Стотици американски войници остават в Полша и Прибалтика

Американските войници, които бяха разположени в Полша и трите балтийски държави през март, ще останат там още поне една година заради напрежението с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Стотици американски войници остават в Полша и Прибалтика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се понижи боеспособността на американския войник било достатъчно да му откраднеш тоалетната хартия от раницата....

Чудя се как е възможно за двадесет и пет години, които днес се рекламират като "СВОБОДНИ", което няма нищо общо с истината, как в България се пръкнаха така неграмотни, извратени безумци, които по цял ден бълват глупостите се из Интернет - и то с петенциозното наименование "коментари" Неблагодарна сган! Човек просто да си мечтае на сцената да се появи Пиночет!

Заглавието не е съвсем точно - по правилно би било - АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА ПОЛША И ПРИБАЛТИКА ПРОДЪЛЖАВА!

Щерев се нaдявa,някой дa ни окупирa,тa дa го опъвaт млaди чуждестрaнни войници и добри кинти дa изкaрвa,че сегa с тия жълти стотинки зa троленето е много зле ,нaлaгa се дa зaрaботвa при гей обществото нa центрaлнa гaрa !

Незнам защо американски войници остават.Нато да не е американската армия?Да останат там немски,френски ангкийски и др. войници от Европа няма ли да е по евтино за НАТО.И кой казва,че американските войници са супер войници или армията им се използва за "легален" трансфер на наркотици

Верно ли цяло НАТО го е страх от една Русия ? Има нещо друго тук..............................

Ако не бяхме в НАТО като нищо Москва можеше да поиска да анексира черноморските ни курорти защото и там има руснаци които нашите КГБ предатели им позволиха да купуват имоти .А можеше да поискат пак да бомбандират Варна и Балчик.

ти да си чувал за свободен пазар!!! за имотите и земята дето се изкупуват с арабски и турски пари??? на бисеров парите кои ги даде и за какво??? ,,вакъфските имоти,,??? хаиде стига си ,,сороидикъл,,!!! в англия няма шеихове!!! само дето изпращат англичани на ,,джихад,,!!! бедни доводи, бедни заключения , бедна пропаганда!!! за какво ли ви плащът??? ,,лош матриял,,!!!

Тия няколкостотин войничета ще спират "руската агресия". Да пратят поне и Чък Норис та да е пълен театъра. Вместо да си играят на войници, да седнат двете страни и да се разберат за Украина, както се разбират за Иран, за Ислямска държава ,за сомалийските пирати и за международната космическа програма. /сутринта пак са акостирали руснак, европеец и американец на МКС с руския кораб/. Май политиците и от двете страни имат интерес да играят на глобално противопоставяне. То ги прави важни в очите на данъкоплатците, които им плащаме заплатите.

щерев ще им пои и чисти конете!!! ,,мангустът,, за друго не става!!! ,,лакеи,,!!!

вече две жени! Как ли да не се скарат!

А други се чувстват щастливи когато вършат нещо добро за хората. Въпрос на приоритети.

Чувствам се щастлив че сме в НАТО. Точно това строши краката на дедушка Иван да ходи с мръсните ботуши по земята на майка България.

смях на кутийки!

руснаците никога не оставали за дълго в България, в сравнение, например, в Германия.

щеше да си още по-щастлив ако Дедушка Иван те беше оставил да си налагаш всяка сутрин чалмата след като сивдигнеш потурите и да биешпо 5 пъти на ден глава в кенефа, в който живееш. Ама няма доказателство,че и сега не го правиш?! И Христос го е казал, че няма по-голям грях от неблагодарността и предателството !

КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър ІІ на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно време издръжката на един войник и един кон какво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли и 87 копейки. ПИТО ПЛАТЕНО.ОКУПАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА БЕЗПЛАТНО ИСКАЛИ И 32Т ЗЛАТО....ТА НЕ МИ ГОВОРИ ПРОПАГАНДИ ЗА МАЛКИ ДЕЦА....

