Пороен дъжд в София проби покрива на Терминал 1 на летището

В столицата има наводнени улици, опасното време продължава и утре

Обратно в новината

Коментари - Пороен дъжд в София проби покрива на Терминал 1 на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-лесно е да преборят гравитацията, отколкото да оправят покрива, за да не тече!

Аааа това няма значение. Авиация, БДЖ и тям подобни не се движат по магистралите. Ние правим магистрали и нови 2,3,4 лентови пътища. На 1-во място сме по правене на магистрали: от асфалт от кокаин от анфетамин Я вижте кой ни е шеф министър седател - властелинът на магистралите

Емчо , пак си пропуснал да си вземеш хапчетата ! Лошо ! Много лошо !

че нормален дъжд вече няма. Все порои, градушки, смерчове, троши покриви, събаря дървета. Лоша работа. Дали иде ледников период или затопляне. или пък едното ще доведе другото не знам, но нещо става и мисля не без чивешка намеса.

Кога да доведа Св. Илия в 5-то районно да го съдите.....пак се е олял с неговите гръмотевици и порои. Ей, гяволетата цапали, мазали и подпирали Терминала наужким като строителство по ЕС не са виновни. Само Илийката да съдите за щети и безхаберие, че не си знае силата и мярката.

На Терминал 1 имало ли е покрив въобще. Като завали в София дъждът се превръща във Бормашина.

Спокойно, плебс! Дъждът все някога ще спре и ще изгрее слънце. Но и за това ще си платите.

Една австрийска фирма прави ремонти на летището. Нашите политици-подмазвачи и наливаха пари за да евросолидарни. След това и покриви падаха, а сега и този дъжд... Навън спря да вали, а вътре продължава да вали...

Австрийска фирма с турски собственици и албански инвеститори.

Когато във Варна имаше порой преди две седмици и водата стигаше до 3метра, Софианци някак се радваха е сега дойде и до Вас макар и само с 50 см... и дигнахте олелия...

Мдаа. 50 см си е сериозна вода!

Бъркаш нещо. Софиянци изпращаха помощи и събираха пари, както и цяла България!

междуособици! София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе,

какво е било това дъжд от куршуми или предишен ремонт на покрива за 1-2 милиона , как го бробихме този покрив ?

Да им върви по вода!!!

беше строителството и повторния ремонт, казвате? Ами тогава пуснете вместо пистови самолети яки хидроплани - хем летят, хем се справят и с водата! В такъв скръбен момент нека си припомним последните оптимистични думи на капитана на "Тайтаник" - "...а радостната вест е, че за всички има достатъчно вода"...и потънал.

Показателно как се управлява летище София. Във Варна се изля 10000 пъти по-силен дъж, удави града, но летището остана непокъгнато, а в София от малко дъжд се получи драма. Ужасно посрещане.

Защо не се поддържат чисти комплексите в. Бургас,плажните ивици трябва да са без бараки ,европейски чисти,а не панаири от кич.

Кога ще свърши лошото строителство. Къде е. Колю. Фичето да ни види. А има добри и разумно кадри, на които не се дава път Кога за тези поразии ще се плати

Проверяващите разходите по всяко строителство имат ли дипломи,всичко трябва да се провери

нищу цинити на имотити ша разтът нагори защото сите аббициозни селинджъри сакат у софето

Нека ги издави шопите. Друг път да знаят как да гласуват. ГЕРБаджийска фирма и цигани строители правят ремонти по летището. Колко милиони се дават някой дали е смятал.

Голям праз като тече. Само египетските пирамиди са вечни. Почти. Ебаси истеричките сте, до последния мъж.

Найлон турнете, по- евтинко, като за мангаландия ! Като ще ни правите циганска държава, нек и летището да е в крак с тенденциите...

Тоя покрив от картон ли е ва?!

Радост ! - Всички Сме Единни ! => Дами&Господа, Сърове&Сърки, Съселяни&Съселянки, Граждани&Гражданки ! - стАпи, Роте !

Нищо, всяко зло за добро! Трябва да гледаме нещата от оптимистичната им страна! Като се образуват повечко и по-големи водни басейни и канали, ще може Галеният от папите да си направи и едно Министерство на водите или направо на океаните! Тъкмо ще увеличи и електората си на избори и ще ги спечели за 11 път, щото той е победител и винаги побеждава, за радост и щастие на всички българи!

Много добре измислено. Браво от мен.

След слънцето (и жегите), и снега, и дъждът пак ни изненада! Както всяка година!

