АБВ настоява за отговор на Ердоган и отзоваване на Сугарев

От АБВ настояха консулът Едвин Сугарев да бъде отзован от Ниш и попитаха за официална информация от Турция по изказване на Ердоган за Лозанския договор.

Обратно в новината

Коментари - АБВ настоява за отговор на Ердоган и отзоваване на Сугарев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "демократ", Сугарев, толкова бързо си сменя партийните цветове, че и хамелионът може да му завиди, а това че е консул не го прави недосегаем за безотговорните му приказки! Прав е г-н Г. Димитров да задава тези въпроси, защото е дипломат от кариерата и има толкова години натрупан опит в дипломатическите отношения, колкото нямат вкупом натрупан професионален опит министрите на кабинета в оставка, та камо ли Д. Митов! А това че членува в АБВ си е негов избор и не е работа на другите!

Тия "умрели либеди" току се посъвземат и протегнат шия за оглед на политическата ситуация... Страх ги е, че хората ще забравят че ги има...

Поганеца много да не знае, че Лозанският договор може да се ревизира до Севърския, който е много по справедлив и реален. Да внимава със сърцето си, че резаците най добре знаят как се взима чужда земя и се прави етническо прочистване - за справка, арменците в източна турция и българите в Тракия. Крайно време е да се мисли за нов Балкански съюз, с участието и на други жертви на неоосманският терор, като Армения, Сирия, Ирак, Кюрдистан. И някои от другите ни съседи втрещяват с великодържавните си претенции, но никой не е по опасен от луд османист в облаците. Има нужда от приземяване и да си прибере резаното население в анадола, както и да пусне най накрая кюрдите.

Те ще искат ревизия на Лозанския, а ние ще искаме ревизия на Санстефанския, при което към ревизията ще се присъединят и арменците, иранците, иракчаните, сирийците, особено силно и кюрдите и още всички други народи, които нявга са били в лелеяната от неоосманистите империя и така до безкрай!

'Фани тоя, удари другите... някой във форума преди мен възкликна, че я го къде се бил скатал тоя на службица... Обаче, като погледнаш, Ниш е окупираната Крайна, та...

погледнете географската карта от преди 2000 години и ще разберете: турция няма територия турска националност няма турция е насилствено обединение по подобие на съвецкия съюз турция тепърва и предстои разпадане на съставните и части принудително някога от някого подчинени

НАЛИ СИ ГОЛЕМ ПОЕТ, ЩО СИ ЗАХАПАЛ ЧУЧУРА НА КОМУНЯГАТА БОКО??????????????????

Интересно къде видяхте връзка между изцепките на Ердоган и олигофрениите на Едвин?Е няма спор че и двамата са за психиатър.

Интересно къде видяхте връзка между изцепките на Ердоган и олигофрениите на Едвин?Е няма спор че и двамата са за психиатър.

АБВ, враговете с партиен билет. Аут от новия парламент. Най-алчната кохорта. В случая са прави. Сегашното време е време за Сугаревци.

В МВнР и средствата за масова информация е пъълно със съвеЦки подлоги. С такива са пълни и доста от западните и американските медии и администрации. А освен това е пълно и с едни други - братчеди на Сугарев по бабина линия. Давидовци и Мошевци. Всъщност то последните не само през комунизма влияят. Много по- силни са през кръста и исляма. Идеологическите промивки са от векове. Хитростта, осведомеността, мисленето - при това бързо не прави все още от един човек с българска лична карта радетел за благото на България. Та толкова. Комундел срещу Моше в двубой за власт над България.

На снимката в дъното се вижда още една противна муцуна,Волгин,противно човече

...папуас, ти виждал ли си Волгин?

Агентите на ЦРУ са разконспирирани. Тръмп ви предаде, авантата свърши. Иде голяма гладна стачка за вас.

someone

намеренията на ердоган са ясни.

