Евакуация на стотици пътници от горящия в Адриатика ферибот

329 пътници и членове на екипажа на горящия в Адриатическо море ферибот "Норман Атлантик" са евакуирани успешно досега, сред тях 4-ма българи.

Обратно в новината

Коментари - Евакуация на стотици пътници от горящия в Адриатика ферибот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата версия е че по време на бурята, две цистерни пълни със зехтин са се отъркали една в друга, изхвърчали са искри и това е довело до пожара.

Turnokopa

Да това са две котенца и са се отъркали.... Едва дали ще се открие истината. Браво на геройте спасители и всички помогнали в тази ужасна трагедия. И тези 5 жертви, мир на праха йм, но за тази трагедия само 5 човека е просто невероятно !!! Голям късмет са извадили останалите.

Turnokopa

За жалост токущо казаха че 36 са в неизвестност. !!!

Ужасс! Щях да се кача на този кораб с две малки деца. Слава богу,нямаше каюта. Купих си билет за друг-Грималди. Вчера отидох да си върна билета , и взеха да ми обясняват, че не можело да ми върнат парите! ИЗРОДИ Върнаха ги в крайна сметка, след 1 час разправий Гърците тук говорят, че АНЕК сега искат да потопят кораба НОРМАН АТЛАНТИК заради застраховка. Затова не са го закарали до пристанище. Хората два дена стоят на палубата. Пълен ужас

Господи Исусе Христе, ако те има, помогни на всички останали на кораба хора да се спасят невредими! АМИН!

премахни съмнението "ако те има"

Много некомпетентни хора се изказват тука! Дето се вика разбират от всичко! Аз преди 3 седмици бях на кораб с пожар имаше 3 ма загинали да не говорим че имаше и доста българи на кораба но в новините нищо на бг нямаше, а за пожара да вярно е това е най опасното нещо на кораба тръгне ли мн трудно се спира, гъст дим , пълен бляк аут , паника на пасажерите ... абе настъпва абсолютен хаос ... това дето го гледате по филмите не е вярно за да измъкнеш човек са нужни трима или четирима души да го носят ...

къде е станало това преди 3 седмици?

фериботът пред бракувае,а претъпкан с пътници и коли,може и още нещо при зимо плаване.жалко за париците,притежание на глупаци,а не за глупаците.

Turnokopa

Какво бракуване те гони. 2009 е пройзведен.

Ха. 5-годишна бричка.Като ги знам италианците сигурно и газова уредба са му сложили.

Turnokopa

*произведен

Фериботите по принцип са най-рисковите кораби. Пълнят се с вода и потъват за рекордно време при минимална пробойна.

Да се помолим всички да се спасят и да няма повече жертви!

Другари, ако такива екстремни случаи се случат в държавата ни каквито се и очакват в много близко бъдеще, дали имаме нужната техника и средства да се оправяме. Вече за пожари не говориме, там имаме изявени специалисти. И вече ще ви помоля да не рониме горчиви сълзи защото и онези отгоре ни се смеят. Помислете малко как при такъв вятър,бурно море и дъжд се пали пожар и кое е това нещо което прави такъв пушек.

Мрънкалнико, я си провери персонално дали газовата уредба на голфа ти е наред, пък за държавата не бери грижа.

нали вчера писахте че нямало българи? смешници

Това само някой българин е подпалил лодката!

Ами няма се изненадам ако е гръмнала газовата бутилка на някой пернишки голф.

Къде е "Ото" да изцепи някоя простотия? Той много обича да унищожава хора и непременно да намесва комунистите!

дано спасят всички които са на ферибота. дано стане чудо. не ми се мисли каква нощ са искарали хаос угас студ и паника. бог дано е милостив дано се спасят всички *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.