На посланик Нейнски е наредено да не коментира преврата

Почти веднага след опита за преврат в Турция външният министър Даниел Митов е казал на посланик Надежда Нейнски да не коментира събитията, съобщи „24 часа”.

Обратно в новината

Коментари - На посланик Нейнски е наредено да не коментира преврата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кифлъ!

Те , шломците , много си падат по дълбоките и стратегически мълчания ..... И добре платени , разбира се :))) За мен все още е пълна загадка , защо това лице представлява България и даже лапа от парите на дънакоплатците , като е служител на израел ?!!!

Честно казано, Надето с доста празноглава и по-добре да си мълчи. И нея я издигна вълната на "революцията" с едното скачане по митинги от преводачка в египетското посолство( кой можеше да работи в посолство, моля) до посланик. Впрочем тя да не се е подложила на операция за промяна на пола? "НейнскИ"?! Или - по новому, по американскому ще се пишем вече! Да.... и подлогарите ви американски, да ...!

Откакто Ердоган хвана Митов че пуши тоалетната и му взе цигаритв и му дърпа ушите този много се наплаши Обаче не знае от кого да се страхува Защото да забраниш на Нейски да говири в прав текст означава да покажеш стеден пръст на САЩ и ЕС

Така е , по важни дела в една държава трябва да говори най-мъдрият човек. Преди много години е имало съвет на старейшините , днес ние си имаме само Бойко.

Тая Митов и тоя Неински са от едно котило. Начлникът им е един и същ - Козяк16. Затова Митов толкова адекватно е реагирал, забранявайки на смотаняка Неински да си отваря устата. Кой знае какви евро-идиотщини щеше да избълва, ако не беше тая забрана...

Прочети статията Нейски е тя ..

Колко сме пропаднали като народ щом тази е наш представител в съседна Турция!

''Бойко Борисов е и единственият, който коментира темата - такова е решението на властта у нас.'' И аз нямам коментар.

Безскрупулни "хора"!

Кой я кара " да коментира" преврата.? Върпосът е дали има позиция -за българите в Турция -в този момент-нали това и е работата! Черната Златка да беше посланник- щеше да се справи по добре-тя поне е мъжко момиче, а не като това продажно ,страхливо,мързеливо същество.

крие, че не са помогнали изобщо на българи там, крили са се. Защо не са уволнени всички?

Скачайте демократи защото някой яката ви клати!!!!!!!!!!Свобода на словото,прозрачност а аа а аааа,много ще ви дойде от тези западняшки ценности!!!!!!!!!!!!!Сега му лапайте в продължението ще ви кажа какво да лапате!!!!!!!!!!!!!!

Тая е голема въртиопашка, която се урежда с всички мъже . Започна с Костов, всевъзможни дядки, европейски велможи , я возеха в самолетите си, сега е добре и с ББ. А при социализма, когато обикновен човек не можеше дори на екскурзия да отиде в чужбина, тя, с цялото си семейство, е пусната в Египет. Защо ли ма , Надо!

Мани мани, тая, се оказа по- послушна от госпожата Йес ? Печена е, еврейка ! България си няма Хора, и, само тези назначава.

Че, ако каже нещо ще е някаква глупост! Тя няма достатъчно акъл за да коментира случката!? Е, тогава по-добре да мълчи! Аз лично не съм срещал хора, които да чакат и търсят мнението на сегашния посланик за каквото и да било! Изобщо г-жата е една голяма смешка, а като 4посланик" - още по-голяма!!!! Но не е луд този, който яде баницата, а този, който му дава!

Да коментираш е едно, а да си на линия за въпроси, поне по телефона, относно българите там е съвсем друго. Или едно е да си заровиш главата в морския пясък, а друго - да си на работното си място. Имаме голям и непредвидим, както се оказа, съсед. Първо посланикът дава сведения за ситуацията в страната, би трябвало да доведе до нас инфо поне от местните медии. Тя е там не за красота, а да работи. Да си посланик не е да муаш рахат локум, а да си готов да защитиш интересите на страната и на хората си. А това - хубава работа, ама българска. Управлението ни е на ниво училищна самодейност.

