Задържаха трима за побоя над горските служители в Баня

Задържаха трима мъже за побоя над четиримата служители от Териториално поделение „Държавно горско стопанство-Хисар“.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха трима за побоя над горските служители в Баня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три каруци избягали, че те да не летят, бе. Натоварени догоре с дърва и горските не могат да ги спрат, но ги чакат, защо не им поднесохте кафенца?!? Слагаш едно дърво напряко на пътя и щом каруците се появят погваш крадците с нагайките - бой, бой, па нека се оплакват после. Накрая конфискуваш каруците заедно с конете, първите натрошваш, а конете - в месокомбината за салам. Ха да видим след това с какво ще крадат.

БОРИСОООВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ 18.10.2017 03:54 ( нерегистриран ) БОРИСОВ ,СПРИ ДА ОПРАВЯШ ЗАПАДНИТЕ БЪЛКАНИ АМИ СПАСИ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ЦИГАНСКАТА НАПАСТ ДОКАТО И ТЕ НЕ СА ИЗБЯГАЛИ

Помрънкайте, помрънкайте овчици, после като му льоснете няколко ракии и ще ви мине.

За пореден път сме свидетели на брутален полицейски произвол: хора се лишават от законното им човешко право на зимно отопление. Ще сезираме европейските институции за това!

Хора са тези, които признават останалите за хора. Тези за които "говориш" (написал си го) са цигани! Те трябва да имат само толкова права, колкото признават на другите!

При кой случай е позволено ползването на оръжие ?

Като те гръмнат и пет минути преди да гушнеш цвекето, е тогава вече може и ти да гръмнеш, туй е българското правосъдие.

vasil

Законът е отпреди 50 год. - 1968 и фактически нямаш право на законна самоотбрана.Всеки случай се разглежда субективно от съда и няма ясен регламент:това може,това - не.

Тикво, не ми казвай кое е вярно и кое не. Бях пряк очевидец на всичко което стана. Така, че айде у лево при себеподобните и друг път не се изказвай неподготвен.

Не са цигани бе, повтарям, не са цигани! Не на омразата, мамка му и прасе!

Бай тошо беше велик човек само дето го плюехме бил крал каквото и да е правил имаше закон и ред най важното работа сега виним циганите дето откраднали една каруца дърва къде да работят къде е БКС АПК ТКЗС МТС ОВЧРНИК КРАВАРНИК ГОСПОДА риба на се вмирисва от главата на ви ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ЩЕ СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ ЕДИН ДРУГ ТОВА Е ЦЕЛТА НЕ ВЗЕМЕМ ЛИ ОРЪЖИЕ И ДА ВЪРНЕМ ВСИЧКО НА НАРОДА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА ТИКВАТА КВО КАЗА БИЛЕ СМЕ ЗА ПРИМЕР ЗА ПРИМЕР АМА В КАВИЧКИ

Датата е 01.04.1992г. Цигани вилнеят безнаказано в село Подем и околностите. На местното население им писва, вечерта се организират и подпалват 18 цигански, пардон ромски къщи. Резултата е...всички мангали изчезват и селото става единственото в България, само с Българско население. Кражбите намаляват с ...95%!!!!! Народ, който не се учи от историята си/минали събития, е обречен да прави едни и същи грешки. В смисъл..сега манго и джанго си правят каквото си искат, а ние народа търпим и чакаме наш'те пишман полиция и управници да решат проблема. До като ние не си помогнем...няма как да стане.

Не е единственото, има още едно - Радуил, Софийско. Там циганин не замръква.

И до Стара Загора има едно баровско (по-скоро мутренско) кварталче, дето мангалите го заобикалят от 2 км., щото много, ама много-много бой са яли там, докато се научат...

Точно така - не е единственото българско село без циганин. Знам поне за още едно в което никога не е живял циганин - с. Спанчевци до Вършец. Преди мноого години някакво циганско семейство се е опитало да се засели и мъжете от селото са ги предупредили да не замръкват, че няма да осъмнат.

