Меркел отново е най-влиятелната жена в политиката

Германският канцлер Ангела Меркел за поредна година бе обявена за най-влиятелна жена в политиката от американското списание „Форбс“, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Меркел отново е най-влиятелната жена в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво толкова й харесват германците или мозъците им са промити, че я избират 4 пъти, а тя напълни Европа и Германия с мюслита-атентатори.

ти статията прочете ли или само заглавието и реши да се оригнеш??? Най-ниска безработица Здрава икономика Какво повече искаш бе тъпак азиатски???? Ботокс, токчета и боя за коса и по цял ден да се дрънка за оръжие и газ ли?

направила комунситката, възпитаничката на ГЕСП Ангела Меркел. Че то излиза, че комунистите били много умни и продуктивни хора, бе германска подлого

Русия - 140 000 000 души - 20 000 000 мюсюлмани - Всеки 7ми Германия германия - 82 млн души - 8 млн мюсюлмани - Всеки 10ти Така че недей рИва над чужд гроб

кое пък ѝ е женското на меркел ?!

С тая измислена класация искат да и повдигнат реномето,че се срутиха на изборите.Дано не състави правителство и да има нови избори напролет.Проклета предателка.

Откакто Меркел е най-влиятелната жена в политиката, Европа се напълни с имигранти от близкия Изток и от северна Африка. Иначе не е лоша жената.

ГРЕШНИЦА, ОЧАКВА Я ИСТИНСКИ АД В ОТВЪДНОТО!

Американска парцалена марионетка.

Даа, влиятелна е бабичката. Щом с една дума покани и вкара няколко милиона африкански и азиатски джагали в Европа!

Ако нейният предшественик беше жив,щеше да бъде в Бухенвалд,а не пъва.Тая стъкмистика е натрапена,питай обикновенният чевек колко е ,,първа,,Защо не я интересува как живеят бъл.пенсионери с 200лв пенсия.Нали сме в ЕС,плащаме рекета ,а бедните нищо нищо не получават.Какво и е първото,създаде хаос,терор и страх за живота на улицата.

Че то е ясно. Нея нищо не я интересува, освен властовата позиция и как най-добре да се докара пред отвъдокеанските си началници. Пък и толкоз й е акълът, че даже не знае къде е Берлин на картата. Виж в ютюб: Angela Merkel can't find Berlin

Всъщност може да се каже, че има общо между нея и оня с мустачките и перчема, щото ако той създаде кафявата чума, която взе милиони жертви в Европа и по света, тя създаде ислямистката чума, която вече взе немалко жертви, а останалото тепърва предстои. А ние, като сме толкова умни, че да търпим политиците си, които й слугуват, така ще е и с пенсионерите ни, и с всичко. Историята очевидно се повтаря и ние сме отново с нашите западни душмани срещу нашата Освободителка Русия: "... Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта..."

ЖЕНИТЕ, ПО ДОБРЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ МЪЖЕТЕ!

Ето защо жените доскоро нямаха право да гласуват дори, не да се занимават с политика.

Всъщност от представителни те политици нищо не зависи. Те предлагат, гласуват и изпълняват решенията взети от задкулисито. Представителнбата демокрация е форма на скрита диктатура на мамона. Меркел е толкова влиятелна колкото Вавилонските медии ни внушат че такава.

Ами то така беше и при Хитлер, но сега обхвата е разширен !

да се запитаме защо швабите си избират някаква изкукала бабичка и после тя ни управлява и нас..???..........защото българите и всички останали немогат като германците , коколото и да се перчат и наш баи ганио също ....ако имахме прецизноста на германеца и дисциплината на японеца , дори и на средния пръст неможем да си вдигнем от кеф че можем да се справяме във всичко .............................гъзът си с рози накичи, насраното да не личи . честито

Между най-влиятелна и най-умна в политиката има голяма разлика,особено когато класацията е американска

Американолизските туркофили си мислят,че тоя травестит е жена!

Пак е клекнала мъстията на американците.

А нашите русофили-гъзофили все още си мислят,че другарката путина е най-влиятелната жена в света!

