Полк. Митева: Уморихме се от рестарт на системата, трябва да надграждаме

Виждам възможност да допринеса с опита си за моята страна, посочи кандидатът за вицепрезидент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой му определи кой ще му бъде вице.Нещо ми намирисва,че е имало намеса от Баце.Не може най първата партия ГЕРБ, да няма свой достоен кандидат за Президент и Вицепрезидент .Дори ДПС показаха мъжество като се явява Карадая. Нима Томислав Дончев и Дариткова не са достойни кандидати,ако не иска Борисов да участва.Това да слагаш поставени лица и да се криеш зад тях,не води до успех.

Надкраждане, ха-ха.

Всеки път използва нови опорни думи, които някой и налага и , които не разбира и тя самата.

Троле, това не са опорни думи, а мнение, аргументирано. Опорки са твоите постове, които ти плащат да изсираш.

кухите лейки не дрънчат само когато ги пълниш с вода от басейн, построен по Инхаус процедура....

откакто Радев е президент е трън в очите на герб, защото не могат да го контролират. анастас герджиков е същия като плевнелиев, с тая разлика, че изглежда по-интелигентен.

След интервюто в неделя по бТВ считам, че вече съм напълно подготвен за треньор по плуване. Беше разяснено до най-малки подробности как се тренира с метроном, спортни лагери и всякакви други тайни на този спорт.

За българите е трудно да разберат, че се уморихме от рестарт на системата. Искаме да надграждаме. --------------------------- какво ОБЪРКАНО ЕЗРЕЧЕНИЕ - .... първо "Да разберат..." - --- след това "Уморихме се..." Та не става ясно тази Особа от кои е - от РАЗБЕРАТ или от УМОРИХМЕ СИ А, че се уморихте да КРАДЕТЕ и във Надграждането, вече ВСИЧКИ го РАЗБРАХМЕ... Що не и напишете една кратка Биография, да видим що за Калинка е...

Цели 10 години - от 2013 насам. Да ДЕСЕТ години (не дванадесет) се умилкваше на Доган и Путин наш Бойко. Сега като видя дебелия край на тоягата започна де що има потъркано и забърсано със САЩ да лансира и вкарва в листите. Късно е либе за китка.

Какво е работила та даже се е уморила?

Гледам как се манипулират (+) и (-) за коментарите в "дирника". Не че от тези оценки зависи нещо. Виж манипулацията на резултата от машинния вот е друга "манджа"!!! ЧЕСТИТА ВИ СЛУЖЕБНО-МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА НА радев!!! ЧЕСТИТА ВИ "РАДЕВА ЗИМА"!!!! НАПРОЛЕТ С МАШИНИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!! РЕЗУЛТАТА Е ПРЕДИЗВЕСТЕН!!! ПОСЛЕ ЩЕ ЗАБРАНИМ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ!!! МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА ЗАБРАНИМ ГЛАСУВАНЕТО!!!

Обаче, аз имам планче и ще го стартирам. ЕТО ВИ РАБОТЕЩ ПЛАН ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СИТУАЦИЯТА С МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ РАБОТЕЩ ПЛАН ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗИТЕ ..И МЕДИЦИНСКАТА, и ПОЛИТИЧЕСКАТА, и ПРЕЗИДЕНСКАТА, и всяка друга. ------------------------ Тези с фейк сертификатите са просто трансваксинирани, незнам защо ги закачат, а и те защо се оставят вместо да се позовът на транс тренда. Трябва да напомним на терористите извратеняци, че трансваксинирането е не по-малко законово валидно от всичко друго започващо с транс. . А, все още е валидна и следващата схема, даже в нов прочит може да излезе много по евтино и мирно защото "доволните" и засегнатите от запъните за набождане са дале, далеч повече от вакситерористите. . ПРЕДСТАВЯМ ВИ ПЛАНА Б, не Q, a Б, че план А, с думите и аргументите загуби смисъл срещу платени ваксинални дебили. . Представете си следната Пазарна ситуация – събират се едни 2 000 000 човека, в тях влизат всички недоволни от долнопробните ни политици, министри и президент, от локдауните и псевдо мерките, от ковид сертификатите, всички неваксинирани, увредените от ваксини и търсещи възмездие, почернените роднини на починали след "ваксинациите" и тези убити от "лечението" на убийците в бели престилки, и всички те отделят еднократно по нищожните 5 лв. . Получава се сумата от 10 000 000 лв. Наемат екип от снайпери и само им дават снимки. Един месец вой, черни забрадки и погребения. След това се провеждат нови избори. . Гореспоменатата извадка ...чакат с нови 5 лв. в ръката и ...следят работата на Правителството, новите депутати, институциите, НПО-тата и Министерството на здравепогазването. Екипът снайпери почива на Черноморието в очакване на нови поръчки.... Бизнесмените и оцелелите все още ваксинатори с пооредели редици страхливо се споглеждат. С една дума всичко в Държавата и медицината започва да работи както трябва. Взимат се правилните решения... . Вижте колко е просто и евтино – само за 5 български лева от гореизброените. . Преди, в недалечното минало, с това се заемаха Военните – правеха преврат и подреждаха нещата – разбира се имаше доста хора изправени на разстрел, но това е единственото ефективно лекарство за обществото инфектирано от ваксинални Либерасти. . Ние нямаме вече Военни, нямаме Армия. Затова тази работа могат да я свършат гореизброените. . Ето това е потенциала на Народа – разбирате ли каква мощ се крие в него, каква стихия. *

