Биячите на малкия Христо остават окончателно в ареста

Софийският апелативен съд изслуша младежите, пребили малкия Христо, но ги остави окончателно в ареста. Момченцето пък вече не е в реанимацията на "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Биячите на малкия Христо остават окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЙ БОЖЕ ДОБРЕ ДА СЕ ЧУВСТВАТ В ЗАТВОРА ИЗРОДЧЕТАТА. ДА ГИ "ОБГРИЖВАТ" СТАРИТЕ КУЧЕТА КАКТО ТРЯБВА.

тия по долу коментиращите "любовници" и Садисти! НЕ СА ЛИ НАКАЗАТЕЛНО ОТГОВОРНИ ЗА ПИСАНИТЕ ЗАПЛАХИ И МЪРСОТИИ ?ТЕ НЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ДВАМАТА МЛАДЕЖИ !!!

Hяма ли специални по-високи присъди за издевателства и опити за убиùство на деца?

Не, няма и точно за това в затворите се поправя тази грешка...както затворниците могат, защото голяма част от тях също са родители.

Никакво пускане! Затвор до живот! Няма "Съжалявам", късно е!

Тия двамата изверги да ги запътват към затвора категорично и да си изтърпяват наказанието , да не вземат да ги пуснат, садисти гадни, да изгният там като плъхове, да им дойде акъла в главата , да биеш ти едно бебе почети, изроди. И онази пишман акушерка също. Да бият те невинните и беззащитни душици. Слава Богу, че детето е по-добре, дано няма последици , пожелавам на него и на майка му да крепко здраве и доколкото могат да изтрият от паметта си тези утайки и да пуснат майката за 10 мин. да им обясни тя колко съжалява, да ги смлати тези уроди.

Tези нещастници да си останат в ареста за постоянно, после доживот,но майката?? Толкова ли не се намери жена в София да гледа детето,а на два тинейджъра го оставила?? Изключително безотговорно. И що за хора са тези адвокати да защитават двама убийци снимали как изтезават детенце, а за онази родилка от Тетевен не се намери адвокат?? Само изроди останаха в тази България..

Когато разбрах за случилото се, първата ми работа беше да оплюя майката......после разбрах подробности. Например, че е получила ангажимент в последния момент и е решила да се довери на човек, когото все пак познава, отколкото на напълно непознат. Между другото, няколко дни след като онази акушерка преби новороденото в ГР Репортер излезе новина, че някаква гръцка майка изловила редовно наетата детегледачка да й бие и малтретира невръстното детенце, докато тя е на работа - там платеното майчинство е само 6 месеца. Та......по-леко с обвиненията. Майката на малкия Христо е наказана достатъчно. Аз обаче се притеснявам от адвокатите на двете боклучета - ако имат деца, на тях трябва да им отнемат родителските права. Вие представяте ли си тези двама адвокати що за хора възпитават вкъщи? Много повече се тревожа от техните деца какви хора ще порастнат, отколкото за малкия Христо.

Никаква милост за тези двамата. Много се радвам за малкото, дано се оправи напълно и то бързо

Това според мен е истински садизъм, никаква прошка , добрички били,нам кви били, а са снимали клипчета с изтезанията на невинната душичка и са се хилели като ненормални , бой , бой и само бой за тях до припадък.

това че си добар учеnик и саjяляваш не те оправдава.полежи малко в затвора при големите батковци които чакат свежи д...ета.та да ти се промени и гласчето.а на малкия барзо оздравяване.

Пуснат ли ги под гаранция и тези ще избягат! Да стоят затворени до приключване на делото.

Чудесно е , че малкият е вън опасност . Бързо оздравяване , приятелче :) За двата дебила е ясно само , че веднъж посегнали на дете , почти бебе , няма да се спрат до там . Социопати без елементарна ценностна система . Изолирането им от обществото е задължително. Майката също има вина , абсолютно безотговорна е . А бащата пък не се интересувал ?! Каква е тая тежка простотия ?! Може да не се интересуваш от футбол , квантова физика или поезия , ама да не ти пука за собственото ти дете , е меко казано малоумно. Този индивид е на нивото на двата помияра от снимката . И трябва да си понесе отговорноста . Със здраве !

Пич ( или ( ка ) , не знам ) , нещо не си разбрал ( а ). Споменава се бащата на единия от помиярите , не на малкия.

