Полицаи помогнали на Георги Семерджиев да се укрие, тестват го принудително за дрога и алкохол

Новите данни от разследването са станали причина в него да се включи и "Вътрешна сигурност" на МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма гражданско общество ! Кучетата си лаят кервана си върви! Ако беше при Бай Тошо много отдавна щеше да е храна на прасетата тоя Леш!

Наркоман Семерджиев, не говорел. Те накоманите, като им свърши дрогата, Веднага проговарят и си казват всичко, За 1 доза. Значи някой там продължава да го снабдява! Иначе още вчера, да е проговорил!

Заслужава да влезе в Софийски затвор само за да стане мадама на някои от извергите там. Ще го спукат за отрицателно време.

Неровете в горното че ще засмъри чак в европарламента и капитолия.

Ще е чного интересно в един ден, внезапно да се тестват всички служители на МВР и прокуратурата...

При проверка не искат съгласие за проба за алкохол това важи сама за тези кото ги защитават

МИЛИЦИОНЕРСКАТА КОРВ@, КОЙ ЛИ Я Е ВКАРАЛ В ПРОГНИЛАТА СИСТЕМА НА РОДНАТА П.ИЛИЦИЯ... ДАНО ИЗГНИЕ В СЛИВЕНСКИЯТ..И БЕЛИЯТ ПРАХ ВЪРВИ РАМО ДО РАМО С ПИЛИЦИЯТА..

Да не се залъгваме - в РПУ-тата и най-вече тия в центъра се назначава след заплащане, а после сумата се избива и има отчисления за "нагоре". От години там ходят с бракми на работа, уикендите са със скъпи коли, от години "недоплатените" са с маратонки за 500 лева. Тази пасмина няма изриване и е окопана от школата в Симеоново. ОПГ, която ползва МВР за да им вървят осигуровки, закрила и престъпления. А другите са слепи, глухи и неми. От години е това

Може да се стигне го каквото направиха в Грузия преди години - уволниха всички съветски милиционери и назначиха нови полицаи. Хората там бяха вдигнали ръце от милицията и не виждаха как иначе ще се промени.

Идиот. След 33 години демокрация какви социалистичесхи полицаи търсиш? Те се пемсионират след по малко години трудов стаж. Сегашните са родени при демокрацията нйейни деца са

Не разбирам каква е вината на Рашков . Не беше ли прокуратурата органа, който повдига обвинения, явява се в съда и обвинява престъпника? Или нещо бъркам?

ОСТАВКА РАШКОВ! МАМИЦАТА ТИ ДОЛНА!!!!

Гешев е заповядал на подчинените си да не пипат убиецът, защото е работил за Таки и е носил парите в зайчарника

тъпи, на изрода са помагали полицаи! а полицаите са подчинени на пияницата рашков!

къде е прокуратурата къде е полицията как така значи има шапка от политик кажете истината кои политик го пази изрода Сигорни е магаре за разпространение на дрогата на политик затова е като дери бей

Нашата Полиция текст: Евтим Евтимов музика: Тончо Русев Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, истината днес е само тази - родната полиция ни пази. Припев: Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! Гордост е да служиш в редовете на България и МВР. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази. Припев: Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! Гордост е да служиш в редовете на България и на МВР!

До кога в България ще ходят безнаказано такива престъпници, наркопласьори и гангстери и ще отнемат невинни животи? Има спешна нужда от закони, които да се спазват и работеща съдебна система. До кога ще търпим такава жестокост?

ти от продажници чакаш закони а бе човек знаеш ли къде живееш въобще

Закони има, но питам къде са прокурорите, нали те са обвинителите?

Какво работи ВКР-то (вътрешно контраразузнаване) на полицията? Една от техните задачи е да следят полицаите с кой имат контакти, с какви доходи разполагат и т.н. Уволнение за всички - от шефа на пътна полиция до всички шефове на районни управления и на службата за сигурност на МВР. И не само за тях, а и за по-долните чинове, защото корупцията е на всички нива, вятъра не трябва да дуга само по върховете.

ВКР -ета отдавна няма. Питайте Луджев по въпроса.

Георги Семерджиев е внук на човек от Държавна сигурност - генерал Атанас Георгиев Семерджиев . Дядото на шофьора -убиец Георги Семерджиев е генерал Атанас Георгиев Семерджиев ,който е бил : - агент на Държавна сигурност /ДС/ ,с псевдоним Цветан . - вицепремиер в правителството на Андрей Луканов - министър на вътрешните работи Щом е намесена все още действащата Държавна сигурност ,всичко ще бъде заметено . Това е да си внук на агент на Държавна сигурност .

Шофьора- убиец Георги Семерджиев е внук на генерал Атанас Семерджиев - вицепремиер в правителството на Андрей Луканов.

БСП- то пак изскочи! Аман от мръсни игри на тия от службите и техните наследници, явно такива го покриват.

