Коментари - Порошенко успя да напусне Украйна от третия опит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленски не е престъпник, Зеленски е актьор! Бъркаш го с Путин - прави се на актьор, а всъщност е престъпник! Ха-ха-ха.

че този мошеник няма да се върне. Значи там някъде са му парите. Сигурно ще се пише холандец и ще инвестира в отглеждането на лалета.Но да внимава, да не се наложи да строи диги с лопатата. И ония не са вчерашни, ще намерят начин да се докопат до кримимилионите му.

Владимир Зеленски е военен престъпник и е заобиколен от също толкова много престъпници. И вярвам, че собствените му "приятели" ще се отърват от него, за да подпишат мирно споразумение с Русия.

Мобилизацията на всички мъже до 60 г да останат в Украйна и да не е напускат с цел да е защитават не се ли отнася и за Порошенко. На колко години са Порошенко, Зеленски ?

Щом фюрерът Зеленски е пуснал предишния фюрер Порношенко да ходи на майната си, работите не вървят добре за укрите. Зелето явно се подсигурява. Неговото семейство е вече в чужбина, защо да си създава враг в лицето (ако има такова) на Порношенко. Знаеш ли дали знаеш. Фюрер до фюрера, майно льо. Скоро и двамата ще си ядат връзките, като грузинският фюрер Наакашвили. В крайна сметка и двамата ще отидат в пандиза, където е вече Наакашвили.

Според някои източници след като Зеленски стана президент е успял да забогатее с 90 милиона долара и е закупил имоти в САЩ и Израел за себе си и за близките си.

Плъховете бягат от потъващия кораб .....

Фани единия, удари другия ! В Украйна проруските сподвижници отдавна са мъртви ! В момента класацията е кой е по-голям русофоб ! По-фашистка държава от Украйна не е имало през последните 80 години !

Трябваше да ходи в Донбас!!! Там го чакат!!!

Този да не е оня с радиоактивните шоколади дето ги тъпче с ГМО соев лецитин забранен за употреба в ЕС и радиоактивно сухо мляко от зоната на Чернобил

Рошен ли???

Същият е !

Бойкот на рошен!

Се хвалеше колко високи добиви дават ГМО житото и царевицата на "Монсанто"! Украйна е единствената европейска държава отглеждаща ГМО култури. Дори и бедните африканци не отглеждат подобни култури.

Въпрос за 100лв от "Стани Богат" "Кой напуска пръв потъващия кораб?"

Mонголоида татарин Валери Симеонов ЩЕ приюти своя преател Порошенко в мотел ''Козия Рог'' в Малко Търново

Подобно на Ив. Костов, Плевнелиев, Б. Борисов и др. знайни и незнайни нашенски пребоядисани комундета. Страх ги е да си признаят, защото версията им, че са "борци срещу комунизма" ще отиде на кино.

на тоя олигарх не са запорирани сметките в САЩ и ЕС защото е техен човек. При това и член на ЕНП като наш Бойко Тиквочев .

Щото е мазно еврейче хазарин

После порошенко да пусне Зеленски -хитро!

Нещо като не става с пари става с много пари...

Вероятно заради неплатени данъци, но и не желае да бяга в Русия, защото там, като един от собствениците на завода *"Рошен"(от по-РОШЕН-ко ) в Липецк, не е плащал данъци повече от 10 год. Мошеник!

РОШ-на еврейски иврит ГЛАВА РОШЕН-на иврит ГЛАВЕН ПОРОШ-на иврит РАЗБУТВАМ,разхвърлям,разпръсквам,разкъсвам,разпарчетосвам

Един тъпак върти номера на друг тъпак....

къде са руските тролове които говореха за някакъв бял шум от който американските кораби не можели да се пазят. а какво стана сега флагманския им кораб потопен от украинците :))) новтие американски оръдия почнаха да гърмят в украйна :). и руснаците нещо почнаха да се ослушват :)))))

този се спаси

Не бе. Ще ходи да ебе дъщерите на Путин, Лавров и Песков които са се спасили от руската кочина и живеят във вражеска Европа..ха.ха

Кочина е Украйна и затова всеки бяга от там, тролче.

бягаща тълпа от руснаци към летищното за да се пишат украинци(срам ги е в Европа са ги знаят че са руски свини) и той най учтиво ги е оставил да го пререждат с думите : Минети пред мен братушки .. минети.. И те натинки прости му правили минети . Та затова Г-н Порошенко изпуска трети самолет за ЕС.

Този свари да се изниже от победоносната война на НАТО. Но за Зеленски не се знае как ще свърши.

Уродът, докато беше президент забогатя десетократно а украинците обедняха стократно . Докато децата му учеха "на запад" на другите украинци децата им се избиваха взаимно в Донбас. Този урод още през 2014 каза - "нашите деца ще учат в чисти светли училища а "техните " деца ще умират от страх в землянките" ...И успя да ги завира в землянките доста години както и успя да убие близо 400 донбаски невръстни деца ". Ясен ли съм талашит - урод ! Айде бегай в кауфланда да си купиш банбони "Рошен" ,че да допринесеш за богатствата на порошенко ! Дееба недоубитите фашисти дееба !

