Мощна експлозия пред полицейски участък в Швеция (видео)

Мощна експлозия отекна малко след полунощ пред полицейски участък в Хелсингборг, Югозападна Швеция, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Мощна експлозия пред полицейски участък в Швеция (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро ЕС ще разбере че всъщност е Европейските африкански емирства...

Интересно, но криминалните прояви в Швеция се следят много внимателно от български и ...... руски медии.

Арабите нямат причина да си серат в гащите като хвърлят на полицията бомби. Това са рокерски банди които са притиснати и си връщат. Преди години бяха вдигнали покрива на полицейски участък с грнатомет в Дания заради задържан техен човек.

когато започнат да им трещят участъците като пуканки са станали идеалната полиция!

Мили хора, станала е грешка, това е случайна експлозия, някой без да иска си е запалил Цигарата.

Тези замаяни скандинавци, които приютиха огромни маси ислямски скакалци, сега ще ядат попарата, която сами си надробиха. Това е само началото, заедно с подобни дейтвия, ще се множат и изнасилванията, грабежите, естествено и терористически атаки. Ех, драги западняци, какво сторихте на Старата Европа???

Той допусна, че извършителите са от криминалните среди. Тези "криминални" среди крещат ли Аллах акбар.

Според началника на полицията в провинция Сконе Патрик Хембрант може да се смята, че случилото се всъщност е реакция на добрата работа на полицията. ---- Ако беше добра , нямаше кой да взриви участъка ви :)

тук ка се кефят руснаците и злобеят, досещам се кой стои зад атентата.... Въпрос на време е окончателно да ви спрем кранчето - пълно ембарго! като преди 89г.!

еееиииии , сън не те лови , чопли те по цял ден че ияма геи парад в москва и от злоба все на тях приписваш всичко :)) ха ха ха

Наистина си кръгла нула мекеренце кремълско.

"Той допусна, че извършителите са от криминалните среди." Те криминалните елементи с това са известни - умират си да взривяват полицейски участъци. Особено в Афганистан. А Пък в Швеция 80% от имигранитите са от там. Културни особености на криминалния свят дет се вика.

Всички войни и теростични актове са дело на строителите на Вавилон. Но колко хора знаят това и търсят тази истина? Господ казва: 2 Тимотей 4 "1 Заръчвам ти пред Бога и пред Христа Исуса, Който ще съди живите и мъртвите, и пред вид на явлението Му и царуването му: 2 проповядвай словото, настоявай на време и без време, изобличавай, порицавай, увещавай, с голямо търпение и непрестанно поучаване. 3 Защото ще дойде време, когато няма да търпят здравото учение; но, понеже ги сърбят ушите, ще си натрупат учители по своите страсти, 4 и, като отвърнат ушите си от истината, ще се обърнат към басните."

Дино, прочете ли за работата на Роналд Фишер за генетичната база на естествения отбор? Или пак ще ръсиш религиозни глупости?

В дейстивителност функцията на естественият подбор е да запази оригиналният генофонд на вида колкото се може по-дълго време, като изключва от него мутациите, които водят до малформации и непълноценен начин на живот на индивиди, които в следствие на тези мутации не могат да оставят поколение. Но такъв тип мутации са все още редки и са по чести при поколението на индивиди, които имат близка родствена връзка поради по-голямата вероятност от проява на натрупаните през всяко следващо поколение генетични грешки в генофонда на вида. Затова Бог забрани брака между близки родсеници след първите няколко десетки поколения. Но повечето мутации са точкови и ако не бъдат коригирани от защитните механизми на организмите на клетъчно или системно ниво, не оказват никакво съществено влияние върху индивида и остават скрити за естественият подбор, който има малка роля за родителството в сравнение със случайните фактори на средата на обитание и социалните взаимодействия, особено при интелигентните видове. Силата на тези малки грешки се проявява с тяхното количество - натрупването им със всяко следващо поколение, което води до постепенна загуба на важна взаимосвързана информация намираща се в генофонда на вида. Процес наречен генетична ентропия. Затова няма нужда да чета свободни съчинения п темата естествен подбор.

Знам, че това, което ще кажа сега, няма връзка с Швеция, но има връзка с ИДИЛ (предполагаем извършител на комнетирания в статията атентат). Днес преди няколко часа в Сирия е починал генерал-майор Исам Захредин - командир на 104 въздушно десантна бригада на Републиканската гвардия. Това е човека, който спаси от ИДИЛ над 120 хиляди цивилни в продължилата над 2 години обсада на Дейр-Ей-Зор!

Хаха, колко са толерантни обаче - "извършена е от криминалните среди". Еми то е ясно, че след като е престъпление, е извършено от "криминален" тип.... Въпросът е откога шведите кореняжи почнаха да вривяват бомби? Брейвик все пак беше от Норвегия....

Системата атакува себе си, за да затегне дисциплината до степен фашистка дикатура. Кой друг освен бай-брадър глобалиста има интерес от такива пърформанси с беден сюжет?

Това е входа откъм Дания- оттам започват магистралите за Стокхолм и Осло.Работа на муджахидини- никакъв кримиконтингент!

Такава държава "швеция" вече няма. Има Шведистан.

https://link

Спор за паркомясто или работа на Путин.

Швеция е пълна с Близко-източни НЕАНДЕРТАЛЦИ, па незнам за Криминалните среди.

Как така е заради успешната работа на полицията? Нима като не е имало взривове преди това, полицията не си е вършила работата? В Швеция ?

"...полицейски участък..." "...много сериозна атака срещу обществото..." А-а, сетихте се за обществото, значи?

Амммм, Путин? Или, в краен случай, Песков - днес имал юбилей.

Може и да са ултрадесни. Протест срещу бездействието на полицията по въпроса с мигрантите.

Карина ще ги залови... :::))) Ей така става в еврогейските територии, където на ръководни постове се поставят само почитатели на "rainbow", "меки китки", или жени...!!! :::))) Дааа...!!!

no go zone :)))