За поддръжниците на ГЕРБ дето обвиняват Рашков за чадър- или умовете са ви плитки, или услужливо забравяте, че тея полицаи са назначени мнооого преди Рашков да стане министър. И ако бъдем честни щеше да е много хубаво, но за нещастие е невъзможно, всички полицаи да се уволнят и да се назначат нови само чрез качестен подбор. (между другото това е станало в Грузия преди време, но вие веднага пък ще гракнете, че това е политическа чистка от Промяната) И още за моралното падение на ГЕРБ и българската прокуратура- "През 2013 г. и 2014 г. са образувани досъдебни производства срещу него за шофиране без книжка, но прокуратурата ги е прекратила."

Това са приоритетие на държавата. Татуиран надрусан галфон с петнайсет хиляди глоби и криминални прояви, разпрострянаващ дрога, срещу две невинни момичета. На държавата надрусания галфон и е по-важен. Мислете внимателно на следващите избори за кого ще гласувате.

Е, важното е да има нови пътища. Няма значение, че отгледеаните от ГЕРБ олигофрени мачкат хора по тях.

Няма никакво значение за кого ще гласуваме. Винаги е едно и също. Изборите нищо не решават, трябва друга система на управление.

поради което трябва да бъде разследван и Рашков , а не да гледа / дано само то му остане / към шефското масто на КПКОНПИ . Да се види аджеба как е събран тоя имот .

Хаха затова ли ми изтрихте вчера коментара, като питах коя министерска щерка е била в колата с тоя?! Окей... била е кука.. същата работа.

Ти чакай да ти помогнат полицаите! :)

Къде патрулира полицайката СИМОНА РАДЕВА от 1 РПУ ? Каква е тарифата за час ?

Кой е директора на 1 РПУ - гр.София ? Кои са родителите на полицайката Симона Радева ? Кои са родителите на шофьора Георги Семерджиев ?

Да не забравите да вдигнете заплатата на въпросната полицайка! Това е най-малкото, което можете да направите, но по-доброто е да я повишите в звание и в длъжност!

Говорителка на КАТ!

А аз се чудех как успя Рашков успешно да си увеличи имотите от 19 на 22. То какво било. Тоя, както и много други, му се отчитат в кеш за закрила. Като свински черва са навързани.

Аз мислех, че Рашков е принципен, а той се оказа по-гнусен от предишните

Ти сериозно ли му поврява?! Всичките са най-големите лъжци!

Ами бияча от перник ? или татко му вече го освободи И той е същия изрод като този убиец

"девойката" в джипа на джигита е Симона Радева, патрулен полицай при Първо РПУ - СДВР... Престъпник рецидивист в компанията на патрулен полицай-компаньонка, насмукали се с дрога, вилнеят из нощна София!... И това, ако не е класика, здраве му кажи!... Лошото обаче е, когато "екшънът" се превърне в "ак-шън"... и то тежък и непростим! Те, на т'ва му се вика "Бългериън кънтри мурафет".

Ама, Раши, това ми беше ясно. Въпросът сега е: ти ли ще хвърляш оставка, заради бардака, на който си обърнал МВР, защото излиза, че МВР осигурява чадър на такива като този! Не Прокуратурата, Раши Педераши Дамаджанов, А МВР... Другата възможност е, кака Надка от Министерство на правосъдието да пише закон за закриване на МВР по примера на Спецправосъдието, като институция, която не действа и не изпълнява това, за което формирана. Иначе, от както Дамаджаната е вътрешен министър, успешно си увеличи имотите от 19 на 22... Дали това има общо с полицейските чадъри, като в случая с този изрод

НовНюрнбергски, Колега ! …това Е което Сме Длъжни да Осъществим ! (Успех !)

Описателно : Няма книжка. …Има И Предишни Същите Свинства. …Има Съдебни дирения. Много. ..но НЕ е Ефективно осъждан. …Има И Доказани неща с “прахчета”. …МОСто Е с Други номера. Е имал И други Такива случаи да Е хванат. ..Q7цата - Останките й са като от Взривена или Помляна на Специален тест …колкото до “полицай””юристката” цъсоатя - … (Нямам думи !) …И ! - това Става в БашЦентъра ! …Точно на Знаково/Масово място ! … - а Убитите - СА На Спирка метро ! …И ! - близо 30 (Тридесет!) Часа - Няма взети проби от Убиеца ! …И ! - Вси”наште” ДъСъ ошумоляват Още ! —— Е, Колеги ! - ама какво Още да Стане из ЗемитеНи та да Се разбере че Трябва Да Действаме ?! Ние. Всички. Заедно. …и Без Прошка&Давност.

останалите боклуци като него които са ви известни и които продължават да шофират кога ще ги приберете? Когато утрепят 2 3 деца поне? ААААААААААААААААААА?

Е ми прокуратурата се оплака, че законът не и позволява.

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Домашният арест си е равен на изтърпяно в затвор наказание! Това ни казва законът жалък!

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Наркомана ще бъде ДОМАШНО арестуван, докато има "политическа криза" в България.

