Съдебното жури подведе под отговорност 6 полицаи от Балтимор

Шестимата полицаи, заподозрени за смъртта на афроамериканец в полицейския арест, бяха подведени под отговорност от голямо съдебно жури.

Обратно в новината

Коментари - Съдебното жури подведе под отговорност 6 полицаи от Балтимор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ко ша праим сега? Ша ги опраят ли?

Мъмрене не им мърда. Даже може и строго мъмрене да отнесат.

Понеже се набляга, че жертвата е афроамериканец, демек негър и така се вкарва и внушава расисткия елемент, хубаво е да се спомене, ЧЕ ОТ ТИЯ ШЕСТИМА ПОЛИЦАЙ, ТРИМА (ДЕМЕК ПОЛОВИНАТА) СЪЩО СА НЕГРА.

Оки лошо няма....А другите случаи? Където и деца бяха убивани на детски площадки? Там не бяха негри полицаите..Просто краварските полицаи са обучени първо да стрелят и после да питат! В клиповете в туба се виждаше как полицаите стрелят по бягащ човек дори когато е без оръжие..и дори когато падна продължиха да стрелят..И НЕ СТРЕЛЯХА КАТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИЦАИ В КРАКАТА ЗАД А ОБЕЗОРАЖАТ А НАПЪЛНИХА ТЯЛОТО НА ЧОВЕКА С ОЛОВО..ДОРИ КОГАТО ВЕЧЕ БЕ ПАДНАЛ НА ЗЕМЯТА!!!

Напротив, това че са черни подчертава расисткия елемент. Още от времената на робството робите прислужващи на господаря са мразели робите работещи на полето, както и обратното, та и днес си е същото. Да не говорим че и до днес различните отенъци афроамериканци люто се мразят помежду си.

Наистина, помя какви гангстерски войни се водеха преди година между негрите с 3 нюанса бяло , срещу тези с 2

Внушенията са опасно нещо,виж заглавие от днешен вестник: "Африканци клаха момиче на метростанция"

Обещали са им, че ако свитнат по две негра, ще им дадат да се боядисат с бяла боя.

Както изглежда Фашингтон и Обонго се усетиха че ако не почнат да осигуряват справедливост и за негрите и латиносите.. ЩЕ СТАНЕ МНОООГО ЛОШО!!! Така че скоро негрите и латиносите ЩЕ ХВАНАТ оръжие в ръка, и ще започнат да отстояват правата гарантирани им по рождение!!! И ТОГАВА КРАВАРНИКА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В РАЗЕДИНЕНИ КРАВАРСКИ ЩАТИ И СВЕТА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ!!!!

Справедливост за негрите и латиносите в ФАЩ... не е лесно да си трол към Атака и БХК едновременно:)))

трол за Краварника и Гейсъюза..Там само едно се повтаря :Краварника и Гейсъюза винаги са прави, всичко останли не!! И да защитим евроатлантическите ценности на гейовете и лесбийките а?:)