Потушен е пожарът на руската атомна подводница ”Орел”

Пожарът, който избухна в руската атомна подводница "Орел", е потушен. Не се съобщава за пострадали. Щетите надвишават 1,68 млн. евро.

Обратно в новината

Коментари - Потушен е пожарът на руската атомна подводница ”Орел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-добре е че аварията е станала в док а не в морето и екипажът да се издави. На старите руски подводници шансовете за оцеляване са нищожни.

Непобедимата армада на Империята на Злото. . . Изпълнени сме с дъбоко съчувствие ;-)

Пожари стават на всякъде и никой не е застрахован, даже в УСА. Вчера цял Вашингтон остана на тъмно поради взрив и пожар в една електрическа подстанция. Положението беше толкова трагично, че водещата на една пресконференция в Белия дом я проведе под светлината от мобилен телефон.

Да прав си, навсякъде стават аварии, най-вече с руските подводници. Статистика братче, ко да правиш! Ама хайде, за утешение на путлеристите да ви дам данни за един подобен инцидент в САЩ: През 2012 г. по време на основен ремонт на американската ядрена подводница USS Miami (SSN-755) някакъв льольо, по професия бояджия, запалил пожар в подводницата докато почиствал с някаква индустриална прахосмукачка и засмукал някакъв нагрят отоплителен уред. Впоследствие въпросният бояджия се е признал за виновен и е осъден на 17 години затвор за белята, както и да заплати щетите възлизащи на 400 милиона долара. Е, самата подводница е заминала за скрап. Така че, руснаците са се разминали леко. Има и много по-зле.

Явно руските оръжия са много опасни за руснаците.

Опел не беше ли империалистическа марка автомобили.

Да Опел е марка автомобили, но тук тези които познават буквичките коментират за отомна подводница "Орел".

една подводница по-малко. Да отива при курск

Нее,созенце,брат...на нейно място 2 нови ще направят. И правят ще знаеш. Няма втори път да се оставят на американците.

Ха ха ха, нямало поражения от пожара?? Така ли?? Кой идиот ще се качи в тази подводница и ще се потопи?? Това вече не става за подводница, то и без това стои от 12 години в дока!!

Имат какво да гори случва се да се запали. Армията им има най различни въоръжения случва се да гръмнат преднамерено, случва се да има и загинали. Ние обаче можем да се похвалим с най безопасната армия. Най много някой теляк да се ощави по невнимание. Ако се случи нещо друго непредвидено за праверени хора като тях убедено изповядващи евроатлантическите ценности това може да бъде прието само като бонус

Комбинация от водка , електрожен и атомна подводница. Най - добрата руска подводница е (само-)потопената подводница !

Русофилистиците спряха да пишат тука. Нормлано тази новина хич не им отърва.

Те коментират тази новина за Белия Дом, грижливо скрита от Дира: "Спирането на тока е било предизвикано от пренапрежение в мрежата, стана ясно по-късно. Причината е взрив в електрическа подстанция в южната част на щата Мериленд, на 50-60 км от Вашингтон, съобщи прессекретарят на Федералното управление за бедствия и аварии (FAME), цитирана от The Washington Post. "

Имам доста руски неща. Защо?

затова си оставаш кон, а не човешко същество...

евала

Знаеш ли какво имат-самовар,дето отвсякъде тече и бинокъл-да гледат "Лебедово езеро"-изкуство през бинокъл?!?Е,това и нашите чалгаджиики не моагат го измсли.

Ще научим ли някога колко и какви са ядрените аварии в тази земя примитивна.В научни центрове,във воиска,в граждански обекти.Така става когато ватенката си мисли че Вселената е ватенка.

Хайде за да не се обвиняваме кой си измисля и кой лъже, вижте в Уикипедия като напишете: "Nuclear submarine" и в съдържанието отидете на "Accidents" и пресметнете това което ще ви излезе. Всичко на всичко има 5 аварии с американски подводници, всички останали са руски. Вярно, двете потънали американски подводници са паднали буквално като гюлета и загиват целите екипажи докато при руските има все пак оцелели. Но като цяло най-много са авариите в реакторите (именно на руските подводници). Вижте и после си правете изводите.

колко от курск се спасиха според теб?

Паисий

курск не е потънал поради авария в реактора, а поради сблъсък - ИМА ПРОБОЙНА! Какво общо има това с атомните аварии?????? Или просто лраф да става?!

