Под 1% от учителите и учениците са под карантина заради Covid-19

Най-много от децата са останали вкъщи в Силистра и Разград, сред учителите най-висок е дялът им в Търговище, а най-нисък в Ямбол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път в човешката история можем да предаваме заболяване, което нямаме, на тези, които са имонидирани срещу него.

Е вие пък от първия ден започнахте...

То на 2-3-ия учебен ден оставаше 50% да са под карантина! Чакайте малко, след седмица-две ще има повече. Освен това все още е топло и може да се учи и на отворени прозорци, или поне редовно да се проветрява.

Зимата като беше студено , в училището на малката което има над 1300 ученици , вярно че големите не ходиха , но в първи клас само 1 случай на учителка и 2 на деца , почти без симптомно протичане. Това е статистика за първи клас, 6 паралелки по 24-25 деца и 12 учители. Сметни какъв е % ! Говоря за целия зимен сезон !!! Добре че нямаше грип , явно ковида го изяде. Странно за мен е , не разбрах защо промениха правилата за прогласяване на епидемия, пандемия итн . Преди беше 200 на 10 К ,за да се обяви епидемия , а сега миналата година за 3 човека затвориха държавата, видиш ли имало ПАНдемия.

съсипят и тази година. Бавно се подгрява.

Голям е зара да набият иглите. Ще видим скоро защо. Горките деца.

Сводката за летния грип продължава.....

Изключително тъпо е,че детето ми е карантинирано за 10 дни още на първия учебен ден ,защото съученик идва с положителен тест. Недоумявам как родителите са го пуснали да отиде на училище и защо това не е отчетено от училищните власти и съответно детето недопуснато до училище. Целият клас е карантиниран за 10 дни.

В нормалните страни би трябвало да има глоба за родителите. Двама идиоти = 20 и кусур деца у дома и още толкоз родители, отсъстващи от работа.

Антиваксъри, сър!

Тая учебна година не почна ли преди 2 дена?

Точно! Реални резултати едва към край на месеца, началото на октомври. Трябва все пак малко време да се поумешат хубаво.Дано да няма много болни и учебната година да мине нормално, че дистанционното е пунта мара!

Пунта мара си ти, ако си родител, като такъв.