Много верни думи...очаквах от позорния Радев достойно поведение..от ИТН..очаквах разумно, мениджърско поведение..дано четеш Трифонов ш Маймунски и Вълчев и Станев...оляхте се напърно сгафихте

Не е нужно много за да схванете, че с всички избранници са хвани единия, удари другия, нищо читаво, не се допуска в политиката на БГ, НИКОГА! Ние сме окупирана робска зона на Хааамерика..онези дето приложиха масов геноцид над местните индианци и грам не им пука. Наще национални интереси се разпродават с бясна скорост от всички ДОПУСНАТИ след щателна филтрация до управлението. Всички който изборате са ПИОНКИ управлявани от един център с няколко пипала идващи от Америка, Англия, Израел, Турция, Русия. Но Русия се дърпа пак от Израел, Англия, Америка така, че тя изпълнява каквото и кажат и е фигурант. . Ако искаме свобода и добро управление, е време да свалим всички тези и да ПОЕМЕМ ОТГОВОРНОСТ ЗА САМОУПРАВЛЕНИЕ.

Кой се е уморил, че българите не разбрали? Тия хора чуват ли се какви ги дрънкат? Тъпи политици, правят хората на глупаци.

Ако ще надграждате досегашната корупция - не благодаря!

Тази жена е най добрият избор! Бих гласувал за нея като за президент!

Да сложим на страна нелицеприятността на тази жена - кажете ми едно обаче - как е възможно на този тоалет от снимката да е със спортната найк версия на апъл уоч и то в червено? Вкус, етикет….просто чуждици…

"Найки".

В България се нарича “Найк”! В случай че не знаеш.

Прост много актуален пример: Онзи ден в центъра на София дефилираха работници от ИЗБРАНИ (от Борисов и Пеевски) строителни фирми, с тежка НОВА строителна техника, по жълтите павета - и не знам защо полицията и Бойко Рашков го допусна (говоря за тежката техника), няма смисъл да питам за Фандъкова, тя е марионетка на Борисов, кукла на конци. Борисов дал АВАНСОВО на подбрани негови и на Пеевски хора - собственици на около дузина строителни фирми стотици милиони, 1.4 МИЛИАРД от нашите, на данъкоплатеца пари АВАНСОВО!!!!! Тези - ФИРМИТЕ - извършили работа за 300 милиона от тогава. Борисов и Пеевски, чрез собствениците на тези техни фирми решили, за да атакуват правителството и президента точно преди изборите да изпратят работниците си да протестират, като .. не им дали заплатите за положения труд (или поне така твърдят), и ги подкукоросали и подлъгали да протестират и да си ги искат от ... президента и служебното правителство?!? Като забележете - собствениците, тоест Борисов, Пеевски и мафията се срият зад тези работници, не смеят те да се покажат, а те съ забъркали лайната, те са подписали договорите и са гепили авансово НАДПЛАТЕНИ пари, които дори и не са били планирани!!!! Кой работник или кои работници притежават такава тежка техника?!? Явно собствениците са ги пратили тия, като са им дали и техниката, а те самите се крият упорито, и те отлично знаят зако! Та въпросът ми е - кого с кого ще обединявате тук в тази конкретна гнусотия, бе госпожо и господин Герджиков? Какво точно ще надграждате тук?!? А може да се говорим и за енергетиката а миньорите и как пък тях ги лъжат и грабят госини наред, и за здравеопазването,...

Само ти слагам минус.

И аз на теб

Игра на думи!

Г-жа полковничката е с перфектен нюх към безполезните високоплатени службици. Вицепрезидент е по-безполезна длъжност дори и от това дето е работила до момента: "пиар на ВВС".

Пред оназ свинка ИдиЙотова

На нов началник и на малко прасенце не се радвай ! Защото... Знаеш защо ! Изхвърляме генералите и слагаме полковници. Значи иде реда на фелдфебелите.

