Докладът за катастрофата край Смоленск бил фалшифициран

Докладът за катастрофата с полския правителствен самолет край Смоленск през 2010 г. е фалшифициран, твърди новото разследване. Русия реагира остро.

Обратно в новината

Коментари - Докладът за катастрофата край Смоленск бил фалшифициран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чи Русия, ако не фалшифицира всичко направо ще фалира! Тя самата е стопроцентов фалшификат с фалшив президент!

Голем праз, едни угоени прасета по малко на този свят! Каквото са търсили са си го намерили!

B статията не ставa въпрос за умрели руснаци.

Да ти отговоря, "Българино" Ако знаеш само, колко отговори си написал с тези въпроси... Понякога си мисля, че всичките, тези дето пишете под такива статии и при това само против Русия, а пък в статиите, дето се виждат насраните гащи на еталоните за демокрация въобще и няма, сте на заплата към руското посолство. Не вярвам, че може да има толкова нискоинтелигентни хора с толкова промити мозъци. Та от кои си? И в двата варианта не си Българин. . "Българин ( нерегистриран ) 17.09.2016 12:27 . Типична русофилска блювоч! Всички са идиоти, само руснаците са свасни?!! За Катин пак ли поляците сами са си виновни!!!За окупацията на Осетия, анексирането на Крим и нахлуването в Украйна пак Русия няма нещо общо. Така нещата са прости и ясни - руснаците са добри, а другите лоши и идиоти!!! "

Руснаците или от некадърност, или по заповед на политик са го направили. Но пляците как не са се сетили какво представлява тази сган, че са пратили целия си елит в лапичките им?! Човек трябва да внимава, да е умен и да се пази настрани от Русия. Простотията, цинизмът, уродливото - настрани от тях. Няма държава, която да е попаднала под уродствата на Русия и да не е изпатила тежко и задълго. Тези, които сега са в ОНД, са на дъното. В малкитре репулики, които останаха под миризливото лоно на Русия, пенсията е 5 долара месечно. Знам го от първи източник. Това е гнусно в днешно време. Повръща ми се от такива неща. Що за хора ще търпят това? Що за ген носят?! Онова, за което съм благодарен е, че след рускотурската война Русия се е изтеглила от България. Що злато сме платили... Що ползи е придобила царят на Русия тогава от нашата помощ да бие Туция! Без нас е опитвано няколко пъти оня век и безуспешно!

Средната заплата в Русия в момента е 1200 щ.д. преди поевтиняването на рублата беше 1700. Пиши глупости другаде. Отиди виж и се срамувай!

Не бъркай Москва с Русия. Но даже и в Москва, заплата от 1200 долара е висока заплата. В провинцията, даже в подмосковието (да речем 100 км от Москва) положението е ужасяващо - доходите са 150-200 долара. Апропо, защо руснаците си изчисляват доходите в долари? тази мръсна гадна империлистическа валуута. И защо се стремят да 9имат долари и евро? А не рубли. И още нещо. Защо, след като е толкова хубаво в Русия народът емигрира. В САЩ, Зап. Европа, Израел, даже и в България. Статистиката сочи че след 1990 от Русия са имигрирали над 15 млн души. След като е толкова хубаво там, в Русия, или тия хора са идиоти, или там не е чак толкова хубаво. И последно. при толкова много русофилив България, защо никой не ще да ходи в Русия (абе намира с енакой глупак да отиде, ама си запазва българското гражданство). Все за Зап. Европа и САЩ напират.