1. Фукушима не е руски реактор. Никой не е застрахован от авария. 2. Тук става дума за обикновен пожар на гумена обшивка при заваряване. Реактора няма НИЩО ОБЩО - той даже е бил изключен. Така че не смесвай различни неща без нищо общо.

тъкмо се притесних, тъйкато аварии в Рассия по-принцип няма и ако има всичко е плод на фашистко-еврейски заговори.

Няма ли да напише нещо за подстанцията в Мериленд ?

руските подводници почват да се конкурират с руската гражданска авиация.

не съм чул да е падал туполев наскоро ... а ти ?

Те всички са на земята. За да падне, все пак трябва първо да излети, да се вдигне дето се вика.......

Аз пък даже не съм чувал да лети напоследък.

Вечна им памет на рашистките подводници - тъкмо бяха обучили няколко пияни мужика да гребат с греблата като си поемат въздух на 10 минути, а тя, последната "подводная лодка" взела, че изгоряла...

прав си - вече нямат нито една подводница. Можеш да ги нападаш! хахахаха ...

Само руски подлоги като теб могат на умряло куче нож да вадят...

Няма нужда, те и сами много добре се прецакват. След още няколко такива "ремонти" няма нужда и от армия да ги завладява......

Всяка година по една подводна лодка се запалва - голямо руско постижение: За последние 10 лет это уже шестое возгорание подводной лодки на судоремонтном заводе "Звездочка" и десятое в России.

затова пък у нас фабриките и складовете за мини и бомби изобщо не гърмят! АМА НИКАК! само по 2-3 пъти годишно!

Я гледай руските подлоги препълнени и вмирисани как се радват на инцидентите в България... Какво друго да очакваме от таквиз майцепродавци...

За сметка на това на онова, ама там има ядрени реактори, пак да ти кажа ЯДРЕНИ. Това спокойно би могло да стане новият "Чернобил", недай си Боже. И това само от тъпотия... Знам че трябва и да се "работи", но пишеш откровенни глупости...

ето това са руските технологии! Те нормален лек автомобил не произвеждат, ще правят атомни централи в България- да си ги правят в Русия!

трола на БеЦеПе се появи: Пайсий Х. Останалите тролове: castanedabg, САМЪЙ ВЕЖЛИВЪЙ ИЗ ЛЮДЕЙ, Schilo, begeec, багаин, Randall Zwinge са втора смяна !

Браво! Имахме нужда от такава статистика. Много изчерпателно и добре съставен списък на тролове. Ама пусто нали сме демокрация, хайде да не ги плашим със затвор (както искат от ГЕРБ). В една демокрация всеки има свобода на словото, всеки може да пише или казва каквото си иска. Със затвор плашат само в недемократични, автократични и диктаторски държави като Русия. Там не можеш например да плюеш по Путин, защото... Сразу: Тюрьма! Така че, нека си плюят по България, нека си възхваляват Русия. Това си е тяхно право, дори и да са си получили хонорарите.

P.S.: А! Виж как щях да забравя да добавя. В една демократична държава като България, проруските тролове плюещи по САЩ и България и възхваляващи Русия, Северна Корея и Путин, все пак биха могли да бъдат подведени под съдебна отговорност, но само за едно престъпление. Не за тролене, а за неплащане на данъци. Защото след като получават хонорари и не подават данъчни декларации за тези свои доходи, то те така ощетяват финансово нашата държава. Нали все пак трябва да се борим със сивата икономика де!

ОСТАВЕТЕ РУСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ - ХОДЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИИ. ТЕ СА ПО-ВАЖНИ. Руснаците сами ще се оправят и без ваша "помощ"!

щото руските пенсии даже са по-големи от българските. Не плачете на чужд гроб. Загрижете се малко за сънародниците си, или не сте българи, а американци?

руските пенсии вече са много по-малки от българските - минимална пенсия в русия - 40 евро.

си си говорил сам.....диагнозо! Аман,ох заман!!!!

руснаците ги оправят много добре с цената на нефта и газа и курса на рублата към долара. Да сте чули заплатите им да се повишили тройно?! не говорим за крадците от путинското обкръжение

тези полупримати имат ядрено оръжие??? Те сами ще се убият, не трябват нито санкции, нито нищо...