Не визирам тази статия , а една от първите по случая . Бащата на малкия Христо не искал и да знае за детето....

МАЙКА МУ СТАРА, НЯМА ОПРАВИЯ ТАЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА И ТОВА СИ Е. УБИЙСТВО ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК И МЪЧИТЕЛЕН ЗА ЖЕРТВАТА НАЧИН, БЕ ГОВЕДА ПРОСВЕТЕНИ. ТОВА Е УБИЙСТВО ЧРЕЗ СИСТЕМНО ИЗТЕЗАНИЕ. В СЪВРЕМЕННИЯТ СВЯТ САМО ХИТЛЕРИСТИТЕ СА УБИВАЛИ СЪЗНАТЕЛНО ДЕЦА. И ТИЯ НАШИТЕ ИЗРОДИ-СЪЩО. НА КОЕ ОБЩЕСТВО СА НУЖНИ ТАКИВА ХОРА. НЕ ХОРА, А САДИСТИ.

Да малтретираш 3 год. дете?! Няма прошка за тези изроди!! Ще ми хленчат сега - "невинни сме"! Марш в панделата да ви научат вас "батковците" там как се гаври с дете!!

Не знам, що за идиот трябва да си, за да адвокатстващ на тези измекярчета, че да им искаш и по- малки присъди. БАх ма..мму и лойърска гилдия.

Пак го казвам, утре ако те обвинят в най-тежко престъпление, а си невинен и всички адвокати се отрекат да те защитават, как ще се почувстваш? За това е съдебната система - адвокати, прокурор, съдии - едните да защитават, другите да доказват, а третите да отсъдят! Всеки е невинен до доказване на противното! Аман от селски пръчки със средновековен менталитет!

стига си писал глупости.... явно е че адвокатите го правят за пари и се възползват като кръвопийци от проблемите на хората...

Че съм от село, така е. Ама пръчката е за шибане.

Spiritus malus - ти си голям тъп гъз. Стига защитава двата изрода сторили това на 3 годишно дете. Ако адвокатите (в случая ги зашитаваш също) са хора на честа....то не биха поели случай като този. Невинен до доказване на противното - казваш ти. По твоите думи малкия се е самонаритал и блъскал в твърди предмети докато изпаднал в кома. Батковците нищо лошо не са му сторили....само са го снимали с телефон ей така за убиване на времето. Вината на двата изрода е видна от километри....а ти ръсиш в несвяст глупости. Spiritus malus - ходи на лекар да те види, че аман от болни и изкривени мозъци като твоя (ако изобшо ти се намира такъв).

До Spiritus malus Мислищ ли , че тези двамата са невинни? Да пребиеш сузнателно дете на 3 години и после да се оправдаваш, че си добър ученик и не си лишавал от нищо, що за изрод трябва да си, за да го направиш...

абе ти да не си адвокатска мутра ,или мутро адвокат.

Когато сами са си снимали престъплението с личните си телефони няма никаква нужда от адвокати. Престъплението е очевидно и явно. Наказанието е само едно - много години затвор за опит за умишлено убийство.

АКО СИ НЕВИНЕН ДА!НО ТУК ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СИ Е ЯВНО И ДОКАЗАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!НЕ Е НУЖНО ДАЖЕ АДВОКАТ!!!!!САМО ЕДИН СЛУЖЕБЕН ЗАЩИТНИК ,ЗА ДА СЕ СПАЗИ ПУСТАТА ПРОЦЕДУРА!!!!

мухъли мухливи-що не бият някой голям...напикаха се от страх сега...съжалявали..като се гаврихте д с детето,добре и беше а...изроди...лошото е ,че заради т.нар.чисто криминално минало,най-вероятно няма да понесат наказание,най-много условна..щото не били го убили все пак...

Под грижливото крило на управляващите мутри , с помощта на екшън-героите от американската филмова индустрия , в България се поевяват НОВИТЕ ХОРА - МУТРОМУТАНТИТЕ - бъдещето на България!Пази Боже , толкова ли сме грешни бре хора?

ЖАЛКО ТОЛКОВА МЛАДИ ХОРА СЪС ВРОДЕН САДИЗЪМ И УДОВОЛСТВИЕ КЪМ СТРАДАНИЕТО НА БЕЗАЩИТЕН ЧОВЕК ЩО ЗА ВЪЗПИТАНИЕ Е ТОВА ВЪВ ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ.

