Коментари - САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150 | Днес.dir.bg

САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150

САЩ ще разположат 1000 войници в Полша в рамките на подсилването на източния фланг на НАТО заради Русия, обяви Барак Обама, цитиран от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150 | Днес.dir.bg

Коментари

САЩ пращали 1000 войници в Полша,а не казват за 5-те хиляди в България решение на военният министър и американският служител на държавният департамет който между другото е български външен министър.Такова трупане на войски край руските граници напомня на 1941 от Хитлер и тогава навлезе с коалиция от френски,италиански румъски и пр. войски,а също така и на трупаните от САЩ и коалиция войски край Ирак.В двата случая резултатите бяха печални.Каквито и благородни цели да оповестяваха и двете армии се занимаваха предимно с грабежи.

И колко време ще останат там!?

Тези сигурно ги пращат там, а Меркел се е решила да им ги приспадне от квотата за бежанците.

Нашият президент толко ли няма съветници и никой ли не можа да му каже да не се иказва НЕПОДГОТВЕН????

САЩ и Англия са агресорите в света.

както написах тези и памперси не стигат когато полетят калибрите за сатаните да не говорим а панцерите е направо кошмар един кравар с пушка в ръцете и тои ивалид от 200 км!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вън американските агресори от Европа. Тук никой не ги е викал.

Тъпото копеле ни подложил пак даже без да му искат ! ГЕРБ и всичките им производни са такива невероятни боклуци че не ми стигат думите ! Надявам са да са живи когато дойде генят за разплата със заГРОБилите България изроди ГЕРБ+!

Чакай сега де не се коси. На тая седянка там всеки предложил що има- у България има море. Плевню им казал, че то е Черно и пак ги излъгал що оно си е синьо. Значи морето е синьо и си е наше. Па ония да ходят и го търсят това черното.

у наше село на две ракии си говорим за друго ами за това че кравите са една измислица в европа!!!!!!!!!!!!!!!

Държави джуджета от ЕС се борят за потупване по рамото от големите батковци,които пък от своя страна не са съвсем уверени батковци ли са или подрастващи тинейджъри,мислещи се за истински мъже.

Цялата работа е да се обезсили Русия и да се разпадне както СССР.От там нататък всичките и богатства ще са собственост на западните колонизатори и експлоататори. Затова Путин не им играе по свирката и се чудят как да го елиминират от там и самата страна. Затова търсят провокация но има ли конфликт ние ще сме буфера заедно с Полша и Румъния Прибалтика. Тежко ни защото ще валят руски ракети. Това е много краен вариант но Америка е способна на всичко за да запази господството си над света което вече и се отдава трудно.

Палячото ни пак се изказва неподготвен.Сигурно пак някой го е опънал.Вземи пример от Оланд бе тъпанар.

Е как да вземе, Оланд си хортува по француцки та Плевньо го не разбира. Он си бае що си знае.

Ясно защо няма да се кандидатира за втори мандат допълва CV за нато

Това е чиста проба провокация срещу Русия, но зле скалъпена и беззъба ! По-скоро - по-нататъшно промиване на източноевропейски мозъци !

на място колега!!!!!!!!!!тъпи краварски номера !!!!!!!!!!на ла бурже ги видах колко са смели тези прослвути американски асове !!!!!!когао пиянят руснак изправи самолеа от разгон на 200м вертикално те на тези асове пломбите от зъбите им паднаха че това е невъзможно!!!!!!!!!!!!!!!!!

Едва ли е имало исторически период от началото на 20-ти век досега, в който пълномащабна война да е била по-малко вероятна. Американците са с огромен държавен дълг, трябват им години, за да го понамалят малко. Руснаците тъкмо почнаха да се превъоръжават, произвели са само 15 армати и 30 Су-35, трябват им поне още 10 години спокойствие, за да си докарат бройките. Но американците бързат да набутат войници по всички източноевропейски страни. Зер ако почне да се разпада ЕС ... Това е заплахата, не Русия. Русия с 1000 войника няма да я спреш, но едно военно положение в страната "гостоприемник" на първо време идеално може да се спретне с два батальона и 40 танка Абрамс.