ЕНП-партия на престъпниците!

Абе тук има един гол охлюв, който с миризливата си слуз каля името на един велик тракийски мъж, останал в историята на човечеството като символ на непримиримостта и волята на хората по тези земи. На отрепката, мърсяща името на Спартак, мога само да кажа, че единственото, което ще остане след безсмисленото му кратко вегетиране на тая земя е воня.

Не мога да разбера тоя, какви ще ги дири в мизерния Ротердам. Да бяга към богатия на газ Сибир, да си го вдишва и да живее в ослепителен лукс и разточителство, каквито само руската тайгата може да предложи.

Чий ще го дири в Сибир? Да дойде в България - във всеки супермаркет продават продукция на фабриките му "Рошен".

Холандия е ЕВРЕЙСКО убежище

Бяга плъха. После ще си харчи откраднатото и ще вика срещу Путин от някъде

Не си прав. Порошенко не е плъх, а пор. Порошенко идва от пор.

...и Потрошенко и Зеленчука са един дол дренки - продажни боклуци!... Нека си се дъвчат взаимно!

Героите винаги си отиват първи... Тея нашите говеда като ни вкарат във воина с Русия и те ла се изпарят..

Само като им видиш "бежанците" какви измекяри са и как реват, че искали да стоят безкрайно на морето и някой да ги храни. Няма такива наглеци. Има бежански лагери, в каквито бяха настанявани сирийците. Бежанец не значи турист за сметка на държавата. Или да почват да си продават колите или да си харчат от спестяванията или да почват работа. Никой не им е длъжен да ги гледа и то на морето. Още повече като се има предвид колко са противни и неблагодарни.

ние сме си виновни зорлем ходихме да ги събираме с автобуси и да ги настаняваме в хотели

Прав си. Горе по Дания, швеция на границата кога идваха сирийците, ирак и ррочие, прибираха им всички пари, бижута, кой какво има за да плащала държавата с тях издръжката им по лагерите. А на тия защо не се взима всичко и така да ги издържаме. Ама на Кирчо му е по-лесно да бръкне в хазната да им плати всичкия туристически лукс, за наша сметка, само да се хареса на зеления фашист.

Шило

Според мен ще ходи да разучава рецептите за по-специални кексчета, че да им почва производството. Да не си виждат украинците хала, след консумация

ще утешава руски вдовици..ха.ха

Няма вече шоколадчета с бело за укрофашагите :)

Ама, моля ви се, не пишете за подкрепяните от Русия сепаратисти в източната част на Украйна, че родните подайдупки изпадат в нервна криза. Пишете мирните руски граждани, които си стояли с карамфили в ръце докато украинските фашисти ги палели, набучвали на кол, разчленявали и обезкостявали. Пишете малко по-така, като за тях, пазете им малкото останали мозъчни клетки.

Ще ви избесят до крак бе, нацита посрани :)

Еми и аз искам от БТв и Нова да казват повече са украинските нацистки убийства и зверства и затова как Западът финансира такива сформирования, партии и политици като Зеленски с цел подривна дейност и създаване на конфликти, манипулация и пропаганда над населението, ама те нищо не казват по тия теми. По цял ден се мъчат да набият в на хората главите, все едно хората са овце, че трябва да мразим Русия. Колко демократично и високоидеалистично.

Очевидно и Брендо си е бил камшика :)

са тотални отпадъци! Създадени по типично руския олигархичен образец и забогатели като всички останали като тях в Украйна с далавери и присвояване на бивше съветско имущество!

Какво точно му е руското на образеца като олигарсите са всичките евреи?

също е в ЕНП - егати ковината

Хората които управляват Украйна са чисти. Нямат нищо общо с олигархичната мафия, която 30 години краде руснаците. Резултата е на лице. Зеленски, Кличко, Витали Ким в Миколаев и т.н. .. нямат нищо общо с марионетките в псевдо политическата система в Русия. Това са хора които имат собствен авторитет и той няма нищо общо с това колко добре източват държавата си, заплашват останалия свят с ядрена война и извиват безпринципно ръце на съседите си. Това е пътя и за останалата част от СССР останала в Путландия.

Изброил си само мъртавци!

Кадиров ти ли си? А ограничавай се в убийства на опозиционери в Путланди.

Града се казва Николаев, не Миколаев, хохлите да му казват както си искат.

Кличко, Зеленски независими и чисти? Хахахахаха Да не говорим, че тия измисленяци украинците са като македонците, абсолютни измекяри. Украинците по цял свят са известни, че са мафиоти и престъпници, не им се работи и се занимават само с незаконна дейност, а йените им са пръснати по цял свят да проститутстват (и не само заради пари, а защото го обичат).

Кво лошо има да го обичат?

Кажи сега що не са независими и чисти Кличко и Зеленски?

Щото са пълни утайки, всеки го вижда, ама на теб ти личи по нещата, които пишеш, че не си добре и затова колкото и да имам време сега, не ми се занимава да обяснявам на някой, който не е в час.

Ясно ... щото всеки го вижда. У лево.