И ти как ги преброи и на базата на каква статистика ги сравняваш с преди?

то мяма защо да ги броиш ,да не са увце като тебе.статистиката го доказва.

Аз съм против смъртното наказание. Но от друга страна лоботомията ми се се струва разумно средство за справяне с явно доказани садисти, убийци, изнасилвачи и пр. психопати, за които в момента няма радикално лечение.

Не знам доколко психически нормални са много от пишещите тук, защото страшно се кефят на перспективата тези двамата да бъдат сексуално малтретирани в затвора! Как, къде, в коя килия, на кой психопат?. Вие нормаслни ли сте , бе хора? Поне досега никой не е казал, че са посягали сексуално на деето. Защо искате наказанието им да е такова? Вие самите ли го практикувате?

Щото с такива мърши принципно така се процедира.......Ама тоя коментар е адски наивен......ти да не си в ранна детска възраст ??????? или пък може би си живял ( а ) под похлупак ????????

той е напълно нормален ЧОВЕК ! А ти не обиждай по този гаден начин!По нищо не се различаваш от момчетата.

Това дете го познавам лично. Едно от най-милите и любвеобвилни същества , които може да си представите. Двете мърши няма да коментирам , защото се разтрепервам от.............няма значение.

ама какво значи "Искам да кажа, че много съжалявам за случилото се с детенцето"? изразът, ако все пак нещо е осъзнато от тия двамата биячи-изверги на тригодишни деца, трябва да е "съжалявам за това, което съм направил на детенцето", но то такива изверги нямат усет за съжалаване и разкаяние...

Млади булки,с дупета напращели като дини през август ще има довечера в моята килия !!!!!

Жена ти знае ли за тези твои сексуални фантазии? ти си жалко нищожество

Ами свободата си има цена ...

Защо никой досега не е направил някое интервю с родителите на тези изверги. Да ги попитат как сса ги възпитавали и каква ценностна система са им преподали. Бащата на единия бил преподавател в униветситетат, ами ако аз ако бях студент щях да му излизам демонстративно от занятията. Как някой ще ми преподава нещо без той сам да е възпитал сина си така, и да не ми се оправдава със ситемата и приятелите на детето му.

щото се крият,затова..

Относно безкрайно съдещите майката - навсякъде в нормалните страни точно хора в ученическа възраст са основно детегледачи, т.е. 16-20 г. Това се смята за приемлива работа за тази възраст, защото не е кой знае колко сложна - да нахраниш, разходиш и приспиш едно дете, не е като ядрена физика или пък дори и да караш трактора на нивата. Смята се, че всеки нормален човек би могъл да я свърши! Тук обаче 18 -годишните биват съжалявани все едно те са три годишни и съответно бива оплювана майката! С това изместено възприятие е нормално те да не се чувстват виновни и да мислят като три годишни. Какво би станало ако утре вашите 18-годишни деца НЕ могат да си намерят работа дори и като детегледачи заради това мислене, ДОКОГА ще ги храните и отглеждате?

Ние знаем,че децата ни се цанят в чужбина да гледат малчугани. Ноооооо,родителите на тези малчугани са си там, а нашите са заети почасово с гледането, нали така??? В разглеждания случай с пребития Христо, става въпрос за тотално отсъствие и на майката и на бащата т.е. детето е оставено в ръцете на едни гамени- няма контрол,няма надзор от никого!!! Така че не ми сравнявай коренно различни ситуации!!!!!

Сигурно е имала избор между това да работи в чужбина, да работи продавачка или проститутка (ако става).

Това са случаите, за които вие знаете. Има обаче пътуващи родители, които разчитат на бавачи точно от този тип - за седмица, две, понякога и с месеци, те какво да правят? Ще ви кажа - на същия пазар за кадри, наемат детегледачи срещу повече пари. Който е човек за два часа е човек и за една седмица, който е изрод и изрод и нищо не може да ти гарантира, че следващият няма да е изрод като тези двамцата!

майки и бащи които пребиват децата си.

Патриция, пардон , Патрик, очаквам те скъпа... и да не си забравиш вазелина, защото тук предлагаме само отработено масло...

