка новина е така! Протести във Франция,но защо не се обяснява! Заев подава оставка,но защо не е ясно! Драми бол,без информация!0

Само малоумници ходят в тва село Велинград, ебади и помашката дупка пълна пародия на СПА, басейните малки и смешни джакузита и водни масажори почти няма, а стаите с соц. интериор далеч от модните тенденции а цените на хотелите като в Сейнт Мориц и Куршавел

Теракт. Скъпи са нощувките, по 11 000 на вечер за апартамент.

От ден на ден Дира става все по-зле.Стига сте поднясали третостепенни новини,без никаква конкретика.

Ако е в "Аура", то това е една дупка 2х2 метра до джакузито с капак отгоре и 2 помпи вътре. Огромен пожар!!!

Това е диверсия от конкуренцията от Дубай ! Все пак офертите на Дубай и Велинград бяха почти идентични ;)

Дира, много ви пада нивото. Някава помпа изгоряла а го представяте все едно целия хотел е изгорял. И да бяхте съобщили името?

Как ви намира такива гнусни същества Дира??? Изгоряла помпа на двора и апокалиптично заглавие...

Пожар в хотел "Аура" във Велинград

Ала бала новини без имена на хотела ,Само да пишем за нещо колкото да не заспим. Ще изтриете коментара за безполезната новина , но поне този който го трие ще го прочете.

Ето и друга актуална новина от Велинград: "Възрастна жена с две пазарски чанти е преминала на зелен светофар по пешеходна пътека във Велинград. При пресичането няма пострадали."

Ти ме развесели.Натъжих се за грипа в Китай и много други лоши неща ......

Новина по ДИР-а "Някъде по света е имало пожар в хотел. Евакуирани били гости и персонал. Няма пострадали"

Пожар в къщи! Снощи съм 23 часа влизам в спалнята, натискам ключа, следва свекавица, пукотевица и изгоря бушона; опушен е порцелановият държач на патрона със стопилка. Днес ще разследват причината за пожара -вероятно късо съединение или исоко напрежение в мрежата

Бъди сигурен, че причината е във високото напрежение.Кой контролира днес ???

Без име на хотела, новината е БЕЗПОЛЕЗНА ...

Ще съм Ви благодарен ако посочите поне 5 полезни новини, които дир.бг е представил през последните 48 часа.

Нивото ви пада с вяка измината секунда - има решение продалжавайте да триете коментарите които не ви устройват

Какъв пожар, бе? Аз съм от Велинград и не съм чул за никакъв пожар тук! Явно това е измислена история!!!

Как да чуеш, та тя изгорялата помпа в котелното на Н-ския хотел и опушените стени на стаичката първо на дир-а и "редакторката" Криси са се обадили, защото са близки до пожарната в Пазарджик. Няма теб да търсят и да смущават следновогодишното ти люпене на семки в градинката!

Криси Димитрова, моля Ви, поне не се титулувайте редактор, защото всички посетители на сайта знаят, че новините, които поднасяте са по разваления телефон от "една жена каза".

И за какво ми го пишете това? Ако сте искали да бъдете актуални, щяхте да напишете кой е хотела!!! Ами ако имам близки на почивка във Велинград в момента? Не смятате ли, че без име на хотела това не е никаква новина? Всички биха си помислили, че просто седите и си измисляте уж новини!!! А ако имам резервация за Велинград за утре, да тръгвам ли? Некадърни журналисти сте и това си е!!!

Какво очакваш от треторазрядни двойкаджии от ФЖМК? Последните години се влиза с тройка.

Напълно съм съгласен с теб!!! Дори не съм убеден дали не влизат само по документи с диплома Среден 3!!!

Това е към пакета, след 2000-3000 лв куверт за Нова Година, топли минерални води и сауни, трябва да се охладите навън, здравословно е за кръвообращеноето!!

Кой хотел?

Да ви таковам на новините. Кой е хотелът? Много хора имат близки на почивка там, толкова ли е трудно да го напишете, псевдожурналисти!

Kenn1111

Добре че не е бил истински пожар щом Велинград разчитат на една пожарна да дойде от Пазарджик.При министър бивш пожарникар........но и толкова е бил пожарникар де.

Не е - от Велинград си е пожарната кола. Глупаво е написана новината - наистина човек остава с впечатление, че са изпраили кола от Пазарджик.