В СССР винаги са били специалисти по фалшификациите. Стар номер на КГБ и спец-службите. А ако някой си мисли че в днешна Русия нещата са различни от СССР многго с елъже. Поне що се отнася до фалшификациите. Съвременната техника е такава че много трудно някой може да приземи пътнически самолет без помощта на РВД. Имаше един американски филм с Брус Уилис - "Умирай трудно -3" или "4", не си спомням вече, където бяха показали как може един самолет да се "приземи" като се разбие. Защо си мислите че операторите на РВД в Смоленск, изпълнявайки заповед от Москва не могат да направят подобно нещо. Пък може и да са го направили по вътрешно убеждение - омразата на някои руснаци (всъщност чуството е взаимно. но поляците поне има защо да мразят Русия, все пак е поробител) към поляците е толкова голяма, че не изключвам такова нещо. Ясно е едно - в цялата работа има толкова неясноти че е съмнителна. А едно съмнение, гарнирано с политически привкус само задълбочава увереността че Русия за пореден път е "сгазила лука". А самата операция по замазването на следите е толкова нескопосана, та само засилва съмненията.

Няма такава държава като Полша. И Полша и Украйна са части от Руската империя. Едните са в края и за това са У крайна, а другите в полето и затова е Полша. България също и Финландия също са част от това братско славянско семейство......

То, ако погледнем по същия начин няма и такава държава като Русия. От историята е известно че първата руска държава е т.н. Киевска Русь, създадена от викингите. Да, там е имало някакви славяни (както и в България по времето на Аспарух), но това са били племена, неспособни да създадат собствена държава. Апропо, няма славянска държава създадена от славяни - къде българи, къде немци, къде викинги, абе каквито с есетите, но славяни няма. Интересна е тезата за славянското братство във Финландия. който веднаж е посетил тази държава и се е опитал да разбере нещичко в никаъв случай (освен ако не е пълен идиот) няма да твърди че Финландия е част от някакво си славянско братство. както и за Естония и Латвия. то в същото, както да твърдиш че швеция, Норвегия и Дания са от славянското братство. Или даже пък Германия или Австрия - те повече биха могли да имат нещо общо. Самата Русия е най-отдалечена от славянството. и затова си има причини. Само погледнете физиономиите на много от руснаците - лесно ще можете да видите следите от татарските бннабези - скули, дръпнати очи и т.н. В Беларусь, Украйна и полша с много повече славяни от самата Русия - просто татарите не са стигнали толкова далече. България е мно0го близка до Русия. Но посоката е от България към Русия, а не обратно. Просто защото България като държава е създадена 300 години преди Русия (тази 681 г. трябв ада бъде преместена поне 100 години назад). Русия е получила от България 9и азбуката си, и християнството. Защото в Русяи ВИНАГИ християнството се е проповядвало на черковно-славянки език. нещо, което няма как да стане ако са го получили от Византия - просто там черковнославянския език не е особено популярн, да не кажем че е бил забранен. Пък и гърците не го разбират много-много. А вие руснацуите и особено рускините, не е лошо да ппонаучите българския. поне когато пишете в български сайтове. Пише се РускинЯ. С "Я".

Руснаците не са славяни. Само по политическа доктрина са славяни. Генетично руснаците са фини и имат около 10 пъти повече общ ген с фините и шведите, отколкото със славяните. Повече генно сходство имат дори с татарите от Крим, отколкото със славяните. Дори чертите на лицата им са с татарски отличителни белези, но не със славянски! Русите коси подвеждат като Това е факт, който скоро ще стане съвсем публичен и ще смрази кръвта на руската империя. Освен по ген, руснаците се отличават от славянството и по манталитет - те са с ниско съзнание (повечето от руснаците), с ниска култура, вкл. и на бита, слаба емоционална култура. Нямат общо със славяните. Просто империалистическите им мабиции са накарали да създадат политическа доктрина, която да твърди, че са славяни, за да постигнат господство над славянския свят. Българите сме келти и прабългари, смесени с много други гени поради преминаването на чуждоземни групи през земите ни. Това е добър генофонд, но не е братски с този на риснаците, никак. Повече сме братя с австрийци и германци, откокоот ос руснаците. Генът ни е категорично различен от руския. Чехи и поляци са съвсем различни по ген от руснаци, не са братски нации, не са с една славянска кръв с руснаците, както пропагандно се твърди. А това, че викингите са направили градове в Русия, е вярно. Русия е млада държава, която в близкото минало е била никой. Днес полезните изкопаеми държат тази нация, но и я убиват в същото време.

