Коментари - Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле | Днес.dir.bg

Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле

Има специфика в мотивацията на различните нации. Това латентно напрежение е високо, но може да се взриви от конкретен повод, както беше например случаят в Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле | Днес.dir.bg

Коментари

Прав си, но това започна и се виждаше още през 1989 г. Не може да се руши къща, без да е осигурена и палатка.

Тренчев е един основните виновници за плачевното състояние на страната ни, един от водачите на криминалната революция. Въпросът е, глупак ли е, наивник, или поставено лице?

този цар толкова ми е писнал, че не искам ни да го коментирам , ни да го чувам. Не плащайте членски внос и пак ще има пари и пак ще е назначен.

трън, трън, цъфнал Трън.....

Важното е ти да си добре! А то е видно от всякъде, че е така. Уж все несъгласни с правителствата, само при дъртия не говореше нищо, а пък работещите все намаляват, намаляват и финансите им намаляват. Няма стачки, както ги организираше при Костов още с идването му на власт. Сега тръгнали да подкрепят кметове. Дошъл Пламен Димитров във Варна да даде подкрепа на Кирил Йорданов. Преди дни пък в Пловдив пак подкрепа.. А вие пилитици ли сте или синдикалисти?

Гн. Тренчев как е зачервил "бузките" през тези 20 години, под тази "дебела сянка". И от време на време прави някакви исказвания и създава впечетление, че нещо работи.

Тренчев е един от виновниците за днешното положение. Нека не забравяме неговото непрекъснато участие последните 20 години. С доста спорни хора е забъркан-нпр. Божо Дупето и други. Сега Тренчо вижда,че идва време да се връчат наградите за цялостно творчество и гледа да се оттегли. Но нищо не е забравено, никой не е забравен.

Задачата на управляващите е да създадат условия за бизнес, такива няма, не само, че няма, но със объркващите и постоянно менящи се закони, изказвания на разни министри, които на следващия ден се опревергават никога няма да има нормален бизнес климат, а той е двигателят на всичко, повече заплати, повече осигоровки повече пари за здраве, образование, пенсии и т.н

Какво значение има какво говорят министрите и какви са законите. Важно е, че магистрали се строят.

Важното е че в БГ глупаците са над 30 и кусур процента ! Те харесват простащината и некадърността на боко, и не виждат реалността !

Не на всеки е дадено да мисли...още повече да разбира...

ТРЕНЧЕВ, ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТАРИКАТСКА ШАЙКА СЕ Е САМОНАЗНАЧИЛА ЗА ГОСПОДСТВАЩА - КАКЪВТО НИ СИНДИКАЛИСТА, ТАКЪВ НИ И МИНИСТЪРА!!!!! или сте гладни измекяри, или сте ченгета(и пак гладни измекяри!)

Тренчев, всичко това е истина,което говорите. Но защо Вие като водач на Профсъюз нищо не правите. Седите,виждате нещата и нищо не правите. Вие трябва да крещите както казва Плевенлиев,трябва да поведете хората. Защо нищо не се прави. Кой е водач на трудещите се.

ква икономика бе пич.аз от 1 година знам че тия абсолютни некадърници... вие с всичките ви съветници кога го разбрахте...когато излапаха всичко ...

Това, което казваш е така...но само на повърхността,. т.е. такава е виртуалната реалност. Иначе нещата стоят по друг начин. - Трудно и болезнено ще бъде събуждането...но то предстои!

Е, какво е в дъното, защо не кажеш? За такива приказки народът ни има една приказка " ДЪРВЕН ФИЛОСОФ!"

