Меркел не изключи реформи в ЕС заради Великобритания

Ангела Меркел не изключи възможността за промени на европейските договори, които иска Великобритания. Според Полша без Обединеното кралство ЕС ще е по-слаб.

Обратно в новината

Коментари - Меркел не изключи реформи в ЕС заради Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako smeja da kaja ,taka narechenijat bulgarski narod ima samo edin problem koito rushi vsichko.I tova e che nikoi ne se interesuva ot drugite.Na bulgarina durjavata svurshva s blizkite,a s takova otnoshenie tova e durjava bez nikakva spoika.Vseki koito e dobre ,kazva ,men kakvo me interesuvat drugite,i tova povedenie e nai vidno v parlamenta.A idiot.tesi glasuva za tikvi I drugi zelenchuci I se radvat.

1. Няма нито един пример в историята за трайно и успешно просъществувало обединение на две или повече държави, което да е станало доброволно и "демократично". Основата навсякъде е била поставяна с насилие. Примери бол. САЩ, ЮК, Германия, СССР, Китай, Рим, Египет.... 2. Всяко обединение на две икономики на различен етап на развитие води не до ускорено развитие на по-изостаналата, а до изсмукване и унищожение на по-изостаналата от по-развитата, до крайно унищожение на изостаналата и превръщането й в прост източник на ресурси. 3. Няма нито един пример в историята, когато държава или човек да са станали силни чрез алтруизъм и грижа за другите. Всички държави, наричани сега "цивилизовани" и богати, са станали такива благодарение на столетия ограбване, източване и използване на останалата част от света, а не благодарение на някакъв особен гений. Единственият "гений", който може да им бъде признат е успешното запазване на статуквото им след натрупване на богатствата за сметка на останалите държави. 4. Единствената причина, по която днешните богати държави понякога дават пари и ресурси на останалите е същата, по която едно време императорите са раздавали безплатен хляб на римските граждани и са организирали гладиаторските зрелища - като средство да запазят властта си. Контролирана бедност. По тези причини, а и по много други подобни, ЕС е един мъртвороден проект, който е обречен на разпад ако наистина функционира според принципите, които прокламира. Не се е разпаднал единствено поради разминаването между прокламираните думи и делата. Това разминаване хората го усещат и го наричат двуличие. Това е причината ЕС да е толкова недолюбван, особено на изток от Виена.

Айдеее, две скорости, за УК промяна на договорите, а за нас -циганор и мизерия. Те ще са гъвкави като мрежа, с която да ловят душите на блока застанали мирно вкочанени от идеология идиоти като нас.

Меркел ли управлява ЕС еднолично както ББ в БГ ? Какво става с този свят на лъжи и измами ?

хомосексуалните, не прекалявате ли малко с цензурата си над нас, хетеросексуалните? културно ви питам, преди да ни затворите във вашите концлагери за "назадничави" от "напрдничави". хихихи... вие педали наистина допринесохте за развитието на фашизма. спор няма.

нашият бюргшафт е приключен едностранно от Моя страна и никой п..ал не може да отмени това!

добре бе, под статия на кралицата меркел нямаме право на нищо друго, освен на венцехвалене на "напредничавите", които с парите ни си построихте комунизъма, а за нас оставихте първобитно-общинския строй. но пак те питам, защо никой от вас не иска да излезе на един честен дуел с нас - pastorasls? защо триете, а необразовани тъпи ченгесари, интриганти? не е извън темата, нито е спам, нито друго, ако още веднъж излъжеш. ще трябва да се отчиташ за дейноастта си пред други органи! както и ще стане!

много ми харесва участието у европейските форуми на педали -цензуратори. направо рай за хетеросексуалните. както се вижда.

хомосексуализмът е фашизъм.

в една НЕпедераска демокрация се предполага, че въпросите към форумите участници не са забранени, така че искам обяснения, защо ми бе изтрито мнението под чичо доктор, а именно: чичо доктор е подправен от десе фашизма. инак няма нужда да ме трие някой си идилски привърженик от дпс, от "докторово" име, а щеше да ме обори с аргументи и факти! това е, меркел. вашата манипулативна хомосексуалщина на власт е просто безочлива, фашистка диктатура. . ако господин чичо доктор не може да се оправв сам, с така поставения му въпрос - защо му е помощта на цензурата ви, и как така той успява да оперира тела, без да смята, че това е аутопсия. не трий, че доказателствата идват на тепсия!

много ме изкефи, че коментарът ми бил "етнически нетолерантен"! е, щом смятате фажизма си за етнос.. няма как да съм и толерантен.

хомосексуализмът е фашизъм.

меркел, открийте газовите камери за хетеросексулани, бе! новия ви Фашизъм на педалите, циганята и негрите от фифа! (дето нямат нищо общо с преселението на народите, предизвикано от вас!

меркел сящо не верва хомосексуални миодератори да трият мнения на хетеросексуални участници във "демократизирани" форуми, ама е, факт!

