Полският Сенат одобри спорната съдебна реформа

Горната камара на полския парламент, Сенатът, одобри два спорни законопроекта за съдебната система въпреки предупрежденията на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Полският Сенат одобри спорната съдебна реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на поляците шапка да им свали човек! Преди хвърляха къчове на Москва, сега не цепят басма и на Брюксел! За това Полшч е държава, а не мангасарски катун!

Истината е, че поляци, чехи и унгарци, които са източно европейци са от гордо тесто, не като нас - 80% дебили и продажници. Това са народи, които не търпят диктат независимо дали от Москва или Брюксел, Вашингтон или Берлин. Вдигат се като един човек, когато са нарушени правата им.

хахаха демократура в действие:)) тва е по голяма диктатура и от тая в ссср

СОРОШ ПЛАЩА ЗА ПРОТЕСТИТЕ, ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ПРИЗОВАВАТ КЪМ ТЯХ А ОТ ЕС СЕРАТ ... ЯСНА Е РАБОТАТА :))

По-добре без право на глас в ЕС, отколкото без право на глас в собствената си държава.

След Брекзит, срива на Макрон, неуредиците в Испания и Италия и залитанията на Германия - Полша е неформалният политически лидер на ЕС!

Явно в Полша не ценят много много канграчулейшана.

полша се превръща в осаен тумор в европа, чието разрастване може да създаде проблеми. държавата полша е създадена след IIWW. правителството на полша (в изгнание) е сред малкото правителства приело създаване на концентрационни лагери в полша. в полша са наж-големите лагери с наж-многото изтребление на евреи. сега поляците имат склонност да се изивяват като някаква по-виша раса, вклучително да предявяват претенции към германия. в германия има 4 милиона поляци, но те всички са били индустрялни емигранти и нищо повече.

За ваша информация, Полша се възстановява като независима държава ноември 1918 г. А и не са Поляците тези, които създават концентрационните лагери там. Милиони поляци са били убити там!

В ЛЬО РАЙХА ТРЯБВА ДА ИМА РЕД :)) ..

Диктаторите от Брюксел искат да наложат на останалите държави това, което те са намислили.Да,ама не!! Страните от Вишеградската четворка имат правителства,които се грижат за народите си и мнението на диктато- рите от Брюксел по важни въпроси за четворката не са миродавни за тях.

Шило

Нищо няма да отнемат на поляците.

Поляците са новите плъхове на Европа! Почти 40 000 000 са и ги има навсякъде. Сталине трябвало да ги остави на Хитлер! Толкова руска войска загива за освобождението на Полша и ...никаква благодарност! А там е имало почти 100 концентрационни лагера, в които са унищожени 3 000 000 поляци и 6 000 000 полски евреи...

А колко поляци загинаха в концлагерите на Сталин? Поляците помнят това!

Браво на поляците и най-вече на управляващите им !желая им успехи в антицион.борба !

През 1956 в Унгария и 1968 в Чехословакия соцлагера наложи своите закони . Да със сила , дори военна, но принципа на смачкване на по-слабия си остава. Соцлагера се разпадна. Ако Европа продължава да мачка по-малките държави от нея ще остане Германия и Франция.

Ако "скроят шапката" на Полша , Тя ще напусне ЕС и разпада е готов!!!!

Дираджии, стига манипулации! За кого е "спорна" тази реформа, та двайсет пъти повтаряте тази дума? Щом е предложена от "консервативна" или "националистична" партия, веднага става "спорна", така ли? И веднага - снимчица на полски протестъри. Като ги гледам тези девойки със свещите, сигурно са корифеи в правораздаването ;) Жалки манипулации - няма вече кого да излъжете, механизмите на протестите и целите им станаха ясни на мислещата част от българите.

Само дето пропускаш, че "мислещите", не само българи са не повече от 20%. От тези 20%, десет са интелигентна гад, от типа на СерГея, Местаня, Солеймон Паши... и остават 10% мислещи, свестни. Които си лаят/пишат, обаче, керванът си върви към ада.

Важното е тези мислещи, за които говорим, да просветят 80-те процента ;) За да не продължава стадото да върви към кланицата/ада.

Избраният чрез народен вот полски парламент гласува, а за такива работи от никой неизбраната ЕК го наказва? Бах таа "демокрация"! И 'сичките й ценности!

Еми , демокрацията е силните да мачкат слабите ! Както Германия и Франция постъпват с по-малките икономики в ЕС ! Демокрацията в този си вид е нещо като ниско платена компаньонка !

Ако САЩ имат троянски кон в ЕС, това е Полша. Поляците, в новата история, винаги са били неразумно смели, защото зад гърба им стоят Англия и САЩ. Забити са в средата на Европа, малко на север, и представляват отличен военен платцдарм. От там германците нападнаха Русия през ВСВ. Поляците мразят еднакво и Германия, и Русия. Дори предявяват искане към Германия за стотици милиарди евро, като обезщетение за щетите през ВСВ. В крайна сметка поляците винаги губят

в случая са прави, независимо чий "кон" са или кокошка.

Тогава да излизат от ЕС

Полша Чехия и Унгария са приели резолюция ДА НЕ ВЪВЕЖДАТ Еврото като основна платежна единица . Оставят си нацианаялните валути.

Соросоидта по света и у нас има голямо желание съдебната власт да е "независима" от справедливостта, закона, държавата, народа... и да може произволничи безнаказано и безотговорно.

Самия израз да отнеме дава по ясна представа доколко е достигнал в развитието на свободата и демокрацията ЕС.В Брюксел се самозабравиха и превърнаха всичко в една кочина в която и да си чист пак си се оцапал.

Това ще е НАЧАЛОТО на Демокрацията.. Щото, съда се е Превърнал в Несменяема Диктатура. В момента, разни Крадци- Бандити са си сложили собствени Корумпирани Съдии, които НИКОГА не ги вкарват в Затвора...

Поляците са истинските мъже на Европа - и в живота, и в спорта, и в политиката, защитавайки интереса си! Бог и Интереса им! Това е...Те единствени от соцстраните, имаха свещеник във военните поделения...Не случайно Папа беше поляк! Те "бутнаха" и Варшавският договор, и социализЪма...И наистина не им пука от ЕС!

"...въпреки предупрежденията на Европейския съюз..." Е, тя Полша открай време си е ориентирана към Англия и Щатите. Заради нея Англия обяви война на Хитлер и така ВСВ доби световни очертания. А ЦРУ наливаше милиони в нелегалната Солидарност. Днес израза "полски водопроводчик" е нарицателен в Англия. Така че дреме и на Полша какво мислели в ЕС.

Благодарение на поляците се разпадна "Варшавският договор"и започна крахът на руската империя.Именно поляците спечелиха Битката за Варшава и отблъснаха руските орди 1920г,разбиха Тухачевски и т.н.

LeGrandTulup

"Благодарение на поляците се разпадна "Варшавският договор" Да, така е. Защото си дадоха ду*етата на ЦРУ. А Щатите и ЦРУ доста мръсотийки и удари под кръста са направили за да срутят СССР и соц блока. Мръсотийки, от които човек може само да се гнуси. Така че не се радвай на "победата на САЩ".

А пък руските "орди", които поляците отблъснаха се ръководеха от ... поляци - Дзержински, Тухачевски, Рокосовски.