И е прав Тренчев и не е. Проблемите на световната икономика се дължат на това, че Запада /цивилизацията/ прекалено много общува търговски и финансово с "дивия свят".Див свят е всяко място, където собствеността не е защитена по абсолютен начин, както и място където трудът е обект на експлоатация. Това е по-голямата част от света. Развитите страни трябва да са стоманени когато дават достъп до пазарите си на олигархични структури - Русия, България, Китай, Сърбия...достъп срещу демократизиране и свободен бизнес за всеки,това трябва да е правилото. България, като страна без функционираща фондова борса съвсем спокойно може да бъде обявена за терористична държава ! И ще е вярно ! Липсата на фондова борса означава нежелание на елита да споделя ресурси с населението. Вместо да ни приемат в ЕС трябва да ни бомбардират !

Браво Jack Western ! Така е ! А див свят е този, в който липсват правилата на правова държава. Иди в правовите държави на Европа ще видиш дали те общуват с олигархичните структури и как.

Дивият свят е този, в който важи закона на джунглата. По-силния бомбардира по-слабите за да им краде ресурсите.

Хайде да обърнем монетата.Кой създаде термина и стратегията emerging markets, от любов към новоразвиващите се, не, а само от възможността за реализиране на ненормално високи печалби и придобиване на активи под тяхната реална стойност. Поставени на една плоскост морал и свръхпечалба къде ще отиде капитала, във всеки случай не към първото. А борса има и тези които са я създали, между които и с мое скромно участие, са я създали за добро, но няма достатъчно качествена стока, а оттам и пазар.

Кнсб СКЛЮЧИЛО ДОГОВОРКА С фандъкова да я подкрепят за изборите и затова са дали заповед на хората си да не отидат на пенсионерския митинг в петък и наистина беше жалък и както каза Боко трябва още да се намалят пенсиите че да се събудим иначе всеки се свил в черупката си и не прави нищо

а тои познава ли се с дянков? криза няма ! значи икономиката върви нагоре и напред! какво толкова.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега разбирате ли, защо народът започна да въздиша съвсем непреднамерено за времето на Т.Живков? Оказва се, че като ли решението за проблемите на Б-я е пълната еднолична власт , при която всички слушкат, папкат и нямат право на свободно волеизявление, защото ще го изкористят и изпортят, както това става вече 20 год. С други думи, българите на са дорасли за демокрация (в общия смисъл) и затова отказването от някой общопризнати и общоприети свободи ще бъде в интерес на общото благо. Но... това може да се осъществи само при управле-нието на т.нар. "просветен монарх" (какъвто българите нямат)... или на подобие на др. Сталин (в бълг. вариант - Т.Живков). Ето как историята се затваря и се връща в изходна точка. Освен...ако имайки предвид времената , в които живеем, не се надяваме, че нещо свише ще реши нещата!...

"Пенсиите и заплатите трябва да са адекватни на това, което се произвежда от едно общество" - а защо бе, говедо, унищожихте икономиката на България и ни превърнахте в пазар на Запада! Какво производство имаме, та ще търсиш производителност на труда бе, боклук! Ще дойде ден да ви бесиме по дърветата заради престъпленията срещу нацията!

Коя точно икономика са затрили? Онази дето съществуваше единствено и само заради подкрепата на СИВ? Ти на това икономика ли му викаш.

Изнасяще се и се работеще не само за страните от СИВ - коприна и лека промишленост за Франция, Англия, Канада, Германия. Няма да коментирам селското стопанство. Ама които мрази, той не вижда или, който се остави да му говорят врели-некипели, той също не вижда. Дали е СИВ или е Ес - важното е да се произвежда.

Този с неговите банди през1990-1999 години разруши 3/4 от предприятията в които се трудеха и се изхранваха МИЛИОНИ Българи. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ми да Тренчев, зацикля. Време е да си ходиш, определено не вършиш работата на синдикалист.

Е тоя е от скопените "синдикалисти" - другар под прикритие.

Тренчев: Икономиката Зацикля,хората живеят в Мизерия,Обаче: По-добре с ГЕРБ ?????????????????? Да продължава Потопа и Мизерията в България ???!!!!!! Какво става?

фактор Тренчев. Не можеш да го вдигнеш. Имам пред вид синдикалния протест. Защото отдавна си купен.

