Тежко е състоянието на двама пребити млади хора

Състоянието на Александър от Бяла, нападнат и пребит на излизане от дискотека, продължава да е много тежко. Тежко е положението и на пребития в Смолян млад мъж

Обратно в новината

Коментари - Тежко е състоянието на двама пребити млади хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Хулиганство" и "средна телесна повреда"..., когато човека е в тежко състояние с опасност за живота... Що за скапана "държава" е това?!? Докога този етнос ще безчинства по страната и ще остава без адекватни последствия? Питам политиците: ДО-КО-ГА?!?

Ти трябваше да ги питаш когатп скачаше през виденовата зима по площада, и с бесни очи крещеше да те вкарат в ЕС, макар и 2 яйца нямаше в хладилника. Браво, българино, събуди се, но е късно. И даже продължаваш пак да виниш политици, комшии, и всеки дург, но не и себе си. Затова си на това дередже.

Моля?!? Сигурно мислиш, че знаеш нещо, но грешиш.

1. Не е пребит а почти убит - щом черепът на човека е счупен. 2. Всички са съучастници в това убийство, те не са го предотвратили, не са повикали полиция 3. За Полицията организираните нападения, заканите и опитите за убийство над 1 човек (или деца) от банда престъпници е ХУЛИГАНСТВО. Задържа се само 1 и после убиецът се таксува като ХУЛИГАН и се пуска на свобода.

Аз пък искам лекичко да понабия тия гнили магистралки , дето още с обвинителния акт оправдават терора над Българите ! Даже няма да е дръзко и цинично , ще ги ребря с с истинска наслада и от сърце :))) С удоволствие и чувство за добре изпълнен граждански дълг бих приложил същите мерки върху красю от циганския комитет , отровените общественици и други такива терористични клетки . До кома !

Как могат да категоризират като "средна телесна" повреда счупена основа на черепа, сътресение на мозъка и кръвоизливи в очите?! От това нещо човек не става повече, ако изобщо отвори очи някога ... Нито пък от втория с хематом в мозъка, счупени ръце и какво ли още не ... Кой ги определя тия телесни повреди, защо ни хвърлят прах в очите - за по-малки присъди, ако изобщо издадат някаква след години "разследване" кой точно бил нанесъл какъв удар ... от крадливото и смрадливо племе ... А от още по-крадливите и смрадливи политици ни един не се изказа адекватно или изобщо някак по въпроса - тези теми не ги ли вълнуват изобщо?! Нали са избрани сега - имат четири години напред на богатата държавна софра, за какво им трябва да мислят как живеят хората под постоянния цигански терор?! Отврат, пълен отврат!

Върнете ми калашника !!

Вендета /Отмъщение/ е начина. Като няма съд тука да ги съди Господ горе.

народът ще почне да се самоорганизира и да си решава сам проблемите... без политиците...

ченгетата няма да насмогват на протести, а и те самите протестират... Ако няма решение, проблемът ще се забатачи до... точката на кипене, и тогава ще стане неуправляем... За целта трябва държавник, какъвто българите не можем да намерим след Стамболов..

спинкайте... няма етническа война... не политизирайте...бла бла...

животните не знаят какво да правят с живота си и ходят по улиците за да избиват комплекси.... Май годината е 2017 а в БГ нещата са останали както към 95/97.... То и хората ги няма ...

Тежък е живота, роми! Скоро ще го рзберете...!

дрън дрън та пляс

трол...

от сега ще е така!! Липсата на адекватна реакция след Асеновград е единствено и само зелена светлина за циганите, които вече официално знаят, със пределно ясното съгласие на управляващите, че операцяита по унищожението на българите може да започне с пълна сила!

никъде не пише, че и двамата са пребити от групи роми. От друга страна още нямаме официална позиция вече 2 седмици след побоя в Асеновград на управляващата партия и премиера.

