Посланикът на Израел в Сарафово: Няма прошка за терористите!

Близките на загиналите туристи призоваха законът да бъде приложен в цялата му строгост срещу "Хизбула"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ние, които живяхме в Израел можем да Ви разберем, СВЕТЪТ СИ Е ЗАТВОРИЛ ОЧИТЕ ЗА ТЕРОРИЗМА, НО СИ Е ОТВОРИЛ ШИРОКО ВРАТАТА ЗА ИСЛЯМА!! СВЕТЛА ПАМЕТ НА ЖЕРТВИТЕ ОТ САРАФОВО! НИЕ ВИНАГИ ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ ИЗРАЕЛ В БОРБАТА С ТЕРОРИЗМА!!

тероризма е дете на usrael. толкоз не ни е жал за ционистите!

Само ние, които бяхме в Израел, можем да Ви разберем, защото СВЕТЪТ сега е изтрещял, ТОЙ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЗА ТЕРОРА, НО СИ ЕОТВОРИЛ

Така едностранно звучи незавършено. Някаква бухча да мърдри грозно закани. Ако е много отворена, да ходи да ги дири тя тия терористи, само да не замесва и нашата страна в кървавата си битка, на геноцид. Срам за българските политици, че взимат страна и по този начин отварят страната за още повече тероризъм. Създават проблем, за да го решават после?

Звучи вулгарно от човек, при това жена, дошла от страната на Божи гроб.....Няма по-лошо нещо от това да поддържаш една вражда, лежаща на убийство, безкрайна...Освен до още убийства на още деца, жени и мъже не виждам докъде ще доведе това. Атеизмът спокойно те отвежда по една такава спирала - на престъпление, непрощаване/непримиряване/, безкрайна война/убийства, които от едно се мултиплицират в 1 000 000.

"Няма прошка за терористите!" Нямало, било?!? Вие не може да ги хванете вече 6 години, тръгнали да се ежат с големите приказки!!!

Материалът - Чист, Верен и ДеликатноПодсказващ. Коментарите - Пак приоритетно от “коментари” до ЖивотинскоПървосигнален Антисемитизъм. ...та ДокогаТака, Дир.бг ?!

Какво подсказва? Обосновано предположение?

Кога ще се научиш да пишеш на български???

Шест ,десет години хора. Те от друго не умират, да ееее ма..в г.

А бе тая защо не каже колко палестинци избиват на ден - деца дето мятат камъни срещу големите храбреци. За тях прошката също не трябва да има! Да си траят в чужда държава и съд, че знае ли се може пак да опрат някой да ги спасява.

ДОБРЕ ЧЕ И ПУСНАХТЕ СНИМКАТА НА ЕВРЕЙСКАТА УФЦА :))

Има какво да научим от Израел....

Ако имаш в предвид,лъжи,изнудване,убйства и лихварство,не,благоддаря!

Така ли... А как така все им прощават на израелските терористи?

Евреите всяват терор по целия Свят,това и децата го знаят.А политиката им да се правят на жертви е доста стара !

След като международният тероризъм стъпи и на българска земя с бомбения атентат на "Сарафово", Р. Пл. все обясняваше, че е въпрос на дни да открият извършителите и организаторитите и да ги изправят пред съда...

Путин е приятел с Хизбулла. Путин + Хизбулла + Ал Асад = любов!

ти си приятелка с шизофренията.

Гръмки изказвания и никакви действия. За 6 години и тоалетната хартия ползвана сутринта от бомбаджията трябваше да знаят, но в България толкова си могат.

Какви туристи? Комарджии. Идват в България да играят хазарт. Ефтино при глупаците? Да си кажем истината. Сега идват ли? Не. Шест години ги няма и няма да ги има. Кой ги взриви? Няма и следа? Колко трябва още да стане ясно коя е истината. Туристи у нас, да комарджии не? Да си стоят в Израел. В Израел знаят що за стока са били хората им и мълчат.