Бай тошо беше велик човек само дето го плюехме бил крал каквото и да е правил имаше закон и ред най важното работа сега виним циганите дето откраднали една каруца дърва къде да работят къде е БКС АПК ТКЗС МТС ОВЧРНИК КРАВАРНИК ГОСПОДА риба на се вмирисва от главата на ви ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ЩЕ СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ ЕДИН ДРУГ ТОВА Е ЦЕЛТА НЕ ВЗЕМЕМ ЛИ ОРЪЖИЕ И ДА ВЪРНЕМ ВСИЧКО НА НАРОДА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА ТИКВАТА КВО КАЗА БИЛЕ СМЕ ЗА ПРИМЕР ЗА ПРИМЕР АМА В КАВИЧКИ

Защо авторката не пише, че това са цигани?

Защото е мърша!!!

Чака да я изнасилят - нея или дъщеря ѝ (а може и двете), или да оберат и убият майка ѝ, и тогава друга песен ще запее...

И А Д О Л Ф бил виновен за циганните и евреите. И двата инсекта тъпчат обикновенните хора. Не ряботят, а бият и ограбват

А останалите 37 къде са техната ма%$#*^ !!!!!????

Срещу такива компактни групи от "мъже, жени и деца" най-ефективният лек е употребата на огнепръскачки.

тия патлаци нямали ли са? Баси държавата едни шибъни крадливи магали я правят на нищо?!

нали казахте , че поне 40 са ги нападнали!!! Дори гледалите от страни трябва да се съдят за съучастничество, защото не са се намесили да спрат боя ....и само така ще се научат, че не могат да посягат!

Направо да секат ръце, да няма С КАКВО да посягат следващия път...

Дайте снимки,напишете имената на тези цигани,да ги видим кои са.. какви са тези белезници на снимката..Ама нали са цигани,ще ги криете от народа !

Тежки картечници, напалм, вакуумни взривове, радиация, инструменти за средновековни мъчения, газ гризу, фосфорни бомби, крематориуми, масова сеч на глави, торпеда, побеснели питбули, високо напрежение, противопехотни мини, бойни отровни вещества, антракс... да продължавам ли?

А останалите 20-30? Дето "никой не ги знае кои са" ?

Да се закарат дипотатити у Балкана и да секат дръва до Коледа.

Въпросът ще се реши когато се появи новият ген. Стойо Неделчев.

Нов Хитлер ни трябва!

Най-много бай мангал да иде на почивка в затвора, където ще му плащаме (включително и битите) пълен пансион!

А ние у северозападна България, немаме такива проблеми. Т.е., когат циганите карат дръва по пътищата, то полицията я няма, а па кога има полиция няма ги каруците с дървата. Та има хармония и идилия.

Та при вас останали нещо не откраднато,май няма.

Какви трима,трябва да са 33-ма и бой му е майката.Бой до посиняване,защото това е станало навик на мургавите ни сънародници да посягат и винаги да им се разминава.

Храним бойковия материал, поим го, лекуваме го, че на всичкото отгоре и ни бият. Докато не спрем да храним ламята все ще е така.

...и всички си признаха, и бяха осъдени на 3 месеца строг тъмничен условен затвор и строго мъмрене!!! Все пак иде зима, 'хората' трябва дърва да си 'наберат' за семействата

Скоро циганите ще започнат да арестуват полицаите

Тия цигани явно не използват безплатен ток от държавата, иначе щяха да се топлят на ток, а не на дърва. Не си купуват дървата, значи нямат пари - не точат държавата за помощи и не просят. Сами си секат дървата - значи не са мързеливи. Какво повече искате от тези цигани - това са направо слънце цигани.