ЗА РУСКИТЕ АПАЛОГЕТИ - ТАСС СЪОБЩИ, ЧЕ ЦЯЛОТО ВЪТРЕШНО ОБОРУДВАНЕ НА ПОДВОДНАТА ЛОДКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕНО...

А ПОДСТАНЦИЯТА В МЕРИЛЕНД КАКВО ЩЕ Я ПРАВЯТ!? НОВА ЛИ ИЛИ ЩЕ Я ПОДМЕНЯТ?

Абе една подстанция се сменя. Ама ядрена подводница?! И тия реактори дето са горяли веднъж?! К'во пра'им?!

в Килифарево кога ще ни пуснат тока? КОГА ???????

ЗА ПРОМЯНА В СВОЙСТВАТА НА МЕТАЛА НА КОРПУСА В СЛЕДСТВИЕ НА НАГРЯВАНЕТО МУ?

ОТИВА ЗА СКРАБ!

... и да бъде направено по-комфортно и удобно за екипажа...!!! :::)))

от пожарникари ли?

jingiby

Другия път, всеки влизащ на борда с цел извършване на ремонтни работи работник да бъде проверяван с дрегер. При положителна проба - разстрел на място. Така пожари вече няма да има...

то човек няма да остане..

Руската технология това, Руската технология онова.. Кажете нещо за американската и за спирането на тока във Вашингтон вчера, предизвикано от взрив в електрическа подстанция в щата Мериленд!

Скоро това ще е ежеджевие в целият свят освен в България. Друго да ти кажа искаш ли?! Или пак да ги питаме американците защо бият негрите.

Паисие, зарежи ги ти технологиите, но я по-добре ми обясни защо Патриот номер 1 на Русия, Володя Путин кара американски мотор Харлей Дейвидсън, а не моторетка ИЖ родно производство? А? Защо? Защото руснаците дори и да имат технологии, то всичко отива за военните. Пък вижадме и военните колко са им надеждни. Да не ме изкараш сега че възхвалявам някакви технологии? Напротив, аз нищо не възхвалявам, само посочвам недостатъци и кусури :-) В САЩ също имам доста наблюдения докато бях за 3 месеца там преди години. Пътувах в един от техните влакове на Амтрак с почти половин ден закъснение, влакът спря посред нощите защото му спря тока, вратите не можеха да се отварят щото бяха електрически и изобщо - трагедия. Опитах се да пусна картичка в писмо от тяхна поща и то във Вашингтон. Автоматът за марки ми глътна парите но никакви марки не видях. Една лелка само се усмихна и каза че не работи, ама поне да бяха сложили бележка. И т.н. и т.н. много сблъсъци имах с такава американска техника. Така че с риск да стане малко дълъг коментара ми, съвсем искрено искам да ти поясня че не възхвалявам никоя техника. Ама още не съм видял американци да се возят на руско ИЖ. Ама честно!!!

Паисий

аварии се случват навсякъде по света... даже в Япония им аварира АЕЦ. така че това не доказва нищо. тук хората спорят заради политически пристрастия, което е супер грешно.

Едно племе Ескимоси са решили да си поръчат Руски подводница два броя, да има на кво да се греят Зимъска

пеше, пеше..... аман от краварски вицове. Кажи нещо за Мериленд!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА МЕРИЛЕНД, ПУТИНОИДЕ, МИСЛИ ЗА МИЗЕРИЯТА В РУСИЯ...

ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК, ДА ПЛАЧЕ ЛИ!!! НАПЪЛНИЛИ ЦЕЛИЯ ДОК С ВОДА, ДА УГАСЯТ ПОЖАРА! ТОВА МИ НАПОМНЯ КАК ПРАВЕХА НАВРЕМЕТО ЗАВОДИТЕ МОСКВИЧ. НОВ МОДЕЛ, НОВ ЗАВОД, А СТАРИЯ ОТВСЯКЪДЕ СТЪРЧИ ЗАРЯЗАН СКРАП. ТОВА БЕШЕ НАЙ ДЪЛГИЯ ЗАВОД В СВЕТА, ОКОЛО 40 КИЛОМЕТРА, БОКЛУЦИ, БОКЛУЦИ, БОКЛУЦИ. А КОЙТО Е ВИДЯЛ УРАЛМАШ, СИГУРНО НЕЕ МОГЪЛ ДА ЗАСПИ ПОНЕ СЕДМЕЦА! УЖАС!!!!!