след запой и излизане от дискотека не се знае кой е прав и кой е крив Но защо след като е забранено пушенето в заведенията не се забрани и ползването на алкохол тогава ще се оправиме и ще се спасят много хора както от запой така и от кавги

Ами вие българете като биехте наште момчета по едно време на центара в Стара Загора? Помня дядо като ви викаше Ще доиде ден ние ще ви бием кръв ще пускате Много умен беше дядо ми

Защо дишате изобщо?

ЩЕ ОСТАВИТЕ СЛЕД СЕБЕ СИ ЕДИНСТВЕНО ПЪЛНИ КЛОЗЕТИ!!!ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА!!!

И моя старец така казваше докато му разграбвахте къщата!

Случаите в Асеновград, Смолян и Бяла са в рамкита само на няколко дни! По-всичко личи, че това е добре организирана дейност, с цел дестабилизиране на държавата. Отгоре на всичко държавните институции или нищо не правят, или защитават мангалите, начело с полицията, прокуратурата и съда. Още няколко такива 'случая' и неизбежното, ще се случи - намаляване броя на този 'електрорат', от сформирани 'доброволни' отряди. Историята го е доказала!

Да ви кажа как трябва да стоят нещата сега: за тези две момчета пребити до смърт от банди мазни мингяни-трябва да бъдат набитина кол по 10 броя мазни мингянски плъха!! За онези деца пострадали в Асеновград-трябва да бъдат потрошени от бой поне 100 маймуни със сини венци!! Така трябва да бъде, а ако не се случи-виновни сте всички вие, които се наричате "българи".

какъв си, защото се дистанцираш от българите в поста си..

курорт!

башибозука е по-ценен от раята.

Нека все пак уважаеми сънародници да не бъркаме европейските ценности и система с нашенските простотии!! Това дето мингите си ги толерират и пазят нашите политици и си ги отглеждат за електорат-НЯМА нищо общо с ценностите на ЕС!! Там също имат проблем с мингите, но не толкова голям, защото мангасаряните там не са толкова големи общности както в Бг!!Проблема в Бг не са "еврогейските" ценности, това го измислиха русофилчетата, путинистите и феновете на БСП/ДПС! Псевдо правозащитните организации нямат нищо общо с ЕС, защото ЕС също има проблем с тях! У нас виновни са както казах кастата на измислените политици-само те вече 27 години подпомагат общността на цветнокожите примати!! ДОкараха нещата дотам, че българите сме в подчинено положение спрямо уродите. Освен това всички ние сме виновни, че търпим своеволията на разни политици и техните цветнокожи сатрапи по места, защото във всяко село и паланка има по един мазен рИмлянин, който работи за дадена партия купувайки гласове или ръководейки някой кръг от фирми-бушони за пране на пари!

Кой ти сложи минус?! Много правилно! Само си търсим оправдания вместо да оправим проблема! Все някой някъде е виновен или не ни позволяват нещо, а ние стоим и мрънкаме без да предприемаме реални действия!

Не съм по законите, но може ли някой с познания да дифинира предомишлен опит за убийство, защото според мен тези побоища са точно това, особено единият при който мангалите се връщат, за да извършат престъплението? Защо са обвинени в хулугастване със средно телесна повреда? Просто, ако някой има познания да ми разясни, не споря.

Най-лесно обяснимо спрости думи -опит запредумишлено убииство--имаме тогава -когато извършителят е съзнавал като ехванал бутилката уиски или кола с желание да удари с всичка сила българина по главата ---че последният може ида умре -или остане инвалид послучайност---Това е състояние за 2-3 секунди -но в тия 2-3 секунди има умисъл за смъртоносен удар Нанесените до тук телесни повреди са тежки-застрашаващи живота ---хората са в кома --награницата наживота исмъртта--а не средни както повдига Прокуратурата- Средна екогато временно нещо не ти енаред но послефункционално се оправя--счупена ръка например В случая счупени са черепи-- а това рано или късно води досмърт Изобщо -Правораздаване по турски от времената на Ботев-описани са от Ботев-впрозата му за леркезите

Luna0102

Предумишелен опит за убийство е когато имаш мотив. А когато някой умре щот си го пребил с чук или си го наръгал 30 пъти, може да мине за непредумишлен опит, щот си го направил в афект и не е планирано.

