ПФ обяви, чe продължава подкрепата за кабинета

Патриотичният фронт продължава да подкрепя кабинета, повечето ни искания са задоволително изпълнени, обяви Валери Симеонов. Той обаче се закани да има контрол.

Обратно в новината

Коментари - ПФ обяви, чe продължава подкрепата за кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И МУРАВЕЙЧО ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .ЗАД 70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СТОЯТ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА.СЪЩИТЕ СА ВИНОВНИ И ЗА ФАЛИТА НА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ СЪВСЕМ УМИШЛЕН МАФИЯ.

Браво на ПФ-патриоти които мислят за Родината. Иначе ще дойдат турците и перхидролините именници които продадоха Родината за една чалма с копейки. Няма да има вече Варадеро...ха..ха

АУУУУУ КАКВА ИЗНЕНАДА ТИ ДА ВИДИШ! МАНГАЛСКА МУ РАБОТА

Жалка политическа глутница , изхвърля се , надува се и важничи , но докато опре до кокала и властта , веднага подвива опашка и вие в един хор с другите вълци!Управлението на ГЕРБ има поне 10 причини да бъде подведено под отговорност и низвергнато , но ....ПФ казва ....има напредък!???

Франческо Наполи: "Чао, чао. ПаФина" /пардон Бамбина/ Нали казаха, че ще карат по тяхната програма и ако Правителството не изпълни 10 точки ще свалят подкрепата. Май свалиха точките, а подкрепата остана.И как Твърдото НЕ на Белене, Бург/Алекс, Юж поток и подкрепа за Десен сектор съвпадна с меморандума на госпожа Марси от Козяк? А като каза,че ще се възстановяват Ракетни войски викам си Разгеле имам си една останала Ока-есеска23 и ще давам дежурства като частно лице на държавна служба, че и аз Келепир да видя. Та още тогаз му лопаше дюшемето, пък то било съвсем изкъртено.

ПФ е по-точно , Паричен фонд , продадени душеци , и са ,като леките жени.

Личи ли си подобно нещо от поставените искания? Почти всички те касяат добруването на нацията и не си рпедставям как биха могли да са разменна монета. ГЕРБ има интерес от над 90% от исканията на ПФ! Двете партии печелят плюс от изпълнението на тези искания. Но къде е разменнат амонета, за която постоянно се говори от дни насам. Очевидна е дадената лъжлива насока. Лъжете като циганки, живеете като циганки.Много ниско съзнание, много деградивен модел н аличностно поведение. Човек, който целенасочено се стреми да загуби от благоденствието си как да го наречеш?! Ще лае, ще плюе и ще прати детето си пак я в Анлгия, я в Германия, я в САЩ. Но щес е плюнчи и лигави по Русия. Уродсто някакво.

Не знам какви са но иначе са напипали правия път и са се охранили добре .Те и другите в парламент добре са се ояли хранят добре и цигни и е.мигранти само дето пари за пенсии няма и родителите ни спят по улиците и ровят по кофите за смет за да не гладуват докато свинете от парламента се угояват с евтини кюфтенца и пържолки . Безсрамници и безбожници да се задавят дано-Жалко за живота ни за жертвите дали живота и здравето си за България.Пари за глупости има за тия които построиха България няма да мрем шото сме остарели .Колкото и да ядете и серете и вие ще умрете но в позор .

ТО Е ЯСНО - САМО ПОДКРЕПА, ИНАЧЕ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТСТВАНЕ НЯМА ДА ИМА ! КОЛКОТО ИЗКАРАТЕ ПОВЕЧЕ И ТОВА ЩЕ ВИ Е !

Скъпи мои златки, не ся хабете, българският народ пак ще гласува против вас! 96% гласуваха против Атака!

Театър "Патриотичен Фронт" изнесе поредния спектакъл !! Блестящо актьорско майсторство !!