Как искате тая да вземе и да говори нещо разумно след като всеки нормален помни приказките и ''да нахраним журналистите подобаващо''????Това е една подлога меркантилна която се е изучила в ''занаята'' да си винаги с властимащите

Предполагам, че Д. Митов и е забранил да говори по нареждане на ББ.. за да не каже някоя простотия

Първо тя НЕ е била на работното си място а е отмаряла в Анталия...Ама и да е била там само заблудения не знае че и да пръдне ще иска разрешение от боко защото иначе нямаше да стане посланик след като изтърва лапачката като евродепутат, Сега се изкарва жертва че и ''забранили'' да говори ама не си задава въпроса че ако искаш да казваш истината, да помогнеш на хората забравяш за себе си:(((

Аз

Горкото... Смятай как го сърби езикът... А как спасява Българи, помним от случая със сестрите в Либия, когато беше външен министър.

Аз пък, за мое най-голямо учудване, смятам, че позицията е правилна. Срещу себе си нямаш нормална държава и цивилизован управник, за да избързваш да се изказваш неподготвен за джихадистките му реакции.

никой не казва, че позицията не е правилна, а се говори за недоразумението, наречено посланик Неинска. Но явно и на тебе ти е токова капацитетът като четеш да разбираш прочетеното.

Ми то черната или русата Златка, дето толкова ги подценяваме, сигурно по-добре ще коментират. Надето не може. За да не тръсне някоя простотия, са й наредили да не коментира.

Че то така всяко магаре може да стане посланик на страната ни, където и да е! Но каква е разликата с нейната позиция преди, когато беше Външен министър и сега, когато е посланик? Никаква!!! Както и на останалите мухльовци от външно, начело с оня очилат идиот начело, които не смеят да отидат до тоалетна без санкции от кукловодите, камо ли да имат собствено мнение по определен външнополитически въпрос.

Къде може да бъде една дама с манталитет на проститутка в петък вечер?

Спомнете си Либия и пак нейното бездействие! И защо ги търпим такива? Или България е рай точно за такива...

КОЙ ЛИ Е НАРЕДИЛ ДА НЕ КОМЕНТИРА ;)

Потресен съм от нивото на коментарите в този т.н. "форум"!!! Четейки ги човек разбира веднага, защо Простият народ се разбира чудесно с Простака - министър-председател на територията България. Били най-нещастната нация българите?! Не! Явно това е нация от нещастници!

Косьо, Косьо, коментарите може и да не ти харесват, но като цяло, отразяват действителността! А тя е, че в страна, с която РБ има сложни взаимоотношения, далеч не тъй приятелски, държавата е сложила една пионка за посланик, която няма представа от нищо, освен от въртене на задник!!!! А още по-смешното е, че в едни отминали времена това същество беше министър на външните работи...... От това по-голям смях и подигравка с институцията, здраве му кажи!

Тогавах защо си там- по добре да няма платен посладник ?!

Това е една суетна кокона. Нищо повече. Тя тая работа с дипломацията не е проста. Първо трябва да си от сой, после да си се потил яко над дебелите книги и т.н. Ето и Шашко Йорданов два пъти "дипломат" става, а човекът си е завършил ШУИ ( Шуменски учителски институт). Хубаво, че не е завършил Хасковския! А сега е вече и доцент. Утре ще стане професор. Може би по цугтромбон?! Виждате ли как стават нещата, когато човек се изцепи, че е демократ?

someone

ако одобри преврата - ердоган я намразва, ако не одобри - противници на ердоган я намразват, ако си затваря устата никои няма да я намрази.

А ако си отваря устата, но не говори - ще я обичат.

Никой не е очаквал от нея да "одобрява" или "не одобрява", а да даде информация какво става - това са съвсем различни неща! И също така какво прави посолството за българите, какво - консулството в Истанбул ... Само че нея просто я е нямало там в този момент ... Не са я намерили да отговори дори елементарно нещо - че хората са налице, готови са да съдействат на закъсали българи по летища и мостове, например - което говорят всички нормални други посланици и консули в такива ситуации!