Американците нямат избор и ще играят "ва банк", ако трябва, а руснаците са майстори в организиране на военно производство във военни условия на територията на огромната си страна. Пълномащабната война ще започне с проксита и постепенно ще се разгори в световен пожар.

stan_posta@

И този сценарий е вероятен, въпрос на оценка от всеки наблюдател кой е по-вероятният. А пълзящото разпалване, чрез множество локални войни, даже не войни, а конфликти, даже не конфликти, а противопоставяне и провокации си е точно така, гледаме го в действие.

Трета Световна започва края на юли, началото на август, така че коментарите са твърде закъснели и безсмислени в същността си..

Следващата година, иначе месеците са верни.

турска цензура с провърнаха в повръщните на селската негремотна цензура на меркел

тези 4 батальона ще послужат, когато след провокация срещу Русия от страна на НАТО започнат бойни действия и това ще се изтълкува като нападение срещу НАТО. Тогава ще се хвърли в огъня полученото месо от източна Европа за да защити своите сънародници поляци, румънци, българи ....

Нещо бъркшаш Иване ! Българин срещу Русия няма да тръгне, но уей ,както казват нашите задокеански "приятели".

За всеки истински българин ще е чест и гордост да се бори срещу руските агресори, както през Първата световна война!

че на Полша не им достигат точно 1150 войника, за да се чувстват спокойни. Ми да си ги мобилизират, то това е смешно число просто.

човек ще рече, че на меркел само турски неграминици и липсват! за цензура! :-))))

Тези войници не са за против Русия. А за против поляците, ако решат да излизат от ЕС. Щото ако тръгне да се разпада, поляците първи ще тръгнат - имат го самочувствието, имат го опита от 80-те как се излиза от империя. Затова им пращат войници. Русия не ги заплашва, ЕС е заплашен. От разпад.

Щом е така не се тревожете.

колега в полша воиската стига за всичко това са измислици на сорос които е платил на чернят да ни осрира нас славяните те краварите от това се боят славянска общност европа чехи сърби словаци поляци ит.н. ако се съберат от краварика ще остане само флага на кравите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

плевенлиев, как ме сънуваш, като жена? :-====)

прецедента пак се е изпуснал в редък стил. Ама ма, нали пусто се е врекъл за едни сребърници, та не може да си трае. Мандата свършва и требе с нещо да се живее, че пенцията явно няма да му стига. Кво да го правиш такъв?

За какво е всичко това. Русия няма да напада никой. Европа ще е добре когато се обедини с Русия. Обратното винаги е завършвало зле за някой европейски нации.

браво колега браво вън краваските глупости че русия е враг !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Не е сегурно тва за Русията...

Плевнята им гори, в дома им са нахлули прегладнели дрипави бродяги, те са решили да се дракат със съседа си, че котката му е излочила непокритото мляко. Несъмнено всичко това ще завърши с погром на цялото им имение. Проблемът, че и ние сме сред ратаите в него и също яко ще си изпатим. Затъпели лоясали мозъци!

Щом и наш Пурко Тапета ще усилва мощта на САТАНАТО то спукана е работата на памперсната гей дружина Смешници с представления за гей кючеци!!!!!!!!!!!!

обама, ти си губещ, благодарение на евреите. какви смешки ще правиш ми е все тая. турския ви президентин надалкиин ще ме унищожвава бавно? все ми е тая!!! къв ви е проблема бе педи?

Ама, нали беше ,,нато"" ?

бум на раждане на черни полячета.

не драскаи гглупости а полякините не си умират много по изгорелият мамул и черните тъка неса на мода как в софия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ами! Напълно има право човека. Тия най много да успокоят нервите на загорелите за черна палка, па и за долари полякини. Друго може и да не успокоят, но това поне със сигурност.

този обонго се забрави тои търси под вола теле ама неисе нека му набият канчето руските тои маи и това иска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

това работа за десет минути за руснаците ако решат Друго си е ако пратим нашите соросоиди там доброволци ще стигнат до Москва сигурен съм

Ама, много хубава ТСВ ни подготвят. С такава грижа. ВСВ беше 50млн. жертви. Тая може и да отиде 500. Сценаристите обаче са си подготвили луксозни укрития, заредили са шампанско, хайвер, мацки... и спокойно си действат по план.