и тези поемат бавно но сигурно пътя към небитието ! Доволен от какво и за какво ! Валерка онзи мазен воевода угоен потопи до всичко което се докосна ща ви прати при царя и вас ! Глупомера удари огнено червеното поле !

ТОВА НЕ СА ПАТРИОТИ, А ЛЪЖЕПАТРИОТИ. НАРОДЕ ВИЖ, КОЙ ИЗБИРАШ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПРОГЛЕДНЕШ. В.СИМЕОНОВ - БЕШЕ МУ НЕОБХОДИМО ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА НАЛАПА КОКАЛА,А ПЪК КОЙ ЩЕ СТРАДА МНОГО ВАЖНО

То от тези помияри някой дали е очаквал нещо конструктивно. Боклуци и подмазвачи от класа..........

Та кое предложение беше непродуктивно? Я да те видим! Обясни си истерията тук, изповядай се на батко на рамото! Пошло копеленце такова!

Дали няма свободни места за циркови специалисти

Те,цирковете,ги правят в Москва-питай,там!

Тия мазници от Паричния фонд и лъженационалиста каракачанов както винаги се надупиха на бойко и компания.Те са специалисти ибрикчии.Срам и позор са те за България.

Какво друго може да се очаква от помияри?

Я виж ти,това било новинка!Да,ама не!!!Никой не е очаквал,хей тъй на,Далавери Винкелов и аген Иван да изплюят кокала!Тези баламосвания и овъртания са,като танц на инвалид!Нима някой се е съмнявал от изхода на тези популистки словоблудства на ПФ в лицето на двата индивида от снимката!Далавери Винкелов,макар и новак в политиката е рафиниран мошеник и нагаждач и е в състояние да завърти задния си двор на 360 градуса,пък Красенцето знае,че пак ще се появи някоя нова партия или формацийка,която ще го приюти и той отново няма да е на сухо и ще се курдиса на шведската маса!Тези прийоми той е усвоил до съвършенство,през последните 25-26 години!Нали почти няма партийка с която да не е ежбешувал!Инъчи звучи гордо"Патриотичен фронт"

Естествено, че т.нар. "рот-фронт+т.нар. воеводи" ще продължи да подкрепя партията майка, клонирала се от БКП в БСП/ДПС и сега в ГЕРБ. Нали и т.нар. тюрлюгювеч НФСБ е креатура на БКП. От създаването си СКАТ плюе БКП, БСП, ГЕРБ=Бойко, но винаги зад камерите ги е подкрепяла.

Така наречения Патриотичен фронт е СРАМ за България. Единственото, което ги интересува е да се нагушат с пари и власт ! Лягат на всеки, които им предложи, иначе казано Пачавра фронт...

Те ще дойдат и нови парламентарни избори... И ще си останат Винкела и Прасето само с гейската си кабеларка! :)

Ченге до ДС агента...мила моя майно льо!

И не само това...вече и пребоядисани лизачи на ГЕРБ,РФ,ДПС,както и на ПАЩ , ЕХ, и (М)И(Н)ДИЛ! :)

нещо друго от турските патриоти, от златните дупенца от Педе..расткия фронт? Тези "патриоти" са по-жадни за "постУвИ и пари" даже и от демократите!!!

Абе Валерка!как се изпуска кокала бе?ми той Касаба с парцалите ще те изяде заради пуста власт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кокал за минимум 16 милиарда лева емитиран нов дълг от правителството на Бойко Борисов!

Тези на снимката са истински патриоти.

Не,Щерев,това са вашите прасета докопали се най-сетне до заветната копанка. И сега ще целуват задници наред- на ГЕРБ,на Реформаторския Блок,на ДПС, на ПАЩ ,ЕХ и джихадистите! :)

Той се шегува. Кой ще погледне оядените буци и ще реши, че те му защитават националнияи нтерес???

Освен иронията, друго не ни остана.