брата близнак който се е чувствал пренебрегнат и е стоял в сянката като брата близнак ...

Що не си кажете направо "Путин натисна копчето"

Няма съмнение ,че руските лайнари умишлено заблудиха самолета за да се блъсне в гората... Военната руска станция, която задава височината/земята е била изтеглена от летището малко преди самолета да се приближи.

Ако малко имше понятие от такава техника, щеше да знаеш че такава станция няма. И никой нем оже да зададе височина/земя. земята е натолкова на колкот си е и не се променя. Променя се друго - атмоферното налягане и пилотите при кацане настройват барометричните висотомери и задават наляганто което им казва диспечера/РП. Още на другият ден след катоастрофата, в интернет изкараха записа на разговорите на пилотите и РП при което РП ясно им каза колко е налягането на летището за да си сверят висотомерите. ПОсле се оказа че на командира не е бил сверен, ама това не е работа на диспечера.

Ясно е, че възможностите са 2. Или преписваш от лисче ( тъжно, че си избрал да си изкарваш прехраната по този начин) Или толкова си ти е капацитета и повтаряш, като папагал написаното от някой, преписващ от листче.( И не е в твоя полза) И в двата варианта си загубена душа.

Пански измишльотини.....

КОЕ ? КАТИН ЛИ ?

Клането в Катин дълго време беше приписвано на немците. Какво им пречи и катастрофата да я припишат на някой друг пък след години ще си прицнаят, ще се извинят ..... Това е руската палитика - окупацията представят за освобождение, а за кланетата и геноцидът никога не си признават на време.

То и нашите политици са гъзолизци, ама полските бият всякакви рекорди! хахах..

Справка-стрина Кони Бесепарова...

Той за това товарищ Путкин ги праща на небето! Или си с Русия или загиваш втори път няма!

Блядка????

КГБ не си поплюва! Така действа когато някой не им е удобен - няма човек, няма проблем!

ЩО БЕ ЩАТИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ГО ПРАВЯТ НАЛИ САМО ТЕХЕН ПАТЕНТ ЛИ ДА Е

Абе ахмаци!що никъде не се пише ,че екзекуторите са немци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АХМАКЪТ СИ ТИ АНДРЕШКО !

Ахмак съм ма баре мога да чета!!! още Остап Бендер е казал "хора които не четат трябва да се убиват"четете бе,що само пишете!да си чел за Волинското клане!!!за Ястребино??????седем годишен комунист????????какъв урод /като тебе/трябва да си да разтреляш дете?????????

От поляците харесвам само женските-много са дащни!!!!!!!!!!!не,че не съм оправял и "мъжки"ма не са подмиват!!!гнус!а иначе плащаха с долари!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поляците са тежко алкохолизирани идиоти. Познавам много от тях. Съжалявам, да го кажа ама няма как да стане все някой друг да ти е виновен, като на нас де :)

РАШКИТЕ ВЗИМАТ ДОПИНГ, ПОСЛЕ ИМА РУСОФОБИЯ. НАПАДАТ УКРАЙНА, УКРАИЦИТЕ СА РУСОФОБИ. СЕГА СИГУРНО ТОЗИ САМОЛЕТ С ВАЛЕН, КАКТО И ТОЗИ НАД ДИНБАС И ПАК ДРУГИТЕ СА РУСОФОБИ. ИЗОБЩО ТИПИЧНО ПО РУСКИ

Чакай да видя дали правилно съм те разбрал: Чистача дето "случайно" бутнал пробите на американците в Рио и той е русофоб. Украинския ръководител на полета над Украйна дето изчезна и той е русофоб. Шефа на РВД Украйна и той изчезна - русофоб. Полската комисия - русофоби Предния президент на Полша - русофоб. Ма ти верваш ли си?