VIPER

Тези още си мислят , че числеността е определяща При днешните технологии и въоръжения , това е маловажен фактор

Всичките даващи смели интервюта са "пътници" - Камрън, Обама, нашия умник.. . . . веднага се сещам за манго дето бил на свадба и питал: Абе всички казват какво са подарили, а реално какга ги дават? - Спокойно не се притеснявай, след свадбата - му казали. Манго веднага скочил: - Кон с каруца давам! . . . . . .та ще видим кой ще отиде в "овалния" кабинет и тогава . . . .Явно руснаците с Клинтън няма да се разберат, но Тръмп . . . .казват, че съветника му Пейдж е бил вчера в Москва да изнася лекция в някакъв институт . . . . .

Окей, освен че сте цървулска цензура друго на какво ни доказахте, че сте богове, а турската цензура?

големите демократични изказвания до тука водят и обонго които днес се изказа че поляците нямат демокрация е това е нахалство на кравите те у тях ги избиват този банан за демокрация говори че и на празидента дуда се кара!!!!!!!!!!!!!!!!!срам е това за като се знае колко са осрани тези щати от демокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!

в тази напрегната до истеричност ситуация са французите и само те реално оценяват състоянието на нещата!!! Всички други се държат като обезумели от алчност за световно господство и заграбване на чужди територии и богатства!!! А и нашия поплювко къде се бута, като страната ни е доведена до състояние на беззащитност при което може само за няколко часа да бъде не само поразена по цялата си територия но и завладяна от когото и да е! Плевнелиев, да не си мислиш че ще останеш недосегаем и ненаказан ако ни набуташ във война или чрез налудничавите ти изявления ни въвлечеш в международна криза?! Не се надявай, ами мискли преди да говориш!!!

Ако, този идивид-Прецедента,обясни как ще ни защити НАТО от една,повтарям,една единствена руска ракета паднала в/у АЕЦ-а ще го призная за някъкъв капацитет.Аз, лично не виждам как ще стане защитата. Та крайно време е тези който ни управляват да спрат да се дървят на когото и да е.

ракета може да се спре единствено с противоракетна отбрана!

(противоракетна отбрана) която ефективно да противодейства на групови и масирани ракетни удари, а това е един от способите за нанасяне на ракетни удари в началото на военните действия! А отгоре на всичко руснаците имат и такива като "Ангара" дето може да изведе извън обсега на всяка ПРО толкова самонасочващи се БЧ (бойни части) че тръгнат ли към целите си ще са като множество метеорити!

нема смисал дасе драска по този въпрос то ние сми винаги бита карта в угода на други !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АЕЦ-ът си имаше ПВО отбрана, сега не знам. И да има е доста остаряла, не сме купували ракети от 30 г. Не можем да прехващаме съвременните атакуващи ракето. Но ето - базата новата американска ПРО база Девеселу е само на 60 км от АЕЦ. С далекобойност от 500 км може да защитава и АЕЦ-а. Ама не казват нищо американците дали ще помогнат. Щото една ракета на Иджис SM-3 струва 12 до 24 милиона долара. А за отразяване на атака са нужни поне 10. Не се знае дали ще им се откъсне от сърцето. От друга страна ако ударят АЕЦ-а за американците е добре. След войната Уестингхаус ще ни построи нова. Само не е ясно защо руснаците ще си удрят централа, с която правят добър бизнес - доставят ТВЕЛ-ове ?

АЕЦа няма да са руснаците, защото имат опит с последствията от взривена АЕЦ, а ще са други, които имат интерес не само да я няма тази централа, но да ги няма и тази държава и този народ! За съжалениет в това число попадат и най-непосредствено граничещите с нас съседи от запад, юг и югоизток, та може "случайно" някоя и друга авиоракета да падне "по погрешка" в централата. Такива има и сред западните европейски страни, а те вече показаха на практика при войната със Сърбия, че могат "погрешка" да стрелят и по София, защото за тях не представляваме нещо което трябва да пазят при положение че имат пряк интерес от действията си!

донио донев е нарисувал това преди 40 години и тези тримцата са като тези от филма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако сложат наш Роско Поплювкото до тях, той ще ги засенчи, щото има талант за главната събирателна роля във филм поне за триста глупаци.

Като го даваш за пример, поне да му беше написал името правилно. От уважение към него, неграмотнико.

Ердоган. евала ти прим за афганистан цензурата турска!"