Яяяя, виж ти.... Къде са всички тролове на Прокопиев, да прочетат, че МВР е осигурявало чадър на тоя боклук, а не Прокуратурата, каквато опорка разпространяват... И на младите умни и красиви тролове, да им кажа, че 22 имота могат да се придобият за 20тина години, когато осигуряваш чадър на платежно способни..., измислицата за слабоумната съпруга, която приписва всичко свое на Медуза Горгона Рашков - отече. Имотите са от чадъри над правилните хора

Крайно време е държавата да обяви война на наркоразспространилите в БГ. Последните 10 години по време на Бойковото управление бизнеса с дрогата е на 200.

виkaш краgeца да вukне да дъpжam кpаgеца?

Е ТОВА ИМ Е МОТОТО НА ГЕРБ! ДРОГАТА ИМ Е ЛОГОТО НА ГЕРБ!!!

ИМЕННО ГЕРБ СЪЗДАДОХА ТИПАЖА УБИЕЦ ДИЛЪР НА БЕЛО-ТИП ММА-ЕЦ ТАТУИРАН НАГЛО ГЛЕДАЩ И ВЪОРЪЖЕН!! ЕЙ ТАКИВА СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ!!!!! ЕЙ ТАКИВА ЗАУХАВИ НЕУСПЕЛИ СПОРТИСТЧЕТА СТАВАТ ВСИЧКИ ДИЛЪРЧЕТА ДО ЕДИН!!!!!

Викаш преди ГЕРБ, дрога в БГ не се продаваше... Хахаха, колко си Ален Прост

А кой осигурява чадър над тоя? МВР на Рашков Дамаджаната. Той е начело на МВР близо година и половина... А чадъра си действа.. Сещаш ли се. Междувременно имотите на Дамаджаната тази година от 19 станаха 22...сешаш ли се или предпочиташ да се правиш на тъп, хахаха

Кой е директора на 1 РПУ - гр.София ? Кои са родителите на полицайката Симона Радева ? Кои са родителите на шофьора Георги Семерджиев ?

така е ама защо не са се очистили от тези отрепки

Трябва и широкомащабна акция срещу управляващи политици, които са на тежки наркотици. Ония дилър татуиран докарал се до подчовек почерни две семейства, а Киро и останалите наркомани почернят държавата. Всички изстъпления на Семерджиев са се случвали при Рашков, ама та него Гешев му е топ цел и да изрязва вестници. Сега вместо да освободи поста незабавно, хвърляме вината на други полицаи, които разбира ке не действат самосиндикално, а са бушони на някой по веригата! Срам!

МВР стоп палка и синя лампа?!? Това веднага запалва червената лампа за огромен МВР чадър над алкохолизираното наркоманче. Тия сини лампи и стоп палки не ги ли регистрират на някой при раздаването или който поиска и му дават?!? Кой ще отговори на този въпрос (ако им акой да го зададе от Мисирките). Този чадър не е ли заплаха за националната сигурност и не трябва ли да подведат всички от МВР, с доказано участие по този член? Съд, затвор и доживотна забрана да работят на държавна служба, това е справедливото наказание, освен съучастие в убийство на две невинни жертви.

Направо дъждобран

Възможно ли е когато карам с разрешената скорост и в това време ме изпреварва с скорост над разрешенста на снимката да излезе моята кола за глоба?

Да може ама само ако си в ляво на снимката

Благодаря много

Аз просто питам, нищо друго. Защото имам електронен фиш който платих, но оставам с убеждението за някаква грешка. Не знам как да разбера истината.

Че си тъп е ясно. Но явно си и упорит.

Рашко0в, още ли аи тук ? Стана ясна самоличността на полицайката, за която МВР крие, че е пътувала в джипа на дрогирания Георги Семерджиев при зверския сблъсък на софийския булевард "Черни връх" във вторник късно вечерта, при който на място загинаха две жени. Става въпрос за Симона Радева, патрулен полицай при столичното Първо полицейско управление. Младата полицайка е студентка по право и очевидно също обича татуировките и бързите скорости. Все още няма официална информация от МВР за това - защо повече от 36 часа след тежката катастрофа от ведомството не са признали, че действащ техен служител е бил в компанията на шофьора-убиец. По неофициална информация Радева е отказала да съдейства на разследващите, отричала пред колегите си, че е била в джипа на Семерджиев и заедно с него е напуснала местопроизшествието.

Мерки се взимат; "След дъжд - качулка". Равносметката, два погубени живота и почернени роднини.

Рашков всички Полицаи в София са продажни и точка ! Махай ги и вземи от провинцията Полицаи на тяхно място , както направи Саакашвили и поне 2-3 години нямаше в грузия продажни Полицаи !

в българия няма разлика между бандит и полицай

Да, полицайката се казва Симона Радева и е бивша плейметка със силиконови устни. И цялата е татуирана. Интересни критерии имат в полицията. Освен ако не са я назначили да обслужва и разтоварва персонала на Първо РПУ.

Нямат хора

Тая Симонаа полицайката през деня се води на държавна работа , а вечер работи за Семерджиев като проститутка в студентски град . Семерджиев продава наркотици в Студентски град и се отчита на полицаите . Всички работят за ТАКИ - Христофор Аманатидис . А ТАКИ работи за политици, съдии и прокурори , който го покриват .

Добра пажаловат на задунайшкой “рай” ! (Chapeau !)