400 декара трева изгоряха край Рилския манастир

400 декара трева и гора изгоряха в пожара край Фролош. Пожарът е овладян късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - 400 декара трева изгоряха край Рилския манастир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният случай на "небрежност" и туристи. Тези пожари са умишлено престъпни и то организирани- най-вече от фенонве на дпс и ердоган.Турците не обичат горите! от оно време ги е страх да нощуват в балкана,а рилският манастир е символа на българската д-ва и православие.

- Огънят тръгна към 13 часа в събота от махала Лещанска, след небрежно боравене с открит огън - Бай Село варил буркани и без да иска направил щета за 50 000 лева. Няма проблем, даже няма да го разследваме.

горите ни горят, гори цялата държава, а тук безмозъчни се мъчат да правят политика от това. За това,че горим сме виновни всички ние. Може и нарочно да палят, но най-вероятно щото сме тъпи скотове. Абе казваш му - внимателно, всяка искра прави пожар - но ние ербап - все много знаем. Казват ни - не давйте пари на плачещи циганки по телефона - но ние - тъпи, пък и "много бедни" хвърляме си парите дори през прозорците. Европа ли - не сме дори за Русия.

Много бих искал да прочета новина. Днес сомпатизантите на ГЕРБ, БСП, ДПС приключиха със залесяването на 1000 дка. гори. Симеон Сакскобурготски залеси 16000 дка. рилски гори, изсечени от агентите му през изминалите 15 г. Или приет беше закон против криминалните палежи и изсичане на гори в БГ.

С тези темпове, кога ще изпишат десетките хиляди декари, които са изрязани от държавния горски фонд. За частните е ясно - фалшиви констатации и фалшиви разследвания, спирани срещу неизвестен извършител.

Трети мандат, се запали, след мощно пускане на гас от Хъба Откъс от научно-фантастичния роман "ХЪБА", на баба Тодорка

да, така е с. Флорош е Кюстендилско.Може Рилския манастир да е имал там дарение на гори, някога...Но така написан материалът е тъп. Друг е въпроса, че 30 пожарникаря са гасили, тоест армията 25 войника, но поне дал Бог пожарникари!!

Да горат, бал съм ги.....

Погледнете на картата къде е с. Фролош и къде е манастира и ще видите каква невероятна глупост е заглавието. Фролош не е далече от сръбската граница.

Pesh0

Как не можаха да изгорят и манастира ... щяхме да се прочуем и да останем в историята , нашето поколение .

споко,пак ще останем в историята със "самозалесили се земеделски земи" :)

От това по еко на къде?