ако го напишеш още веднъж, ще ти е само за 55-ти път! Не ти ли омръзва да си сменяш ника и да пишеш същото? И с тези главни букви на кого се караш? Разбрахме че си прост и не разбираш нищо - няма нужда да го доказваш 100 пъти

ВСИЧКО СЪВЕЦКО Е ТОЛКОВА КАЧЕСТВЕНО, ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕЧТА И ОБЛАГА САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ПРЕДИ 1989-А БЕШЕ ДА СЕ СДОБИЯТ СЪС ЗАПАДНА КОЛА, ЗАПАДНИ ДРЕХИ, ЗАПАДНА БИТОВА ТЕХНИКА, ЗАПАДНА ХРАНА, ДА СЛУШАТ ЗАПАДНА МУЗИКА И ДА ХОДЯТ НА ЕКСКУРЗИЯ НА ЗАПАД. ИНАЧЕ СЪВЕЦКОТО Е НАЙ-ХУБАВО, ТОЧНО ТАКА, НЯМА СПОР - СЕЛСКИ КЕНЕФ ПЪЛЕН ДО РЪБА...

Тъпите русофобски тролове пок започнаха с лозунгарски клишета. Първо случая "Курск" бе след 8 годишно управление на Елцин който съсипа страната си и деморализира въоръжените сили. Второ-този пожар е нещо неприятно но не е катастрофа за Русия и, Путин и световната цивилизация. Трето Русия строи подводници от 100 години, а атомни от 50 години-знаят какво да правят. Четвърто в подводницата е имало пожар, за да се предпази корпуса от прегряване и разкаляване на стоманата е необходима да се охлади бързо. Пускайки вода в дока те СПАСЯВАТ подводницата. Ако стоманата се разкали -потапянето под вода ще е самоубийство на екипажа. Браво но руснаците че са наводнили дока.

И ПОСЛЕДНО, ЩОМ Е ЗДЕЛАНО Е БОКЛУК, ХАХАХА

клишета, лозунги, лозунги , клишета-дайте по същество. Нещо конкретно.

Аааа, ама ако ще се надцакваме, американците са започнали да правят подводници още от времето на гражданската война в САЩ. Не се бъзикам - виж прочети нещо в интернет, в Уикипедия, имаше и документални филми по Viasat History!

Ехааа.... Развихриха се жидмасонските храненици и бля-блякат ли бля-блякат, защото при ремонт на РУСКА атомна подводница се получила авария?... :::))) Да се радват още малко, че после (когато свърши ремонта), пак ще пълнят "Доналд Кук"-ски памперс и ще се хвалят, че тез' памперси са "НАЙ-НЕПРОПУСКЛИВИ ПАМПЕРСИ В СВЕТА"...!!! :::)))

ВАНГА Е КАЗАЛА, ЧЕ РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ПАДНЕ, КОГАТО РУСНАЦИТЕ САМИ СИ ПОТОПЯТ ПОДВОДНИЦА.

А защо пропускаш че е казала още, че малко преди това Северна Америка ще бъде изцяло потопена...!!! :::)))

МИРАЖИ ПУТИНОИДНИ, ХАХАХА

Не е изцяло. Пак не си разбрал.

Удавихте я и угасна? Евала, братоци! Защо не я удавихте още в началото? Сега можеше вече да източвате чернилката и да оценявате щетите. Електриката я отпишете отсега.

Лекичко, че са окапа. :)

и няма на подводницата, требе и само една нова боя и ще е кат нова:)

ТОПНИ СИ ЕЛЕКТРИКАТА В МОРСКА ВОДА, ПЪК ПОСЛЕ Я БОЯДИСВАЙ, ХАХАХА

Да пращам ли каруците да извозват?

парцуца:) Седи си в краврника и рини говежда тор и не се меси където се иска повече акъл от чаена лъжичка:0 нали така Хан Ку-КУ :)

Такааа направо ме разбива русофилистичната логика. Я пак да видим според руснаците, подводницата е горяла ОТВЪТРЕ, те я намокрил ОТВЪН и огънят изгаснал, защото?!! Това трябва да е станало в друга вселена, защото в тази физичните закони не го позволяват това да стане, освен ако няма пробойни някъде... Искам сега да видя какъв адекватен отговор ще измислите. Пак да кажа АДЕКВАТЕН.