Към "tonk 11":Нищичко не си разбрал!Поляците не са русофоби; те просто са идиоти! Защо ли?Ще ти кажа. Този случай е от ясен по-ясен. На пилота на полския самолет няколко пъти са му казали,че условията в смоленск са ужасни!Предложи ли са му да го насочак към други летища.Знаели са кого вози. Освен това е бил предупреден,че преди него,военно-транспортен самолет "ИЛ-76" е отказал да кацне.Доказано е,че в пилотската кабина е имало външен човек от висшето ръководство на Полша,който е настоял да се каца на всяка цена.ИСКАЛИ СА БЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОЯВА В ХАТИН! Мислено е за идеология,а не за сигурност!КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ,АКО БЯХА КАЦНАЛИ БЕЗОПАСНО НА ДРУГО ЛЕТИЩЕ И С ЕДИН ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ПАК ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ? НИЩО! За тоя случай има подробно филмирано самото разследване!ЗАТОВА КАЗВАМ,ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ СА ЗЛОБАРИ И ИДИОТИ! СЪЩО КАТО ТЕБЕ!

Е няма как Ярослав Качински да каже, че брат му е виновен. Защото ,когато полските пилоти му казват, че мъглата не позволя да кацнат, тай им нарежда да го направят. Затова ще рови, ще изкара всеки друг виновен .полската опозиция(управлявала тогава),руснаците ,ама не и Лев Качински.

Ами вземете че обесете вашите поляци дето правиха разследването бе идиоти какво все Русия вие виновна..Същите подлеци бяхте и при хитлер същите ще си останете до края на живота си. Не видите ли че живота ви е ''фалшифициран'' от всякъде ама се перчите като мишка на котка извикала някой друг баламурник зад гърба си да и спасява кожата

На психясали русофоби ще кажа само едно - Русия след тази катастрофа обра само негативи от случая. За какво точно й трябвало на Русия на сваля този самолет ,при условие, че сложните отношения с Полша се мрошили още? Но за сметка на брат си,който ритна камбана негов брат -близнак Качински много си качи рейтинга. Та едни мисли ме навяват....

не е било нужно и клането в Катин, и без това поляците са били победени, ама руснаците са си руснаци - в природата им е да убиват

Клането там е нищожно в сравнение с това което поляците като подлоги на хитлер са направили на много повече невинни хора.. Аман от вашите ''кланета'' дето ги бълнувате и сънувате а реката от кървища и смърт не я видите

Ами-ами, по време на Хитлер поляци , евреи са служили за отопление на лагери, но нещо не чувам да казваш ,че в кръвта на немци да убиват. По глупостта на написаното от тебе разбирам ,че искаш просто да предизвикваш, без да има нормална дискусия, -така че спора прекращавам.

пиши Гугъл изречението "Волынская резня" и чети, ама много внимателно, чак после врякай.

С поляците много си приличаме. Веднъж ми се случи да говоря с един. Завъртя се думата около историята и руснаците. Неговите думи "Еми поробили са ни (визира разделението на Полша в края на 18 век), и Катинското клане." Аз го питам "Добре де но в разделението са участва ли 3 страни. Прусия, Австрииската империя и Русия, отношението към поляците в другите две не е било по-добро отколкото в Руската империя. А и по време на Катинското клане са избити около 40 000 поляци, викам айде сложи 100 000, германците избиват между 3 и 5 милиона и това без да броим евреите, ама с тях сте в отлични отношения?" Той седи име гледа. "Сега като го казваш и аз почвам да се замислям, не че не го знаех като факти, ама до сега не се замислях. Наистина е странно." отговорих му "Споко и ние сме като вас. Едни са ни клали 500 години ама с тях сме на здрасти комшу, а с руснаците незнайно защо сме на нож при все че са ни освободили."