щерев още брои в коне!!! на ,,мангустите,, им харесват конете!!!

Освен на американците - не знам на кого още притрябвала е територия на България. За американски излъскани ботуши няма проблеми да газят твоя земя? Да разорават добруджа на лунен пейзаж? Да вадят без пари от концессии полезни изкопаеми? Да правят ви на опитни зайчета?

Затова ли преди 100г Русия воюва срещу българската армия за да открадне Добруджа и капитулира.... има и документ за капитулацията на руската войска...ха..ха

Чичо сами има интереси в целият свят и ги подсигурява с груба сила, може би защото не е убедителен в идеите.

Сугурно ще си организират прайд.Само за това стават американските третополови бозайници.

много интиресен речник на ОБИДИ си научил! Сам ли си ги измислил или са плод от великите деспути от кварталната градинка?

Тия "американските третополови бозайници. " знаеш ли колко рускини им се радват на 5-10 долара.В Русия глад и мор.

си? изпий си хапчетата, или си избяга от клиниката?

Украинки, Щерев, украинки. Рускините не бръснат янките за слива.

Техните като не сруват пет пари, ще им текат лигите по рускини. Щото само противоположностите могат да ги привличат. Техните и те са от третия пол. Така е Ще рев-еш ли?

На Путя му е такована таковата

с тези или онези - хора това не е игра на СТРАЖАРИ И АПАШИ да сме щастливи че толкова дълго живяхме в мир. Китайци, руснаци, американци ...... - Та драги КАПАЦИТЕТИ при една война и вие няма да бъдите пощадени!

Вземете само Европа - какво се е случило в Унгария и ГДР през 1953г или 1968 в Прага. Да се радваме, че без войни гражданите на ГДР постигнаха свободата си и благодарение на което и българите след това си смениха режима си.

Ти луд ли си бе?Какви българи са сменили режима щом като от Кремъл и Белият дом им казваха какво да правят.

Какви войници са англо-саксонците, можете да разберете ако прочетете за войната между Австралия и птицата ему (спечелена от птицата ему). Ужас, великите англо-сакси са изплащали репарации на едни неспособни да летят гарги!

американските окупатори станаха защитници .Къде по света има разположени руски войски ?

Украйна, Чечня.............. Да продължавам ли или сам ще се сетиш...?!

това са си руски територии, дай друг пример

ДО"Някой" Сравнението ти е смешно. Когато Русия разположи войски на друг континент, но до границите със САЩ, за да брани уж граничещи със САЩ държави, тогава ще е уместно. САЩ винаги се намесват във военни действия и подклаждат конфликти винаги далече от своята територия и население. И това е "демократично" и го правят от "любов" към другите народи??Присвояват си ролята на международен жандарм и това ви харесва???Текат ми сълзите от умиление......

Китайците само с жива сила и подръчни материали могат да преодолеят сами НАТО.

Това вицът на деня ли е? Я ми кажи червен педале колко китайсти войници ще се изпарят при ядрен удар?

Няма да се изпарят, защото Китай няма намерение, да воюва с Русия. Що се отнася до САЩ - те ядрено оръжие отдавна нямат. Не са го изпробвали повече от 25 години. Ако си спомниш, че Форд, Тойота, Фолксваген и др са изтегляли милиони коли от пазара за корекция на грешки, ще разбереш, че стратегически оръжия без експерименти са немислими.

Те китайците нямат сметка да нападат НАТО... виж русия от друга страна... Хем е близо, хем има всички необходими им ресурси, хем и ще фалира съвсем скоро и ще е по-лесна за превземане...

Истината май е, че НАТО с тая платена армия в по-голямата си част май е гола вода. Раздават си танковете едни на други, за да правят парад.

всъщност те са си чисти окупатори.