"В Израел знаят що за стока са били хората им и мълчат" - бе и ние те знаем що за тор си, ама не ти спира устата

народите на България и Държавата на мошетата …

запомних датата покрай това, че на този ден през 1837 г. се е родил Васил Левски. нямаше тема . доживях преди няколко години едни ручащи кебапчета с бира на съседна маса да го нарекат терорист.

наистина няма връзка с темата. нито с извършителите. нито със загиналите. лека им пръст. пп иначе за Васил Левски -винаги се чества датата на обесването му, а за датата на раждане някак май само на кръгли годишнини.

''чества'' датата на обесването. кретен.

прегледай тубата и виж фойерверките по тоя повод и после ми се прави на отворен. както и да го наречеш, тая дата се отбелязва с тържества. през зимата.

Българинът Мустафа Кьосов също загина. Лека му пръст и светла му памет на човека.

Не е здравословно България да се обвързва с такива терористични държави като Израел. Гръмнаха си газовата бутилка и веднага обвиняват Хизбула, даже се заканват. А ние пригласяме на терористите за някой лев.

утрепем 6 души и нямя прошка! утрепеш 2 милиона българи - никой не се интересува! що така, бе?, а?

нямаше терористи гръмна просто газова бутилка снимки и анализи показват липса на взривно устройство.

Цветанов намери три "души" на терористи като ходи до САЩ на инструктаж.

паспорат на терориста и някакви размазани снимки на някакъв с раница и веднага нарочиха

А невинно избитите Палестинчета кой да ги прости????????????

Израел и Битка за доброто не бива да се слагат е едно изречение. Те вършат всичко, в което обвиняват другите, в десетократен размер, докато в същото време се жалват, как всички ги мразели и тероризирали.

За съжаление възможно да сте прав, но все пак едва ли има друга страна на свта която всеки ден да се бори за съществуването си. Води се война, тя е жестока и страшна и за двете страни. Все пак тези които постояно подклаждат напрежнието, за мен са арабите и техните спонсори.

А наистина ли има "невини" палестинци които са били убити или те все пак са били замесени в тероризъм.

Не бе, децата на границата примерно са си върли терористи, даже носят бради на ластик, за да не ги подценяват...

А на коя граница ще ви позволят да рушите граничните съоръжения, да сте агресивен към органите на граничната полиция, да взривявате котролнопропусквателни пуктове и техника и да не стрелят срещу вас.

Ох, Цветанов колко е състрадателен! Почти съм сигурен, че разнася венци всеки ден на утрепаните по българските пътища, на които Лилито вдигна винетките.

Молитвения тъпунгер толкова не е жалил за който и да е тукашен възрожденец. Ама и по- добре - да не омърси името на някой от възрожденците.

Като стане дума за евреи, все се сещам за един ЕВРЕЙСКИ виц. Майка пита сина си: -Защо си сложил мокра гъба в кревата на сестра си? -Защото тя после ме наби - отговорил синът.

Ии тая посланничка супер секси мацка ве!

SHTO NIKOI NE BOMBI KITAICITE BRE ... EVREIN = VOINI , BANKERI , ZASTRAHOVATELI... VSE TYNKI ZANAIATI ...

Има лек срещу омразата - оставяш другите нации намира, а не да им правиш войни и да им лапаш ресурсите..... Това се отнася за САЩ, Израел, Русия..... Макар в момента Русия да има защитна политика, в миналото си е била империя със завоевателна политика (пример - окупираните територии на Волжска България, за които никой политик и досега не смее да гъкне).

И наистина не бива да има прошка.

Той и Хитко така разсъждаваше за евреите.

Правете либофф, не войни! Що мен не земе някой да ме тероризира? А само некви чифути и кравари гърмят, а?

но трябва да се почне без прошка от терористи номер 1 в света - израел и сащ!

Леко, Цвъки, че ще вземеш за гушнеш букетЯ!!!

Ха дано, ха дано!!!