А бе, журналисти ли сте , или олигифрени? Стига с тези определения-момчета и младежи за тия престъпници. Момчетата ритат топка, а не се изживяват като Рамбовци на гърба на 3 -годишно дете. В Ирландия 2000-та осъдиха на реален затвор 9- годишни деца за убийството на връстник! Тези изроди са оформени престъпници , даже нещо повече -садисти, защото издевателствуват над беззащитни. Но......, каквито журналята, такава и държавата-айде бегайте да похарчите хонорара на Сънито, тъпаци!

Как става така, че когато правят престъпленията такива младежи се перчат и надуват, а като ги хванат стават едни такива тъхи, кротки и все съжаляват. Направо да ги ожалиш, горкичките. И те, и те са дечица на по 18-19 години. Предполагам, че в панделата по-големите ще се държат с тях точно по същият начин, по който те са се държали с Христо. По един или друг начин всичко в този живот се връща!

Невинни по всички обвинения,това ще се чуе накрая.

Млади садисти! Къде са били родителите им през всичките тези години? Те също носят отговорност за античовешкото им поведение.

Точно, нали казва, че не са го лишавали от нищо... Ако ги пуснат може някой и да се погрижи за тези... А дано...

"Искам да кажа, че много съжалявам за случилото се с детенцето", каза в последната си дума към съда Александър - точно това неосъзнаване на ужасното си поведение ще доведе до други изстъпления над други хора ако не се вземат категорични мерки тези арогантни извратени изроди да си получат заслуженото.

Ми да бе - какво толкова станало - щяло да умре дете - друг път не са убивали - значи трябва им се отвори по една бира и да ги пуснат да се пробват пак успешно! Боклуците му недни!

Имената на адвокатите да се запомнят. Георги Георгиев и Владимир Велевски.

Абе малоумник, утре ако невинен те обвинят в най-тежко престъпление, а всички адвокати откажат да те защитават, ти как ще се почувстваш?

Само дето тези са ОЧЕВАДНО ВИНОВНИ!

Адвокатите им са наистина много "приятни", истински "професионалисти", наистина си разбират от работата. Ясно е, че го правят за пари, но къде е ценностната им система? Трябва ли да проявяваме милост, като размиват вината на тия двамата и се опитват да ги оневинят? Дали щяха да са толкова мили и снизходителни към изродите, ако беше тяхно детенце или внуче!??

За мен освен тези двамата е еднакво виновна и майката.Коя нормална майка ще си остави детето на подобни зверове????Първо майчиният инстинкт би трябвало да и подскаже , че не би трябвало да се довери на тези ИЗРОДИ.За мен майката е предначертала съдбата на детето си, като го дала в ръцете на тия зверове!!!!!!!!!!Няма прошка за това.Дано Господ помогне на това дете!!!!!!!!

Явно не следиш "сагата". Майката е оставила синът си някой друг да го гледа. Тези двамата не ги познава

Защо ли изведнъж не ги познава? Може би, защото за разлика от рехавите й защитници, се сеща, че носи наказателна отговорност?

Че какво е виновна жената, че не притежава твоята дарба, инстинкт и интелект? Колцина са толкоз даровити ще знаеш и останалите треперим ще ли ни простят таквизи като теб, няма ли! Свий нейде гръмовержкия си скиптър и слез на земята. Иначе казано физически си на земята, гледай някак да приземиш и психиката. Пожелаваме ти меко кацане!

Не така иронично, де! Не е необходима нито свисша дарба, нито свръхинтелект, а само здрав разум. На тая жена такъв й липсва, както и да се пънете по форумите. Последствията от действиата й са трагични за детето й, може ли някой да го отрече? Ако ти харесват решенията й, извикай я да избере детегледачи за твоите деца.

Предлагам всички възмутени да съберем пари. Кой колкото може да отдели. И да платим на един руснак да ги приключи.То е ясно, че справедливост от нашия съд няма да видим.

Изключително нагли същества!!! Никой не си признава вината, само съжалявали... Не били искали... Заслужават доживотен!!! Тези двамата, когато излязат, ако излязат ще бъдат винаги "бомба със закъснител"!!! Трябва да си изключително голям психар, за да пребиваш толкова малко дете!!!

Как можеш да наречеш двама души които системно малтретират едно малко дете? Аз им казвам изроди! Господа .... помислете си дали щяхте да триете коментара ми ако малтретираното дете е вашето!