Че пише нещо за баластни цистврни..А то малоумник като тебе не знае ве че са във външния корпус на подводницата където е обшивката ма то галфон като тебе ще открие нови физични принципи а:) А и пожара е потушен вече:)

1. Казах АДЕКВАТЕН отговор. 2. Балстните танкове са ВЪТРЕ. 3. Гори изолацията на подводницата ОТВЪТРЕ. 4. ОТВЪН НЯМА ИЗОЛАЦИЯ. Аз като ви разправям, че ви липсва сивото вещество, вие не ми вярвате.

ма нищо не разбираш, всичко е разработка на военните !! Свръх секретна технология, мега космическа система, абе нищо не разбираш соросоид, колко ти платиха да плюеш бащицата ейй..

не разбираш!!! Това не ти е Доналд Дък с посиращия се екипаж и пмперсите:) Това ти е руска атомна подводца!! Това е СПАРТААААААААААААА!!!!!!!!!!! ХАХАХАХХААХАХ

Според мен са наводнили дока , за да охладят корпуса. При нагряване стоманата се разкалява и става мека.При експлоатация и потапяне под вода до 200-300 м. корпуса трябва да е здрав. Браво че са наводнили дока и са спасили подводницата.

Ние сме в НАТО и тези ракети са насочени срещу теб, ако са сухи, разбира се и въобще могат да излетят. Или, ако успеят да ги изстрелят - не се знае къде ще паднат.....руска работа

ВСЬО ЩО Е РУСКО Е УБАВО, САМО ДЕТО НЕ РАБОТИ.

върни се и научи физиката. Гори нещо само при достъп на кислород. Под водя няма такъв и след време пожарът сам си угасва. Освен това се охлажда от водата цялата подводница. Водата там е 4-5 градуса.

потопи се и ти,

Гасене на пожар на ядрени подводници по руски - отваряш шлюзовете, потапяш я и огъня изгасва. Жертви може да има, но няма пострадали.

В СЛУЧАЯ С КУРСК ИМАШЕ БАЯ УМРЕЛИ... НАЛОЖИ СЕ ДА ВИКАТ ЗАПАДНЯЦИ ДА ГИ ВАДЯТ ОТ ДЪНОТО, ЧЕ ПУТИНОВИТЕ ОРЛИ НЕ МОЖАХА ДА СВЪРШАТ РАБОТА...

като потъна...Той нали насекомо а не риба, изчезна със се целия си екипаж..Май и до днес не могат го намерят:)

А че и секретно беше на всичкото отгоре! Не могат да ги пуснат американците, понеже е секретна подводницата, обаче пък от друга страна имат нужда от тях. Дето се вика: Хем сърби, хем боли!

Да не беше руска да се чудиме що гори. Сека година им горат подводниците по 6 пъти.

Питко ти си много запознат, разкажи ни какво стана, защо белия дом и метрото бяха без ток, че нищо не пише по нашите медии.

За КУРСК ли ме питаш не те разбирам нещо

като при "Курск" - потопяваш преди да се запали....

КАКТО ВИНАГИ ПРОСТОТИЯТА Е НА МЕСТО СИ - ИНАЧЕ ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД - НАЛИ БЕГЕЕЦ - ИЛИ ИМАТЕ ЗАПАС

ОТ ГЛАД МРАТ ПУТИНОИДИТЕ, БЕДНИ СА, ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕКАДЪРНИ. НИЕ СМЕ ДОБРЕ.

ВСЪЩНОСТ ОТ ГЛАД УМИРАТ ПЛАТЕНИТЕ ЕВРОФЕКАЛИ:) НАЛИ ЗАРАБОТВАТ САМО ПО НЯКОЛКО ЖЪЛТИ ЦЕНТА НА ДЕН! СТИГАТ ИМ КОЛКОТО ЗА ЕДИН БУРГЕР И ПОЛОВИН ККОЛА:)

Къде ти е добрето, на Боковите магистрали ли?};-)))))

Мухахахахаха ако Русия мре от глад, нз тогава нашото описание на ситуацията каква трябва да е. Ние сме сред африканските държави буквално.

РУСКА СТАНЦИЯ Е ЗАСЯКЛА ПОВИШЕНА РАДИОАКТИВНОСТ НА ДИМА ОТ ЗАПАЛЕНАТА ПОДВОДНИЦА.

Фукошима а?:) Дето още изхвърля радиация която вече е достигнала крайбрежието на Краваристан?:)

МАЙ ЗАБРАВИ ЗА СЪВЕТСКИЯ ЧЕРНОБИЛ?

