Спипаха двама полицаи заедно с наркодилъри

Двама полицаи и четирима предполагаеми наркодилъри са задържани при специализираната акция, проведена в Стражица в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха двама полицаи заедно с наркодилъри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне си редактирайте статията... неграмотно е написана.... вижте спреженията ! то само с копи и пейст не става !

Ей, тия българските доктори са гола вода, само за пари мислят, през пръсти лекуват...

Защо не бъдете коректни, а го криете? Да не се окаже,че руската мафия звладва северозапада и купува продажни БГ полицаи, чрез продажни БГ политици?!

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ .... ТАКА ЩЕ Е!! ПОЛИЦИЯТА НИЩО НЕ ВИЖДА! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

не е новина, новина е, ако сред заловените престъпници няма полицаи! При положение,че някога импотентните правоприлагащи органи заловят бандитите обирали банакомати, това също може да бъде новина.

прочитам ПРЕДПОЛАГАЕМИ ДИЛЪРИ И веднага става ясно- разчистване на сметки, а не наистина престъпление. Акцията както всичко до сега е показна ? Е, пак кажете , че не сте дебили. Стражица е малко населено място и ако се продават наркотици , всички знаят кои са Никого не защитавам, но мозъкът ми има навик да мисли !

Аз

Е, и?! Кво странно има?! Ченгета и престъници - това е един същи контингент. Една и съща помийна яма, в която говната само се преливат от едната в другата страна и обратно.

Една от най важните институции МВР, която трябва да гарантира сигурността на гражданите, е прогнила и се нуждае от спешна реформа! Но министър председателя Борисов, няма смелост за това!

Ами ако я преборят,тогава..?

Тогава от 47 000 ще станат 0!

Това го знае всяко дете, че полицаи участват в различни престъпления! А също така знаят, че полицаите пак ще са "невинни", според "съдът"!

Това не е никаква новина ,но отчаянието вече измести надеждите за нещо по добро.Не ни е писано България да стане нормална Държава. Бургас рано сутринта.Автобусни спирки няколко на брой.Тротоари никакви,локви пълни с вода.Прекачаш се от автобус на автобус ,за да стигнеш на работа.Схема правена от човек ,който не е ползвал никога градски транспорт и за милионен град.Къде са парите?Няма ги ,потънали са в имотите на властимащите. Бъди позитивен де.....

Проблемите на държавата идват от управлението и държавните институции. Е и от дебилите, които си ги избират.

И очаквате полицаи които работят в комбина с наркодилъри да гонят разбивачи на банкомати.... комедианти...

На тези ли да имаме доверие с такива новини рухва всякакво доверие в някаква ПОЛИЦИЯ а тя как ще си го върне незнам ? Наложи се на ЕДИН такъв който беше дежурен около Александровска б-ца че клошар тормози нощно време хората проси пари с които му купуват АЛКОХОЛ и се напива псува кълне по хората и отговора на дежурния полицай беше - какво толкова той нищо друго не може да направи .

ужасно...

Двама полицаи са се опитали да работят самостоятелно. Е, спипаха ги. Виж колегите в София, работят по правилата и посред бял ден си прибират дела, без от нищо да се притесняват.

А бе къде беше, където цялата полиция я разпуснаха и се започна на чисто?

това бе изцяло финансирано от Държавен департамент на САЩ

на това и се надънихте! Честита ви е 28-годишнита "демокрация" по-американски

Нищо ново. Що за новина?

Полицаят, който незаконно придобива дърва, дали е от родния град на г-н министъра? Щото там полицаи, които придобиват какво ли не незаконно, колкото щеш - като се почне през дървата из Балкана и се свърши до хайдуклук по дворовете на хората, които не живеят постоянно в града. Което никак не е изненадващо, като се има предвид качеството на кадрите. Изобщо - мъка...

"От 47 000 души в системата на МВР има и гнили ябълки. " Мдааа... В това изречение няма нищо вярно. То е ясно, че няма нищо вярно. А дали в изречението - "От 47 000 души в системата на МВР ИМА И СВЕСТНИ полицаи. - има нещо вярно... Незнам! Предполагам че и то не е вярно. Само предполагам, де. Мдааа... почти съм убеден.

и кво сега, требва ми дрога - звъня на 112. Ъ ??

излезе, звъни директно в районото, по-тънко ще минеш.

хаха че то именно полицаите са организатори и покровители на трафика и разпространението на наркотици! :) тия милите не са се отчели нагоре, затова са ги хванали

само да знаете, колко ще спипате в София!... ама от много години не искате да ги спипате... Станахте за смях вече!

как да ги спипат като трябва сами да се спипат... полицията едно обарване става мани мани....

Честит празник ДЕМОКРАТИ!

Тия дето ги подбират и допускат тях най-напред да вземете да ги поразглеате що за хора са! Преди години дете на мой приятел кандидства в МВР. Не бе приет, и защо ли при положение че бащата е преподавател в ВУЗ, майката икономист-счетоводител. Та момчето разказваше че е видял такива престъпни мутри че се е изплашил. По-къснво част от тия с престъпните мутри са били взети на работа в МВР! ПОДБОРА НА СЛУЖИТЕЛИ ВИ Е НАРОЧНО ТАКЪВ БЕ СМОТАНО ЧЕНГЕ !

Дайте ни пари. Искаме да ядем. дайте ни заплати от вашите пари. И какво част от престъпността.

"От 47 000 души в системата на МВР има и гнили ябълки". По-редно е да се каже: "От 47 000 души в системата на МВР има и добри полицаи". Една от причините да имаме слаба държава е, че нямаме полиция!!! Просто цялата полицейска система е сбъркана.