Не е ли по добре да изкупят полските ябълки? Толкова им се молиха поляците

Истината е, че там където е стъпил крака на американски войник после трудно се напуска тази държава т.е остава да пази демокрацията от лошите руснаци ,да защитава глобалните интереси на САЩ ,протежира и насажда американската култура.Върха на цинизма на САЩ е да обучаваш и въоражаваш бойци на халифата да се бият срещу сирйците ,а после като се обърнат срещу САЩ да търсиш съюзници за неутрализиравето им.САЩ винаги са имали и прилагали двойни стандарти в политиката си ,зависещи само от изгодата за тях. Примери дал бог Ирак ,Либия, Сърбия ,Косово , Босна и Херцеговина ,а днес Сирия и Украйна.Девиза им е разделяй и владей ,вледей за да разделяш.

Ред е на Путин да инсталира малко ракети в Куба и Венецуела или да "пооблита" ръба на Калифорния и Равновесието е запазено... Е, още по ефективно и безопасно е, ако Русия реши да не търгува газта и петрола си в долари, а примерно в евро или в йоани...

Търговията в юани вече е факт!

Какво правят американски войски в Европа?

Хамериканчета...

Правят негърчета.

Заместиха Варшавския Договор, не помниш ли ?!

В края на миналата седмица в ООН беше гласувана резолюция осъждаща героизирането на ФАШИЗМА. Подкрепили са я представителите на 115 държави, гласували против 3 държави - УСА, Канада и Украйна, а са се въздържали представителите на еврогейския съюз (в това число БГ).

същият ден обама заяви: ,,ние не сме срещу екстремистите и талибаните , стига те да не са против нас,,!!! кои клати ,,клонът,,???

инициативата в екстремистите и талибаните, а УСА - втора цигулка. Такива неща друг път да ги казваш със заобикалки, някой соросоидал няма да може да ги понесе!

Направо да спонсорират бунт в някоя от руските губернии, за да има вътрешни проблеми путя и да не мисли за завладяване на чужди земи. Една чечня отдавна не се е бунтувала.

аз гледам малко по реалистично:??? Стотици американски войници остават в Полша и Прибалтика за охрана на складовете на нато от ,,местни,, крадци!!! много огладняха тези бе!!! явно са по ,,интегрирани,, и от нас!!!

Единственото нещо което мразя повече от руснаците, е слугите им рублофили. Като по властелина на пръстените путин е злия магьосник, рублофилите са троловете които му служат :D

мразиш себе си.

Сутрин мразиш съседите, по обед колегите, а вечер поради липса на други обекти ненавиждаш себе си.

Империята на злото, както са известни САЩ по цял свят, продължава да тика свои войски къде ли не. А шепа тролчета, пишещи за няколко жалки цента, се мъчат да твърдят, че това било 'демократично', ха-ха-ха :)) Абе, доларджийчета, за толкова наивни ли имате хората?!

В Русия военната служба е наборна и ходят и мъже и жени, тоест всички са войници, без децата. Развее ли се Червеното знаме, няма кой да спре братушките и ще изорат Европа като гладни орки.

В кой век живееш бре рублофилска чичка с промит мозък :D :D :D :D :D :D :D .......... Руското знаме не е червено :D

Знамето на сухопътните сили си е ярко червено.

"братушките . . . като гладни орки" Прав си. Такива са.

Тука рублофилите плашат с ядрена война :D какво война бе другари. Една пушка няма да пукне. Ще ви направят така, че да фалирате от самосебе си. Пък ние ще се облажим с евтин бензин и газ.

Ти специално ще се облажиш с евтини памперси, ама втора употреба.

беснейте рублофили ама единственото което направи плъха путин с новата си студена война е да накара американците да свалят цената на нефта за да го смежат. И ние се облажихме с по-евтини горива. И ще падат още, това е само началото. Следете цените по бензиностанциите.....

ама се активизирахте руските подлоги... Нищо де... Сега да видиме какви простотии ще пишете...

Много хора тука си мислят, че надделее ли САЩ икономически във въоръжаването Русия просто ще изчезне или ще се изпари. А истината е, че ако ги притиснат до стената ще стане страшно и тогава връщане назад няма да има, чака ни ядрена зима и други подобни чудесийки...

