Полицаи използват жилетки, фуражки и палки, за да не плащат за зелена зона

От Центъра за градска мобилност обясниха, че за запознати с проблема, но отричат да толерират автомобилите с отличителни знаци

Обратно в новината

Коментари - Полицаи използват жилетки, фуражки и палки, за да не плащат за зелена зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагли използвачи и тарикати. Това са една не малка част от полицаите. Голяма част са също много свестни, но за съжаление тези безскрупулните оставят много горчив привкус в обществото.

Браво на Калин Тихолов!

С винетките по служебните коли да отваряме ли тема? С паркирането със син буркан в зона да отваряме ли тема? Всекинпът едно и също и така 30 години

да добавя и: стикери Национална полиция на предното стъкло, карти на ИПА или метални знаци поставени на видно място. А, впрочем стикери на Министерство на правосъдието, Прокуратура, ГДИН, ГДО, МО, ГОРСКИ СЛУЖБИ, МИТНИЦИ и др. са все паркинг разрешения за безплатно паркиране. Сини лампи на служебни коли дават право на целодневно безплатно паркиране във всички зони. Това е нормално за кочината. Тука е така

Жалки смръдливи курви с фуражи!

Не си плащат? Айде бе, вЕрно? Елате да ги видите около 1-во РПУ...съседните две кръстовища са окупирани на втора-трета лента ВЪТРЕ в кръстовището и на всички коли на седалките има жилетки/палки/фуражки. Пък цялата пряка пред РПУ-то е заета на две ленти от патрулки и конфискувани/катастрофирали коли, някои на над 10 години. Двеста метра от бул "Шипченски проход" е като авто морга.

Аз понеже нямам жилетка и фуражка бях оставил един талон до 14 часа и в 14:06 пратих смс,за още един час. Е, в 14:04 ми бяха поставили скобата.

Ганювци са полицаите в българя

Полицаите в България не плащат почти никакви такси глоби свързано с личните им автомобили .Преди време един журналист беше снимал стикерите на предните стъкла на лични автомобили на полицаи . Преди ТОЛ системата да влезне не плащаха и винетки . От там и идва проблема по пътищата . Самото МВР не иска да промени системата за контрол по пътищата защото ще трябва да пащат и те и няма да минават метър .

Обществен контрол, натиск и протест му е майката!Паразитите под лупа 24/7! Иначе и на мене ми е много сладко да ограничавам, забранявам и глобявам когато ограниченията, забраните и глобите не се отнасят до мене! Единственият начин правилата и законите да са разумни е да се отнасят за всички.

А лика на Бойко не върши ли работа.

Хрантутници и използвачи, това са нашите полицаи.

Най-добре организираните престъпници са в администрацията. Ние им плащаме заплати за дрехи и да папкат, а те си крадат и грабят за останалото, та, тази опция да си паркират където им скимне е част от опциите да грабят на корем. За това всяка подобна сган трябва да бъде унищожена по комунистически и след деветосептемврийски, но по причина, че мангалите се наплодиха извънмерно и тези изроди също станаха много, ще има много тор за домати, краставици и одобряване почвените характеристики!

Фармацията са разпалване, глобен и изхвърлени без бенефити(лготы) от полицията.

Все полицайте са ви виновни. А като имате проблем първи тичате при тях. Мишоци сте повечето от тук коментиращите.

Не бе. Когато си вършат работата са уважавани. А и КАТ го мразят само джигитите и пияниците. Все пак правилата са за всички.

Виновни са, само когаго решат, че са над закона. Както всеки друг простосмъртен. Точно такива миши изпълнения подхранват негативния имидж на полицаите.

Кой тича при тях, бе изрод? Само мишки от родата ви ценгесарска, селяндури долнопробни.

Никакви проблеми никога не са ми решили тия паразити.Тичам при тях защото такава е процедурата.Те издават нужните хартийки, че си бит, ограбен или катастрофирал или кво там.Общуването с тутманиците на хранилка е необходимо зло, което трябва да изтърпя, за да си получа хартийката без която обикновено не може.Подозирам, че и за много мои съграждани ситуацията е същата.Малко по- скромно "колега" никой не тича при вас от хубаво щото много работа вършите.

С лопата да ги ринеш мързолите.

определението за това е Анархия!

И заради това...

Ами проблема се решава лесно - всички до един да си плащат, включително и полицейските коли които не са маркирани с надпис "полиция".

Как да стане? Те и сега са длъжни да си плащат, но никой (в България) не глобява колеги. Проблемът е в манталитета.

Проблема е в Закона. Хората по целият свят са еднакви.