Голяма нова, няма що? Боко и Далавери седнали, хапнали, пийнали, след това Боко платил сметката с нашите пари и двамата Далавери си стиснали ръцете.

Тези селски бекове станаха за смях. Остана ли им изобщо електорат? Или намалява обратно пропорционално на килограмите, които натрупаха в парламента двамата смешковци. Какви патриоти сте бре, България си отива, а вие се охранвате на държавната софра и ни вопъл, ни стон!

Тези селски бекове нямат никакъв електорат,затова герберастите и ДПС-арите им отпускат от техния собствен- за да си имат после "патерици"- ужким по-различни! :)

Пак ли избори , бе? Не се ли докопахме за винаги до копанята? Колко лидери, лидерчета, кативисти и функционери с голем принос за влизането ни в БъСъ требе да храним, знаете ли? Ай СИК тир от тука с тия вотове-мотове.

Хубаво е,че стана така! Нега сега да ги видят техните избиратели-тези от Паричния Фонд какви боклуци, подлоги и лакеи са...на кой ли не... на ГЕРБ,на Реф.Блок, на ДПС, на ПАЩ и ЕХ и т.н. :)

Немой така, бре ;) Не бяха ли Далавери и Воленчо кумове един на друг? Не бяха ли в една телевизия (която "направи" Волен Сидеров)? Не обясняваше ли Далавери как Волен е най-умният мъж на планетата и как трябва да се взимат консултации по политически въпроси от гениалната му личност? Много бързо се забравихте ;)

с тъпи тролски изпълнения. Нали точно затова се разделиха? Интелигентните и автентичните патриоти останаха в Атака, примитивите, тъпаците, лъжците и сребролюбците отидоха в НФСБ /ПФ/. Всичко е логично и ясно за разбиране от нормалните хора, не виждам за какво го припомняш това. Идва един момент, в който автентичните повече не могат да търпят фалшивите и се разделят.

Как стана? Ти как искаш да поставят искания? На стойка на ръце ли? На носа си ли да застанат, докато искат да се изпълянт няколк оусловия, всяко от които с логика и ползеност. Забележително е, че никой не коментира какви са били условията и изпълнението им, но им голямо количество от еднакво звучащи постове, в които няма и следа от същината на това, за което се говори в този политически диалог с натиск. Нито едно мнение, което да хареса или не някое предложение!! Това не означава ли безпредметност на коментарите?! Значи тук в чата на ДИР имаме откровено луди, които кудкудякат като прости мисирки на всяко плясване от някъде. Ами това е под нивото на човешко същество. Низост, която няма друго описание, освен уродливост. Това са хора, които са негодни за този живот и искат да повлекат и останалата част от нацията в лайанта. При това очевидно има лидери, които реализират този мотив, ако може да се нарече така. онеже в мотив има все пак някаква дефинирана цел, а тези и до там не стигат. Пуийки, които отговарят с групов кряк на всяко подсвирване на Позитано. Гмъъъъъъъ! Гнусно, ако го прави същество в човешки образ!

ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА: Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти не трябва да се допускат до длъжности в Изпълнителната, Законодателната и Съдебната власт,а така също и не трябва да заемат преподавателски постове в училища, университети.

Добре звучи, но това е замитане на реалния проблем под килимна и представяне на абсурдно "решение". Тоталната държава не търпи вакуум. Ако смяташ, че решението е целия народ да бъде изхвърен от управлението - то тази теза идеално пасва на интересите на истинските виновници. Колкото до малцината без роднински или други връзки с "комунисти и роднините им", то голяма част от тях са си били доносници. Някои от тях много по-важни за системата и по-обгрижвани от средностатистическия член на партията и сродните й организации. Това няма как да го схванеш лесно, но ти предлагам да опиташ. Всеки който се е хранил и развивал успешно в рамките на тоталната власт е бил съпричастен с нея по някакъв начин. Най-елементарните прояви на нонконформизъм са били причина човек да бъде изхвърлен от социума, камо ли да си благоденства. Знам го това от личен опит. Решение е имало, но явно такива като тебе са го бламирали. А днес по-актуален е новият признак , новите репресии, новата национална катастрофа и съответно виновните за нея лица. Съвсем друго е осмилянето на събитията през последните 150 години, но то трябва някой да ти го представи смляно, че да схванеш.