Каква зима. Всичко ще е радиоактивно за стотици-хиляди години. Човечеството ще изчезне, буквално. А с него и голяма част от останалия живот на земята.

Не става дума Русия, важен суровинен доставчик на света, да изчезва. Става дума Путила да "изчезне", отивайки да пише мемоари в Сев.Корея.

"България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, Полша, Унгария, Чехия и Словакия заявиха, че сред приоритетите на алианса трябва да са изграждането на система за противоракетна отбрана и киберзащита" На Източния фронт нищо ново: Империята на Злото с/у останалите. Евразийщина за всички ?! Нет, спасибо !

Нарече СССР "империята на злото", тази страна никому нищо не беше направила, освен , че беше дала най-много жертви и най-голям принос за победата във ВСВ. За разлика от неговия САЩ и за радост на такива идиоти като теб.

Хайде една надпревара във въоръжението, руската икономика няма да издържи, ще се срине и няма кой да издържа троловете.

А кой ще ни предпази от американската агресия ?

Тия държави толкова ли са зле, че чакат няколко стотин американски войника да ги пазят, нямат ли си собствени поне толкова?

Очевидно разчитат, че Путила не ще посмее да им посегне. Щото-о, тогаз ще дойдат и останалите 1.5 млн.

Тия 1.5 млн. докато дойдат, Русия ще изпрати няколко милиона наборници, а Китай един малък взвод от 100 милиона. В Русия всички са войници реално, в това число и жените, защото всички са наборници.

то бива дъбилщина ама ти мина всички граници:)))

Ми Литва е дала на заем вторият си танк на Естония, за да направят военен парад. Има видео в тубата за парада ...

Новите ни евро-братя са тези съсипали България. Ньойски договор. Факт. Взел на страната повече от всяко робство и комунизъм.

Това е груба намеса на терористична държава като САЩ на европейският континет ! Фашистка Америка се опитва да издигне нова желязна завеса между Европа и Русия и по този начин да държи в пълно подчинение европейските държави .

Да се направи нова желязна завеса! За Европа ще е по добре да се огради от Русия!

Както върви оградата на Европа ще бъде на северния бряг на река Дунав.

Според мен само теб трябва да оградим. За да си по-сигурен, да не те заплашва никой! Споко! В държавата са останали все още средства за тази дейност ..... специализирана дейност на служители ...

Що? Може би ще атакуват Русия? Смешна работа...!

Такааа дрънкането на оръжие има и друга страна... Сега ще разберат руснаците защо не бива толкова да се правят на велики...

Някой знае ли аккво става с Ирак? какво става с Халифата, секат ли злаатни динари? Някакво развитие, успяха лид а ги спрат кюрдите?

УСА щял да защити ЕС от всякаква Руска заплаха? С "Доналд кук" без екипаж в Черно море и ще ФЪКА защитените държави с готина, елитна, държавна пронститутка.

Значи американците дошлис войски да "пазят". Ми за мен това си е окупация.

струва ми се, че тези искат нови ракетни обстановки в Куба.

Студената Война 2 се разгаря. Очакваме Желязната стена 2 да огради Империята на Злото 2 и ние да си поемем нормалният Евроатлантически път без Господаря от Кремъл

радост в ,,зоопаркът,,!!! ,,маимуните,, скачат за ,,банани,,!!! ,,ние не сме срещу екстремистите и талибаните, стига те да не са срещу нас:-обама,,!!! няма смисъл от коментар!!! ,,бандера,, -скачаи!!!

Дали ще е господаря от Кремъл, Брюксел или Вашингтон, няма голяма разлика. Въпрос на окупация на територии, а ние сме толкова продажни, че ни е все тая кой ще ни ....

"смяна на караула" Американци вместо руснаци - все окупация!

какво правят там ,а не си стоят на задника в Америка????????????????

Защитават Полша и Прибалтика от апетитите на ПУ- ТЛЕР

голям страх ги тресе :)) то само един руски войник да тропне и янките ще се наакат :))