“ Полк. Митева: Уморихме се от рестарт на системата, трябва да надграждаме” Ако и като сте се уморили - тогава КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ да се кандидатирате, бе! И още нещо в тази връзка - истинска рестарт ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛО досега, (ако случайно и това не сте схванали). По простота причина, че ако имаше ... нямаше да говорите тепърва за (евентуалната необходимост от) такъв!

Носиш ли прашки ,лелче

Нося ама Баце ми ги опъва !

Опита и е от вида "дигала крака в армията", т.е. доста е специфичен, не става за голяма група...

Госпожо, прост въпрос: Как се нарича човек, който съучавства в престъпление, или прикрива такова, прикрива престъпника, вкл. като го подкрепя или ... приема подкрепата му?!? Спомагателни подвъпроси: 1) ГЕРБ значи Бойко Борисов (както ДПС значи рецидивистът Ахмед Доган и перачът му - рецидивиста Пеевски), с кохортите им...Бойко Борисов Е ли престъпник, или не! Един (кандидат за) президент и вицепрезидент не може да няма отговор на този въпрос! Отговорът ви - на вас и на Герджиков: - Не, Борисов НЕ е (още) престъпник защото ... НЕ Е ОСЪДЕН, а не е осъден ЗАЩОТО НЕ МУ Е ПОВДИГНАТО НИТО ЕДНО ОБВИНЕНИЕ за куп престъпления, които извърши и позволи! 2) Защо досега не му е повдигнато нито едно обвинение? Вашият отговор: - Това е работа на прокуратурата! В която “вие вярвате!!! Истината - не му е повдигнато нито едно обвинение, ЗАЩОТО ТОЙ, Борисов СИ НАЗНАЧИ чрез корумпираният и тотално зависим ВСС (точно това е определението на МАФИЯ!!!) Гешев за главен прокурор и заедно с Пеевски са НЕГОВИ НАЧАЛНИЦИ, вкл. по личното самопризнание на Гешев от записите но разговорите им - но и без тях това е очевадно! 3) КОЙ назначи преди Гешев точно Цацаров за главен прокурор? Вашият отговор: - Главният прокурор бе ИЗБРАН от ВСС! Истината - НЯМАШЕ ИЗБОР! И при Цацаров, и при Гешев това бе състезание с “един единствен, очевидно куц кон” (тоест компроментиран и продажен, и затова много послушен - там, където трябва). Борисов се скъса да ги хвали и лансира при “избирането” им, а истината е, че бяха подбрани и посочени от МАФИЯТА, вкл. Пеевски, Доган и библиотекарите!!! И последният ми въпрос към вас с онзи Герджиков: Ако вие досега не го знаете тези неща - от Марс ли падате? Тоест - глупави ри сте, или сте мошеници и лъжете и се правите, че не ги знаете и виждате?

Късно е либе за китка! Преди да се надгради и съгради, трябва да за разгради и изхвърли боклука! Преди да се ОБЕДИНИМ, трябва много ясно да се ОПРЕДЕЛИМ, тоест да се РАЗГРАНИЧИМ! Няма как да се обединят убиецът, престъпникът, крадецът и мошеникът с жертвата - с ограбеният, убитият (близките и приятелите му, обществото), тормозеният, репресираният, лъганият ПРЕДИ ДА Е ПРИЗНАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, адекватно адресирано, и .., ПРЕСТЪПНИКЪТ - убиецът, крадецът, мошеникът, корумпираният и корумпиращият,... НЕ ПОИСКАТ ПРОШКА И НЕ ИЗТЪРПЯТ НАКАЗАНИЕТО СИ, респ. обществения укор!!!! Има си ред и в това, госпожа! Защото досега все някак си големите престъпници минават между капките, благодарение точно на такива като вас, дето все игнорират престъпленията и престъпниците и говорят за надграждате и обединение! Кое тук не е пределно ясно дори и за някой, който не е професор или политик!

Оля се шефке. Положи манерка,бойна празна за инструктаж. ....

“ "За българите е трудно да разберат, че се уморихме от рестарт на системата. Искаме да надграждаме. ” Госпожо, главният прокурор, назначен от мафията (Борисов, Пеевски, Доган, библиотекарите,...) Е ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ, мошеник, лъжец и корумпиран (вижте далаверите на жената, с която живее, например, или как баща му е придобил имоти). Около него са сформирани ОПГ-та - в прокуратурата и спезиоршзираните съдилища и прокуратура, Цацаров, Петьо Еврото, Сарафов,... И как при това положение ще надграждате?

