Малайзия гони посланика на Северна Корея

Малайзия обяви за персона нон грата посланика на Северна Корея в страната и му даде срок от 48 часа, за да я напусне, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Малайзия гони посланика на Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да ми каже, САЩ след като свалят диктатори по света защо не свалят и тоя Ким-там къв беше. Аз имам обяснение. Интересно ми е сороститутките какво ще кажат.

Шило

Петпрол има ли в Корея?

Който има ядрено оръжие пИчели, който няма духа... супата, да кажем.

...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

Убийството на корееца показва бруталността на сатрапа, но факта, че го правят в Малайзия издава този режим се е самозабравил напълно. В Северна Корея се управлява само чрез страх и насилие. Ако случайно бъдат пуснати корейците, мигом и през глава ще избягат милиони хора.

Коментарът ти показва единствено бруталността на простотията ти - къде са доказателствата!? Или викаш, при доказателствата за убийството на Г.Марко, Политковская, Литвиненко... при доказателствата за притежаване на ОМП от Садам... за употребата на хим.оръжие от Асад - цру каза. Пък щом цру каза, няма да лъже я. Хеле пък южнокорейските депутати. В началото още цру, обаче каза, че убийците са севернокорейки, обаче, се оказа, че са виетнамка и някаква мюсюлманка. Но на теб не ти пречат фактите, понеже си дълбоко зомбиран.

а нашето външно кога ще изгони еленовъда??

Ким ще ви го нафърфори, хамерикански джуджета..

Трябва да изгони и руския-руски терористи им свалиха пътническия самолет над Украйна.

Шило

Пияни украинци бяха! И на принудени да си траят

Явно Малайзия се явява удобна за провокации на цру - двата самолета, сега това убийство.

"Американски и южкорейски представители КАЗАХА, че Ким Чен-нам е бил убит от агенти на севернокорейския режим."!?!? А, доказателства, нещо!? Или става за помия на соросоидта и без доказателства!?

Нашите рублофили се възхищават на Северна Корея и Ким Чен Ун, почти толкова колкото и на Путин. А двамата си приличат по това че са диктатори.

БРАВО !!! Скоро Сев. Корея ще бъде сложена на колене, след като Чайна спре да я подкрепя, което почна да се случва. Техния лидер изпревари по простотия баща си и дядо си....тъп и зъл като Живков и Г. Димитров !!!

Напротив даже, Ким Чен Ун е много по-зъл и от тях!

...но не и тъп! Той си знае много добре защо трябва да държи народа си в страх и тотално подчинение!

и ким ли те унижи бе? а това с търкането няма да мине чиче,като си унижен си трай

То пък малайците са по-различни от северно корейците!!! Аре у лево бе протекторати...

и откога в малайзия чужди представители казват кой да изгонят,и там май има налагане на демокрация

jingiby

Ненормалният садист и психар - Ким, след като изби цялата рода на чичо си, сега преминава към собственото си семейство...

ти да не си му личен асистент та знаеш какъв е,или и ти четеш нашта преса

Мала азия , щатските мекерета, тръгнали срещу бай Ким да плюят кучетата. Къде бе боклуци демокрадически. Бай Ким с едно натискане мишката ще ви изпепели -

много рано си се наквасил бе каскет :))

Рано пиле, рано пее!

може ли американски представители на цру да не са замесени в гоненето,като са толкова ербап,що не се изправят по мъжки срещу кимчо,щото нямат топки и не им стиска