Полша ни върна първите 2 двигателя за МиГ-овете след ремонт

Полша ни върна първите два ремонтирани двигателя за самолетите МиГ-29. Това е станало на 8 юли с полет на Военновъздушните сили.

Обратно в новината

Коментари - Полша ни върна първите 2 двигателя за МиГ-овете след ремонт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ako niama voenni ste rabotim po 3 dni vsedmica I ste imame po golemi dohodi ot sega

1978;1980 sluzih v aviobaza dobroslavci Samoletite letiaha I den I nost Miliardi tonove kerosin biaha izgoreni za nisto Sega letisteto e zatvoreno e I

Всяко дете може да е на мястото на Ненчев. Слушаш Козяк и козируваш и нямаш мнение. Всичко над 3-ти клас е излишно.

Геостратегически избор.Не е ли доста сложно понятие за присадения мозък на този ветеринар,на който пък една крава му изяла упътването за ползване на мозъка ,дадено му от психиатрията.

Споко.Коментариите са излишни ,след като Ненчев е ремонтирал двигателите в Полша.Спомнете си МПС,,Жук" и леката кола ,,Победа" и после ,,Варшава".Когато се защитават чужди, а не български интереси е те така.Нали?

За Ненчев "геостратегически избор" значи да спазва интересите на САЩ. Нищо че е супер нелогично при почти еднаква цена, да не избереш на производителя, който и дава много по-голяма гаранция. То ест следващия ремонт ще е по-отдалечен във време и по-малко пари ще струва сумарно. А и кой би си предпочел да си оправи Майбаха в Чайнатех? Това реално направи Ненчев. Разваляш си и отношения с производител на самолети и си затваряш пазар.

И 2-та ли...

Те са по 2 двигателя на един МиГ-29.

ИМА И ЕДИН РЕЗЕРВЕН

Към двигателите е имало уверение, че целият ремонтен екип ще се моли на бог за пилотите, които ще ги използват.

Хахахахах...Ето това вече...си е як коментар:)

При тази новина патриотите от атака и бесепе яростно оплюват българският министър и изгодната сделка за България!Тяхната родина е Русия,а техният бог Путин!

евродебили са кретеноиди като тебе..Бог те е ощетил откъм разум..

Къде видя изгодна сделка и как я определи за такава? Мога да ти изчисля дори колко губи България, но ме мързи. При почти еднаква цена, едните дават 350 часа, а другите 500 часа гаранция. Като при самолетите това не е като битови продукти и тяхната гаранция. Като изтече само нов ремонт иначе не литват.

Кое е по добре?Един фелдшер с присъден мозък да решава проблемите и да "дава ценни съвети " на армията.По непотвърдена информация,май не е преминавал военен портал на младени.

Само не ги пускайте да летят над населени места, че като паднат да няма цивилни жертви. Пускайте ги над морето да гонят руската заплаха. И ако може преди да отлетят да натоварят ненчев и плевела вътре.

Поляците са една доста лъжлива нация, затова НАТО ги избра да са мотора на тяхната политика. И разбира се ще се окаже, че американски техници в Полша са ремонтирали двигателите. Докато тези двигатели изведнъж не се откачат и паднат по главите на хората. Добрата новина е, че не са ги ремонтирали украинците- тогава всички щяхя да почнат да заекват. А и както пише в статията изглежда ,че България има много пари та цената не е важна.

Не са по лъжливи от руснаците!Първо предлагат подкуп и огромна цена за ремонта, а после отричат и обвиняват България във всички земни грехове!Винаги са ни ограбвали,но това не пречи на предателите да прокарват техните замисли и да ги бранят!

Така е.Не вярвайте на руснаците

За това за подкупа, самият Ненчев после се отричаше. Трябваше дори за това да го вкарат в затвора. Или го доказва или не прави политически изказвания. Може да го даде за разследване, но без изказвания преди да е отсъдил съда. Така и аз мога да кажа, че си заколял някой и си от ИДИЛ.

Не може да се говори обобщено за определена държава и гражданите й. Все едно да се каже руснаците са алкохолици, с робска психика, страхливи и т.н. Всяка държава има свои спеифики. Освен това не забравяйте, е Русия и Полша са държави антагонисти

Виждаме поредният успех на евроатлантическото сътрудничество. НАТО своите в беда не изоставя. Виждаме как нашата бойна авиация се издига на качествено ново ниво.

