Хванаха столичен инспектор с подкуп

Инспекторът от "Столичен инспекторат” в район "Искър” е задържан в момент на получаване на подкуп, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха столичен инспектор с подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да за контрольора е ясно,но защо тази фирма е допуснала подобни нарушения,за нея защо се мълчи? Нека хората да бъдат запознати како наказание е наложена на тази фирма,а не само да се дава информация за този контрольор.

Със сигурност няма да бъде спазен пусковия срок на големия трап пред "Южния парк"- лопатите служат за подпиране!

Не-повече от 40 процента от фирмите плащат осигуровки, различни от минималните.Нещо повече, около 15 на сто изобщо не подписват трудови договори-чиста сива до черна икономика.70 процента от по-големите работодатели са бивши ченгета или вече техни деца.Не повече от 20 процента в сградите на бившето ЗИТ, и около него плащат осигуровка на реалната заплата, и то щото заплатата е около 400-470 лева.Това е ФАКТ-който не вярва -да ходи и да провери.испекторите , посещаващи този район учат децата си в чужбина(част от тях в частни коледжи с год. такса над 20000 паунда)-който не вярва-да провери.Статистическата грешка е +/- 3 %.

Със сигурност няма да бъде спазен пусковия срок на големия трап пред "Южния парк"- лопатите служат за подпиране!

няма такова нещо 'едната заплата' 10% от 5 000 глоба да отива при инспектора и готово....кое му е чудното..тои и булстаД може да си изкара инспектора - кои луд ше плаща 5 000 бона като за 400 може да мине даже и едно мерси може да му изтърсят.браво на гражданина , който е подал сигнала.

ОТИВА ЧУШКИ ....НАГОРЕ ПО ВЕРИЖКАТА ДО БАБЕТО ВЕСИ ОТИВА ТИ КАК СИ МИСЛИШ ЧЕ СЕ СТОИ ТАМ??СМЕХУРАН...ПЪК ВЕСИ НА ФАНДИ ПЪК ФАНДИ НА БОКО АНАДЪН МУ???

Не е само този е корумпиран от Столичния инспектор. Този е кокошкар- дребна риба. А рибата мирише от главата.

Браво......Бабати Веска , като не може да си осъществява контрол над подчинените си ...Да Си Ходи...