не е само клането в КАтин. Полша винаги е клоняла към западния модел на живот, към европейския, а руснаците са ги тласкали винаги към азиатския. И много повече поляци са избити от руснаците, отколкото ти казваш. Дори и само през всв , а да не говорим и за периода под съветска окупация. Ама нали познаваш история, та няма какво да ти се обяснява в детайли

Познавам я доста по добре от теб явно щото не говориш с факти а с общи фрази. Страшно ги либим такива като тебе който повтарят кат папагали лозунги, но лозунгите не са факти колкото и да ви се иска. Факт е потушавнето на Унгарското въстание 1956, факт е и Пражката пролет 1968. Факт е обаче, че Унгарците Чехите и Словаците са в отлични отношения с Русия, щото не са подвластни на клишета като тебе.

Защо Полша не е възразявала,когато руската армия освобождавала цялата нейната територия. Кога отваряла вратите на концлагери? Защо не възразяваха за тяхната свобода да загинат 600 хиляди руски войници? И още преди катински събития имало още едно събитие - когато в полски концлагер унищожават 150 хил красноармейци. Може и руснаци да подготвят сметка към полша за тези зверства? Или гледаме история само така ,както ни изнася?

така е ! когато си васал можнш да кажеш и на черното бяло(хамерите ви вбиха мозъците с парите си а предадахте своя народ )ЕДВА ЛИ ХАМЕРИТЕ ЩЯХА ДА ДАДЪТ 600 000 ЖЕРТАИ ЗА СВОБОДАТА НА ПОЛША ) ТАКА Е когато играят парите както и при нас българите! и най-важното - защо - защото е късибаджак ли !?!?!?!

Истината излиза наяве. Анимацийки, подредени случайности, уж записани разговори в кабината.

Споко, на тебе кристално е ясно,че самолета е свален от Путин с базука. Сега хапчета, и сън.

ще направят дупка в морето за да докажат, че руснаците НАРОЧНО са свалили самолета. Прави се всичко възможно да се потули, че полските пилоти са уведомили Качински, че кацането трябва да се отмени поради лошото време и мъглата, а той лично е рапоредил да продължат. Тези записи от черната кутия бяха публикувани 2011 година.

Империята на злото е Русия избила милиони в името на диктатурата на пролетариата и то милиони и от собствения си народ

на която се хващат дебелоиди и продажни писачи. Сега в Полша върви голямо напрежение, защото има голяма селскостопанска реколта, която, ако не е имало санкции, щяла да бъде изнесена в Русия, протестиращите искат дори отставката на правителство. Та тази партенка за фалшификация на доклада точно сега се опитва да спаси положение на правителството, настройвайки поляците срещу всичко руско. Но това знаят информираните, а ен коне с капаци

не само поляците, ами и целият ЕС, включително и България бележи ръст в износа на селскостопанска продукция. Намериха се нови пазари и се видя, че може и без руския пазар.

Русия и Китай са лидерите в избиването на народите си. Стойността на човешкия живот там е колкоот на въшка. Това са античовешки държави. Нациите сами си ги правят такива. Сталин е избил повече свой народ от който и да било държавник някога, откакто има писмени източници. Цифрите са стрqскащи и са десетки милиони, пич! Сталин ги е морил с разстрели, глад, обесване, удавяне, с бухалки... Т.е. е нареждал да го правят. Избивал е близките си от рода си дори! Това го могат руснаците.

Ха сега де! Основен въпрос очевидно е: корумпиран ли е Доналд Туск? И ако да,защо е на висок пост в ЕС и корумпирани ли са тези, които са го поставили там?

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!!!! да са си стояли вкъщи, като толкова ги мразят руснаците, за кой дявол се повлекли към тяхната държава!? Да си правят помените на тяхна територия! Не ни занимавайте повече с комплексираните поляци, на които все Русия им е виновна!