Неясен си. А има ясно решение. Факт е, че в европейския регион бедността на народите е в пряка зависимост от степента на укрепеност на комунисти в управлението. Кокото повече, толкова по-бедни. А тези, които обявиха за незаконен комунизма, както Полш анаправи, можеш да им обираш само праха. Даже в кризата имаха завиден ръст и то не уйдордисан като този на Русия и Турция, а по истински икономически параметри и със симетрично развитие на демократичен процес и индустрия. А ти вкарваш някакви мъгли, от които да ти се доповръща..

ами се го подкрепя то на варха е сладко и лесно кокала не се пуска лесно

"през следващите три месеца ще изпълнява строг контрол" - ей кап.ти скъсани ... какъв контрол бе - КАК, от КОЙ на КОЙ, и то КОГА - ЛЯТОТО ... контрольори ... смешници ... а билетчета ще късате ли за комедията която разигравате, а ....

Само ми е жал за бабите, които гледат с надежда кабеларката.

Плътно сме зад ББ. Но 3 месеца ще се правим на лоши, докато минат местните избори. ПС. Ако я докараме до парламентарни ко ши прайм................

Комунизма е поредното Юдо-Хазарско творение целящо Ликвидиране на Разумния индивид и превръщането му в Безмозъчен и Безправен Роб В Дунавска България Комунизма пусна корени посредством създадената от "Македонския славянин" и Българомразец Димитър Благоев(Бабата) Незакона, Анти-Българска, Руска терористична партия БКП преименувана на БСП.

И всичките тези измекяри и боклуци,които си описал сега дружно целуват задниците на новите юдео-масонски неолиберасти и комунисти от ПАЩ и ЕХ !

И КОЙ НИ Е ВИНОВЕН ,НИЕ ,ЗАЩОТО СМЕ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ,РОБУВАМЕ НА ИЗВРАТЕНИ ИДЕОЛОЗИ И ЗАБРАВЯМЕ БЪЛГАРИЯ И КОИ СМЕ !!! Вината е само в нас ,всеки може да ти предлага всичко ,важното е ТВОЕТО РЕШЕНИЕ !!!!!!!!

Писна ми от лигавото и колебливо поведение на Бойко Борисов !!!никакви реформи в полицията ,във всяко село трябва полицай ! А в енергетиката ,там мънка като ученичка ,тези енергийни боклуци май са по-силни от държавата ,НО ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО И АКО ТЯ ИСКА ЩЕ ГИ СМАЖЕ ЗА 24Ч./справка Унгария/ или ...са му приятелчета и тогава Бойко ...оставка ,такава кукла не ни трябва !!!! Трябва ни човек като Орбан , а не имитатор!

Никой не е очаквал друго от Паричния Фонд-гнусни геберски и реформаторски подлоги,както и американски,еврогейски и ислямистки лакеи! :)

Няма как човек да е националист и да обича искренно Блгария, а в същото време да е русофоб. Ние бяхме попаднали под робство, което ни държеше в средновекивието. Появи се една исторически братска християнска страна, която се цената на огромни усилия и жертви, ни отвори пътя към нормалният живот. И дайте сега да ги мразим, за да ни потупа запада по гърба. Че и по надолу. Основното обвинение към АТАКА е, че е русофилска. А чия филска да е България? Брукселка ли?. Той Бойко е заел тая ниша. Кой унищожава вече 25 год. България? Путин ли?