СЕГА КАКТО СТАНА С КУРСК ДА НЕ ВИКАТ ЗАПАДНЯЦИ ДА ИЗВАДЯТ ПОТОПЕНАТА ПОДВОДНИЦА?

За дебилите тука да обясня..Подводницата не е потънала нито в нея е проникнала вода....Подводницата се намира в сух док с шлюз, когато са видели че не могат да се справят с пожара са отворили шлюза и са пуснали водата да потуши пожара....Няма как да се повреди подводницата при условие че корпуса и е херметичен. Корпуса е от високоякостна специална немагнитна стомана!!! Или титан!!! Така ми ти верни последователи на Боко Тиквата!!!! Така че руснаците ще трябва просто да заменят повреденото противоакустично покритие. А що се отнася до пожарите и при вашите любими говняни кравари стават такива, има повредени и поигорели подводници!! оровете се в нета! И то аварите и пожарите не са 1 и два!!! Руснаците са потушили пожара, това е важното!!!

Спирането на тока във Вашингтон вчера: предизвикано е взрив в електрическа подстанция в южната част на щата Мериленд, на 50-60 км от Вашингтон, съобщи прессекретарят на Федералното управление за бедствия и аварии (FAME), цитирана от The Washington Post. Без ток са останали Белия дом, Конгреса, Метрото и половината град! ЧЕСТИТО!

и в Килифарево нямаме ток вече цяла седмица......Ти имаш ли?

Само си губиш времето да разясняваш тук на двама трима дебила ,кое как е било и защо е направено така{;-{)(((((

Паисий

ти къде видя двама трима дебила? Той май е само 1, но пише под 2-3 ника: щерев, Пешев, ХАХАХА и т.н.

Много цензура бе. Ама аз пак да попитам. Как така подвоницата се е запалила от вътре, те я потопили отвънка и огънят спрял?! Големи магьосници са тези руснаци бе... Или по точно казано "оптимисти"....

Мда,страховити са руските подводници.Най-вече за екипажите си...Иначе,за скрап са идеални.

краварите се посират от страх от тях!!! Като оная руска клас Акула която 2 месеца се беше подвизавала в Мексиканския залив под носа на краварите и краварите като научиха се оакаха:)

руснаците имат 8 супермодерни подводници със свръхзвукови балистични ракети Булава, които могат да ударят САЩ без да излизат от руската акватория и без даже да изплуват на повърхността. Те са им достатъчни. Останалите 100 подводници са без значение, само за отвличане на вниманието на врага. Могат да си ги палят всеки ден ....

защото до сега ракетите им бяха "дозвукови". Амсалак!

Булава може да излита изпод 10 метра арктически лед. И добре, че я има тази ракета иначе хамериканците да са удавили света до сега.

Верно са я гасили с Водка

Руснаците вече нямат и сух док....всичко се подмокри. После ще подсушат дока като запалят подвоницата.....и така. Кръговрат!!!!

Това да не ти е България където има един плусух полудок. Знаеш ли колко докове има в Русия?

Е направо изби рибата с тоя коментар. Мерси за готиния лаф.

заглавието оставя впечатлението че ПОЖАРЪТ е горял май малко 3 седмици .... А никой не казва за течовете от пакетите Тридент на Англичаните ... То нали е демократичен теч...

НЕЕ, ОТ ТРИ ГОДИНИ Я РЕМОНТИРАТ И ИЗГОРЯЛА ЗА ТРИ ЧАСА, ХАХАХА

А жужето-бог-солньце да не е останал вътре случайно, когато с я пълнили с вода?Притеснявам се..

НЕЕЕ, БЪРЗО ИЗЛЯЗЪЛ ДА НЕ ГО УДАВЯТ С МОРСКА ВОДА, ХАХАХА

май главата са ти напълнили с вода ... около напръстник като количество че повече обема не позволява...

това е подводница.....как да я потопят, ако не я напълнят с вода?

пълнят я с вода без да я потапят! Тя си е "фиксирана" стационарно в сухия док!

Напълнили я с морска вода, всичко вътре вече е за изхвърляне на боклука.

гоце ли си , гоше ли си специалист по история на БКП си синекурна карикатура трай там !

...не можеш да затвориш устите на всички глупаци по света.

можеш да затвориш поне твоята. Така те ще намалеят с 1.