Добре, тогава непредумишлен опит за убийство.

Луна-в случая не еточно така и може дасе спори в съдебна зала --непредумишленото убииство може да ебезспорно ако удариш човека с кола ---стреляш напосоки и случайно улучиш някого или подобни злополуки--Тука имаме целенасочен удар с убииствен предмет в определено лице --и резултатът е 99 процента ясен Не може циганина даказва аз ударих по черепа с всичска сила с бутилката--задаго сплаша ---Абсолютно си издържа обвинение опит за убииство до тук

дкми

Добре бе, къде са сега БХК, евророма и останалите гей организации? Защо ги няма, защо мълчат? Или.... абе какви ги говоря аз? Ама правилно са го пребили - как така няма да даде цигара???? Не една цигара - цяла кутия е трябвало да им даде, а ако няма или не е пушач - е трябвало веднага да отиде и да им купи!

Днешните мамини синчета не може да ги откъснеш от полите на майките им. Като стане дума да се върне наборната служба, следва олелия до Бога.

Който може да си позволи оръжие да си вземе и съди циганина на място. Това е изхода и начина циганите да намалеят значително. От държавата помощ не чакайте - няма случай нашата държава да е помагала с каквото и да било. Само може да пречи.

Браво!Много си ербап!А после,докато го съдят и лежи в затвора,ние ще се репчим по ФОРУМИТЕ.

Млади мъже ги попиляват вече пък ние от нежния пол какво да правим? Ако върнат казармата (с по-добри условия нали все пак не си представяйте както е било преди време) може и аз да изкарам една. Незнам, в такива времена си е добре да си си подготвен колко можеш повече. Или бойни изкуства да изучавам, незнам вече. Сори, ама неможеш да разчиташ и на мъже вече, като гледам - хайдути, спортисти, млади мъже - всичко натръшкано по болниците. А манго се движат често на групи, щото по единично са страхливи, ама като са групичка направо притръпвам!

Девойко -много просто ---купи си пистолет --научи седог ползваш--спазвай конспирация -някой мухльо дане те каже на полицията--чеще се отчетат с тебе бързо ипред всички телевизии---- и ако имаш сърце---щенаправиш добро на България

в предумишлено убийство. Виж с лютивите спрейове и тези против псета е друго, защото им затваряш очите, а замижалия лесно се рита в слабините и се сваля на земята, а след това леталния (смъртоносния) ритник в слепоочието, тила или гърлото е случайно неволно движение при самозащита!

защото в една стая заедно живеят и циганите и циганетата и свинете и псетата! Като не вярвате идете в която си щете циганска махала и сами ще видите какво и кои или кое откъде излиза от набързо струпаните коптори. В къщите на по-заможните е друго и самите те се гнусят от мангалите и не стъпват в улиците с копторите.

vasil

Вътре не вкарват кучетата,а само прасетата,защото комшията няма да тръгне да му краде кучето.Говорим за тия от копторите,заможните с породисти кучета са друга работа.

Приеми че не всеки е готов да отвърне на такава първична агресия, дори и да си тренирал бойно изкуство, съвсем друго е в реални действия на улицата. Всичко опира до това дали навреме ще се съвземеш и реагираш адекватно а няма да се гипсираш от страх.

от страх, защото който се страхува се свива, а който се свива загива!

Благодаря за съветите, то си стана време да си пазим живота. Особено хората в по-малките градчета и села знаят за какво говоря.

