Полицията в Италия отчете човешка грешка на българката, чиято кола уби 4-годишно дете

Бащата на загиналия Томазо заяви, че това е фатален случай и не я смята за виновна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек със главно Ч!!!

Тия дванайсе годишни капутчета на таблета се оправят чудесно, в живота скачат от колата. Даже се е наранил, на мама зайченцето. Малоумници възпитават малоумници.

Мда, доста малоумно детенцето на мама. Можеше да натисне спирачката вместо да скача. Ама то трябва акъл и за елементарни действия.

Момченце е на 3 години. На 12 би трябвало да е маааалко по- умен от момченце. Абсолютно безмозъчно покение расте. Без никакви знания и ценности. От екрана ги заливат само с агресия, налагат някакви нови идеали и "морал" . Безпътицата стана все по- осезаема. Лошото е, че утре ще разчитаме на тези млади хора.

Да ама има задължение деца сами да не се оставят без надзор никога камо ли в кола. Пише го в User manual на сервизната книжка. Ако сте си купили кола втора употреба сервизните книжки ги има в интернет.

Говориш за шофьорката нали.

Ръчна спирачка се вдига винаги не е кой знае какво усилие. Както и мигачите де.

Защо ми изтрихте коментара за българи в чужбина и децата им.? Защото утре ще дойдат на ваканция в Бг и ще убиват българи

Абе аз съм момиченце, ама още на 6,7 татко ме научи на педали, скорости ,ръчна. Безотговорни и тъпи родители!

В Италия не става 5 години присъда и след 3 години си навън.

Без съмнение е нещастен случай без умисъл, но и пак без съмнение майката е допринесла силно за станалото. Спряла е на наклон и разчита само на това, че колата е на скорост. А трябваше и ръчна спирачка, и да навие волана към бордюра. Не е за затвор, ама за яко обезщетение.

Гледам само педагози коментират тук...

Женската глупост е причината за трагедията. Само жени ми обясняват, че не вдигат ръчната спирачка, защото трудно се освобождавала. А говедото на 12 години е продукт на българка, предпочитаща чужденец, защото сме много некултурни и груби.

Ако е наклон надолу с предницата се слага задна и ръчна спирачка, която се дърпа догоре. А с предницата наклон нагоре се слага първа предавка и ръчна. С волана е добра идея.

При смърт без наказание не може. Сега трябва да му роди едно на човека и да му го отгледа.

Аз пък познавам предимно мъже, които не включват ръчната спирачка. Не знам, дали това зависи от пола на шофьора. Отминаха тези времена.

Тъпанарка!! Що не дърпаш ръчна ма, овцо проста?!?!. Що не си направила двойно подсигуряване?!? Особено като си си оставила недисциплинирания копелдак вътре. Не си ли го научила за 12 години, че в кола НЕ СЕ ПИПА!!!

Внимавайте за малките но важни неща , винаги двойно подсигуряване , и гумите извити и близо до бордюра .

Особености на ганювския етнос.

Не случайно ръчната спирачка и се казва още "спирачка за паркиране". Азбучна истина на правилното поведение е при паркиране на автомобила , освен да се остави на скорост, да се използва и ръчната спирачка.

Недлучайно френските високитехнологични коли имат автоматипна ръчна спирачка нещо непонятно за копторите на ФВ.

Кофти за детенцето, а сега да говорим двойно подсигуряване ръчни крачни като се обърне каруцата пътища много,

Кое и е трудното вдигаш нагоре и чак тогава натидкаш и буташ нафоле сега ако си неграмотен и буташ надоле си е твоя вина

Какви капути коментират тук, направо не е истина.. хлапето било виновно, че не натиснало спирачката, видиш ли... А утре, същите тези капути, ще се забият в някой тир челно, понеже са царе на пътя и няма проблем да изпреварят колона, на завой.

Катастрофите при изпревярвания се дължат на лошите пътища ние магистрали нямаме нашите пътища са малии двулентови.

Жена шофьор и не*ър скьор...

И-Д-И-О-Т! Нихилистичен!

Всеки ден правя забележки на жена ми, но файда няма. Кара без да закопчава детето, че било кратко разстояние. Ръчна не съм я видял да дърпа. Дрънка по телефона без хендсфри. Няма оправия. И все-черноглед съм бил. Реалист съм, и не си правя експерименти. Колата и на равно спирам с ръчна. За наклон да не говорим- и гумите се въртят в подходяща посока. Сега 5-6 разбити живота и един отнет, щото някой не дръпнал ръчната. Много тъжно.

Като гледам наклона, да не включи ръчната спирачка си е престъпление. Пише го и ЗДП.

Които разбира се понякога дефектират. Но оплакванията са за нежелано включване, не изключване.

Не давай идеи че току виж започнали масови катастрофи.

Волана беше задължителен. На наклон над 7% се спира с ръчна, скорост и гуми (волан ако е успоредно на бордюр).. Е сега като приема само германският правилник за валиден в европа може и да го променят.

Ако това се беше случило в България. Близките щяха да наричат жената „убиец“, да искат огромно парично обезщетение, да искат доживотна присъда за жената. И щяха да се съберат на протест пред полицейското управление, където щеше да е арестувана жената.

Не, достатъчно е било да завърти волана, дори без да влиза.

лъжете Бащата я даде я веднага под съд и има подписка за тежка присъда и изгонване на циганите! мангалката Не е Имала книжка и била неграмотна!

нима не е убиец мангалка без книжка?

хеле циганка без образование

Жените са прости кози. Не само това, ами са инатливи - не правят някои неща нарочно, ей-така, напук, въпреки, че е опасно. Еби, учи, еби, учи - уй влиза, акъл не влиза !

Ебисе бе !

200 да ти се включи спирачката - безценно !

В западните държави използването на ръчна е задължително за да вземете книжка. Ето няколко причини за използването: 1.Старт Стоп на байр светофар за да ди почиват краката. Не да горим съединител и не да стойм на спирачки. 2.При катастрофа отзад първата реакция е да пуснеш педалите и да направиш верижна реакция. С ръчна това няма как да стане освен ако не е засилен тир. 3. Някой коли имат ниска компресия и лека полека на скорост няма да ги намерите на същото място. Да не говорим че хора с бутане могат да я преместят. 4. Мазен Дрифт 5. Мога да си оставя колата на неутрална и да си я запаля през джама 6. Шанса като врътна ключа и колата да тръгне и смаже някой защото не съм видял че е на скорост е невъзможно когато ръчната е дръпната Като цяло жената е виновна защото това не е техническа грешка. Естествено български шофьор а тук никой не ползва ръчната и това трябва да се промени и да стане по стриктно като в Англия. Все едно да премаже детето и да каже еми аз не съм добра в паралелното паркиране и мъжа да каже верно, те жените не ги биваше в това...ок няма да съдя всичко е ок.

Детската градина що за рехава ограда има да не може да спре кола? Всичко трябва да се проектира и прави идиото устойчиво.

На тъкъв наклон да спреш само на скорост е слаб шофьор. Още повече, че оставяш и 12 год. в колата ... Ма станалото - станало, трагедия голяма, за всички ...