Наши туристи гасиха пожар в Халкидики

Мащабен пожар избухна в района на Касандра-Халкидики. Всички хотели там са пълни с български туристи.

Обратно в новината

Коментари - Наши туристи гасиха пожар в Халкидики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се неглижират гръцките курорти и хотели, да се даде възможност на българското хотелиерство. Да ама не - той Първанката да си внесе курортисти за двата хотела - лелей - цели два - с какви пари бе социални президенте, направихте ни на маймуни. Как да гласувам за вас - единият хотелиер, другата приватизирала с Костов и сега аз да гласувам за тях?

ако при нас се включат доброволци може да ги съдят след това че нямат нужните умения и дипломи...??? или ще изгасят огъня по бързо от колкото трябва...!!! дето се казва...??? ,,брантия но задължително с ,,тапия,, ,,!!!

Странно впечатление ми прави снимката - сякаш виждам озарения от огъня профил на тъмноок сивокос грък на средна възраст ...

Не зная какво е "МАЩАБЕН пожар"?! Направи ми впечатление, обаче, че "пожарни коли и ХЕЛИКОПТЕРИ гасяха", а не ЕДИН хеликоптер - като на огромния пожар при Кресна - който при това предимно "се очакваше да ...". Явно нашият пожар не е бил мащабен ...

аз сега ще ви разкажа номера, бг кални курви канят бг пишман бизнесмени в гръчко, спенско...да им точат кредитните карти, след това денгите влизат в бг-то с автомобили втора употреба-демек бедняци, кои кои кои...контролира митниците

... чета коментарите и не мога да повярвам колко злоба и простотия е излята!!! то затова какъвто народа, така и държавата - просто това заслужаваме!...

Кой им разреши да го правят това? Кой въобще им дава право да изземват функциите на институциите? Ами ако и тях трябваше да ги спасяват? Нито имат опит в тази дейност, нито имат оборудване, нито пък някой им е казал нещо да правят. Аман от самодейци, които не просто не са от полза, а за които трябва трябва да се отделя ресурс и пари да ги спасяват

Националният празник е един и е на 3 март!Това,че на сакса му е скимнало да се обяви за цар не е празник.

vasil

Повечето държави отбелязват деня на независимостта си като нац.празник.

Напълно подкрепям. А фамилията на саксите откакто са цъфнали тука са били винаги фамилия гробокопачи на държавата България. Дай Боже един ден да си платят за всичките си мерзости.

Весели празници!!!

на днешния бг като че ли не му е необходима собствена държава , готов е да я замени с която му падне и там да бъде по -полезен ,отколкото на родната си земя ,напоена с кръвта на милиони жертвали живота си българи ...

нищо чудно да са палили те огъния и после тичаха да гасят

сериозна новина...един двама гледаха как се гаси пожара,да са помогнали и малко..и това е национална новина. когато народа се нуждае от подобен тип новини за да се почуства горд..значи много е зле положението.

един българин и един "ром" е: единия отдавна знае ,че е ром,а другия тепърва ще го открива .

dobrin

един българин хром поръчал,поръчал един ром,на на един булгарски роммрмон

Ще гасят как няма да гасят.Нали гърка после ще им каже Мерси а може и жените им да опъне за благодарност.Гасете български лъвове!

Тъпак който не знае значението на думата емпатия. Тъпак си.

Български туристи, които в Деня на Независимостта на България са избрали да отидат на море в Гърция, вместо да честват празника, всъщност гасили пожар. Гърците им благодарили за мъжеството. И ние им благодарим. Не се връщайте, моля!

Криворазбран патриотизъм? Недолюбване към гърците конкретно? И защо - има хубаво и там, че да не кажа дори много добре се държатс туристите - все пак човекът с пари е на почит, не като при нас - видят ли те , че си българин . мислят те за втора класа и ти говорят наанглийски.

Нямам нищо против гърците. Хубаво е там, знам. Обаче ... Национален празник на България е! Ако това ще те успокои - със същия негативизъм гледам и на онези, които ползват такива дни за гроздобер, варене на лютеница, ремонт на колата ... недостойно и неуважително е! За тези неща се взема отпуск или се вършат в събота-неделя.

Тъпак!!!

добитък

Ще гасите разбира се , ако искате да има къде да отидете пак на следващият ни национален празник !!! Никъде не прочетох статия '' Българските туристи си оставиха почивката за да гасят пожари в България ''- Нормално е нали сте ''европейци '' с незнам какви си ''ценности'' !!! Ценностите Ви са за всичко друго , но не и що се отнася до България ! В собственната си родина крадете , рушите и палите горите ( къде от простотия -къде за далъвера ) ,Но другате сте първи ''грижовници !!!!

Май някой българин е направил пожара?

Сто процента.

Нормална човешка реакция, и други биха постъпили спрямо нас така. Злочестината ни обединява, без разлика на религия, пол, народност и т.н.

Дупедавци.Да се покажат на гърците колко сме готини нали даже в България водим пропаганда как трябва да се ходи само в Гърция та сега и пожарите тръгнахме да им гасим.А за тях винаги ще си останем онези животни които им копаят нивите за 5 евро и спят по обори и фургони и с които партиите им се плашат една друга как ''ще станем като българите''.

Какво цъкате минуси я дайте пример българи туристи да са гасили горски пожар в България....

хахаха, а ти какво - ще гасиш и пазиш имането на разни баневци и тимовци. Да им пазиш империите използващи робски труд на разни недодялки, които са назначили за обслужващ персонал?. Гърците знаят как да вземат парите на българите-туристи, затова и ще получат помощ, за да се спаси хубавото място. Тук колкото и да го спасяваме - ще дойдат багерите и каналджиите да вдигнат поредния бункер за алко и секс-туристи.

Я дай пример за пожар в България, в който да няма доброволци?! :) Много ясно, че ще помогнат щом могат...това е проста човещина. При бедствие, няма значение къде си и какъв си, проличава си дали си човек или не. Българите са се показали като хора!

не.те казват че не ставаме за работа,много сме били мързеливи,само с бира в ръка...

Десните софийци празнуват Независимостта на България, като пълнят джобовете на гръцките хотелиери, нормално.....

Левите пишат глупости де-що има форуми...Нормално...

Левите изкарват рубли като пишат по форуми.

"Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.