жЕРТВИ ЗА СЕГА -САМО БЪЛГАРИ--ТАКА ЕБИЛО И 50-ТЕ ГОДИНИ НА 19 ХВЕК нО СЕ ПОЕВЯВАТ ЧЕТИТЕ НА фИЛИП тОТЮ--аНГЕЛ ВОЕНОДА--жЕЛЮ ВОЕВОДА ----И ЦИГАНСКИ ТРУПОВЕ ЗАДРЪСТВАТ ПРОХОДИТЕ И НАРОДЪТ ПО ВЕДРО ЗАПОЧНАЛ ДА ДИША чАКАТ СЕ НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ--ЗАЩИТНИЦИ НА НАРОДА

СЪВРЕМЕННИЯТ ВАРИАНТ НА БЕНКОВСКАТА ЧЕТА ! РЕДЪТ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН В РАМКИТЕ НА 20 ДНИ !!!

Пишете и Валери Симеонов та да не ни гонят службите по негови идея и искане! Пък и няма да го сбъркате с някого, защото, с цел да ги агитира и вразумява, и да се поумеша с отсрещните никой няма да го различи и може само зян да стане, но това е съдбата на политика.

самoтака!

какво каза за тези младежи или той още витае по газовите хъбове и връзки? Вчера цъкна с дистанционното един фонтан и беше голяма радост,но като става въпрос за живота, здравето и сигурността на младите хора се изпарява като газ през дефектен винтил.

"средна телесна повреда" за човек в кома?

българите ги бият у главата че да не могат после да се възтановят... а мангалите ги бият със пачките у главата проста да че да генерират био матерял.....

А ти от кои си, че като ти гледам правописа...

гледай и се учи... пари на мангали не взимам...

Миналата година бяхме за риба на платен водоем, по едно време гледаме 5-6 магала, като видри от другата страна разпъват мрежа. Направихме им доста забележки от всякакъв характер, но все едно на тоя дето духа. След пристигане на собственика с група негови приятели, мангалите се закотвиха в центъра на язовира, все едно са стадо хипопотами ! Екшън като по филмите .... и след време разбрах, че някой е направил някаква поразия там и всичката риба на човека заминала в канала !!!

Luna0102

"Александър има фрактура на основата на черепа с кръвоизливи около мозъчните обвивки. " "32-годишният мъж, който го е ударил, е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда." Щом това е средна телесна повреда, тежката трябва да е отрязана глава. И щом 32 год. иска цигара от 18 годишен, това трябва да е мангал или наркоман.

vasil

Бе каква цигара,тоя е търсел повод да се сбие.Но той го е ударил подло,в гръб,докато аверите му са се дърлели с момчето.

Наели са се питикантропите и въобще не им пука, че може да убият. Както казва един примат "за кеф"

Двама ДУШИ и много ХОРА се пише, Викторе неграмотен. Ограмоти се преди да се правиш на журналист.

Тези същества - циганите, са излишния народ на България, може да се оставят 100-150 за секс и музика и всичко останало под ножа и в камерите.

Напротив. Герберастите доказаха, че ние сме излишни. 80% от приматите гласуват за вожда и учителя на биячите бат Бойку.

Средна телесна повреда???? Та те берат душа .... кошмар е от тези " малцинства"

Средна телесна повреда ?!! Човека бере душа !!! Бог да му е на помощ!

През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал Изгрев в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците.

През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал Изгрев в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците.

Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал Столипино, който се населява от 50 хиляди цигани. Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите. Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише "Десант".

Историята е почти вярна. Този същият генерал преди около година лично в някакво предаване разказа историята около този случай. Същата вечер, когато са щурмували махалата на Пловдив, са открили много отвлечени български момичета, вързани, упоени и изнасилвани - подготвяни за проститутки и всичко това в домовете където има жени и деца. Разказа и други неща човека... абе както и тогава, така и сега това племе си е живяло с протекциите на властта.