ДАНО ДЯВОЛИТЕ Я ВЗЕМАТ ПРЕДИ ДА ПОСТРОИЛА ДЖАМИЙ И В НАЙ МАЛКОТО ГЕРМАНСКО СЕЛО

Е все пак не може да се мери с другарката путина,която строи джамия след джамия коя от коя по-големи!

Тая е най-тнусния боклук ! Бивш доносник на ЩАЗИ и верен слуга на САЩ-ФАЩ !

Е, не е като Курнелия-дясното мъдо на Костов, ама се ядва!!!

Туй списанийце "форбс" сигурно е спонсорирано от Сорос!

Не е вярно, Деса парцалеса селската принцеса е най-влиятелната жена в политиката! Да завъртиш главата на висш офицер и БЛАТовски командир до такава степен че да я назначи на работа незаконно, да се разведе с жена си от която има 2 деца и после да се ожени за нея 1 ден преди изборите - това е сега влияние!

меркел ханъм е най голямото недоразумение в политиката! А човекът ,който я въведе в голямата политика се отказа публично от нея пред да си отиде. Лека му пръст!

Хубава компания---Меркел, Мей, Хилъри! ....Вещерско сборище!:)))))

Несъмнено ще остане в историята като жената която закопа ЕС. Просто си спомнете какво беше при Шрьодер и сравнете със сега. Но по-важно е да се запитаме защо швабите си избират някаква изкукала бабичка и после тя ни управлява и нас?

Щото сме им колония!:)))) ...а Боко Тиквата---генерален губернатор на 4тия райх за България!:)))))

Как така путин не беше ли

споко путинофилки догодина ще обявят путлер за най-влиятелен и мъж и жена!!! да сте спокойни!!! я сега се замислете и кажете коя трябва да е най-влиятелната ЖЕНА???? реално кои са влиятелните ЖЕНИ?? мей меркел друга?? няма по-тъпо животно от руския трол

Много си е добра немците не са толкова прости колкото вие си мислите... Но ако мислите че баба Меркел си мисли за БГ много се заблуждавате кратунки празни .. Всичко си е обмислено с желязна логика и да заебеме ЕС, от цялата таа история немците са най на кяр, пък за нас остават умнотиите по разни форуми :-))

българите сме най добрити политици. Никой не я одобрява и все я плюем!

Меркел отново е най-влиятелната жена в политиката Не мога да оспоря отрицателното и влияние.Ич не е малко.

най-големият БОКЛУК - ДА!

Най-тъпата крава - най-влиятелна! Явно и стадото в много тъпо...

А не, нашите кретени са ненадминати по идиотизъм!

КОМУНИЗМА дойде от Германия Сега ИМ СЕ ВРЪЩА .Да ви е жива и здрава ДРУГАРКАТА мЕРКЕЛ

Новина от регистъра на Герб за фалшиви новини.

Ми намен що не ми влияе?

Меркел е предателя , троянския кон на ЕС , който го доведе до унизителното положение на прислужница на САЩ и безплатна проститутка на армията скакалци мюсулмани които покани ! Разрушителните процеси които предизвика с действията си няма да заглъхнат и след 20 години !

А дали ще има свят дотогава?

Хелмут Шмидт, политик от световна величина, преди няколко години разкритикува политиката на Меркел. Бъдещето ще й бъде съдник. С какво ли ще остане в историята Меркел?

Тия класации са бошлав работа. Преди време бяха класирали една банка за за банка на годината. То не бяха хвалебствия, награди, салтанати. След три дни банката обяви фалит и помъкна към дъното цялата банкова система на САЩ. Та ...? Имаше избори в Германия. Преди по-вече от месец. Меркел направи ли правителство?

Партията на Меркел отчете преди месец най слабите изборни резултати от 1945г. насам. Вчера немците празнуваха Реформацията на Мартин Лутер. Със загриженост отбелязваха църковни дейци отлив на населението и особено на младите от църкватаи нейните идеи Меркел е политик на объркана и потребителска нация.

какво правиш там, АРШ?

има влияние, но дали е жена

Под въпрос е дали е жена, но още по-интересния въпрос е що за влияние оказа. Според мнозина влияе зле на т.нар. "ЕС".