някой ще може ли да ми отговори от вас какво вършат профсъюзите в българия и за какво са ни те да не сме толкова богати че да им плащаме заплатите всеки да се отпише от тях и се запишете в гръцките профсъюзи вече сме в европейския съюз и може навсякъде да се запишем вече можем и без тренчев чао

ИКОНОМИКАТА ЗАЦИКЛЯ И СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ, А ВИЕ ЖИВЕЕТЕ ВСЕ ПО ДОБРЕ !!! КАК СТАВА ТОВА БЕ ТРЕНЧЕВ?? МИЛИОНИ ОБЕДНЯВАТ, А ВИЕ СТАВАТЕ ВСЕ ПО МАЗНИ И ПО НАГЛИ.

Точен си!

На тебе кво ти пука за икономиката? Ти нали имаш много милиончета.

залповете на Аврора ще им се видят приспивна музика -ДА РЕВОЛЮЦИЯТА Е НА ПРАГА НА СВЕТА.

Този профсъюзен деятел - слагач, лапач, защо не вземе да се скрие и да не се показва повече , камо ли да говори!

ЩО НЕ ХОДИШ ТАМ ОТКЪДЕТО СИ СЕ ПОЯВИЛ НА ТОЗИ СВЯТ. ИЗРОД МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ

Този явно е чел някое западно списание през Гугъл преводачката

Престъпната червена мъгла, която ти и твоите "другари" разпръснахте над България след 1944г започва да изтънява и изчезва. Най-после народът ще види кои са неговите палачи и ще ви отмери със същия аршин, комунистически отрепки.

Нещо наистина изтънява и изчезва, но това, както си личи от брътвежите ти, са остатъците от мозъчната ти кора... и все по-голяма мъгла те наляга

Тъпо и изтъркано, и невярно.

Значи, ако изберем президент от ГЕРБ, всички плясваме с ръце и се прегръщаме и властта се успокоява. А ние откъде ще вземем пастите, като няма хляб?

Ох, и тоя се обади - на всяко гърне мерудия...

На Б-я й трябва спешно нов обществен договор, това е единствената надежда, другото е равносилно на геноцид.

Тренчев казва:"Прави са да палят и чупят хората..."! Та си спомням как възбуди и поведе палежа на бившия Партиен дом - бях там. И ако сега подтиква към такива действия, яко му дупе! Няма ги вече ония подлоги като Лилов, Семеджиев, Желев и цялата пасмина на прехода, която остави един подпалвач да се прави на герой. Така че, докторе, трай си и се свий, защото си ясен на всички. Баба ми казваше "хем наакано, хем големо"...

вижте сега цигание кризата е докараха хората които искаха повече ! и състите тия хора взимаха пари на кредит за да си копуват неста за суета и глезотии.сега парите требва да се върнат-разбира се с лихвата ! а балгарина големите му проблеми са 2.простотия и мързел. не случаино балгарина е на последно място по производителсност на труда в целия свят.а мен ако питате и вцелия космос

Ей, неграмотник! Миришеш ми на гръцки лихвар... В България се глезят само паразити като теб, другите се опитват да оцелеят с кредити.

Ква икономика ти се привижда бе Тренчев! Нали точно ти и себеподобните ти я затрихте почти напълно през последните 20 години! Не може да зацикли нещо дето изобщо го нема!

ТОЗИ ДИНОЗАВЪР ОТ ВРЕМЕТО НА СЪБАРЯНЕТО НА СОЦА ОТДАВНА Е ЗА ЗАТВОРА. По изключение може да бъде сложен заедно с неговия кумир - Сакскобургготски в някоя клетка на зоологическа градина. ТОЗИ ИЗРОД ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ РАБОТНИЦИТЕ КОИТО МУ СЕ ДОВЕРИХА . Примери колкото щеш . За ограбването на Здравната каса и пенсионните фондове няма да говорим. Просто ако беше в Китай това което е в България, Тренчев отдавна щеше да е в едно друго измерение !!!!