Коментари - САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150 | Днес.dir.bg

САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150

САЩ ще разположат 1000 войници в Полша в рамките на подсилването на източния фланг на НАТО заради Русия, обяви Барак Обама, цитиран от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ пращат 1000 войници в Полша, а Великобритания - 150 | Днес.dir.bg

Коментари

САЩ пращали 1000 войници в Полша,а не казват за 5-те хиляди в България решение на военният министър и американският служител на държавният департамет който между другото е български външен министър.Такова трупане на войски край руските граници напомня на 1941 от Хитлер и тогава навлезе с коалиция от френски,италиански румъски и пр. войски,а също така и на трупаните от САЩ и коалиция войски край Ирак.В двата случая резултатите бяха печални.Каквито и благородни цели да оповестяваха и двете армии се занимаваха предимно с грабежи.

И колко време ще останат там!?

Тези сигурно ги пращат там, а Меркел се е решила да им ги приспадне от квотата за бежанците.

Нашият президент толко ли няма съветници и никой ли не можа да му каже да не се иказва НЕПОДГОТВЕН????

САЩ и Англия са агресорите в света.

както написах тези и памперси не стигат когато полетят калибрите за сатаните да не говорим а панцерите е направо кошмар един кравар с пушка в ръцете и тои ивалид от 200 км!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вън американските агресори от Европа. Тук никой не ги е викал.

Тъпото копеле ни подложил пак даже без да му искат ! ГЕРБ и всичките им производни са такива невероятни боклуци че не ми стигат думите ! Надявам са да са живи когато дойде генят за разплата със заГРОБилите България изроди ГЕРБ+!

Чакай сега де не се коси. На тая седянка там всеки предложил що има- у България има море. Плевню им казал, че то е Черно и пак ги излъгал що оно си е синьо. Значи морето е синьо и си е наше. Па ония да ходят и го търсят това черното.

у наше село на две ракии си говорим за друго ами за това че кравите са една измислица в европа!!!!!!!!!!!!!!!

Държави джуджета от ЕС се борят за потупване по рамото от големите батковци,които пък от своя страна не са съвсем уверени батковци ли са или подрастващи тинейджъри,мислещи се за истински мъже.

Цялата работа е да се обезсили Русия и да се разпадне както СССР.От там нататък всичките и богатства ще са собственост на западните колонизатори и експлоататори. Затова Путин не им играе по свирката и се чудят как да го елиминират от там и самата страна. Затова търсят провокация но има ли конфликт ние ще сме буфера заедно с Полша и Румъния Прибалтика. Тежко ни защото ще валят руски ракети. Това е много краен вариант но Америка е способна на всичко за да запази господството си над света което вече и се отдава трудно.

Палячото ни пак се изказва неподготвен.Сигурно пак някой го е опънал.Вземи пример от Оланд бе тъпанар.

Е как да вземе, Оланд си хортува по француцки та Плевньо го не разбира. Он си бае що си знае.

Ясно защо няма да се кандидатира за втори мандат допълва CV за нато

Това е чиста проба провокация срещу Русия, но зле скалъпена и беззъба ! По-скоро - по-нататъшно промиване на източноевропейски мозъци !

на място колега!!!!!!!!!!тъпи краварски номера !!!!!!!!!!на ла бурже ги видах колко са смели тези прослвути американски асове !!!!!!когао пиянят руснак изправи самолеа от разгон на 200м вертикално те на тези асове пломбите от зъбите им паднаха че това е невъзможно!!!!!!!!!!!!!!!!!

Едва ли е имало исторически период от началото на 20-ти век досега, в който пълномащабна война да е била по-малко вероятна. Американците са с огромен държавен дълг, трябват им години, за да го понамалят малко. Руснаците тъкмо почнаха да се превъоръжават, произвели са само 15 армати и 30 Су-35, трябват им поне още 10 години спокойствие, за да си докарат бройките. Но американците бързат да набутат войници по всички източноевропейски страни. Зер ако почне да се разпада ЕС ... Това е заплахата, не Русия. Русия с 1000 войника няма да я спреш, но едно военно положение в страната "гостоприемник" на първо време идеално може да се спретне с два батальона и 40 танка Абрамс.