Тези двамата от затвора не трябва да излизат. Издевателствата над беззащитното детенце са им доставяли явно удоволствие, щом са ги заснемали дори на видео. Разследващите да проверят, дали, освен че са се кефили да си гледат "геройствата", не са ги продали на някой извратен сайт, както продават детска порнография. Майката е съучастница заради небрежността и безотговорността си да повери за дълъг период от време тригодишното си дете на недорасли садистични елементи, които са и чужди и дори не познава добре. Тя в кой свят живее и има ли разум да разсъди? Та тия "детегледачи" са били без никаквъв контрол. Освен че са пребивали детето редовно, можеха и да го продадат, не ми се мисли и пише на кого и за какво. Много неща се изписаха и изговориха в оправдание на тази жена, но колкото и да и е било трудно, със сигурност е имало и други начини на организира грижата за детето си, има напр. хиляди безработни или пенсионирани жени, агенции за детегледаки и т.н., още повече, че е платила значителна сума пари на тия изроди. Всички, които я оправдават, първо да си помислят, на сигурно място ли е детето при майка си и биха ли постъпили така със собствените си деца.

Майката е поверила детето си не на тия двамата, а на бащата на единия, който и е бил много близък. Вие кога за последно търсихте детегледачка, че давате съвети как да се намери?

Очевидно никак не й е бил близък, щом синът му, че и приятелят му, дни наред са пребивали детето й, до кома! Ако бащата на съдиста е бил отговорен за грижата за детето, майката на Христо защо до сега не е повдигнала обвинение срещу него? Навярно във Вашите очи това също й придава ореол на светица. Относно детегледачките - който търси - намира. Само не се опитвайте да ме убеждавате, че двама изроди са единствената възможност. Вместо да ми задавате въпроси, отговорете си така ли ще постъпите с Вашето дете.

Престани да си чешеш езика. На всички стана ясно, че не тези двама изроди е избрала майката за детегледачи,а бащата на едия защото му е имала доверие, а оня го е предал по най-отвратителния начин. Тебе приятелит ако не са те предавали си късметлийка, но често в живота става така че най-добрите приятели са най-добрите предатели. Същото се е случило с Невена и Христо. За късмет детето е живо, но и без това тежкият им живот е още по-тежък и ще има последствия.

По-лека мярка поиска и адвокатът на другия задържан Александър Донов - Владимир Велевски. Той допълни, че няма доказателства, че двамата младежи са искали да убият малкия Христо, а неговият клиент няма да се укрие или да извърши друго престъпление. ВКАРАИТЕ ГИ В ПАНДИЗА САМО ЗА 2 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТИЯ БОКЛУЦИ ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ ДЕЦА В ЗАТВОРА ЩЕ ГИ ПР-ПРЕ ИЗЛЕКУВАТ И ТО КАЧЕСТВЕНО

Г-н Борисов - ето ти свежа работна ръка за магистралите - преди имаше трудоваци, сега да направят от такива момчета трудови бригади и да им избият бръмбарите от главите с труд на магистралите ! От умора няма да им дойде и на ум за глупости. Ако избягат пък - бой и глад ....и пак на магистралата ! Така хем ще си оправим по-бързо пътищата, хем няма да ядад даром хляба ни, хем и после ще си помисли какво ще прави. А родителите ако се опитат да ги откачат от наказание - и те там на тръстиката ! Да не говорим за адвокатите им......

Не трябва да се дава думата. Трябва да се бият докато получат същите травми на малкото момче. И като позаздравеят отново да се бият. Иначе ще ги им подражават още много други като тях.

Не знам кой идиот те е кръстил така, сигурно селяните, от които си се пръкнал, но в затвора ще станеш Патриция след първата нощ.

ПАТРИК, КАК ДА НЕ СИ ВИНОВЕН ,НАЛИ СИ ГЛЕДАЛ ЗАЩО НЕ СИ СПРЯЛ ДРУГОТО МОМЧЕ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ДЕТЕНЦЕТО.... ВИНОВЕН СИ И СИ ПОНЕСИ ЗАСЛВУЖЕНОТО

На съдистите мястото им е в затвора. Стига с това размекнато правосъдие и подкупни адвокати. Престъпниците трябва да бъдат жестоко наказвани, за да не си мислят, че могат да продължават така, а и за назидание на останалите извратеняци.

Защо съдът да се смилява ? Те смилиха ли се над детето ?