Не съм чела по-сбит и точен анализ за причините за кризата. Липсва само добавка само за това, че знаейки за какво става въпрос още от 2000г най-богатите хора в света яхнаха тази вълна, в резултат на което сега са по-богати от всякога. Чести почитания на г-н Тренчев.

недей си прави сам комплименти, болшевишка гнидо. Няма да отървеш въжето. Усещаш вече как идва краят ви и ще започнете да скимтите като отрепки, когато народът ще въздаде правосъдие.

За да не е така, г-н Тренчев, следва да минете лично в укономиката и да създавате БВП а не да плямпате...

...а тези хора как да ги мотивираш да работят, как да му се работи на такъв човек, като той мисли само как да оцелее" , попита Тренчев. Тук докторът е напълно прав, само дето никога няма да каже на глас коя е истинската причина за ситуацията, за която говори, че се намираме...Т.е. защо сме държани (умишлено) с най-ниските средни доходи в ЕС.

Тоя пък тоя защо не се скрие

Циганка стара пуши с лула и си припомня за младостта !

ха ха ха тумбалалайка , изкефи ме с тази асоциация !

Тъпи изказвания на изкуфял доктор,хал хабер нямащ от политика.Но не забравяме майката -хранилница БКП/БСП....

бъркам ,ами явно не си способен да разсъждаваш!Гергов като е милиардер ,та да не би да е производител на автомобили-леки или тежкотоварни?Не-просто купи Пловдивския панаир,подарен му от Станишев,както и ЦУМ!ВУМ на ден влизат по 20 човека,но човека го е отдал под наем и всеки ден в джоба му влизат десетки хиляди лева!А онзи червен херсонски цървул ,не можа ли да го прехвърли на Софииска община,а не тя да строи нови общински сгради за стотици милиони!Явна далавера,от която червени задници са се облажили много добре,включително и самия Станишев!И с всичко в тази държава е така!

Ето, Гергов се явява феодал! Не отричам това, което твърдиш като факти, а само че живеем в пост комунизъм. Аз го наричам феодализъм и те питам какво следва!? Демек - что делать?

А такива като тебе,като не гласуват създадоха условия страната ни да стигне до това дередже!Ако така продължаваш и останат само циганите да гласуват ,то онези с по 10-те деца и не знаещи да се подписват ,утре ще седнат и на банките в парламента!

Човек,който се мъчи за да оцелее, не работи качествено,не му се плаща добре,работодателите му крият доходи,назначават на 4 часа,а изискват работа за цял ден,плащат луди пари за коли,къщи и др.,правосъдната система пръска кьор фишеци,политиците се самозабравят и говорят само преди избори за лошото образование и здравеопазване-всичко това вони,че се не трае.Хукнете тъпаци на избори...

искам да попитам имам ли право да се запиша към синдикатите в гърция мисля че те по добре ще ни пазят правата

Тренчев се мъчи да налучка истината макар ,че е доктор ,а не икономист.Но той не казва най-важното за нашата страна ,че тя е в посткомунизъм,който е различен от комунизма,само по това,че компартията отново е ръководната сила,като се е разделила на две-управляващи и опозиция!Баницата е раздадена на партиен принцип ,а не на способните и в резултат на това-богатите са богати с раздадените наготово пари и не умеят да развият бизнеса така ,че да се развива страната и оформи средна класа!

Бъркаш! Живеем във феодализъм - слаба държава и много силни местни феодали! Според теорията на историята какво следва? Я да видим какво ще измислиш!:)

той не е доктор , баща му беше голям доктор а този е дс!!

Производство трябва, производство! Икономиката ни е виртуална! Някой наскоро ми фантазираше, да бъдем Швейцария на Балканите?! Е то банките "ни" не са наши, промишленост нямаме, туризма ни е до долу, селското ни стопанство издъхва!

Тренчев, що не си отидеш при жена си в Америка да си караш старините. Достатъчно уиски за посредствен доктор изпи в България за последните 20 години.