Има едни стикери на международен полицейски синдикат, чувал съм, че правят чудеса. Полагали се на бивши и настоящи полицаи, за личните им коли. Но трябвало да са с двигател до 2 литра и мощност до 150 коня. Имам двама съседи на улицата, които имат такива стикери, и двамата карат джипове с двигатели далеееч над тези параметри, и двамата нямат нищо общо с полицията, нито са имали. Една вечер преди няколко седмици бяха минали от общината и КАТ ... бяха раздигали с паяците доста коли, а които не могат - бяха им оставили фишове. Пред блока бяха спрели два джипа - първият на съседка (безобразно нагло същество), вторият - единият от тези със стикерите. И двата - върху тротоара, без да оставят и 20cm за минаване. Отлично знам кога паркираха там колите, знам и кога минаха КАТ-аджиите ... и познайте - джип 1 беше с фиш под чистачката, джип 2 (със стикера) - без нищо. Значи за "колеги" глобите не важат ... Чудя се и аз ... на баща ми (не е работил в полицията) приятелите му (и те не са ...) преди доста години му бяха подарили на шега полицейска палка за един рожден ден ... сигурно се търкаля някъде в мазетата ... дали пък да не я намеря и да я метна небрежно в колата? Вие как мислите?

да наевем Тихолов.Явно не извършва тази дейност у дома си,а се занимава с мераци да наеве мвр-то.Предлагам на визираните палки,жилетки и служебни карти,да се самосезират и да му сецнат сексуалните мераци до пето коляно,роднините сами ще му резнат жилите и извратените сексуални щения ...Гаранция ви давам, другия месец няма да обикаля цветните зони за отличителни полицейски пособия :)

Ти милиционер ли си?

Е тук е като във филма, Роднина, милицонер хаха

Полицай - 20 лева.

ДА НЕ Е ОТ ВЧЕРА БЕ?!

Президентът си остави фуражката в джипа!

Българина много обича реда. Но законите са за другите!

Другия неспоменат в статията атрибут е лепенка на предното стъкло с надпис "МВР". Тя също е нещо като пропуск и индикатор за "автомобил на полицай" ...

Мдааа ... един комшия имаше на "Министерство на финансите", после имаше на "МВР" ... не съм го засичал скоро, за да видя къде "работи" сега ... иначе е прост шофьор във фирма за авточасти.

и за винетки, за гражданска отговорност, карат без колани, след употреба на алкохол, не спазват Закона и Правилника за прилагане на Закона за движение по пътищата. Глобите им се разминават след едно " колега". Имат се за богоизбрани и когато ги накараш да си вършат работата са супер заядливи. Що е то?

Чест! Дано има останала в МВР

А на медицинските работници - ръкопляскаме. За тях община и държава не може да осигурят безплатно паркиране. Силовите министерства явно не са силни в остояване на правилата и достойното поведение. И да - много са без Гражданска отговорност на личните автомобили, въобще самозабравянето е стигнало нива, които отвращават. Или го узаконете или поне нагло не обяснявайте, че нещо, което всички знаят и виждат не е вярно.

Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Помня от соца по задните прозорци нахвърляни фуражки.-Колеги. Същите са и сега, бетер роми винаги искат и винаги им е малко. МИЛИЦИОНЕРИ

не плащали зелена зона?? стига бе! та те не си плащат гражданска отговорност, не си плащат кафето,не плащат винетки, не си плащат и закуската! неплащат паркинг, не си плащат и осигуровките! не си плащат глобите, не плащат в градския транспорт, не плащат и на таксито! не си плащат дори дрехите!! дори налифта не си плащат! и това не е от днес, не е от вчера, не е и от преди три петилетки! винаго е било тъй!!

И навремето ги правеха тия работи, милиционери прости.

Ami as namira za takiva koito kato xodqt na pazar oblichat uniforma za da pritesnqvat targovcite

Всяко чудо за три дена

Извинете, някой знае ли откъде да си купя фуражка?

открадни си, ще има по автентичен вид от новозакупена!

Те и карти за градския не си купуват ама това е друга тема. Сега светнали ви защото Синя/Зелена не работят, но въпреки това искат да ги въведат от Обеля до Младост. Цалата работа е вие да си плащате още веднъж, докато хората на държавна издръжка да получат още една привилегия. Оказва се, че държавният шинел не е толкова тесен...

Манталитета на бай Ганьо. Да не се мине

nai velikiyat pisatel na Bulgaria, Aleko Konstantinov.

Пф толкова лесно ли било.... Още утре ще си купя една такава жилетка....

Като си сложат фуражката и веднага стават на богове, за които законите не важат.

Точно те трябва да са пример за останалите.

Както е казал Сталин - има човек , има проблем , няма човек , няма проблем .Та днес е лесно - Дисциплинарно Уволение за Полицаите използвали атрибутите , ако не са Полицаи - Глоби и Затвор за използване на Полицеийски Атрибути .

Каквито политиците, такива и полицаите.