17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Добре че не е бил истински пожар щом Велинград разчитат на една пожарна да дойде от Пазарджик.При министър бивш пожарникар........но и толкова е бил пожарникар де.

Да ви таковам на новините. Кой е хотелът? Много хора имат близки на почивка там, толкова ли е трудно да го напишете, псевдожурналисти!

Кой хотел?

Това е към пакета, след 2000-3000 лв куверт за Нова Година, топли минерални води и сауни, трябва да се охладите навън, здравословно е за кръвообращеноето!!

И за какво ми го пишете това? Ако сте искали да бъдете актуални, щяхте да напишете кой е хотела!!! Ами ако имам близки на почивка във Велинград в момента? Не смятате ли, че без име на хотела това не е никаква новина? Всички биха си помислили, че просто седите и си измисляте уж новини!!! А ако имам резервация за Велинград за утре, да тръгвам ли? Некадърни журналисти сте и това си е!!!

Криси Димитрова, моля Ви, поне не се титулувайте редактор, защото всички посетители на сайта знаят, че новините, които поднасяте са по разваления телефон от "една жена каза".

Какво очакваш от треторазрядни двойкаджии от ФЖМК? Последните години се влиза с тройка.

Какъв пожар, бе? Аз съм от Велинград и не съм чул за никакъв пожар тук! Явно това е измислена история!!!

Напълно съм съгласен с теб!!! Дори не съм убеден дали не влизат само по документи с диплома Среден 3!!!

Как да чуеш, та тя изгорялата помпа в котелното на Н-ския хотел и опушените стени на стаичката първо на дир-а и "редакторката" Криси са се обадили, защото са близки до пожарната в Пазарджик. Няма теб да търсят и да смущават следновогодишното ти люпене на семки в градинката!

Нивото ви пада с вяка измината секунда - има решение продалжавайте да триете коментарите които не ви устройват

Без име на хотела, новината е БЕЗПОЛЕЗНА ...

Пожар в къщи! Снощи съм 23 часа влизам в спалнята, натискам ключа, следва свекавица, пукотевица и изгоря бушона; опушен е порцелановият държач на патрона със стопилка. Днес ще разследват причината за пожара -вероятно късо съединение или исоко напрежение в мрежата

Новина по ДИР-а "Някъде по света е имало пожар в хотел. Евакуирани били гости и персонал. Няма пострадали"

Ще съм Ви благодарен ако посочите поне 5 полезни новини, които дир.бг е представил през последните 48 часа.

Ето и друга актуална новина от Велинград: "Възрастна жена с две пазарски чанти е преминала на зелен светофар по пешеходна пътека във Велинград. При пресичането няма пострадали."

Ала бала новини без имена на хотела ,Само да пишем за нещо колкото да не заспим. Ще изтриете коментара за безполезната новина , но поне този който го трие ще го прочете.

Пожар в хотел "Аура" във Велинград

Бъди сигурен, че причината е във високото напрежение.Кой контролира днес ???

Ти ме развесели.Натъжих се за грипа в Китай и много други лоши неща ......

Не е - от Велинград си е пожарната кола. Глупаво е написана новината - наистина човек остава с впечатление, че са изпраили кола от Пазарджик.

Как ви намира такива гнусни същества Дира??? Изгоряла помпа на двора и апокалиптично заглавие...

Дира, много ви пада нивото. Някава помпа изгоряла а го представяте все едно целия хотел е изгорял. И да бяхте съобщили името?

Това е диверсия от конкуренцията от Дубай ! Все пак офертите на Дубай и Велинград бяха почти идентични ;)

Ако е в "Аура", то това е една дупка 2х2 метра до джакузито с капак отгоре и 2 помпи вътре. Огромен пожар!!!

От ден на ден Дира става все по-зле.Стига сте поднясали третостепенни новини,без никаква конкретика.

Теракт. Скъпи са нощувките, по 11 000 на вечер за апартамент.

Само малоумници ходят в тва село Велинград, ебади и помашката дупка пълна пародия на СПА, басейните малки и смешни джакузита и водни масажори почти няма, а стаите с соц. интериор далеч от модните тенденции а цените на хотелите като в Сейнт Мориц и Куршавел

Всяка новина е така! Протести във Франция,но защо не се обяснява! Заев подава оставка,но защо не е ясно! Драми бол,без информация!0

Мъка! Напишете за кой хотел става дума! Кой излъга Дир че са журналисти?

Драго Криси, не всеки добър в кревата е добър журналист...

Да пп.озная ли - хотел Бор?

Evenfall

Все едно чета пловдив24 :D Напълно безполезна информация за пълнеж, даже не е новина.