Според кои критерии е най-влиятелната? Соросоидните? Е, няма спор... Най-влиятелната не знам дали е, но със сигурност е най-вредната!

и Цола Драгойчева по едно време беше най-влиятелната жена-политик в България, ама на....

някой комундел може ли да назове по влиятелна жена в политиката от меркел?

Мелания Тръмп е по-влиятелна

Тъщата на Цецо

И аз съм за тъщата на Цвъки. Това се казва жена с власт, влияние и омайващ чар. Не че я познавам. Но като го гледам Цвъки.... няма начин да не е така, както го чуствам.

Цецка е от либералното политическо семейство, защо я подценяваш. Друга грандиозна фигура е Румяна Бъчварова. Мария Габриел сви набързо сърмите на хибридната пропаганда, след нея медиите ще са лунен пейзаж. Кристалина също даде на човечеството; малко, но от сърце. Все жени за чудо и приказ.

И са понеже Кристалинка и Иринка се оказаха озгрухтял комунистически провал, обобщаващ цялостната българска политика нашите кухненски гъбки ще цвъкат против немската канцлерка. Тя поне си печели изборите, а нашите гледат , цъкат с език и кудкудякат. Понеже приемат новата руска специализация, можем да очакваме нова серия антиевропейски вопли. цървулите, които бяха изхранвани близо десетилетие от ЕС сега цъкат.

Меркел отново е най-изкукалата жена в политиката!!! ХО ХО ХО

А в това време мерцедес спечелиха Ф1, тази година излязоха нови модели на БМВ, АУДИ, Мерцедес. Сдуханите немци избраха Меркел, а? Била зле и изкукала, а? Те и немците са зле, ама дори и най- изтерзаните бягащи от война с риск за живота си бягат , за да стигнат до Германия, а не към България. Тук никой не иска да остане, защото е пълно с парцали, които лапат като свине, а после казват колко им е била лоша храната.

казваш, германците го направиха , защото баба Меркелиха е канцлер, а? А всъщност знаеш ли, кога е основана фирмата Мерцедес, по времето на Меркел ще да е....!?

Германската икономика работи въпреки некадърността на Меркел и компания, а не заради нещо, свършено от тях!

Какво искаш да кажеш, че Меркел е застанала на поточната линия на АУДИ и сглобява частите? Да ни осветлиш , какво участие има Меркел във фалшифицирането на данните от замърсяването от газове на Ауди, БМВ, Фолксваген.

Колко е влиятелна според мен не е Еврогеювите са я нарекли такава , а те са един файтон в милионна Европа !

и кой е гласувал за нея? жените на Кьолн ли? то много лесно да бъдеш "най-влиятелен", когато в класацията отдавна вече няма такива политици като де Гол, Аденауер, Вили Бранд, Улоф Палме и такива като предходното поколение европейци. учителят й Хелмут Кол го няма даже, колко ли е бил "щастлив" в края на дните си от наследничката си...и понеже става дума за жени в политиката и там нивото вече не е същото. достатъчно е само да спомена Маргарет Татчър, Индира Ганди и Голда Меир. същата работа, като при мъжете. от де Гол към Макрон, от Татчър към Килъри и Меркел...

НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА ЖЕНА Е АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА.ТЯ Е ДЪЛБОКО УВАЖАВАНА И ИДТИНСКИ ПОЧИТАНА В ЦЯЛАТА БРИТАНСКА ОБЩНОСТ А ТОВА Е ПОЛОВИНАТА СВЯТ ОГРОМНИТЕ КАНАДА АВСТРАЛИЯ ИНДИЯ И ДУЗИНА ПО МАЛКИ ДЪРЖАВИ. В САМИЯ ОСТРОВ Е НА ОСОБЕНА ПОЧИТ И РЕЙТИНГА НА САМАТА НЕЯ И НА ИНСТИТУЦИЯТА И Е СРАВНИМ С ВЛИЯНИЕТО НА ПАПАТА И ВАТИКАНА.

Само дето хвърли топа още миналата година , но до короноването на новият крал няма да го оповестят! ХАУ!