значи не представлява нито България, нито българите, а взима пари, дърво без корен

те на това му се вика демокрация. Никой няма да говори само аз. Иначе навсякъде тръбим, че сме демократични, или чакаме големите началници отвън да ни кажат какво да говорим и да не се получи разминаване другите ще мълчат само аз ще говоря това,което ми наредят. Аферим, машала.

Току виж изръсила отново някоя глупост...както многократно го е правила!!! Друг е въпроса защо изобще е назначена на тази позиция, след като трябва да мълчи!!!

Е ти пък защо е назначена! Да живее в чужбина в държавни палати, да се прави на важна, да я показват по телевизията и не на последно място - да взема голема заплата и тлъсти командировъчни за всеки ден в чужбина.

Интересно, след преминаването на еуфорията по преследването на комунистите, какви други качества има въпросното лице, че с една българска филология става за посланик?

В тъй наречените демократични държави и без филология ги назначават та да са близко до мъжете си.

с испанска филология т. е. образование на учител по испански.

Да се изпрати жена, още повече подобен политически труп - фигурант, в консервативна мюсюлманска държава - като Турция, е една от най-големите прояви на глупост и неадекватна външна политика. Там Н.М. е тотално изолирана и никой не я приема сериозно. Цялата ни външна политика (и държава) е бутафория, абсурдна арт инсталация за идиоти.

Ех, да беше имало начин да не дрънка когато беше външен министър....но де такъв късмет.

Правилно са й забранили!Кой знае какви щеше да ги изговори.... едно време питаше дали Стоичков не играе в Кърпачев-Ловеч.Когато отправи призив да нахранят журналистите.

Като знаят колко е "способна" човек взел мерки да не се налага да обяснява чужди деяния пред Боко :)

Ние ще имаме проблеми със един наш нелоялен и не съвсем приятелски настроен съюзник в НАТО ако има изявление.Лошото е че ние вече почти нямаме съюзници и приятели те бягат от нас защото никога не са ни искали всичко беше постановка досега.

Каквито и да са обясненията за поведението на посланник Нейнски по време на опита за преврат в Турция, от нейните действия и от действията на външния министър Митов е ясно, че външната политика на България се управлява от друго място.

Е, поне веднъж реагираме адекватно...

Да, излиза, че тактиката на бай Тошо е най-правилната.

затова най-добре министъра да уволни посланика си в турция , а Борисов да си уволни министъра си

А пък ние - "НАРОДА", да уволним Борисов без предупреждение!

ТАЯ ЯВНО НЕ СПИ , ЯКО А КЕРКЕЛЕЧАТ РЕЗАЦИТЕ

Ми сега е момента да пробват някоя нашенска джоревка.

Правилно е да не се коментира, след като превратът не е успял и даже не се знае кой го организира. Даже все още не е ясно какво се случва и кой печели от такъв преврат и дали няма още по- крайни ислямисти да дойдат на власт в Турция. Единственото, което е ясно е, че турците се ислямизират все повече и повече и не виждат, че в дъното на мизерията стои властта, която ги залъгва с религия, за да бездействат и да си траят.