"Независими", а?! Ха, ха, ха!! Евaлата бе, боклук! На т'ва му се вика черен хумор... :-D

Раята клика минуси усърдно. Ако се бехте освободили сами нямаше да сте такива подлоги.

Шило

Че, кво общо има Порошенко с ЕНП? Все пак, това е партия в ЕП, а Украйна не е в ЕС. Пък и кво ще прави там, освен да реве и той?

Гледайки снимката, май Порошенко ще забие един шамар на Зеленски...

В Украйна е огромен цирк...

Скоро ще е укрогробище!

То в тая усраина остана ли някой с пари? Само простолюдието мре, за кефа на краварите!

но като Ринат Ахметов не живеят в Украйна а си имат жилища в "прогнилия" запад като Швейцария, Австрия и други такива държави от сорта, където не им се търсят произход на парите и данъци!

Кога и Кличи ще пробва да се изниже ;) Не че ще му се размине де :)

От преди времето на Елцин Украйна е известна,като богата на суровини, зърно, води, енергия, весели мошеници, банди наричани малини и ятаци по кръчметата / на укроински език кръчма е кречма/, пернати евреи и какво ли не още,което радва дущите на волните хора.След елцин обаче тя се превърна в клоака,където царства корупцията, демократично мислещите са преследвани, олигарсите им контролират 75 % от икономиката, докато руските- около 50 %.Престъпността там е жестока и със организираността си и контактите на високо ниво често поставя полицията им в състояние на безпомощност.След влизането им в ЕС ще има много кахъри с тях.Между другото...... налице са улики,че издирвани от техните власти лица са вече на Балканите и Европа снабдени с документи за самоличност издадени от приемащите държави- с истински техни снимки, но неистинки имена и по този начин избягват арестите.Началниците тук да мислят и работят,защото скоро ситуацията ще ги нарита.

Брат, моля те да си пиеш хапчетата. Виж, че пишеш коментари и сам си отговарящ отдолу на тях. Не са добре нещата при теб...

Като цяло всеки който мрази зеленски е боклук. Обективно човека е светец.

Всеки ход, който направи беше гениален. От нищо вдигна страната и не само, че спря Путлер ами и въоръжи армията си, обедини народа и доказа, че е водач.

Коя страна? От ООН питат :)

Сам ли си говориш?

Ще стане "светец" много скоро!

Порошенко като цяло се подкрепя от тези които смятаха че Зеленски ще се окаже слаб пред Путлер. Зеленски се оказа по корав от камък.

Като засъхнало лайно!

Коравостта вече се измерва в способности да цивриш денонощно навсякъде по медии и фестивали, и да се молиш някой да дойде и да "накаже" тоя дето те закача ли и друг да ти свърши работата ли?

Концентрацията на сбърканяци в България е далеч над средното ниво за нормалните стрни в Европа. Факт.

В Усрайна реално партийна система не съществува! Втората партия в Палрамента им, тази на Медевчук е забранена, а самият той арестуван. Порошенко е с няколко обвинения за държавна измяна, влкючително и за това че е кандидатствал в НАТО< което е абсурдно. Но никой не му пука, докато наркомана има подкрепата на САЩ раболепна Европа ше си затваря очите

Днес Потрошенко, утре Тимошенко, вдруги ден кой знае кой Шенко......... Между другото, вожда Зеленски вече успя да "евакуира" семейството си на по-сигурно място, където да си харчат на спокойствие "дарените" от запада милиони.

Жалко, не се радвам за тях! Дано поне той остане и да бъде наказан от собствения си народ заради това, че жертва държавата и населението заради интересите на Запада в манията им относно Русия. Това е един от основните виновници, че Украйна е срината със земята.

това ли новата опорка. След като лъгахте 2 месеца , че не бил в Киев, сега уредил семейството си в чужбина. Всеки интиснки мъж ще се покрижи за семействопто си и ще затитава родината си. Голям трън в петата на русиробите е Зеленски.

За това по черноморието е пълно с азовски отрочета и роднини!

Какъв трън на някой може да бъде тоя смешник и мрънкалник. В Кремъл сигурно се въргалят от смях като го гледат как се явява да реве по Евровизия, Кан и т.н. Това не е сериозно.

Украйна се оказа Истински ВЕРТЕП от Нацита и Разни Продажници. Написаното от Зола направо БЛЕДНЕЕ пред "творенията на Укрите". В този ред на мисли, смятам, че с тази "Украйна" трябва Русия да се РАЗПРАВИ по най-Сериозния начин. Като Пряк Поотомък на Руснаци Дворяни и с РУСКА КРЪВ във вените си, желая на РУСИЯ ПЪЛНА ПОБЕДА над Нацизма в този ВЕРТЕП наречен "Украйна".

дворяните тия дето ги пускаха в двора ли бяха?

Спартаче, много тъп коментар, брат. Не се получи...

В някъв форум тръгнал да разправя на какъв род бил потомък а пише неграмотно някакви мозъчни пръдни ... после тъп му бил коментара. Приказката е каквото повикало това се обадило. Пряк потромък на Спартак и Петър Велики съм между другото.