Англия да се съобразява с общите правила на ЕС.Иначе всички и всичко ще предоговарят.Времето на величието им отмина отдавна.

Aз лично съм си много добре в Aнглия. Hо съм на висока позиция. да бъда честен до краи - опитът ми в сащ като лекар ме качи на върха на здравната система в юк, защото англичаните се прехласват от американския опит в медиицината и козируват на кадри, които идват от там. Oсвен това не виждам нищо унижително при хората, които мият чинии. това е все пак труд. и срам за tази държва, която е позволила неините висши кадри да получават заплати по-малки от тези на чинии миещите.

ах, господин доктора го освободили от нашите неучтиви въпроси. и как така?

чичо докторе, вие сте най-дясното, както не веднъж сте заявявали. но къде ви е смелостта да ми отговорите, с която едно време отговаряхте на всички опоненти?

меркел сящо не верва хомосексуални миодератори да трият мнения на хетеросексуални участници във "демократизирани" форуми, ама е, факт!

Какви реформи нацистка бабичко?Това да не ти е бащиния?

мерки, мое ли да говориме, без ислямизъма ви да ни дере гърбо? аа и без това не ми пука дали твърдите, че жената е плоска.. или друго там.. каквото и да е, педераско! но искам да кажа, че загубихте с подписването на ttip. е, "напредничавите" можете да ни се надсмивате редовно при избора си на един нов сеп ким ун, ноооо...всяко нещо си им а край. така е дори в приказките, които АЗ измислих! хахахааа

Евросъюза е мъртвороден проект. Сдружението между Франция и Германия за въглища и стована се облече в политика. Не е възможно държави с различно развитие на производителните сили да имат еднаква валута. Това е нон сенс по икономическите закони, или пълен абсурд. Много интересно е понятието Евроатлантическа общност ???Това означавапсамо едно нещо и НАТНО и ЕС са авмерикански васали.

Как ли пък не?!Сдружението между две от най силните и проспериращи държави на света и останалите Европейски държави било мъртво родено?!Съюзът става все по мощен и проспериращ.По независещи от примитивни ръководители на авторитарни държави причини.Ние в България го чувстваме осезателно.Програми за развитие,инфраструктора,свобода на движението по цяаааала Европа.Искаш да учиш?Искаш да работиш?Искаш да правиш бизнес?Свободен си(съм).

аз се чудя, защо някои форбсове казаха, че това била най-влиятелната жена? след като е най-влияният пудел. не знам, може би някое английско, авторитарно, или авторитетно (сега и аз не знам как е по-правилно да се каже, ако другарката цензураторка не е сигурна да трие всичко наред, нали така се действа в държава в държавата на идил)) списание за нерасови породи ще ми даде отговор на въпроса. та мисълта, която тегне като домоклев въпрос, другарко комсомолке: защо заради камерун, може, а заради нас, презрените ви данъкоплатци, на които и вие дължите не само заплатите си, а и пенсиите си и данъчните си осигуровки, както и личния доживотен превоз с шафеор! да, казаха ми, че вие носите отговорност за нас. и каква е тя? ако смея да попитам.

Според Камерън Европа не само се движи с различни скорости, но понякога и в различни посоки. За съжаление Европа се движи в 28 различни посоки. От тук натам България ще бъде все по-изолирана в рамките на ЕС, а Шенген иЕврозоната ще гледаме през крив макарон.

Грешиш!България ще се приобщава все повече към Европа.И ще се отдалечава от....Руското олигархично влияние.

Но по красив :)

Англичаните не искат равни права за гражданите в ЕС, а лични привилегии, за да може да гледаме хора като Джереми Кларксън и Найджъл Фарадж, които да ни обясняват какви нищожества сме! Натискът, на който очевидно се е подала Полша е грозен опит за шантажиране и разделение на ЕС. С всеки изминал ден англичаните не могат да издържат на демокрацията, която проповядваха и правата, които пробутваха дълги години. Оказва се, че англичаните не са това, за което се представят. Те са едни пирати, които се хранят с парите на ограбените и никога няма да е друго. На тях им предстои да преживеят бедността и несгодите, които ние преживявахме с векове. Ако напуснат ЕС ще трябва да плащат мита и да си показват паспортите, за да получават визи. Данъците им ще трябва да паднат, за да са конкурентни, а от там ще се вдигне безработицата и дефицита в бюджета. За да компенсират ще трябва да печатат пари , което ще им вдигне инфлацията. Поне от 15 години британската лира не е обезпечена със злато, а с активи, които имат балансова стойност, което означава, че лирата може и да не остане на приличното високо ниво, което носи гордост на тази нация. Всъщност кацането на земята ще е нещо много положително, но ще е болезнено, както при всяко едно раждане или възраждане. Нищо лошо, но за нас. Те ще останат на сухо, защото искат цялата власт в ЕС или поне привилегията да си правят, каквото си искат. Погледнете Швейцария- събота и неделя всички пазаруват в съседните държави, защото в Швейцария е скъпо. По- удивителното е неблагодарността на Полша, която по време на кризата беше запазена от шведските и немските банкери и на никого не му поискаха нови такси или повече лихви. Полша се показва като една неблагодарна сдухана просташка държава, която дълги години ползваше привилегиите на Запада и успя да привлече инвестиции и нови производства, което осигури работа и спестявания за поляците.

