Пороен дъжд в София проби покрива на Терминал 1 на летището

В столицата има наводнени улици, опасното време продължава и утре

Обратно в новината

Коментари - Пороен дъжд в София проби покрива на Терминал 1 на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе журналята,колко пъти природата отнесе села и паланки дето живеят родителите на софийските мърши,защо поне един път не отделихте място да предадете как калта отнася дворовете на родителите на софиянците,ами само за голямото село дето се храни от селата плямпате,БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО СЕЛО СОФИЯ

Лош късмет. Как не проби покрива на Терминал 2. Българите ще си оставаха в РОДИНАТА.

да разбирам че минусите са от селските мърши дето не им пука за майка и баща на село ли????????????

Не ставай смешен.

Скоро не си стъпвал на летището, нали? Терминал 2 е новият и е рано да му протече покрива. Нашенци заминават и се връщат през двата терминала. Лоу кост компаниите са на Терминал 1, с редовната цена повечето са на Терминал 2. Излез от село, попътувай, не е толкова скъпо.

Този покрив да не е от вестник? Ами ако беше завалял град, сигурно камък върху камък нямаше да остане.

свинята между другото е по приятна от мършата дето предава майка си и баща си за помия,свинята заради помията е вярна и дава всичко,а ти си едно лайно

А изненадаха, невъзможно! Дъждът, като снежинките, се лови от въздуха, кое не разбраха... пак....

Ти къде ще се скриеш? В руското посолство няма да те пуснат. Потопът ще отнесе първо мурзилки като теб.

Докато шахтите играят ролята на кошчета за боклук за простаците, които си хвърлят фасовете и други отпадъци ще е така с наводнените улици.

Сам си измисляш никове, сам се лайкваш. Самотна съдба имаш.

Ето още един родоотстъпник.

Даскаалицата отново изненадана... А, бе, много се изненадва тази жена, а вместо това трябваше отдавна да е почистила запушените с есенни листа и други боклуци шахти, а не да се изненадва всяка година от едно и също нещо. Жал ми е за тази бездарна и вечно изненадана другарка Фандъкова.

" изненадаха и Столична община" селската пръчка от самоков все е Изнанадана....

Пиши на Кирилица бе Тъпанар...

Ако беше само от фасовете, че и други боклуци да са, въпреки че какъв толкова голям боклук може да влезе през процепа, нямаше да се задръстят тези шахти така, мамка му. Струва ми се, искат си почистване май, което е чия отговорност...

Напиши си псевдонима на Кирилица , бе рублаж ! И 'що си сложил герой от американски сериал !? Сложи си крокодила Гена - със сигурност си приличате с него .

Вие никога, от нищо ли не сте изненадан?

Разбирайте го както искате. Минусите са , защото сте агресивен и неадекватен.

Свинята!Не си разрбал-най-много днес валя в София и североизточна България.Затова се пише за София,защото днес тук има поразии!А вие ,защо се юркате за София,като е едно голямо село,а не си седите по родните места!?

а бе ивайло,ти като си от село защо се пишеш пишман софиянец.от близо 2 милиона софиянци надали има и 25 хиляди кореняци софиянци,макар и за тях да е спорно,щото когато са направили софия столица всичкото кореняк софи1нец е живяло по селата наоколко

ето го поредното говедо дето се пише пишман софиянец израстнал на село,а бе кютюк,софия БЪЛГАРИЯ ли е бе,валяло и бутнало покрив,а че отнесе родната ти къща ти е през малкия макарон 5 см,аман от късо пишковци,родени по паланки и отишли в голамото село и открили чалгата

Те и декември се изненадват от снега, въобще чеп за зеле не става от тях...

Мисля, че е направо безобразие Царят на Санирането - Хаджи Рицар Генерал Каратист Тенисист Пожарникар Тиквуний Първи, да не санира терминалите!

Рано, рано, колко да е рано? Едно бързо саниране, тъй, да заработи Хаджията....

и ква стана тя...летището се превърна в пристанище

Данче, майната ѝ на менопаузата ти, оправяй си терминала!!!

А мутрата ти кой ще оправи

Боко да отпусне някой лев да ви ограмоти, но така сте му по-полезни, неграмотни малоумници.