Коментари - Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле | Днес.dir.bg

Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле

Има специфика в мотивацията на различните нации. Това латентно напрежение е високо, но може да се взриви от конкретен повод, както беше например случаят в Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Тренчев: Икономиката зацикля и върви все по-зле | Днес.dir.bg

Коментари

Прав си, но това започна и се виждаше още през 1989 г. Не може да се руши къща, без да е осигурена и палатка.

Тренчев е един основните виновници за плачевното състояние на страната ни, един от водачите на криминалната революция. Въпросът е, глупак ли е, наивник, или поставено лице?

този цар толкова ми е писнал, че не искам ни да го коментирам , ни да го чувам. Не плащайте членски внос и пак ще има пари и пак ще е назначен.

трън, трън, цъфнал Трън.....

Важното е ти да си добре! А то е видно от всякъде, че е така. Уж все несъгласни с правителствата, само при дъртия не говореше нищо, а пък работещите все намаляват, намаляват и финансите им намаляват. Няма стачки, както ги организираше при Костов още с идването му на власт. Сега тръгнали да подкрепят кметове. Дошъл Пламен Димитров във Варна да даде подкрепа на Кирил Йорданов. Преди дни пък в Пловдив пак подкрепа.. А вие пилитици ли сте или синдикалисти?

Гн. Тренчев как е зачервил "бузките" през тези 20 години, под тази "дебела сянка". И от време на време прави някакви исказвания и създава впечетление, че нещо работи.

Тренчев е един от виновниците за днешното положение. Нека не забравяме неговото непрекъснато участие последните 20 години. С доста спорни хора е забъркан-нпр. Божо Дупето и други. Сега Тренчо вижда,че идва време да се връчат наградите за цялостно творчество и гледа да се оттегли. Но нищо не е забравено, никой не е забравен.

Задачата на управляващите е да създадат условия за бизнес, такива няма, не само, че няма, но със объркващите и постоянно менящи се закони, изказвания на разни министри, които на следващия ден се опревергават никога няма да има нормален бизнес климат, а той е двигателят на всичко, повече заплати, повече осигоровки повече пари за здраве, образование, пенсии и т.н

Какво значение има какво говорят министрите и какви са законите. Важно е, че магистрали се строят.

Важното е че в БГ глупаците са над 30 и кусур процента ! Те харесват простащината и некадърността на боко, и не виждат реалността !

Не на всеки е дадено да мисли...още повече да разбира...

ТРЕНЧЕВ, ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТАРИКАТСКА ШАЙКА СЕ Е САМОНАЗНАЧИЛА ЗА ГОСПОДСТВАЩА - КАКЪВТО НИ СИНДИКАЛИСТА, ТАКЪВ НИ И МИНИСТЪРА!!!!! или сте гладни измекяри, или сте ченгета(и пак гладни измекяри!)

Тренчев, всичко това е истина,което говорите. Но защо Вие като водач на Профсъюз нищо не правите. Седите,виждате нещата и нищо не правите. Вие трябва да крещите както казва Плевенлиев,трябва да поведете хората. Защо нищо не се прави. Кой е водач на трудещите се.

ква икономика бе пич.аз от 1 година знам че тия абсолютни некадърници... вие с всичките ви съветници кога го разбрахте...когато излапаха всичко ...

Това, което казваш е така...но само на повърхността,. т.е. такава е виртуалната реалност. Иначе нещата стоят по друг начин. - Трудно и болезнено ще бъде събуждането...но то предстои!

Е, какво е в дъното, защо не кажеш? За такива приказки народът ни има една приказка " ДЪРВЕН ФИЛОСОФ!"