Аман от нагаждачи и надграждачи. Полковници спортисти боксьори и ректори директори. Аман от патриоти певици и артисти. Художници министри. Лекари професори вирусолози хирурзи магарешки бизнесмени. Дебели и остарели седесари брюкселски патриоти. Отслабнали прасета пожарникари спортисти с асансьори. Философи хидроинженери с ТЕЦ ове в портофейли. Дворци на плажа. Бронирани мерцедеси по паважа. Партии с имена измислени недомислени. Сменяни и нагаждани. Котерийни коалиции. Избори и преброявания. Не съм робот бот или идиот. Броя таксита хълмове и светофари да се псувам с други кретени и тъпанари.

Какво ще надграждаме? Още по-големи кражби ли ще се правят?

Има предвид "надкраждаме"

Полковник-пиар.

Не трябва ъпдейт а формат на С и инсталиране на стабилно работеща версия !

Какво значение имат посредствените мисли на някаква вифаджийка?

След три десетилетия разрушаване се сетиха да надграждат.

Остана ли нещо, върху което да надграждат?

Съгласен, стига с тази чистка из дъно при всеки избор(и) (тамън съ научат и аиде.ее..) и следващата калинка. Нима новите партий ,а и тези от статуквото имат кадри за всеки пост!!??

Кажи нещо свое, полк. Митева! Стига с това надграждане... Като човек кажи нещо, не наизустявай платформите и останалите партийни документи...

Защото аз съм Пиар и каквото ми каже шефа ,това говоря.

Бивш спортист и настоящ военен говори за надграждане?! По времето на ВИФ имаше един лаф за спортистите 'Те не знаят думата 'давам' а само думат 'вземам' , а за военните не се коментира само нещо от рода ' дайте ни всичко за да защитим Родината'.

Виждам възможност да допринеса с опита си за моята страна, посочи кандидатът за вицепрезидент - България не е басейн за да имаш опит за споделяне !!!

О, има с какво "да допринесе" - за ИК. Невена Митева е председател на Сдружение на жените военнослужещи от 2009 г. и е председател на комитета на НАТО по равнопоставеността на половете.

Спортистката ЩЕ НАДГРАЖДА ЗУЛУМИТЕ: За три месеца АДФИ провери 271 обществени поръчки И са констатирани ВРЕДИ за 1 134 470 лв.!!! "През третото тримесечие на 2021 г. инспекторите на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) са приключили 107 инспекции. Проверени са 271 обществени поръчки на обща стойност 1 848 865 101 лв. и 1264 договора на обща стойност 5 639 919 656 лв. В хода на проверките са установени 546 нарушения и са съставени 245 акта за установяване на административно нарушение. Констатирани са 36 непроведени или неоснователно проведени обществени поръчки на обща стойност 23 728 729 лв. Финансовите инспектори са установили нецелево разходвани средства в размер на 805 029 лв., от които по време на инспекциите са възстановени в бюджета 225 020 лв. Установените вреди са за 1 134 470 лв., като от тях са възстановени 209 332 лв." Трябва ДА СЕ ГРАДЯТ ЗАТВОРИ.

Спортистката ЩЕ НАДГРАЖДА ПРОГНИЛА система...

Кой ще да изберем, нищо няма да се промени на добре. Очевидно системата извършва отрицателен подбор, и не само у нас ми в целия ЕС. От власт на лошите, отиваме към власт за по-лошите и после за най-лошите. Безнадеждно е.

Уважаема госпожо, не може да надградил нова къща върху стара без основи. Правило в строителството, на къде сте тръгнали

И сега Мунчо като рои разни партийки и ги чака да управляват много сте добре.Може ли човек цял живот възпитан в казармата да може по днешните стандарти да мисли?Смях,та той е с мислене от Живково време.Барем спекулата да спре,ако не друго,нали е силовак,да разпореди там.

След 12 години разсипия няма как без рестарт. За съжалеине, и Митева и Герджиков ще съжаляват горчиво за авантюрата си. Накрая те ще го отнесат, а банкянския бабун още 5 години ще се крие като ученичка от Радев.

Джаф, джаф :)

е навън. Главните коментари са по време на сутрешната и на вечерната кучешки разходки и за тях няма ограничения.

Ерудит vs тъпанар, Работлив vs дембелин, Семейство vs разврат, Харизматичен vs гнусен, Диалогичен vs злобен, Честен vs мерзавец, Християнин vs масон ... Страшна дилема :)

трябва да си сменят уиндоуса с 11

Надграждането е явно военен специалитет. Леко извратено, като ганг банг

Леко, леко Мунчо лиже :)

Служба не остана :)

Плюс зелената чорапка.

Джаф, джаф :)

Бау-бау!

Оле, оле, оле :)

Безличнам, хлъзгава, послушна. Перфектната герберска подлога

Джаф, джаф :)

на български език какво означава?

Успех!