O-пааа...., шахтите се задръстиха от фасовете....

"От летището чакат дъждовете да спрат..." Давйте го направо на концесия :(

прав за хвърлящите боклуци не само в София, но като направиш забележка на някой "гражданин", обявява те за комунист и налита на бой. А, че партийната му книжка за принадлежност към БКП е прибрана на сигурно място(все пак времената се менят), няма значение(засега ). За много, ама много близките родственици, да не говорим.

защото са от село, те са го напуснали, но то тях, никога! Това, че живееш в нивите на софийските села, прави ли те СОФИЯНЕЦ?

Тая работа нема а стане без обаждане на хаджи Бою Тиквата до Началника----да спре дъжда!:))))

До скоро държавата беше оставена на самотек, сега вече няма държава!Има само един хаджия - най-възрастният професионален футболист - доктор на педагогическите науки - командир на ордена на Божи гроб - помирител на Западните Балкани - най-добър приятел на Тайпи и Началник на Цветан Цветанов!

да му протече покрива, като не вали нали!

питай нехранимайковците не мене,аз си живея щастливо е едно балканско село

Цв. Цв. ЯМХ!!!

таман да поизчисти софийската мръсотия и да поизкъпе селяндурите

В интерес на истината, от която никой не се интересува, това нещо "Терминал 1" не би трябвало да функционира отдавна. Но пък който е пътувал до Санторини (там Gate наистина е Gate, дървена порта) и се е възползвал от контейнерите в Берлин, които обслужват полетите до София (поне 2011 г. беше така) не са много по-хубави. При пристигане в Берлин всикчко е перфектно. При заминаване ни набутаха в метални контейнери, верно хубаво боядисани, с вентилация, с прозорци, са втомати за напитки и шоколадчета, но метална пристройка към летището. Полет на Луфтхаза, не говорим за България Еър или бюджетни. Да, това беше 2011 г., наистина. Дано сега нещата са по-нормални.

Ако е само листа и фасове, сте добре в София. Тук, във варна навсякъде оттоците са пълни догоре с почва и пясък, което е 2 метра плътна маса за почистване, което пък е цял ден непрестанна работа за двама цигани + натоварване и извозване. Дето няма да стане. Щото на главата им трябва да има и един бял и умен, а такива вече са кът.

Да не са го санирали, че така сериозно е протекло?

lu4ka

Летище "Тегел" в Берлин е най-циганското летище, на което съм кацала.

Така, така, от някакъв дъжд и дребна градушка покривът на Т1 на летище София се продъни. А кой яде кебапчетата от обществената поръчка за поддръжката на летището? Кой подписа приемо-предавателния протокол за изпълнението?! Аааа, мискини такива. Само за вас взимате, а по една вафла не черпите хигиенистите, даже.

Пристанище да го направят през пролет и есен.

Идва края на света Господ не е софиянец.Защо Бойко не говори защо са потопите заради парниковите ефекти мръсния въздух от многото коли и засиленото строителство на метрото и кооперации. Не ми се вярва американците да имат машина с която да предизвикват потопите. Мръсни са душите на столичани и Господ ги наказва че са алчни и зли души. Ванга беше го предсказала воден потоп ще ни залее и ще дойде края на света явно сме грешници софиянци покайте север.

А бе за 50 год. как веднъж не прокапа мавзолеят, а го построиха за 3 дена прости селски момчета-трудовачета. А на тоя терминал какво още му не е паднало? Нищо, че го откриха с дандания и гюрултия до небесата! Пишман архитекти и строители, че ги и докараха иззад граница. Само нашите си апаши се представиха на висота и бая мангизи гушнаха. Че и още се канят да вземат сега при задаващото се ремонтче!

то добре,че не е на терминал 2....няма да можем да избягаме от тази престъпна държава

Полските биват

Май забравихте как на Терминал 2 таванът не просто протече, а направо падна. Скоро след построяването. След врме пак имаше сходен проблем и месеци наред хората с всичкияси багаж се изнизваха в колонка по един през едни найлони и ограждения. Терминал 1 едва сега протече - доста години след построяването му. Хем не е и кой знае колко поддържан в последните 25 години.