Американците нямат избор и ще играят "ва банк", ако трябва, а руснаците са майстори в организиране на военно производство във военни условия на територията на огромната си страна. Пълномащабната война ще започне с проксита и постепенно ще се разгори в световен пожар.

stan_posta@

И този сценарий е вероятен, въпрос на оценка от всеки наблюдател кой е по-вероятният. А пълзящото разпалване, чрез множество локални войни, даже не войни, а конфликти, даже не конфликти, а противопоставяне и провокации си е точно така, гледаме го в действие.

Трета Световна започва края на юли, началото на август, така че коментарите са твърде закъснели и безсмислени в същността си..

Следващата година, иначе месеците са верни.

турска цензура с провърнаха в повръщните на селската негремотна цензура на меркел

тези 4 батальона ще послужат, когато след провокация срещу Русия от страна на НАТО започнат бойни действия и това ще се изтълкува като нападение срещу НАТО. Тогава ще се хвърли в огъня полученото месо от източна Европа за да защити своите сънародници поляци, румънци, българи ....

Нещо бъркшаш Иване ! Българин срещу Русия няма да тръгне, но уей ,както казват нашите задокеански "приятели".

За всеки истински българин ще е чест и гордост да се бори срещу руските агресори, както през Първата световна война!

че на Полша не им достигат точно 1150 войника, за да се чувстват спокойни. Ми да си ги мобилизират, то това е смешно число просто.

човек ще рече, че на меркел само турски неграминици и липсват! за цензура! :-))))

Тези войници не са за против Русия. А за против поляците, ако решат да излизат от ЕС. Щото ако тръгне да се разпада, поляците първи ще тръгнат - имат го самочувствието, имат го опита от 80-те как се излиза от империя. Затова им пращат войници. Русия не ги заплашва, ЕС е заплашен. От разпад.

Щом е така не се тревожете.

колега в полша воиската стига за всичко това са измислици на сорос които е платил на чернят да ни осрира нас славяните те краварите от това се боят славянска общност европа чехи сърби словаци поляци ит.н. ако се съберат от краварика ще остане само флага на кравите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

плевенлиев, как ме сънуваш, като жена? :-====)

прецедента пак се е изпуснал в редък стил. Ама ма, нали пусто се е врекъл за едни сребърници, та не може да си трае. Мандата свършва и требе с нещо да се живее, че пенцията явно няма да му стига. Кво да го правиш такъв?

За какво е всичко това. Русия няма да напада никой. Европа ще е добре когато се обедини с Русия. Обратното винаги е завършвало зле за някой европейски нации.

браво колега браво вън краваските глупости че русия е враг !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Не е сегурно тва за Русията...

Плевнята им гори, в дома им са нахлули прегладнели дрипави бродяги, те са решили да се дракат със съседа си, че котката му е излочила непокритото мляко. Несъмнено всичко това ще завърши с погром на цялото им имение. Проблемът, че и ние сме сред ратаите в него и също яко ще си изпатим. Затъпели лоясали мозъци!

Щом и наш Пурко Тапета ще усилва мощта на САТАНАТО то спукана е работата на памперсната гей дружина Смешници с представления за гей кючеци!!!!!!!!!!!!

обама, ти си губещ, благодарение на евреите. какви смешки ще правиш ми е все тая. турския ви президентин надалкиин ще ме унищожвава бавно? все ми е тая!!! къв ви е проблема бе педи?

Ама, нали беше ,,нато"" ?

бум на раждане на черни полячета.

не драскаи гглупости а полякините не си умират много по изгорелият мамул и черните тъка неса на мода как в софия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ами! Напълно има право човека. Тия най много да успокоят нервите на загорелите за черна палка, па и за долари полякини. Друго може и да не успокоят, но това поне със сигурност.

този обонго се забрави тои търси под вола теле ама неисе нека му набият канчето руските тои маи и това иска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

това работа за десет минути за руснаците ако решат Друго си е ако пратим нашите соросоиди там доброволци ще стигнат до Москва сигурен съм

Ама, много хубава ТСВ ни подготвят. С такава грижа. ВСВ беше 50млн. жертви. Тая може и да отиде 500. Сценаристите обаче са си подготвили луксозни укрития, заредили са шампанско, хайвер, мацки... и спокойно си действат по план.