Хахахахахха...Добре се посмях:) Благодаря ;)

Добре е ,че България скъса с руските моноплисти. Факта,че техните тролове вият на умряло, го доказва.

Абе глупако! Да не завием наистина ние на умряло..Когато, недай си боже..Почнат да падат тия мигове върху главите ни! Благодарение на "качествения" ремонт на шляхтите!

По случай скъсването с рускте монополисти българите ще продължават да летят с МИГ- ове.

Според мен поляците ни лъжат,че имат лиценз от руския производител и значи и Ненчев лъже.Какви са тия ремонти в някакви гаражи и бараки в Полша.Тия луди ли са!

Излъгани се оказаха само руснаците. Както винаги сритани отзад:)) Мъчно ли ти е?

Излъгани ще останеме ако нещо се случи в Козлодуй и дойдат полски инжинери да оправят нещата. Не смесвай политиката с технологията както Ненчев!

Би ли посочил, къде се намират тези бараки и гаражи? Доказателства? Или лъжеш?

А ти вземи извади лиценза на шляхтите..Да се посмеем на правописните и техническите грешки..........

Скоро да очакваме някой приземен принудително.Дано не е в населено място.

Закрихме нашия сервиз за да караме сега нашите каруци на полски.

Щом в Полша са ги поправили, проблеми няма да има с тях. Там има база за ремонт на двигатели.

Аре закачайте ги и газ, газ към Стамбула града голема.

А дано заради тях, да не паднат последните ни 1-2 самолета..Че тия пияни заляни шляхти..Не стават и за чеп за зеле простите пшики.....

"Още веднъж искам да потвърдя, че това за мен и за колегите, за правителството беше геостратегически избор"" Първо твърдеше че, ще е по-евтино. После смени плочата. На лъжата краката са къси.

Благодарност на нашите полски съюзници от НАТО! Следващата стъпка трябва да е цялостното премахване на руските летящи ковчези от въоръжението на българската армия!

защо? те си остават надеждни. хората са обучени за тях. имат евтина поддръжка. въоръжението им е евтино. Много натовски страни ползват успешно руска техника. въпроса не е до руска или арменска примерно, а до съотношението, полезност, надеждност и цена

Я по-спокойно .Провери колко немски пилоти от базата в Рамщайн са загинали от летящите американски ковчези-119 общо.Става дума за F-ове не за германски изтребители

КАква "геостратегия" бе? Абе ние хем сме бедни, хем крадливи, че и нагли накрая. По-добре да си бяхме поддържали добрите отношения с Русия, че иначе турците за няколко часа ще ни издухат с техните самолети, а и като гледам как се ислямизират, заплахата си е направо реална. И не виждам нищо лошо в това да имаме добри отношение с Русия, можем многоо да спечелим от това, защото Запада само ни "дой" и нищо не дава, а без пари колкото и да се правим на мъже все ще изглеждаме като курви. Те затова и нашите управляващи са толкова келяви.

Късно е чадо. Останахме по налъми. А другарчетата от СССР бяха разработили специална бърза и тиха подводница за държавите членки на Варшавския договор. Но Горби каза НЕ. Тая няма да стане. Праим перестройка.

Требе сервиз. Пресен днешен пример: Поради технически проблем американски военен самолет за наблюдение ОС-135Б е бил принуден да кацне в Хабаровск (Русия).

- не.

Опааа....страшилището на Балканите е тука :) Треперете руски врагове :). Ама майтапа на страна...дето вика Тиквата, НАТОвци могат и по една ескадрила да дарят кат са толкова ербап ние да сме на първа линия!

Сбъркал си съюза .Тука неподаряваме само продаваме

sonibvc@gmail.com

не е верно. Подаряват. 5мл дадоха за Украйниската "революция" и още толкова на талибаните срещу СССР. Значи може!

не могат да решат.. гледат некви нощни вуци из НАТО и се чудят кой ги снабди с шенгенски визи.

БРАВО 6 ДВИГАТЕЛЯ-СТИГАТ ЗА 3 САМОЛЕТА.СПРАВКА- ВВС НА ТУРЦИЯ-1300 САМОЛЕТА.КАКТО КАЗА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА,НЕБЕТО НИ Е ЗАЩИТЕНО.

руската авиация периодично ни"пази" откъм морето.

Вече ша имаме 3 самолета Може да нападаме Русия Роско ще е доволен