Гума!Мислиш ли,че някой ти се хваща на пропагандата?Нищожествата сте вие от посолството.Защо постоянно се опитвате да ни го внушавате.Дори и да излезе Англия от Съюза ние пак ще си работим тука за многократно повече пари от колкото ви дават на вас от руското посолство да трплите

Ти си се побъркал,бре! Не само, че не разбираш позицията ми за единство против шантажа на Англичаните и поляците, но и имаш наглостта да ме причисляваш към нечие посолство... Всъщност ти си оставаш невидим- дори нямаш и никнейм. А това показва колко кравешко съзнание имаш- сякаш ме четеш за първи път. Странно е да се чувстваш обиден от нещо, защото аз упреквам англичаните и поляците , а ти заставаш срещу мен с обиден коментар. Това показва, че ти си обикновена русофилия или недоклатен протестър, оставен на смяна да не би нещо да се пръкне извън контрола на посредственото съзнание, което се бори да определи общественото мнение. Колко сте жалки и само ако имаше как да се видите! Вие не си плащате сметките, карате хората да ви бачкат без пари в политическите дружинки- тип файтон и умирате да си припишете някой подвиг, докато накрая най- заслужилите от вас отиват на новогодишна сбирка в съответното посолство. За вас български интерес има само ако е одобрен от "големия брат на деня"! Сами не можете да измислите нищо, дори и да сгрешите и от инфантилност една крачка не можете да направите. Вие сте онези, които са изоставили генерал Луков сам на позицията, онези,които са го застреляли в гръб, онези,които са ръкопляскали на бомбардировките над София и на убийците по 9.9.1944година и нямате народна памет за нищо. Има една дума за всички вас- предатели!

Ти ни наричаш нас българите нищожества.Е как може да се съглася със тебе?!Освен това ти чета проруските и антибългарски и антиевропейски коментари.Лекичко се мъчиш да ни внушаваш чувство за безизходица и отчаяние от членството ни в съюза.Мъ не вървиш.А,че си платен от руското посолство е очевадно.

Казвахме им ние на западняците да не ни приемат щото ще им разрушим съюза, ама те не ни взеха насериозно. Ето резултата от подценяването им. В който съюз сме влезли все сме го разрушили-СИВ, Варшавски договор, първа световна, втора световна ...

ако стане ще е за добре!

Това е виждането на Москва.Историята и реалноста са съвсем други.Първата и Втората Световна сме си отстоявали интересите които не са съвпадали с руските.Сив се разпадна...щото спряхме износа на мотокари и телфери. ..може би?

Не сме спирали. 1990 мотокарния завод в София работеше на поразия. И имаше доста сериозен износ.

Ще стане.И да стане вас в русия какво ви грее?Все сте си в тва.

Има и още нещо, което е доста съществено. Икономиката на UK до няколко години ще е най-силната в Eвропа. Как си представяте, че отделянето на такава икономика от ЕС няма да му повлияе негативно?

тези розовобузи грозни британци винаги се правят на много интересни. Да се махат от ЕС и да ходят при господарите си в САЩ

Кажи го това на меркел. УК господари нямат и винаги са водели политика, каквато им изнася!

И като излязат, кой ще ти плаща субсидии да си пасеш патките?!?

Учете, проверете, образовайте се преди да пишете глупотевини. Долу един писал, че Полша има няма колкото Великобритания. С 21-22 млн. души разлика ? Разбира се, че ЕС ще пострада повече от Лондон ако кралството излезне от ЕС. Те са втория по такси донор в ЕС след Германия. Прави са англичаните, че разпасания ЕС трябва да се потегне. Що кръжочници и калинки прибраха от България да работят в Брюксел. Ако не се промени нещо в него, Лондон ще избяга и ще се разпадне. За невежите кралството не е фактор и да се маха. Махне ли се Лондон се срива ЕС !

не съм сигурен,че ес ще стане по слаб, но по-независим от сащ -със сигурност!а ако и полша се махне -още по-независим ще е....

ЕС е зависим от САЩ през Германия и лично през баба меркел

Без Англия ЕС ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ!!!!Да си живуркат на острова и да си ПЛАЩАТ за ВСИЧКО в Европа!!!

Искам да видя нааканата физиономия на Камерун като вота от референдума се окаже отрицателен :)

bira_more

Споко - като напусне Великобритания, после може и Франция да напусне, но на тяхно място ще влезнат страни като Молдова и Украина. Така че проблеми няма. Може и Грузия. Никакви проблеми.

Крайно време е Великобритания да скърши малко произвола на свръх-високоплатените евробюрократи, които започнаха да управляват целия континент без да са били избирани, а само назначавани по шуробаджанашка линия.