Съдът остави в ареста бияча от Борисовата градина

Софийският районен съд остави за постоянно в ареста 30-годишния Борис Петров, който нападна и преби възрастен мъж в Борисовата градина.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста бияча от Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече българи взеха да мязат на цигани. Не е случайно.

Биячът ли е пострадалия ???

Тоя биткаджия май не разпознава кой е циганин и кой е българин. В панделата ще има възможност да ги опознае от близо.

Свидетели на побоя, нанесен на възрастен мъж пред очите на внуците му в Борисовата градина, заявиха пред камерата на Нова ТВ, че потърпевшият Красимир Иванов си го заслужавал. 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седящи в околните кафенета, се дразнели от този факт. Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лв., каза мъж, който работи в едно от заведенията, близо до мястото на нападението. Във вечерта на боя купих две гривнички от едно момиченце и в следващия момент видях как то отива и ги изсипва на масата на въпросния старец, разказа Атанас приятел на арестувания за нападението Борис Петров.

...и заради това ти смяташ, че възрастния човек трябва да бъде пребит...и ти си изрод като този бияч...

Още ли пробутвате тоя дърт циганин за жертва?

Е, на тия борци, които се самосезирали, отрепките от някаква агитка ги насочвам към мутрите.Нека да раздедат справедливост, като нацепят мутренските глави а не на старци.А после пък "очевидци", аз им викам лъжци, да ги оправдават, ако смеят!

БИТЯ ДЕДО СИ ПИЕЛ БИРИЧКАТА С КАРТОФКИТЕ , А 4 ДЕЧИЦА - БЕЛИ БЪЛГАРЧЕТА ПРОДАВАЛИ ГРИВНИЧКИ И МУ НОСЕЛИ ЛЕВЧЕТАТА :)))) 24 ЧАСА Очевидци: Битият в Борисовата градина експлоатираше деца да му носят пари

Пожелавам и на теб, такива малоумници да ти нацепят простата глава, а после да обяснят, че си нарокодилър.

През времето преди да ни връхлети "демокрацията",такива дегенерати още в ареста напускаха този свят, поразени от "слънчев" удар! Сега ще си отглеждаме тази отрепка години наред за наша сметка, а от Хелзинския комитет може да му осигурят и климатизирана килийка с румсървиз и теляк!

Правилно си сложил "демокрация" в кавички, защото живеем в посткомунизъм.Построен от бившите комунисти, узаконен от тях, ръководен от тях.Е все пак не всичко държат в ръце, но докато има овче стадо с промити мозъци, което да вярва на простотиите на ДПС, БСП и АТАКА, ще има и псевдодемокрация.

...Не съм за насилието ,но този не знам защо не ми изглежда много "читав",още повече като гледам негови съекипници как шетат по масите при нас ....Австрия ...мастрия ...отпуски ...почивки ....гривнички и ...бирички....мангалски историии ...май!

Нямам думи колко нагли са някои младежи.Имах магазинче на една алея.Видях ,че няколко момчета замерваха едно по малко момче с кестени и то дойде при мен да се пази от тях .Направих им забележка и нямате си на представа как се държаха и какви думи използваха.На сутринта вратата на магазина ми беше залята с блажна боя.Терора продължи и после.

Нещо за причинно - следствената връзка да сте чували?

в бг издават ли се решеня без да са с право на обжалване? на края след обжялване нашят чист си крачи свободно. само замазват очите на хората

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там побойника от Борисовата градина.

защо не показват снимката на бияча а само на пострадалия

Обстоятелството, че побойникът от Борисовата градина е роден и израснал в България и за това бяга от всяка отговорност, е обяснение, но не и оправдание.

Уж случайно да го разходят малко из Б. градина по същата алея и да го пуснат малко ... така, да подиша чист въздух и да...побеседваме за природата и екологията и на разни философски теми. Става ли?