И е прав Тренчев и не е. Проблемите на световната икономика се дължат на това, че Запада /цивилизацията/ прекалено много общува търговски и финансово с "дивия свят".Див свят е всяко място, където собствеността не е защитена по абсолютен начин, както и място където трудът е обект на експлоатация. Това е по-голямата част от света. Развитите страни трябва да са стоманени когато дават достъп до пазарите си на олигархични структури - Русия, България, Китай, Сърбия...достъп срещу демократизиране и свободен бизнес за всеки,това трябва да е правилото. България, като страна без функционираща фондова борса съвсем спокойно може да бъде обявена за терористична държава ! И ще е вярно ! Липсата на фондова борса означава нежелание на елита да споделя ресурси с населението. Вместо да ни приемат в ЕС трябва да ни бомбардират !

Браво Jack Western ! Така е ! А див свят е този, в който липсват правилата на правова държава. Иди в правовите държави на Европа ще видиш дали те общуват с олигархичните структури и как.

Дивият свят е този, в който важи закона на джунглата. По-силния бомбардира по-слабите за да им краде ресурсите.

Хайде да обърнем монетата.Кой създаде термина и стратегията emerging markets, от любов към новоразвиващите се, не, а само от възможността за реализиране на ненормално високи печалби и придобиване на активи под тяхната реална стойност. Поставени на една плоскост морал и свръхпечалба къде ще отиде капитала, във всеки случай не към първото. А борса има и тези които са я създали, между които и с мое скромно участие, са я създали за добро, но няма достатъчно качествена стока, а оттам и пазар.

Кнсб СКЛЮЧИЛО ДОГОВОРКА С фандъкова да я подкрепят за изборите и затова са дали заповед на хората си да не отидат на пенсионерския митинг в петък и наистина беше жалък и както каза Боко трябва още да се намалят пенсиите че да се събудим иначе всеки се свил в черупката си и не прави нищо

а тои познава ли се с дянков? криза няма ! значи икономиката върви нагоре и напред! какво толкова.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега разбирате ли, защо народът започна да въздиша съвсем непреднамерено за времето на Т.Живков? Оказва се, че като ли решението за проблемите на Б-я е пълната еднолична власт , при която всички слушкат, папкат и нямат право на свободно волеизявление, защото ще го изкористят и изпортят, както това става вече 20 год. С други думи, българите на са дорасли за демокрация (в общия смисъл) и затова отказването от някой общопризнати и общоприети свободи ще бъде в интерес на общото благо. Но... това може да се осъществи само при управле-нието на т.нар. "просветен монарх" (какъвто българите нямат)... или на подобие на др. Сталин (в бълг. вариант - Т.Живков). Ето как историята се затваря и се връща в изходна точка. Освен...ако имайки предвид времената , в които живеем, не се надяваме, че нещо свише ще реши нещата!...

"Пенсиите и заплатите трябва да са адекватни на това, което се произвежда от едно общество" - а защо бе, говедо, унищожихте икономиката на България и ни превърнахте в пазар на Запада! Какво производство имаме, та ще търсиш производителност на труда бе, боклук! Ще дойде ден да ви бесиме по дърветата заради престъпленията срещу нацията!

Коя точно икономика са затрили? Онази дето съществуваше единствено и само заради подкрепата на СИВ? Ти на това икономика ли му викаш.

Изнасяще се и се работеще не само за страните от СИВ - коприна и лека промишленост за Франция, Англия, Канада, Германия. Няма да коментирам селското стопанство. Ама които мрази, той не вижда или, който се остави да му говорят врели-некипели, той също не вижда. Дали е СИВ или е Ес - важното е да се произвежда.

Този с неговите банди през1990-1999 години разруши 3/4 от предприятията в които се трудеха и се изхранваха МИЛИОНИ Българи. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ми да Тренчев, зацикля. Време е да си ходиш, определено не вършиш работата на синдикалист.

Е тоя е от скопените "синдикалисти" - другар под прикритие.

Тренчев: Икономиката Зацикля,хората живеят в Мизерия,Обаче: По-добре с ГЕРБ ?????????????????? Да продължава Потопа и Мизерията в България ???!!!!!! Какво става?

фактор Тренчев. Не можеш да го вдигнеш. Имам пред вид синдикалния протест. Защото отдавна си купен.