Цялата турска сага се разиграва отново заради чифутски страсти. Козяците под давлението на сегашния домовладетел на Каса Бланка сефардът Обанго, забраняват на нашите подметки чрез гелосания жидопедал ашкеназин и на ашкеназка Ненадеждна Нейси да плямпат. Те в случая биха дали подла интерпретация за нескопосания преврат на сефардите срещу ашкеназинът султан Ердоан. Той пък си нарече основен враг сефардът Фехтуллах Гюлен-Голдщайн, че му е спретнал пуча. Дали има пръст към събитията от онази нощ, може би не пряко, но с идеите си на по-разчупен ислям несъмнено е излязал от коловозите на великия османист и султан и е внушавал неолиберални мотиви на своите симпатизанти. Нямам представа от неговите идеи, осланям се на написаното в нета. Предполагам че е чист равин-талмудист, пребоядисал се като маран в мюсюлмански одежди. Но има ли чифут в някоя история или пиеса, то е като пушка на театрална сцена, винаги ще гръмне в някое действие.Сега Султанът озлобен ще се разправи с вирусите в Турция, които за него са дьонметата сефарди. Дьонмето посланник в София Соломон Гьокче ми прилича на сефард. В скоро време може да го отзоват, или той самоинициативно да отпраши в някоя екзотична дестинация на доброволно заточение. Много ми е интересно на каква основа бързо се възстановява доверието между Путин, ползващ се лично от съдействието на сефардите срещу олигархията в Русия и бившия СССР, състояща се основно от ашкенази, като има разминаване с подръжниците на султан Ердоан. Но Путин е виртуозен въжеиграч и има начини да се ползва и от лявата и от дясната си ръка. С едната от тях е подал знак за тревога, че в близките часове ще нападнат Ердоган и той духнал светкавично от резиденцията си в Мармарис-Ичмелер. Турците за благодарност винаги спазват клетвата си, да се отблагодаряват достойно и богато. Скоро ще има ярки салтанати с емфие и локум и пушене на наргилето на мира и други лъскави мурафети в знак на благодарност и подчинение на Кремълския велможа. Ето кой вятър нашите галфони трябва да следят, как духа, накъде върти всеки един момент и с каква сила? Ако нямат сериозни консултанти, да потърсят. Мисля си, че на Боко тия неща му звучат като на момче от детската градина, на което взели да му четат лекции по висша математика. Дано само ми се струва, иначе жална ни майка българска!

Как са пропуснали да те направят посланик в Турция? Страхотен коментар!:)

Хаберий

Чист българин съм. Не се вписвам в схемите. В България българи не управляват. Ако има изключения, те трябва да са профани, дебили, компрометирани подметки.

ТЯ КОМЕНТАТОР ЛИ Е - НЕ Е ................... ТЪПА ЛИ Е - ТЪПА Е . ........................... ЗАТОВА И СЕ Е НАЛОЖИЛО ДА СИ ЗАТВОРИ ГРОЗНАТА УСТА

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

забрави да споменеш, че поиска 150 долара от Желев за да напише програмата.

Хамчи то и коментар от "министъра" не успяхме да чуем! Изказваха се всякакви разбирачи, но т. нр. министър и посланика на РБ в Турция мълчат като партизани на разпит. И не е за чудене, тъй като за да направиш някакъв що-годе смислен анализ на случващото се трябва да имаш: 1. познания; 2. интелигентност и логическо мислене на средно ниво; 3. информация; 4. обща култура и специфични познания в областта на дипломацията. Не мисля, че г-на и г-жата ги притежават. За това мълчат и така е по-добре, от колкото да дрънкат глупости и да се излагат! Ще се обадят когато им наредят и заповядат (от съответното посолство), какво да говорят. Ама явно и там не са наясно, какво точно става......

Вуйчо, в такава ситуация се мълчи, за да не може победителят да те обвини, че участваш на страната на заговорниците и да се обърне срещу теб. Не виждаш ли, че и гърците си мълчат, а руснаците и американците застанаха на страната на Ердоган?

Гумо, то не е доказано към днешна дата кой е организатора на събитието!!!! Но снишаването и траенето е в интерес на организатора. Факт е, че са арестувани много хора, които вероятно ще бъдат убити! На мен лично ми мирише на разчистване на пътя и на сметките от страна на управляващите и търсене на легитимна причина за репресии и диктатура. Европейските лидери за пореден път сбъркаха, като се изказаха в подкрепа на един диктатор.........

В тази държава само Митов ли живее! Няма ли българи които трябва да бъдат информирани за това(туристи, командировани и др.) Или това са обикновени хора които трябва да търпят всичко. Нужен ли ни е такъв министър?