Някои може ли да каже: каква е нетната заплата ,която получава един полицаи (месечно), заедно с всевъзможните надбавки?

Подбора на кадри е лош или нарочно се подбират хора с престъпни наклонности! Защо се прави това? Защото нагоре по верегита началниците са отдавна с престъпления и как ще си вземат честни хора ? Нали нисшите служители ще ги хванат за гушите ! В добавка я вижте българските политици ПРЕСТЪПНИЦИ НАЧЕЛО С ТАКЪВ!

има във секо село в БГ. едните "бачкат" , а другите ги закрилят и после си делят. В наше село в местна медия хората са писали по именно 100 пъти кои са дилъри и нищо. И лаборатория разбиваха и пак нищо ...

трябва още да им вдигнем заплатите....

че трябва да им даваме по 100 заплати, когато се пенсионират!

За всички отдавна е известно , че ако ченгетата не бяха корумпирани и не вземаха рушвети , досега съвсем по естествен път щяха да са си умрели ОТ ГЛАД !

Има куп професии, в които няма кой да ти дава рушвет, там да не са умряли от глад хората.

КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

И корумпирани лекари

Някой изненадан има ли?

Единствено съм изненадан, че са ги "спипали". Естествено, "дилърите" са продавали марихуана...смешна работа? Защо не "спипат" онези с хапчетата и прахчетата???

"Спипали" са ги , щото най-вероятно е станала грешка в отчетите ( нагоре по веригата) ! Така е ! Който НЕ СЕ отчита ( или се отчита некоректно ) винаги го СПИПВАТ ! Я вземете пример от Митьо Очите - пича ВИНАГИ е коректен ! И затова НЯМА проблеми с властта ! ( има проблеми с мафията , ама това е друга тема ) ...

на всички по веригата. Началник, след това началници на началника, след това кмета и партията къято е на власт - като плащаш по тази схема, която е днес стана вече е на 28 години, всичко ще е ОК.

От 47 000 души в системата на МВР има и гнили ябълки. Не може да няма, каза той - министъра. Като се почне от него на долу.

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ .... ТАКА ЩЕ Е!! ПОЛИЦИЯТА НИШО НЕ ВИЖДА! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Лелеее! Намалете ги на половина. Армията ни е по малко от полицията. Ненормална работа!

Това не е новина.Почти няма полицай,който да не е в някаква комбина с престъпния свят.Това го знаят всички,но нищо не се прави.Трябва всички да излезем срещу униформената мафия и да кажем стига шапкарски рекет.По високи заплати,ранно пенсиониране,хиляди облаги докога?Нека да бъде така,но нека гнилите ябълки да бъдат наистина съдени и при най-малко съмнение да бъдат незабавно уволнявани от системата на МВР без право да работят държавна работа до живот!

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ .... ТАКА ЩЕ Е!! ПОЛИЦИЯТА НИШО НЕ ВИЖДА! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Чета и се чудя защо им трябва на полицаите да влизат в разни схеми- Нали и той има семейство да храни заплата като заплата -600-800 лв. Цял ден мръзне по улиците и се чуди как да върже двата края!Юпито Ники Василев каза че средна заплата в София е 1500 лв, същото припява и Каролев, е а къде са тези полицаи с техните заплати. Нима ония с високите заплати не влизат разни схеми и то с милиони. Къде са милиардите от КТБ ??

... и каква е алтернативата на ниските заплати, да са престъпници каквито са сега? ... ами ти глупако замисляш ли се, че една медицинска сестра в Кенефландия (България) взема още по-ниска заплата, а тя от къде да открадне?

И десет бона да е пас че краднем-алчност.

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ .... ТАКА ЩЕ Е!! ПОЛИЦИЯТА НИШО НЕ ВИЖДА! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Ако разпуснат и закрият цялата Полиция , престъпността ще намалее с 80 % !!!

Напротив ще остане непроменена, да намалее значи тия тюфлеци да се хваната на работа.

Очаквам в скоро време да прочета следното заглавие: Спипаха Боко,Цецо и Валери с наркодилъри. По-дребните риби от власта не ги броя,те са безбройни.На там вървят нещата драги ми български дебили.

Някой ще каже -е има и такива..сигурен съм че 80% са готови да го направят става въпрос за пати дори на богатия не са излишни.

Елате при нас в Павликени, за да видите как полицаите са се разкрачили на мангалите.

Полицаите са тинята на тинята! Свързани са в система на МВР която стои и покровителства почти всички престъпления в България! Самото постъпване в системата става с рушвет! За различните звена различен...от 10 до към 50 000 лева!

А СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НСО ДЕТО ОХРАНЯВАТ ПРЕЗИДЕНТА РАБОТЯТ И НА ЧАСТНО КАТО ОХРАНА НА МУТРИТЕ :))

А тези гавази от НСО, които вардят МутраАгаБанкялийска БОКо-КРАТУНьо, са си братоци от ОрганизиранаПрестъпнаГрупа (Вие си знаете коя)...!!! Дааа...!!!

Повечето организирани престъпления се извършват с участието на полицаи ! Как така ?

Как така? Ами така-слухтят наляво и надясно съвсем като бандити,какво неясно има. Или и ти си като мен -живеем в приказките каквинаги доброто побеждава злото.

То е всеизвестно, че всички дилъри имат покровителство от полицаите. Проститутките също. А големите измами и далавери държавата ги покровителства. Всички го знаем.