някой ще може ли да ми отговори от вас какво вършат профсъюзите в българия и за какво са ни те да не сме толкова богати че да им плащаме заплатите всеки да се отпише от тях и се запишете в гръцките профсъюзи вече сме в европейския съюз и може навсякъде да се запишем вече можем и без тренчев чао

ИКОНОМИКАТА ЗАЦИКЛЯ И СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ, А ВИЕ ЖИВЕЕТЕ ВСЕ ПО ДОБРЕ !!! КАК СТАВА ТОВА БЕ ТРЕНЧЕВ?? МИЛИОНИ ОБЕДНЯВАТ, А ВИЕ СТАВАТЕ ВСЕ ПО МАЗНИ И ПО НАГЛИ.

Точен си!

На тебе кво ти пука за икономиката? Ти нали имаш много милиончета.

залповете на Аврора ще им се видят приспивна музика -ДА РЕВОЛЮЦИЯТА Е НА ПРАГА НА СВЕТА.

Този профсъюзен деятел - слагач, лапач, защо не вземе да се скрие и да не се показва повече , камо ли да говори!

ЩО НЕ ХОДИШ ТАМ ОТКЪДЕТО СИ СЕ ПОЯВИЛ НА ТОЗИ СВЯТ. ИЗРОД МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ

Този явно е чел някое западно списание през Гугъл преводачката

Престъпната червена мъгла, която ти и твоите "другари" разпръснахте над България след 1944г започва да изтънява и изчезва. Най-после народът ще види кои са неговите палачи и ще ви отмери със същия аршин, комунистически отрепки.

Нещо наистина изтънява и изчезва, но това, както си личи от брътвежите ти, са остатъците от мозъчната ти кора... и все по-голяма мъгла те наляга

Тъпо и изтъркано, и невярно.

Значи, ако изберем президент от ГЕРБ, всички плясваме с ръце и се прегръщаме и властта се успокоява. А ние откъде ще вземем пастите, като няма хляб?

Ох, и тоя се обади - на всяко гърне мерудия...

На Б-я й трябва спешно нов обществен договор, това е единствената надежда, другото е равносилно на геноцид.

Тренчев казва:"Прави са да палят и чупят хората..."! Та си спомням как възбуди и поведе палежа на бившия Партиен дом - бях там. И ако сега подтиква към такива действия, яко му дупе! Няма ги вече ония подлоги като Лилов, Семеджиев, Желев и цялата пасмина на прехода, която остави един подпалвач да се прави на герой. Така че, докторе, трай си и се свий, защото си ясен на всички. Баба ми казваше "хем наакано, хем големо"...

вижте сега цигание кризата е докараха хората които искаха повече ! и състите тия хора взимаха пари на кредит за да си копуват неста за суета и глезотии.сега парите требва да се върнат-разбира се с лихвата ! а балгарина големите му проблеми са 2.простотия и мързел. не случаино балгарина е на последно място по производителсност на труда в целия свят.а мен ако питате и вцелия космос

Ей, неграмотник! Миришеш ми на гръцки лихвар... В България се глезят само паразити като теб, другите се опитват да оцелеят с кредити.

Ква икономика ти се привижда бе Тренчев! Нали точно ти и себеподобните ти я затрихте почти напълно през последните 20 години! Не може да зацикли нещо дето изобщо го нема!

ТОЗИ ДИНОЗАВЪР ОТ ВРЕМЕТО НА СЪБАРЯНЕТО НА СОЦА ОТДАВНА Е ЗА ЗАТВОРА. По изключение може да бъде сложен заедно с неговия кумир - Сакскобургготски в някоя клетка на зоологическа градина. ТОЗИ ИЗРОД ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ РАБОТНИЦИТЕ КОИТО МУ СЕ ДОВЕРИХА . Примери колкото щеш . За ограбването на Здравната каса и пенсионните фондове няма да говорим. Просто ако беше в Китай това което е в България, Тренчев отдавна щеше да е в едно друго измерение !!!!

