Огромен пожар в хотел в Дубай

Огромен пожар избухна в луксозен хотел в Дубай близо до мястото, на което трябва да има пищно шоу с фойерверки по повод Нова година, предаде АФП, цитиран от БТА

Обратно в новината

Коментари - Огромен пожар в хотел в Дубай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъългарите пак нямахме късмет. Мутресата Павлова пак се измъкналла невредима. Нищо веднъж стомна за вода втори път ще видим!

N. S.

Печатарят на статията трябва да е бил 'отрязан, кат букова дъска' ? Да чукнеш погрешно буква, съседна на верната, е едно.....а да чукнеш погрешно чак през две три букви разстояние, значи така си се бангьосал, че няма накъде повече .

но при режим БДС са съседни. ЧНГ!

N. S.

В този случай си прав.....

Да не са снимали Мисия 6 там?!

Осведомени люде коментират,че бая от нашите задигнати пари се инвестират там и разни българчето имат добри имоти при онези араби.

Тия уж са нормални мюсюлмани, но на влизане ще ви вземат късчето от врата и малката библия на женати.

Толкова много излишни пари за показност и суета , вместо да ги дадат на гладните и бедстващи тайони. ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ТЕЗИ,ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ДА ГИ ЗАБЕЛЯЗВА СВЕТА ! ,, O SANTAS SIMPLICITAS,,

без да адвокатствам...не е от показност- изглежда и там има няколко души, които знаят, че като свърши петролът, ще останат построените атракции за туристи, които да поддържат икономиката им...обаче Бг злобата ни ослепява

Коя беше столицата на ОАЕ, че нещо, не разбрах добре?

От много фойерверки си подпалиха задниците, пардон, хотела ! Нищо, белият човек ще им построи нов, срещу добро заплащане ;-)

Така, както предишният остров Кувеит изчезна от полезрението на информационните агенции, така ще изчезне и Катар! Въпрос на малко време, докато спре добива на енергоносители! Тогава чершафосаните арабели ще вдянат какъв балон на суетата са изградили!

няма нищо общо с Кувейт и Катар - намира се в ОАЕ. Още преди повече от 10 години БВП на Емирствата не се формира от добива на енергоносители (под 15%). Но започнаха именно с тях, след като находищата им бяха разработени от западни компании. Ако бяха ги изгонили (по подобие на руснаците - да не им крадат ресурсите) и досега щяха да си живеят в палатки...

В търсачката на гооглето излизат филмчета: kB6m2LiF-wE

Вие не ги мислете в Дубай, гражданска защита е на много високо ниво, всички сгради са обезопасени. Всичко беше под контрол! А шоуто с фойерверки беше недостижимо. Малките дребни душички да продължават да злобеят.

честита нова година, ханю

честита нова година от Абу даМи и Абу господа .....и Абу дуМай .....ану ОАЕ...весела нова година ......

Ха-ха-ха! Честито и от Алма Мата!...

По SNN предаваха едновременно кадри от пожара и от фойерверките. Пожарът е бил от външната страна и не е засегнал хотела от вътре. Нямаше информация за жертви а само за ранени. Строителството там е на световно ниво и който не е ходил там, може само да си мечтае да имаме тук поне една улица или тротоар като в Дубай. И сметките в ресторантите са съпоставими с тук.

Съпоставими? Ти поръча ли си водка в хотела? Пишеш глупости. А за улиците си прав.

Алкохола и леките жени никъде не евтини. За сметка на това там е възможно да влезеш в ресторант, който тук би минал за "хай" и да платиш за двама души с тристепенно меню не повече от 50лв! Разбираш ли за каква евтиния става дума?! Тук за ЧНГ в долнопробните кръчми в столицата искат по 70 и нагоре лв "куверт" на човек!

небостъргачите и круизерите са най-големите капани за човека!!! като човек от гражданска защита и пожарникар(от световен мащаб) се моля,аварийните ижоди да са в ред,щото пораженията ще са ... в хотел като тоя,гостите не са само мюсулмани,а за човек като мен,жертвата е жертва,без значение на вяра и етнос!!!

Лесни пари, лесно се губят от тъпите араби. Не знаят къде да си заврат парите от петрола.

А ние най умните в света живем като прошляци,Еми искам и аз да съм тъп.

Стандартите на строителство в ОАЕ са на световно ниво и затова пожарът е потушен бързо. Който не е стъпвал там може да говори и пише измислици.

Чакаме го да се сринте, по палачинковата теория кат близнаците ... Ама голямо чакане ще падне

Дано

Какво по-голямо шоу от това ...пак са на първо място по простотия!!!

Адрес Даунтаун ( наблизо имат още един) е точно срещу Бурж Халифа и част от многомилиардния проект за целия комплекс.

И тия ли ползват сух чам за "къщурките си"?? Моята е малка , дори и съседът не разбра кога изгоря.

Направи си нова! Не ти е работа да знаеш какви са техните "къщурки"!!

А Кака Меркел ги забрани в Германия, че ще изплашат пришълците. Егати смешката !

тези от идил маи са променили посоката временно

хаиде сега да видим пожарникарите с онези 20 джет-ранички как го гасят-).

Добре де то има десетки небостъргачи в Дубай, този там да си работят органите, а те пак да си правят фоерверките на Бурж Халифа какво им пречи.

Угасен е пожарът и не ги мислете.

Сигурно е при галееви пееви илитакееви

Сигурно е при галееви пееви илитакееви

Хубава работа ама циганска ...

В целия свят разбраха, защо се е запалил, само на българските медии за сега не им е ясно. Цялата сграда е била окичена с фойерверки и е била част от шоуто. Силен вятър вкарва огън и искри и пламват остатъците от пиротехниката вътре в сградата.

То и сам да помислиш, за секунди ще стигнеш до причината, че е от фойерверки.

Аллах ни праща джихад в Европа, Бог му връща знамения в Близкия Изток.

Аллах мрази мюсюлманите

Защото са псевдомюсюлмани и за изопачили думите Му.

Искали да смаят присъстващите,а са на път да смаят целия свят.

Тези нещо са объркали датата на новогодишния празник и началника им им подпали задниците.

TXT

ей така се правят икономии на 1, 6 тона фойерверки ! дали ще ни дадат рецептата ??

Аз лично мисля,че с планираната задача са се справили. Шоуто се е получило зрелищно и публиката е била изненадана, макар и по особен начин.

Тия ОАЕ кога си смениха столицата точно преди нова година?- от Абу Даби на Абу Дами.... ейййй всичко е възможно при тях, тцтцтц

Кефффф... Голем КЕФФФФ!!!

Аууу, този хотел май е доста луксозен! Дали за празника е подслонил нашенски фолкпевачки, бизнесТмени и футбалерини?

луд ли си. свят голям. арабеските пътуват, виждат и търсят само хубавото. нашите не се класират. и избират от цял свят. азиатките са пон 10вида, латиносите също поне 10, къде ти фолк певици. може би само ние им се облизваме.