Тече, всичко тече..., за някои, някъде вода, за някои обаче нещо по-хубаво, тъй като прибират милиони, а де факто не вършат нищо:)))!!!

то добре,че не е на терминал 2....няма да можем да избягаме от тази престъпна държава

А бе за 50 год. как веднъж не прокапа мавзолеят, а го построиха за 3 дена прости селски момчета-трудовачета. А на тоя терминал какво още му не е паднало? Нищо, че го откриха с дандания и гюрултия до небесата! Пишман архитекти и строители, че ги и докараха иззад граница. Само нашите си апаши се представиха на висота и бая мангизи гушнаха. Че и още се канят да вземат сега при задаващото се ремонтче!

Апостолчо, объркАл си се , Апостолчооо! Терминал 1 е протекъл, не 2....Терминал 1! А Терминал 1 е построен по времето на селските момчета - трудовачета и на оня техния другар селяка от Правец дето ни "управляваше" - Тошко Козарчето:)

ремонтираха го преди 2-3 години, но откъде да знаеш

Идва края на света Господ не е софиянец.Защо Бойко не говори защо са потопите заради парниковите ефекти мръсния въздух от многото коли и засиленото строителство на метрото и кооперации. Не ми се вярва американците да имат машина с която да предизвикват потопите. Мръсни са душите на столичани и Господ ги наказва че са алчни и зли души. Ванга беше го предсказала воден потоп ще ни залее и ще дойде края на света явно сме грешници софиянци покайте север.

Грехове трупаш, клетнико! Мръсни били душичките на столичани! хех! А на селяндурите са чисти, а? Ти очевидно си селяндур...с чиста душичка? Така ли? Не знам каква ти е душичката, но мозъка ти е закърнял - потопа бил от "засиленото строителство на метрото":)))))) Невероятни кретени се раждат по тази земя наистина!

Пристанище да го направят през пролет и есен.

Така, така, от някакъв дъжд и дребна градушка покривът на Т1 на летище София се продъни. А кой яде кебапчетата от обществената поръчка за поддръжката на летището? Кой подписа приемо-предавателния протокол за изпълнението?! Аааа, мискини такива. Само за вас взимате, а по една вафла не черпите хигиенистите, даже.

Да не са го санирали, че така сериозно е протекло?

В интерес на истината, от която никой не се интересува, това нещо "Терминал 1" не би трябвало да функционира отдавна. Но пък който е пътувал до Санторини (там Gate наистина е Gate, дървена порта) и се е възползвал от контейнерите в Берлин, които обслужват полетите до София (поне 2011 г. беше така) не са много по-хубави. При пристигане в Берлин всикчко е перфектно. При заминаване ни набутаха в метални контейнери, верно хубаво боядисани, с вентилация, с прозорци, са втомати за напитки и шоколадчета, но метална пристройка към летището. Полет на Луфтхаза, не говорим за България Еър или бюджетни. Да, това беше 2011 г., наистина. Дано сега нещата са по-нормални.

lu4ka

Летище "Тегел" в Берлин е най-циганското летище, на което съм кацала.

Полските биват

таман да поизчисти софийската мръсотия и да поизкъпе селяндурите

До скоро държавата беше оставена на самотек, сега вече няма държава!Има само един хаджия - най-възрастният професионален футболист - доктор на педагогическите науки - командир на ордена на Божи гроб - помирител на Западните Балкани - най-добър приятел на Тайпи и Началник на Цветан Цветанов!

Тая работа нема а стане без обаждане на хаджи Бою Тиквата до Началника----да спре дъжда!:))))

"От летището чакат дъждовете да спрат..." Давйте го направо на концесия :(

Данче, майната ѝ на менопаузата ти, оправяй си терминала!!!

А мутрата ти кой ще оправи

Боко да отпусне някой лев да ви ограмоти, но така сте му по-полезни, неграмотни малоумници.

Цв. Цв. ЯМХ!!!

Терминала не е на Данчето, тиквенико! Не всичко на територията на една община е общинска собственост. Например Аерогарата - тя е държавна! Схващаш ли? Не, нали?

и ква стана тя...летището се превърна в пристанище

" изненадаха и Столична община" селската пръчка от самоков все е Изнанадана....

Вие никога, от нищо ли не сте изненадан?

Те и декември се изненадват от снега, въобще чеп за зеле не става от тях...

Ти виждал ли си изненадан дебил?:)

от едно и също нещо нормален човек не се изненадва два пъти

Даскаалицата отново изненадана... А, бе, много се изненадва тази жена, а вместо това трябваше отдавна да е почистила запушените с есенни листа и други боклуци шахти, а не да се изненадва всяка година от едно и също нещо. Жал ми е за тази бездарна и вечно изненадана другарка Фандъкова.

