Любителите на порното - най-уязвими за киберпрестъпления

Изследване, проведено от "Лаборатория Касперски" открило 23 вида "мобилни злосторници", които се маскират като разпространители на материали за възрастни.

Обратно в новината

Коментари - Любителите на порното - най-уязвими за киберпрестъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз редовно си точа курягата в Pornhub...........

Любителите на порното са по-малко уязими от потребителите на парното, вижте си януарските сметки.

Да се уточни, че става дума за аматьори-потребители любители на порното. Професионалистите любители на порно изкарват пари именно от такива шарани с надървени пишки.

Всяко обездвижване води до атрофия и смърт, порното е част и от ръчна физиотерапия, която изчиства и отпуща и е по здравословна от влагалищната .

Всяко пускане по най-лекото съпротивление и каране по инерция води до атрофия и смърт. Порното и чекиите са мързелив, лишен от дълбока мисъл и емоция метод на "съвокупление". Не води до нищо добро, само зацикляне, деградация и неспособност за каквито и да било отношения.

Христос: "Който гледа чужда жена за да я пожелае, вече съгрешава". Заплахата от порното е преди всичко духовна. Отделно нали не вяврвате, че някой ще предложи платено съдържание за нещо безплатно, без от това да има инетерес. Самите стриминг сървъри струвт милиони. Лично от моя горчив опит с него мога да ви кажа, че порното е като морска вода - колкото повече я пиеш толова повече ожадняваш и се разболяваш. След това трябва психолог да ти помога да се възтановиш когато нещата стигнат твърде далеч.

Поредната реклама на кашпировски. Поне отбелязвайте платените материали или ползвайте коронния си номер - да спрете коментарите под тях.

дефиницята 'любители на порното' покрива 99% от мъжете. интересно ми е само дали наистина още има хора, които плащат за порно, че да им откраднат банковите детайли

Прав си не мисля, че има полово активен мъж, който да не се загледа в някоя разголена пък дори и тя да е на екрана.

ти от какво мислиш живеят толкова много хора? Има плащащи и то доста. Но връзката не е точно такава - веднъж да кликнеш на грешният линк и си готов клиент на някой измамник. въобще - много будали, много тарикати, които живеят на техен гръб. А съвети от типа - "използвайте само сигурни приложения и услуги" е все едно ракетен инженер да ви говори за специфичният импулс на двигателя на товарен кораб.