Не съм чела по-сбит и точен анализ за причините за кризата. Липсва само добавка само за това, че знаейки за какво става въпрос още от 2000г най-богатите хора в света яхнаха тази вълна, в резултат на което сега са по-богати от всякога. Чести почитания на г-н Тренчев.

недей си прави сам комплименти, болшевишка гнидо. Няма да отървеш въжето. Усещаш вече как идва краят ви и ще започнете да скимтите като отрепки, когато народът ще въздаде правосъдие.

За да не е така, г-н Тренчев, следва да минете лично в укономиката и да създавате БВП а не да плямпате...

...а тези хора как да ги мотивираш да работят, как да му се работи на такъв човек, като той мисли само как да оцелее" , попита Тренчев. Тук докторът е напълно прав, само дето никога няма да каже на глас коя е истинската причина за ситуацията, за която говори, че се намираме...Т.е. защо сме държани (умишлено) с най-ниските средни доходи в ЕС.

Тоя пък тоя защо не се скрие

Циганка стара пуши с лула и си припомня за младостта !

ха ха ха тумбалалайка , изкефи ме с тази асоциация !

Тъпи изказвания на изкуфял доктор,хал хабер нямащ от политика.Но не забравяме майката -хранилница БКП/БСП....

бъркам ,ами явно не си способен да разсъждаваш!Гергов като е милиардер ,та да не би да е производител на автомобили-леки или тежкотоварни?Не-просто купи Пловдивския панаир,подарен му от Станишев,както и ЦУМ!ВУМ на ден влизат по 20 човека,но човека го е отдал под наем и всеки ден в джоба му влизат десетки хиляди лева!А онзи червен херсонски цървул ,не можа ли да го прехвърли на Софииска община,а не тя да строи нови общински сгради за стотици милиони!Явна далавера,от която червени задници са се облажили много добре,включително и самия Станишев!И с всичко в тази държава е така!

Ето, Гергов се явява феодал! Не отричам това, което твърдиш като факти, а само че живеем в пост комунизъм. Аз го наричам феодализъм и те питам какво следва!? Демек - что делать?

А такива като тебе,като не гласуват създадоха условия страната ни да стигне до това дередже!Ако така продължаваш и останат само циганите да гласуват ,то онези с по 10-те деца и не знаещи да се подписват ,утре ще седнат и на банките в парламента!

Човек,който се мъчи за да оцелее, не работи качествено,не му се плаща добре,работодателите му крият доходи,назначават на 4 часа,а изискват работа за цял ден,плащат луди пари за коли,къщи и др.,правосъдната система пръска кьор фишеци,политиците се самозабравят и говорят само преди избори за лошото образование и здравеопазване-всичко това вони,че се не трае.Хукнете тъпаци на избори...

искам да попитам имам ли право да се запиша към синдикатите в гърция мисля че те по добре ще ни пазят правата

Тренчев се мъчи да налучка истината макар ,че е доктор ,а не икономист.Но той не казва най-важното за нашата страна ,че тя е в посткомунизъм,който е различен от комунизма,само по това,че компартията отново е ръководната сила,като се е разделила на две-управляващи и опозиция!Баницата е раздадена на партиен принцип ,а не на способните и в резултат на това-богатите са богати с раздадените наготово пари и не умеят да развият бизнеса така ,че да се развива страната и оформи средна класа!

Бъркаш! Живеем във феодализъм - слаба държава и много силни местни феодали! Според теорията на историята какво следва? Я да видим какво ще измислиш!:)

той не е доктор , баща му беше голям доктор а този е дс!!

Производство трябва, производство! Икономиката ни е виртуална! Някой наскоро ми фантазираше, да бъдем Швейцария на Балканите?! Е то банките "ни" не са наши, промишленост нямаме, туризма ни е до долу, селското ни стопанство издъхва!

Тренчев, що не си отидеш при жена си в Америка да си караш старините. Достатъчно уиски за посредствен доктор изпи в България за последните 20 години.