Я, къде се покрил един от най-тъмносините кинжали,този непримирим борец за демокрация .Но както се вижда една добре заплатена държавна службица , която е по-скоро синекурна ,отколкото действителна може да служи за тих, добре платен пристан ,за персона ,която нищо не може или по-точно вече не се котират антикомунистическите изяви, просто им мина времето. След по-ситите комунистически години , сегашните при сегаш гладни демократични такива трудно могат да се рекрутират нови поборници,за демокрация.Но ,без да се правя на Фройд,смятам ,че човека има някакви ментални проблеми

Италия е наследник на Римската империя и като такава си иска 80% от Европа, Египет, Мала Азия ..., барабар с "наследницата" на османската империя Турция в своите граници - до 2020г. !!

ТОЗИ ЕВРЕИН ДЕГЕНЕРАТ СИ ТРАЕ, ПОНЕЖЕ СЕ НАЛАГА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИТЕ,А Е ИЗВЕСТЕН БЪЛГАРОФОБ. ИНАЧЕ ВСЕ СЕ НАМЪРДВА(ГО НАМЪРДВАТ) ДИПЛОМАТ ДА ЛЕЖИ И ДА ГО ИЗДЪРЖАМЕ БЪЛГАРИТЕ....ВИНАГИ Е БИЛ МРЪСНО КОПЕЛЕ

Ега ти наглата кариера на този нещастник! Гладуваше денем (за пред наивниците), а плюскаше в съседния ресторант и "обръщаше системата". "Гладува" втори път и се оказа посланик някъде на Изток (в сферата на Путин). Върна се огладнял и се оказа консул... Този Калинчо (от Мома Калинка ГЕРБ-ерска) каква диплома има и не е ли бил в същност от най-мощните доносници на ДС?!

Както е казал чорбаджи Марко... Лудите,лудите-те да са живи!. Да има някой, който от време на време да прави "весело" в окаяния наш живот!

Ердоган да смени тревата!!! Турция никога няма да стане това,което е била в средновековието!!! Просто никой няма да и го позволи,нито Русия,нито САЩ и ЕС имат сметка от една Велика Османска империя!!! Сегашното говорене обаче ни дава сметка да се замислим,дали зад всичките безумия на Ислямска държава в Близкия изток и северна Африка не стои именно Турция,както и зад целия бежански поток! Турците се надяват,че с масовото заселване на мюсюлмани в Европа ще си направят след време Ислямски халифат,но няма кой да и го позволи това!Затова трябва да стегнем границите с Турция,да строим стени там и да се стреля на месо срещу всеки дръзнал да навлиза в Европа от тази проклета държава!!!

Еми то като се промени договора, може с още по - малко земя да останат.

"генералният консул на България в Ниш - Едвин Сугарев" Това, ... нещо ... , там ли се е скрило! Аз го мислех за умрял! От глад!

Всички комуняги много бързо надигнаха глави след избирането на онази кукла на конци Радев за президент. Отново се канят даидват на власт и да се разправят с всички, които не искат да лижат руски задници, ама може бързо бързо да получат острото копие в дебелите си задници и пак да си свият перките. Тази Курнелия много ми напомня на устата дружинна ръководителка. Още малко и ще започне да надува свирката, за да се строяваме в редица, патката му с патка.

Най-голеният руски агент у нас Първанов казва кой посланик да бъде отзован и кой не. Човекът, който от години продава националните интереси за рубли и с тях купува хотели за милиони на синчето си. Дясната му ръка Румен Петков го бяха хванали в една кола с Трактора и братя Галеви, а той упорито отказваше да подаде оставка като министър на вътрешните работи. Пълни демагози, престъпници, популисти и лъжци!!!

Суги ще отговори с нова гладна стачка! Юбилейна, броят не го знам.

Мисля си дали изобщо някой от ВнМР е извикал посланичката ни в Турция за консултации след изказването на турския президент. Нормално е това да направи всяка засегната държава, освен това той говори така не за пръв път. Въпросът е много сериозен и би трябвало да ни разтревожи. Питам се имаме ли изобщо каквато и да било външна политика - съвсем съзнателно не споменавам прилагателното "достойна".

Голям пропуск, че не са Ви докладвали лично, товарищ Българин. Немедлено да се вземат мерки.