Теб сигурно Сталин те е родил,не майка ти...

поляците да вземат честен екип от Страната на Свободата ,а не от Империята на Злото,която 60 години лъга цивилизования свят как вермахта избил войчетата в катин !

Щатските тролове квичат до небесата. Личи че полската "инициатива" е била съгласувана със американското посолство. И един въпрос: За толкова тъпи ли ни мислите?

"И един въпрос: За толкова тъпи ли ни мислите? " НЕ ЗА ТОЛКОВА, КОЛКОТО НА ВАС ВИ СЕ ИСКА, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗНАЯТ, ЧЕ СТЕ МНОГО ПО-ТЪПИ!

а какво очаквате от имперята на злото

Само че империя на злото е сащ.А тогава ,когато стана тази катастрофа се пишеше че американската систем jps е подала ниска височина на самолета.А се знае кой манипулира тази система,защото това не е първия самолет паднал така.Така че нито руските диспечери,нито полските пияндурници са виновни.

Какво да очаквам от САЩ - нищо добро разбира се.

Коя е "Империята на злото", тъпако?! Вероятно имаш предвид работодателите си от Краваристан, защото, където стъпи САЩ, трева повече не никне...

Защо мълчат, че навсякъде около мястото на катастрофата е имало следи от експлозиви

това пък кой болен мозък ти го спусна?

Ако беше чел малко история щеше да знаеш,че е трудно да намериш място в района на Смоленск без следи от ехплозиви

Козяците отново са оакали форума с тъпите лозунги от списание "Наръчник на козяка".

НЕ БИВА ДА ПЛЮЕМ РУСИЯ ПОНЕЖЕ СПОРЕД УКРОПИТЕ ТЕ СА ЕДИН НАРОД С НАС БЪЛГАРИТЕ И НЕ СА СЛАВЯНИ КАТО УКРАИНЦИТЕ И ПОЛЯЦИТЕ :))) .... В УКРАИНСКИ САЙТ ! ОБРОЗЕВАТЕЛ ГУГЪЛ ОЛЕГ ЧЕСЛАВСКИЙ Великая Россия - Великая Тартария или Великая Болгария? ТАМ ТОЙ СИ ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ: .. "К чему я все это веду? А к тому, что в реальности огромную страну Болгар разделила вера. Православные булгары смешавшись с славянами живут на Балканах и называются болгарами. Православные булгары смешавшись с финно-уграми живут на Московии и называются "русскими". Булгары мусульмане живут на берегах великой Болгарской реки - Болги, название которой просто неверно перевели. Только в московской транскрипции Бабилон - Вавилон, Бизантум - Византия, Болга - Волга! Великая "русская" река - названа в честь живущего на ее берегах народа! Сегодня волжских булгар называют татарами."

Ти може да си един народ с тия, ние не сме! Заминавай да си живееш с народа! Боклук!

не влизате в това изказване,не се притеснявай....

ТУРЦИТЕ СТЕ БИВШИ РОБИ НА ИРАНЦИТЕ :)))

Като става дума за лоша дума - сменяй Б-то с В. Тъй, че казвай ВОКЛУК. За убави работи - обратно.

Руската парантия захарова всичко вече смята за русофобия :) И тия започнаха като евреите - малко критика и хоп - АНТИСЕМИТИЗЪМ. Същата история и с русофобията.

тия пшеки не си седнаха на г-за...требе да им се набие канчето за пореден път ...они са свикнале...

Поляците сънуват всяка вечер как ги изнасилват рашките, а рашките всяка вечер сънуват как са хванали поляк на задна пршака? То за това е цялата истерия... Не е лесно да си на прицел. Путин го каза и на румънците. Всеки да си яде каймака са!

Съд за руските убийци!!!