Трябва промяна в закона.При опит за посегателство с/у горски,полицай ,военни...всеки от тях има право да се защити с оръжие.демек стреля се на месо предварително...както е в USA..с негрите в гетата.Пример:там ако бръкнеш е джоба стрелят на месо.ако до 5 сек не сложиш ръце на волана на колата ...стрелят на месо....ако кажат ''лягай на земята'' ти си прав....стрелят на месо.Там всички хора имат права.ако си се подчинил на властта ти се четат правата''имаш право да мълчиш.....и т.н'' ако не си се подчинил те опяват....много е просто свобода,права,ред и всекиму своето.

От 40 циганьора, арестували трима. Евалата.

Не се притеснявай. Ще ги пуснат.

Ашколсум !

Следващиат път, когато Горските видят, че към тях приближава Циганин - да започнат ВЕДНАГА да се бият помежду си.... Да се спестява времето на Циганина и така той няма да бъде дори и арестуван... Не , че сега е по-различно...

Сефте цигани малтретират българи.Тези били горски.Амчи то и полицай има бити от цигани.Ами колко къщи по селата се окрадоха.Колко животни.Колко инвентар.В София цигани не бият и не крадат.Кво и пука на държавата

Избийте гнусните мазни черни цигани! Едва тогава България ще тръгне напред. Не забравяйте преди това да разпорите за назидание гъзовете на боклуците от БХК!

Какво би станало, ако горските се бяха защитили и ранили няколко цигани?Кой ще носи отговорности възстанови сега техните щети, счупена кола, нараняване и лекуване?

4-ма пребити, 3-ма задържани. Странно но ми се струва че задържаните трябва да са повече.

Хванали 3ма или 10 - добре. Но бих се учудил след намесата на организации като БХК и Евророма дали изобщо ще се стигне до някакво дело. И за финал - Как ще продължат да работят битите горски служители след този инцидент. Между другото имам приятел който беше горски но напусна работа точно след такъв инцидент , беше пребит от ромей и нямаше никакви последствия после за биячите. След време длъжноста горски ще бъде забравена в историята защото няма да има желаещи.

Тези трябва още при раждането да бъдат стерилизирани - и мъжките, и женските! А междувременно, докато се стабилизира популацията и се достигне до поносима бройка, трябва периодично ловните дружинки да извършват санитарен отстрел.

Копторите в махалата законни ли са?Проверка и след това булдозер!!!И да се задьлжат горските и полицията при нападение да ползват орьжие а не да гледат като Агнета на заколение!!!

да видим до кога ще търпят ромите дискриминацята от съдебната система и от цялото общество

Багери срещу незаконното строителство, проверки и отнемане на родителски права, постоянен контрол и изземане на сателитните антени на неплащащите електричество, вода и данъци. Затвор и обществено полезен труд - има хектари земя за засаждане на дървета.

"междувременно на мястото пристигнала голяма група от мъже, жени и деца от кв. Стряма, които носели колове и камъни". Българи така правят ли ? :)

3 от 40?!

3-ма, ама много яки. Пребили са 4-рима.

ама не били всички такива - мързеливи, неграмотни, лежащи на нашия гръб. Ама то имало и грамотни - имало и 3-4 на хиляда дори вишисти. Боже-е, знаем ги как стават вишисти. Може ли тези 3-4 дори на 100 вишисти - ха-ха да са гарант на ститици хиляди нагли готованци. ДО КОГА, ДО КОГА? - ГОСПОДА УПРАВЛАВИЩИ, ГОСПОДА ОТ ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО НИ ПРИКИПИ?

ОФците в БГ не ги интересува точката на кипене... Тя е в безкрайността в тая територия..

Ти откри топлата вода.

Те сега с две туули между краката требе.

я стига пара в свиркта. Нищо няма да се получи. Ще има следствие против НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ. и АКО СЕ ДОКАЖЕ СЛУЧАЙНО ИЗВЕСТЕН - ЩЕ ИМА УСЛОВНА ПРИСЪДА.