VIPER

Тези още си мислят , че числеността е определяща При днешните технологии и въоръжения , това е маловажен фактор

Всичките даващи смели интервюта са "пътници" - Камрън, Обама, нашия умник.. . . . веднага се сещам за манго дето бил на свадба и питал: Абе всички казват какво са подарили, а реално какга ги дават? - Спокойно не се притеснявай, след свадбата - му казали. Манго веднага скочил: - Кон с каруца давам! . . . . . .та ще видим кой ще отиде в "овалния" кабинет и тогава . . . .Явно руснаците с Клинтън няма да се разберат, но Тръмп . . . .казват, че съветника му Пейдж е бил вчера в Москва да изнася лекция в някакъв институт . . . . .

Окей, освен че сте цървулска цензура друго на какво ни доказахте, че сте богове, а турската цензура?

големите демократични изказвания до тука водят и обонго които днес се изказа че поляците нямат демокрация е това е нахалство на кравите те у тях ги избиват този банан за демокрация говори че и на празидента дуда се кара!!!!!!!!!!!!!!!!!срам е това за като се знае колко са осрани тези щати от демокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!

в тази напрегната до истеричност ситуация са французите и само те реално оценяват състоянието на нещата!!! Всички други се държат като обезумели от алчност за световно господство и заграбване на чужди територии и богатства!!! А и нашия поплювко къде се бута, като страната ни е доведена до състояние на беззащитност при което може само за няколко часа да бъде не само поразена по цялата си територия но и завладяна от когото и да е! Плевнелиев, да не си мислиш че ще останеш недосегаем и ненаказан ако ни набуташ във война или чрез налудничавите ти изявления ни въвлечеш в международна криза?! Не се надявай, ами мискли преди да говориш!!!

Ако, този идивид-Прецедента,обясни как ще ни защити НАТО от една,повтарям,една единствена руска ракета паднала в/у АЕЦ-а ще го призная за някъкъв капацитет.Аз, лично не виждам как ще стане защитата. Та крайно време е тези който ни управляват да спрат да се дървят на когото и да е.

ракета може да се спре единствено с противоракетна отбрана!

(противоракетна отбрана) която ефективно да противодейства на групови и масирани ракетни удари, а това е един от способите за нанасяне на ракетни удари в началото на военните действия! А отгоре на всичко руснаците имат и такива като "Ангара" дето може да изведе извън обсега на всяка ПРО толкова самонасочващи се БЧ (бойни части) че тръгнат ли към целите си ще са като множество метеорити!

нема смисал дасе драска по този въпрос то ние сми винаги бита карта в угода на други !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АЕЦ-ът си имаше ПВО отбрана, сега не знам. И да има е доста остаряла, не сме купували ракети от 30 г. Не можем да прехващаме съвременните атакуващи ракето. Но ето - базата новата американска ПРО база Девеселу е само на 60 км от АЕЦ. С далекобойност от 500 км може да защитава и АЕЦ-а. Ама не казват нищо американците дали ще помогнат. Щото една ракета на Иджис SM-3 струва 12 до 24 милиона долара. А за отразяване на атака са нужни поне 10. Не се знае дали ще им се откъсне от сърцето. От друга страна ако ударят АЕЦ-а за американците е добре. След войната Уестингхаус ще ни построи нова. Само не е ясно защо руснаците ще си удрят централа, с която правят добър бизнес - доставят ТВЕЛ-ове ?

АЕЦа няма да са руснаците, защото имат опит с последствията от взривена АЕЦ, а ще са други, които имат интерес не само да я няма тази централа, но да ги няма и тази държава и този народ! За съжалениет в това число попадат и най-непосредствено граничещите с нас съседи от запад, юг и югоизток, та може "случайно" някоя и друга авиоракета да падне "по погрешка" в централата. Такива има и сред западните европейски страни, а те вече показаха на практика при войната със Сърбия, че могат "погрешка" да стрелят и по София, защото за тях не представляваме нещо което трябва да пазят при положение че имат пряк интерес от действията си!

донио донев е нарисувал това преди 40 години и тези тримцата са като тези от филма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако сложат наш Роско Поплювкото до тях, той ще ги засенчи, щото има талант за главната събирателна роля във филм поне за триста глупаци.

Като го даваш за пример, поне да му беше написал името правилно. От уважение към него, неграмотнико.

Ердоган. евала ти прим за афганистан цензурата турска!"