Подслушвали Касим Дал заради компромат, че готви атентат

Касим Дал е бил подслушван заради анонимен сигнал в МВР за готвено от него покушение срещу Лютви Местан и Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Подслушвали Касим Дал заради компромат, че готви атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам ама на такива хора шапка им свалям.защото в българия страхливците са много повече........!

Не знам защо са го подслушвали.Той пет приказки на кръст не може да върже.

Не разбирам хората, писали някои коментари по -долу ( освен ако не се пишат целенасочено, по поръчка). Толкова ли не виждат по-далече от носа си? Проблемът не е защо са подслушвали Касим Дал и дали им е навик от други времена. Въпросът е трябва ли да се подслушват такива като него - е, да трябва, защото той работи срещу България, за нейното тотално сриване и поробване. А колкото до Атанасов - той просто хвърля димки, мъти водата и се надява в тази мътна вода ДСБ да хване някоя риба - нищо , че продават България.

червеният боклук продаде България на доган, а не истината за това как са го направили. някой скоро ще ти набие фатмашката манерка, повече си вредно отколкото полезно за сарайската пропаганда

Ами аз това искам - да ви отворя очите за сарайската пропаганда, Дано видите какво вършат с вас дпс, дсб и касим дал. Но тебе това едва ли ще те засегне - толкова си тъп

Айде, стига бе!! Нема Нато, нема Мато, Вуте...!Стига с тва НАТО!! Трябва да станем Швейцария на Балканите!?... Онези имат банки, ние пък си имаме КТБ!!??А?

Айде, стига бе!! Нема Нато, нема Мато, Вуте...!Стига с тва НАТО!! Трябва да станем Швейцария на Балканите!?... Онези имат банки, ние пък си имаме КТБ!!??А?

Касим дал е пета колона на турция у нас, част от турския октопод, кой захваща във все-по-силна хватка България. Той е като ДПС - различни части от едно цяло и дори по-опасен, защото е още по-близък с турците. Така те проникват навсякъде , а жадните за пари ДСБ-ейци ги приемат, защото много им се иска пак да си пълнят гушките. Между другото - от какво живее ген Атанасов и как издържа младата си жена.

И какво излиза?Че и други хора са искали,да "намушкат"свинята.А относно подслушваниятя-не вярвам,защото такива извършваше,само ЦЦ,нали?!

Откъде този има милионите?

1. Бившият депутат от ДПС Касим Дал сега е един от лидерите на Народна партия "Свобода и достойнство", която е част от Реформаторския блок. 2. Разбирам ако бяха контролирали Касим Дал по линия на сигурността, защото неговите връзки с властта в Турция са известни, ... 3. Този турчин няма място в управата на България под никаква форма! ДПС е създадена от БКП!

И САЩ и Турция ,искат Местан и Пеевски да ги няма ... Касим Дал е новото модерно,европейско-- движение ! Старите ку.ви,от старите бардаци ---вън .

как е "колко е просто " на турски, подлого?

ТОВА НЕ Е ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ,ВСИЧКИ в Бг ,ИСКАТ ДА УБИЯТ МЕСТАН и ПЕЕВСКИ .

Ченгеджийски номера.

Терористът си остава терорист, дори и с вратовръзка...

след като българи защитават един ,,троянски,, кон на турция, коментарите са излишни!!! или се ,,пишат,, на такива!!! машалла, шалом!!!

друго си е да робуват на султана в сараите и феодалите му, нали !?

ПОД НЕБОСВОДА 8 МИЛИОНА МИКРОФОНА-люти чушки. Комунисти-социалисти без да подслушват, не могат да съществуват .Цацаров ще приложи ли същия терор срещу бившият шеф на МВР ,както към Цнетанов.

Друг път,а сега най много,да изпрати др.Сарафов,да заглади/замаже/,случая!

след ,,стратегическият,, ни партниор , имаме и ,,стратегически,, политик!!! протурските ,,политици,, и техните ,,български,, еничяри ,продължават да тласкат страната към бездната!!! тази нова партия на касим дал , чие доистоинсво и за чия справедливост ще се бори!!!турскоговорещите наши съграждани имат повече права от българско говорещите!!! това си е чиста ,,етническа,, партия с цел разделянето на страната ни!!! браво на реформаторите!!! но повечето са ,,синаиски гущери,,!!! какво да очакваме от тях!!! нещо като коломскии в украина!!!

Прокуратурата да изясни случая и да обоснове действията си пред гражданското общество!

Прокуратурата има ли я,бе?Да си чувал нещо или,да си виждал някой "Главен" на яве,а?!

Къде е този бул. ЧеЛни връх?

Разбрахте ли сега защо Росен беше вечера при Ердоган ? За съжаление, само Анкара може и за щастие, ще изтрие ДПС от България. Службите ще хвърлят дръндарският на кучетата, ако не се гръмне или не запее сам. Анкара назначава Ердоган, не народа! Анкара е филиал на Вашингтон, а сега е време да се реже всякакво възможно влияние на Москва посредством бившата агентура. Направо не е истина какво им се пише на турскочервената коалиция, ще бъдат разнищени от татово време и смачкани завинаги.

да!!!време е за турскоевреиската кочина, че я забравихме за 1з0 години!!!

силно се надявам да си прав. като гледам как умело манипулират хората, и като има достатъчно невежи в бг, бсп и дпс заедно с тиловаците бареков и сидеров ще съсипват бг довдупка, като вируси докато ни затрият.

тайните служби ще направят Дал национален герой бе :))))

А пък новата сграда на НЕПОЛИТИЗИРАНАТА противопожарна служба в Казанлък вчера беше открита от партийните функционери Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Касим Дал е бил подслушван заради анонимен сигнал в МВР за готвено от него покушение срещу Лютви Местан и Делян Пеевски. Аз мисля , че поне няколко милиона избиратели си мечтаят за такова покушение.

Пак прилагат старата изчислително-консервена традиция. Сигурно и покушението на О. Енимехмедов срещу Доган накрая ще се окаже не покушение, а подслушване. Пистолетът за всеки случай е бил реквизитен, няма как да произведе изстрел.

Цецо Ухото в затвора!

Какво стана с Христо Бисеров, или не можем да го открием и него.

Бисеров е на "отговорно" пазене в Сараите.

"Анонимен сигнал"... Голям пениз.

прокуратурата с еднаква скорост срещу Йовчев , както беше срещу Цветанов!

Партията и Фирмата управляват. Нормално е и да контролират герберите, соросоидите и отцепниците. Но има и друго - руснаците казват: "Сталин е бил безспорен изрод, но все пак някой е написал 20 милиона доноса"

От Пресцентъра на Партията ви молим да не споменавате фирмата без предварително разрешение от ЦК!

Прав сте! За да не се окаже, че и аз съм подготвяла атентат срещу Пеевски ;)

това "донос", дали само в БГ и Русия го има? То много арно - пишеш и човека си заминава..

Е, не става така! Нали и герберите ще пишат! Анонимен донос е когато е от доверен наш човек. Ако е от гербер е съдебно преследвана клевета.