"Вълк напада овцете",развика за пореден път лъжливото овчарче,но никой не му повярвал....... пс Блеър,Клинтън,Обама и Буш,участвали ли са Блеър,Клинтън,Обама и Буш на това "полско" разследване,че да му дадат "достоверност"??:):))))))))))))

Лек ноЖ за путиновите авери !

Шило

За последно- отговори ми на въпроса, защо Качински напада Туск?

Свалям шапка на търпението ти,да се опитваш да вразумиш боклуците на генетиката.....

Напълно възможно е скоро некоя руска учурма да се ........ заземи!

Добре ли си? Питам загрижено. Явно русофобията нанася непоправими вреди. Концентрирай се и дръж поне малко нивото което си достигнал. Ниско е, но не падай поне под него.

Шило

Друг е прочлемът при него...

ТО РУСОФОБИЯТА ХУБАВО Я РАЗДУХВАТЕ ОБАЧЕ ЩО ВОЖДА ВИ МУТРА АГА МЪЛЧИ КАТО ТАКОВАН ХХХ ЧЕ СОНДАЖА НА ТОТАЛ В ЧЕРНО МОРЕ ИЗЛЯЗЪЛ СУХ :)) РУСНАЦИТЕ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ , А АЗ ПОДОЗИРАМ ЧЕ ФРАНЦУЗИТЕ СА ПРЕДПОЧЕЛИ РУМЪНЦИТЕ ЗА ПАРТНЬОР И ЗАТОВА БИХА СУХА СОНДА :))) ... И ТОГАВА ГЕРБЕРАСТИЯ ХЪБ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЕДИН ТАКОВАН ХХХ:))

Другаре, къде е сега новият капитализъм и империализъм, на североизток, на един............... разстояние. Тва се равнява на една трета Топол, руска мярка за .......Истина!

Шило

Не ти ли писна да се излагаш тази вечер?

laplandetza

Хахах, още загрявам, алчни руски подлоги !

Гугъл ПУТИН без маски 2016 - видео запрещено в России.

Великият Владимир Путин, ще остане вечно в историята на Русия, с връщането на автономния Крим и града Герой Аевастопол, макар и след третия референдум от 1990 година. Имам готовност да изтърпя всякакви санкции и мозерии, както и да славя вечно онзи Бг политик, който ми върне Беломорска Тракия и Одрински вилает.

Ха сега да видим , кой този път ще пие една , ще стане и отмъсти за брат си ! Ееех, а той Ленин как отмъстиии..........

Шило

На кого ще отмъщава за брат си? На продавача на алкохол от фри шопа ли?

laplandetza

Аха, оня дет продава въздух, пардон , газ под налягане!

Сталин започва втората световна война. чрез Хитлер на когото помага с всички средства и суровини за сметка на умиращия от глад руски народ. Сталин нарушава споразумението с Хитлер и напада Полша с няколко дни закъснение. Преди това Русистите отново нападат Полша, но са разгромени. Същевременно окупират Литва, Латвия и Естония. С две думи фашистите и русистите нападат Европа за да си я разделят, но Сталин се е н.акъл, когато разбрал, че 15 000 000 млн американски отлично въоръжени и забележете добре нахранени войници са готови за бой и то само за две години. победата на Америка е тотална. Тя разбива всички съществуващи до момента империи, като най-унижени са Британската и Японската. По-късно унищожават и Съветската.

кокунева,това ти ли си?

Владимир путин - молодец! Где Вова, там русне - пиздец

Имам неудоволствието да контактувам с много поляци(долна пасмина), но всички са единодушни, че по времето на соца е било много по добре. И не само поляците.

Хахахахахахахахахахахахаха! Най-малоумният виц , който съм чувал някога!

Рускините не са лоши, макар че са малко мърляви. Проблелмът е, че раждат русофилчета и много пият и изневеряват... така че след разпада на РСФСР - никакви руски мигрантки повече!!!

Препоръчвам ти англичанки. Много са чистички, красиви и раждат само англосакси. Ако можеш да пиеш толкова.