Айде бе! Аз обичам искрено България, но не ми пука ни за Русия, ни за русофилите, нито пък за русофобите! По твоите критерии аз не съм патриот! Не вървиш, синьоре!;о) И що за български националист е този, който се кланя на чужда държава?!

Пипи, ценя много твоето участие във форума, но все пак разликата в нивата ни се усеща. Да си благодарна на Русия за това, че сега си българка, а не ханъма, не значи, че си влюбена в Путин и одобряваш политиката му. Благодарноста не е политическа категория, а човешка и даже религиозна. Българските политици са на първосигнално ниво. Когато бяхме с Русия, мразеха Америка. Сега е точно обратното. Аз лично пък ги уважавам и двете страни, защото се велики нации и заслужават това. Прекарал съм по 10 щастливи години и в двете. Послушайте със съпруга си моят поздрав: С ТАЯ ПЕСЕН ТЕ ПРЕГРЪЩАМ. Нищо лично в заглавието. Следи и текста. Очарователно е. Хев а найс дей.

Благодарността е изказан отдавнам вузпята е във вечно съхранени литературни произведения. Освен това е платена с по почти половин кило злато на българско семейство. Време е да видим следващите сметки, след освобождението, до наши дни. Те не говорят добре като за едно братско отношение, което да се интересува от благодарностите ти! Говорят за унизително отношение. Руски политик от Думата скоро каза, че българите трябва да целуват краката на Русия... замириса на вкиснали крака от груб и враждебен, интересчийски руски ботуш, които трябвало да целуваме... И твърдиш, че си патриот?!!! Ти си балък, не си патриот. Ти си зомби, на което е трязан нервът за мислене, оставен е този за възпризвеждане на легенди от миналото. А легендите бяха за безусловно покорство, дадени бяха и агрументите за него. Чета те и гледам, че ги цитираш дословно. Зомби и полу човек си. Замести патриотизма с внедрен по изкуствен начин рефлекс на зависимост, покорство и с това изгода за чужда нация. Усещаш ли как си всъщност враг на нацията си? Да, който рие за интересите на чужда нация, не е патриот, а често стига и до предателство. Докато руснаците налитат границата ти с военни самолети, радваше ли се? Признай си! Ти си предател и родоостъпник. Такива като тебе продават България и майчиното си мляко. Изроден си. Хората тук даже не са русофоби, а просто не радеят за интересите на Русия, а на Бългаиря. Това вече ти се вижда русофобство. Ти си предателче. Обезт си от интересите на друга нация. Ти си руски националист, но не и български.

Ама как срокове, как контрол. Ние имаме цялото време на света ... бъчаварова, бъчварова... Единственото смислено нещо в теб е фамилията ти - празна бъчва!

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. ако руският крак стъпи някога в нашите райски земи, то нашите полета и плодородни места няма да ги владеят български, но руски стопани. Тогава българският народ ще да опита какво значи робство, което той не е и сънувал даже и във времето на турците. Руското робство е нещо нечуто и невидяно. На зверовете турци никога в ума им даже не са минували тия зверства, които са били узаконени в Русия (Свобода, 1888 г.).

Хайде стига, паднахте много ниско! След 3 месеца пак ще подкрепите правителството и така до като не ви изметеме!

Единственото, което че контролират е дали е дастатъчно студена бирата на плажа.

Алчни нагаждачи. Референдум ли? Направо избори за НС!

Господа от ПФ, не ни връщайте във времето преди 89 година , когато ни водеха под строй да гласуваме, гласуването е избор, аз лично гласувам винаги, сигурно съм пропуснал само избора между Първанов и Сидеров, защото не мога да пусна бюлетина за нито един от тях, както и за някой от вас. Няма да стане, конституцията ми го гарантира, имам право на свободен избор , не на задължение да избера политик... Политиците трябва да зааслужат гласа ми, а не субсидията, която получават....

EHHH DEEBEM I KONTROLIRITE!