Подкрепяме Босна и Херцеговина, Македония и Грузия за НАТО

В края на май може да се очаква ново заседание на Съвета НАТО-Русия

Обратно в новината

Коментари - Подкрепяме Босна и Херцеговина, Македония и Грузия за НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая работа с това НАТО най-накрая ще излезе много крива ! Помнете ми думите.

Ние не сме англосаксонци , и никога няма да бъдем ! Обречени сме без корените си ! От алчността на шепа безродници ! Дори не е от тъпотия !

За това ли бесше целта за признаване на автономни републики после НАТО лека по лека глобално пиютоаване и глобално Евреиско госпотство

Подкрепя ги не България, а само продажната олигархо-политическа върхушка. Досущ както преди време е подкрепяла съюзничеството с престъпната нацистка Германия, а сега членството в престъпната НАТО. От "много акъл"! И най-вече от лакомия!

Защо НАТО да е престъпно.ние като сме в НАТО какви престъпления сме извършили.Хайде стига простотии и хибридки.Русия не може да бъде алтернатива ,защото не показа ,че е алтернатива,а нещо много по лошо.

А колко страни нападна и що народ изби с лъжливи претексти, или за Вас бомбардировките над Югославия, Ирак, Либия, Сирия и пр. не са престъпление?

Лумпи още ли не разбра ,че се изтърка.В Югославия през гражданската война са убити 150 000 души и още толкова осакатени.Трябваше ли още да се чака да се доизбият,как се спира война която никой от враждуващите не иска да спре? Така войната приключи,но раните бавно зарастват и не заради НАТО . Инфраструктура в Босна разбита, но не знаеш кой финансира възстановяването,пак лошите от САЩ.В Сирия ИД пак да не я закачат,абе ти наред ли си,аман от зомбирани?

До 78956 (нерегистриран) Преди да се намесят американците в Югославия нямаше етнически проблеми. Създадоха ги САЩ чрез платени местни продажници и ислямистки провокатори и с лъжливи претексти започнаха война за раздробяване на Югославия, като в действителност жертвите са най-вече сред сърбите, а всичко останоло бяха фалшиви инсценировки, за които даже и ген. Майкъл Роуз разказа, само че зомбитата нито четат, нито искат да чуят.

8000 убити в Сребреница смяташ за лъжа,сигурно и гробовете им,във Вишеград - 5000 убити и хвърлени във р.Дрина!Цитирам само тези които са убити в един ден и не са единствени!Никоя република от бивша Югославия,като хървати,словенци,от Македония,абсолютно никоя не била склонна да търпи повече сръбския шовинизъм и диктат.Колкото до Босна,която беше смесена ,там всичко започна от сърбите,но докато не отидеш да видиш и чуеш на място не можеш да го разбереш!Сега почти няма смесени райони ,сърбите са в република Србска,а бошняците в Босна,само Сараево е разделено на два етноса,но сърбите там са малцинство!Нищо общо нямат други държави,Югославия беше затворена държава и при Тито и при Милошевич!Като последния няколко пъти е бил предупреден да спре с кланета,дори обещал,но нищо и чак тогава се намесиха!

И за 8000 убити в Сребреница, и всичко останало цитирате само лъжи! Прочетете в нета какво казва ген Майкъл Роуз по въпроса! Ами за Ирак, че беше лъжливо нападнат заради едно шишенце с прах за пране? Ми Либия? Ами лъжите за Сирия? Е, Вие като не желаете да приемете истините, то си е Ваша работа!

Ама разбира се , че точно в този момент разширяването на НАТО ще донесе "голяма сигурност и стабилност"!?? Аз разбирам, че господарите това им са спуснали да говорят, ама все пак трябва да включват мозъците от време на време! Най-бързия начин да бъде подпалена нова голяма война , е Фашистка Америка да разположи още свои бази в натовска Грузия и Украйна!

Къде е Русия в пъзела ? Няма я, както я няма и при разговорите между двете Кореи. Там са Китай и САЩ.

Подкрепяме и о-вите самоа и нова Гвинея,мадагаскар,Бурунди,Южен Судан......какво нато бре Захариева,да не се бориш за мястото на Столтенберг,но и Плевналиев ти е конкурент.Стига близане и навеждане,нато трябва само на албанците и уж на сърбите помаци в босна,влезеш ли в капана край,Сърбите знаяти не можеш ги излъга,както и голяма част от макетата на мак.албанци.Впрочем никъде в договорите не пише че нато е задължително за членство в ЕС,както и какво предвижда нато ако една членка започне да воюва с други член- влизат американците и раздават "правосъдие" напр. от косово във македония или Сърбия. подкрепях ТИ кариерно и т.н. никой не е питал бълг.народ за членството.Накрая пак ние ще го отнесем дори и в нато като винаги става.

Някак случайно и Грузия се намърда между босна и Македония неусетно. Само не разбрах с Южна Осетия и Абхазия ли ще я приемаме или без тях? Казусче може да възникне откъм 5тия прословут член!

Не искаме Нато! Искаме мир!

Че какъв ти е проблема с НАТО?Кой те пита какво искаш,то всеки иска мир,но на арабския полуостров например нещо не се чува добре и в Източна Украйна също.А една война каквато и да е тя,дори гражданска,създава големи проблеми на целия свят и не може без армия и то обучена и да участва в международни подготовки.

И Грузия значи подкрепяме. Накрая ще изядем голямото дърво, но за съжаление върлите "подкрепящи" вече ще са избягали през девет земи в десета.

Грузинците да питат Сталин по мобифона, ами арменците,какво каза арменският поп.Ако питаш Столтенберг или Тръмп направо Камчатка и о-в сахалин да вкарат в нато.

И като всичките се набутаме в НАТО - от кого ще се пазим, че не мога да разбера ?

спокоен, Русия, Китай, после извънземните. Все ще се намери от кого да ни "пазят".