Полицията в Италия отчете човешка грешка на българката, чиято кола уби 4-годишно дете

Бащата на загиналия Томазо заяви, че това е фатален случай и не я смята за виновна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тъкъв наклон да спреш само на скорост е слаб шофьор. Още повече, че оставяш и 12 год. в колата ... Ма станалото - станало, трагедия голяма, за всички ...

Детската градина що за рехава ограда има да не може да спре кола? Всичко трябва да се проектира и прави идиото устойчиво.

В западните държави използването на ръчна е задължително за да вземете книжка. Ето няколко причини за използването: 1.Старт Стоп на байр светофар за да ди почиват краката. Не да горим съединител и не да стойм на спирачки. 2.При катастрофа отзад първата реакция е да пуснеш педалите и да направиш верижна реакция. С ръчна това няма как да стане освен ако не е засилен тир. 3. Някой коли имат ниска компресия и лека полека на скорост няма да ги намерите на същото място. Да не говорим че хора с бутане могат да я преместят. 4. Мазен Дрифт 5. Мога да си оставя колата на неутрална и да си я запаля през джама 6. Шанса като врътна ключа и колата да тръгне и смаже някой защото не съм видял че е на скорост е невъзможно когато ръчната е дръпната Като цяло жената е виновна защото това не е техническа грешка. Естествено български шофьор а тук никой не ползва ръчната и това трябва да се промени и да стане по стриктно като в Англия. Все едно да премаже детето и да каже еми аз не съм добра в паралелното паркиране и мъжа да каже верно, те жените не ги биваше в това...ок няма да съдя всичко е ок.

лъжете Бащата я даде я веднага под съд и има подписка за тежка присъда и изгонване на циганите! мангалката Не е Имала книжка и била неграмотна!

Ако това се беше случило в България. Близките щяха да наричат жената „убиец“, да искат огромно парично обезщетение, да искат доживотна присъда за жената. И щяха да се съберат на протест пред полицейското управление, където щеше да е арестувана жената.

нима не е убиец мангалка без книжка?

Като гледам наклона, да не включи ръчната спирачка си е престъпление. Пише го и ЗДП.

Всеки ден правя забележки на жена ми, но файда няма. Кара без да закопчава детето, че било кратко разстояние. Ръчна не съм я видял да дърпа. Дрънка по телефона без хендсфри. Няма оправия. И все-черноглед съм бил. Реалист съм, и не си правя експерименти. Колата и на равно спирам с ръчна. За наклон да не говорим- и гумите се въртят в подходяща посока. Сега 5-6 разбити живота и един отнет, щото някой не дръпнал ръчната. Много тъжно.

Жените са прости кози. Не само това, ами са инатливи - не правят някои неща нарочно, ей-така, напук, въпреки, че е опасно. Еби, учи, еби, учи - уй влиза, акъл не влиза !

Жена шофьор и не*ър скьор...

хеле циганка без образование

Какви капути коментират тук, направо не е истина.. хлапето било виновно, че не натиснало спирачката, видиш ли... А утре, същите тези капути, ще се забият в някой тир челно, понеже са царе на пътя и няма проблем да изпреварят колона, на завой.

Катастрофите при изпревярвания се дължат на лошите пътища ние магистрали нямаме нашите пътища са малии двулентови.

Ебисе бе !

Кофти за детенцето, а сега да говорим двойно подсигуряване ръчни крачни като се обърне каруцата пътища много,

Недлучайно френските високитехнологични коли имат автоматипна ръчна спирачка нещо непонятно за копторите на ФВ.

Които разбира се понякога дефектират. Но оплакванията са за нежелано включване, не изключване.

200 да ти се включи спирачката - безценно !

Не случайно ръчната спирачка и се казва още "спирачка за паркиране". Азбучна истина на правилното поведение е при паркиране на автомобила , освен да се остави на скорост, да се използва и ръчната спирачка.

Особености на ганювския етнос.

И-Д-И-О-Т! Нихилистичен!

Внимавайте за малките но важни неща , винаги двойно подсигуряване , и гумите извити и близо до бордюра .

Тъпанарка!! Що не дърпаш ръчна ма, овцо проста?!?!. Що не си направила двойно подсигуряване?!? Особено като си си оставила недисциплинирания копелдак вътре. Не си ли го научила за 12 години, че в кола НЕ СЕ ПИПА!!!

При смърт без наказание не може. Сега трябва да му роди едно на човека и да му го отгледа.

Не давай идеи че току виж започнали масови катастрофи.

Женската глупост е причината за трагедията. Само жени ми обясняват, че не вдигат ръчната спирачка, защото трудно се освобождавала. А говедото на 12 години е продукт на българка, предпочитаща чужденец, защото сме много некултурни и груби.

Аз пък познавам предимно мъже, които не включват ръчната спирачка. Не знам, дали това зависи от пола на шофьора. Отминаха тези времена.

Кое и е трудното вдигаш нагоре и чак тогава натидкаш и буташ нафоле сега ако си неграмотен и буташ надоле си е твоя вина

Гледам само педагози коментират тук...

Без съмнение е нещастен случай без умисъл, но и пак без съмнение майката е допринесла силно за станалото. Спряла е на наклон и разчита само на това, че колата е на скорост. А трябваше и ръчна спирачка, и да навие волана към бордюра. Не е за затвор, ама за яко обезщетение.

Ако е наклон надолу с предницата се слага задна и ръчна спирачка, която се дърпа догоре. А с предницата наклон нагоре се слага първа предавка и ръчна. С волана е добра идея.

Волана беше задължителен. На наклон над 7% се спира с ръчна, скорост и гуми (волан ако е успоредно на бордюр).. Е сега като приема само германският правилник за валиден в европа може и да го променят.

В Италия не става 5 години присъда и след 3 години си навън.

Абе аз съм момиченце, ама още на 6,7 татко ме научи на педали, скорости ,ръчна. Безотговорни и тъпи родители!

Защо ми изтрихте коментара за българи в чужбина и децата им.? Защото утре ще дойдат на ваканция в Бг и ще убиват българи

Ръчна спирачка се вдига винаги не е кой знае какво усилие. Както и мигачите де.

Момченце е на 3 години. На 12 би трябвало да е маааалко по- умен от момченце. Абсолютно безмозъчно покение расте. Без никакви знания и ценности. От екрана ги заливат само с агресия, налагат някакви нови идеали и "морал" . Безпътицата стана все по- осезаема. Лошото е, че утре ще разчитаме на тези млади хора.

Говориш за шофьорката нали.

Тия дванайсе годишни капутчета на таблета се оправят чудесно, в живота скачат от колата. Даже се е наранил, на мама зайченцето. Малоумници възпитават малоумници.

Мда, доста малоумно детенцето на мама. Можеше да натисне спирачката вместо да скача. Ама то трябва акъл и за елементарни действия.

Човек със главно Ч!!!