Докато шахтите играят ролята на кошчета за боклук за простаците, които си хвърлят фасовете и други отпадъци ще е така с наводнените улици.

Ако беше само от фасовете, че и други боклуци да са, въпреки че какъв толкова голям боклук може да влезе през процепа, нямаше да се задръстят тези шахти така, мамка му. Струва ми се, искат си почистване май, което е чия отговорност...

Ако е само листа и фасове, сте добре в София. Тук, във варна навсякъде оттоците са пълни догоре с почва и пясък, което е 2 метра плътна маса за почистване, което пък е цял ден непрестанна работа за двама цигани + натоварване и извозване. Дето няма да стане. Щото на главата им трябва да има и един бял и умен, а такива вече са кът.

O-пааа...., шахтите се задръстиха от фасовете....

прав за хвърлящите боклуци не само в София, но като направиш забележка на някой "гражданин", обявява те за комунист и налита на бой. А, че партийната му книжка за принадлежност към БКП е прибрана на сигурно място(все пак времената се менят), няма значение(засега ). За много, ама много близките родственици, да не говорим.

А изненадаха, невъзможно! Дъждът, като снежинките, се лови от въздуха, кое не разбраха... пак....

Този покрив да не е от вестник? Ами ако беше завалял град, сигурно камък върху камък нямаше да остане.

Сам си измисляш никове, сам се лайкваш. Самотна съдба имаш.

Кочо, всеки сам си измисля никовете, твоят да не ти е спуснат заедно с опорките?

Мисля, че е направо безобразие Царят на Санирането - Хаджи Рицар Генерал Каратист Тенисист Пожарникар Тиквуний Първи, да не санира терминалите!

Не ставай смешен.

свинята между другото е по приятна от мършата дето предава майка си и баща си за помия,свинята заради помията е вярна и дава всичко,а ти си едно лайно

Лош късмет. Как не проби покрива на Терминал 2. Българите ще си оставаха в РОДИНАТА.

Скоро не си стъпвал на летището, нали? Терминал 2 е новият и е рано да му протече покрива. Нашенци заминават и се връщат през двата терминала. Лоу кост компаниите са на Терминал 1, с редовната цена повечето са на Терминал 2. Излез от село, попътувай, не е толкова скъпо.

Ето още един родоотстъпник.

Рано, рано, колко да е рано? Едно бързо саниране, тъй, да заработи Хаджията....

да му протече покрива, като не вали нали!

Май забравихте как на Терминал 2 таванът не просто протече, а направо падна. Скоро след построяването. След врме пак имаше сходен проблем и месеци наред хората с всичкияси багаж се изнизваха в колонка по един през едни найлони и ограждения. Терминал 1 едва сега протече - доста години след построяването му. Хем не е и кой знае колко поддържан в последните 25 години.

От доста време едната от двете лоу кост компании е на Терминал 2!

а бе журналята,колко пъти природата отнесе села и паланки дето живеят родителите на софийските мърши,защо поне един път не отделихте място да предадете как калта отнася дворовете на родителите на софиянците,ами само за голямото село дето се храни от селата плямпате,БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО СЕЛО СОФИЯ

да разбирам че минусите са от селските мърши дето не им пука за майка и баща на село ли????????????

Разбирайте го както искате. Минусите са , защото сте агресивен и неадекватен.

а бе ивайло,ти като си от село защо се пишеш пишман софиянец.от близо 2 милиона софиянци надали има и 25 хиляди кореняци софиянци,макар и за тях да е спорно,щото когато са направили софия столица всичкото кореняк софи1нец е живяло по селата наоколко

Свинята!Не си разрбал-най-много днес валя в София и североизточна България.Затова се пише за София,защото днес тук има поразии!А вие ,защо се юркате за София,като е едно голямо село,а не си седите по родните места!?

ето го поредното говедо дето се пише пишман софиянец израстнал на село,а бе кютюк,софия БЪЛГАРИЯ ли е бе,валяло и бутнало покрив,а че отнесе родната ти къща ти е през малкия макарон 5 см,аман от късо пишковци,родени по паланки и отишли в голамото село и открили чалгата

защото са от село, те са го напуснали, но то тях, никога! Това, че живееш в нивите на софийските села, прави ли те СОФИЯНЕЦ?

питай нехранимайковците не мене,аз си живея щастливо е едно балканско село