Писна ми от мотоциклетисти , които ме засичат, завират се пред бронята и ми показват среден пръст. Писна ми от мангали с "тирове" пълни с пластмасови бутилки в цяла София.Писна ми от "водачи", които не знаят елементарни неща от правилника.Писна ми от тарикати , които от дясната лента правят ляв завой и обратно, от лявата - десен.Писна ми от КАТаджии дето се крият на сянка и не реагират на нарушения пред очите им. Тръгвам въоръжен !

Мисля като теб !

Държавата не е в състояние да се справи със циганската престъпност. Дори я защитава. Следва да предостави защитата в ръцете на хората. Дали мангалите щели да скочат, много ни дреме. теса под 3% и не виждам с какво могат да ни плашат. По-скоро ще имаме идеалния повод да очистим държавата. И стига с тия социални помощи за цигани. Ще ги спонсорираме да ни трепят. Айде патриотите, какво заспахте. Или вече сте на държавната софра и забравихте за какво се борихте. Нали беше за българите, преди да влезете във властта. Сега защо мълчите. Вашите хора трябва да са първите там да смелят циганите. тези не бъдат ли пребити, ще продължат да наглеят.

държавата въобще не се справя с никакава престъпност , правосъдие мяма,има безхаберие и рушветчета,ама това не касае само въпроса с циганите има и от български етнос престъпници и си живеят щастливо и безгрижно , правораздаването в бг е една корумпирана кочина !!!

Как под 3%? Къде? В София ли?

Ех,слушах цв.кънчев който си живее живота на гърба на тези животни и останах потресена.кънчев,какво се получи точно това което искахте,българите да сме малцинство и да сме онеправдани.Нали за това се борихте и крадохте.Е стана на вашта.В държавата си да не се чувстваш защитен ,заради гласовете на тези като кънчев.

Циганите започват да превземат България, преди 20 години не смееха да излязат от махалат, днес пребиват, крадат и насилват безнатказано! МВР и прокоратура - разпускате се

Да ти разбият черепа, да си с опасност за живота, а за трайните последици дори не знам какво да мисля, и това се квалифицира като средна телесна повреда. Какво тогава е тежка телесна повреда?

Тия паразити да се приберат в Индия. Нали ги е срам да се наричат българи! Не знаят език и история! Да си ходят!

мога да ви кажа само, че не е далеч времето когато въоръжен българин ще избие 100-на циганина, както андреас брайвик в норвегия. само гледайте...

Всъщност ми се ще да се вярва на това което пишете. Ама надали...

Защо така срамежливо и едва накрая споменавате, че престъпниците са цигани??? По този начин не намалявате етническото напрежение, а го подклаждате. И защо наричате циганите роми? Какво означава РОМ? Ром е алкохолно питие. Ром е вид компютърна памет. Известна е думата CD ром, която означава памет на компактен диск. Ром е името на Рим. Да се нарече обаче циганина ром е тъпа еврогейска ценност. В нашата художествена литература се среща само думата циганин, но не и ром (Иван Вазов, Захари Стоянов, Христо Ботев, Алеко Констатинов, Йордан Йовков, Елин Пелин и т.н.) Казва се циганска песен, а не ромска, както и циганска сватба, циганска работа, циганско лято, цигански лъжи, циганско гето и т.н. Така че, журналисти, престанете да поругавате българския език. Не считайте, че като напишете "ром", ще разкрасите циганина. Циганинът си е циганин!

И това ли ти е проблемът, бе тъпчо!!! Ром циганин все едно. Другото са упражнения за слабоумни!

Тъп ман.ал, вместо да дращиш неграмотно върви при миризливата айше. Мин.жата й те чака.

Още не е ясно кой уби проф. Калоянов, вече 12 г. убийците му продължават да безчинстват.

МРАЗЯ И БХК !!!

Абе, хора. Правосъдие няма. Взеемете правосъдието в свои ръце! Идете му отрежете главата на мангала!!! Отворете му черепната кутия!!! Мамичката му мръсна циганска!!!!