55-годишен побойник вилнее в Благоевград

55-годишен благоевградчанин днес на два пъти нанесе побой на 78-годишен мъж, след което се барикадира в жилището си.

Обратно в новината

Коментари - 55-годишен побойник вилнее в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните агенти развращават младите и предизвикват терор над старите. Скоро ще стане "моят дом е моята крепост" и ще започнем да се избиваме един друг.

Това е работа на ЦРУ, МИ 6 и френските разузнавателни служби. Добре, че ги разкри.

Почукали и си тръгнали.Ще чакат прокурор.Първо има дежурни прокурори и какви са тея полицай?Как ще си тръгнат?Само да не пращат баретите че ще дадат фира докато се разбере ой кой е!Ха ха!

Живеем в прекрасен бантустан.

Поздравления на съседите...... Мършите са за медал!! Да пребият човек с единия крак в гроба и то,в момента в който се опитва да прибави към мизерната си пенсия!! И да не се намери някой да реагира.....Дори да предположим,че биячът е "планина" от мускули,има две места които не се тренират!!Главата и тестисите.... Как не се намери един,да се приближи отзад и да му отвори главата като диня с един камък? От такива ако са чакали Левски и Ботев........

коа ви прави пиаро.. и де..

постапленита от сирийците парви, по богати паднаха и пратиха войската, да сопре бедните... но се пак требе се отчитато резултатото.

не секи има кола, да е пиян, заключен и прибран срещу определена сума. и.. вие имате ли джелезна врата на апартамето!!! не питам. знам. защо органите..просто не заключват вратите, тъй както колите. срещу такса. днес един добър полицай щеше да е жив. ко някой знае де го забах варбуга да казва че стез багери тук ша го закопаят и нема го вида повиче. нема нищо по хубаво от дом отворен за всеки от нужда човешка. било вода, храна, дреха излишна, или..тоалетна.. мама беше такава. с вяра, цветя, рода и хора ,... по яка е беше от този загубен човек, с реклама.. обичаше всички ви. и споделяше. без обич нема познание. споделено. .

Ма той прокурора не работи събота и неделя, а ако е и на море, колко ли бой ще отнесе още стареца с доматите.

е тотално бита карта - и като кадри, и като възможности от закона за действия, и като желание за промяна - това е ясно на всички. Ама какви минджи живеят около този "герой" - пребил 78г. човек, при това сериозно и пак си се прибрал в апартамента към 18ч., когато 100% вече е имало доста съседи, които са се прибрали ? Сеир седят и гледат, а 55год. селяк се изживява като баш бабаит. В тази връзка - обир в центъра на Благоевград, обират жена и я наръгват - десетки свидетели и само са гледали. В "лошия" Перник опитаха да оберат турски студент, пренасящ десетина хиляди евро - пет-шест момчета, които скачат и предовратяват обира. Едното момче на 15г. май беше го наръгват и лежа после в болница. Нито познават нападнатия, нито нищо - просто реагират като мъже. Двете истории ми ги разказваха полицаи.

Ако аз ударя един шамар на Б.Б и се заключа в нас дали ще дойдат да почукат и да си трагнат като не им отворя? Ей разпуснете я тая разпасана корумпирана сган,че да живне народа.

Като се върнат, може да е убил стареца вече. Пълни кретени

баси полицията..... циркаджии

Невероятен сценарий! Режисьорите на "Листопад" трябва да го купят. Кащва драма и фабула ...на обяд е бит 78 годишен мъж, после го допребиват а полицаите се молят на побойникът. Всички домакини са влюбени в 55 годишният мачо и редят ред сълзи ред секрети. А това, че полицията е позволила вторият побой с фатални последствия за 78 годишен човек - нито дума. Добре че побойникът не е излязъл срещу полицаите....

и уж благоевградчани се писаа макета алабала а некв нерез им се качи на главата...тва ако беше в софето например тоя да сме го размазали сто пъти...

Само не мога да разбера,защо хрантутим тази полиция,която не може да реагира адекватно и да взема крути и ефективни мерки срещу известни нея ,както е казано в статията буйни елементи!Удари в главата на стар човек, избити зъби от големия БАБАИТ и невъзможност на великата полиция,"КОЯТО НИ ПАЗИ",да се добере до великия тарикат!!!!!С какво си заработвате заплатите бе благоевградски ченгета?Цял живот ли българската нация трябва да ви носи,като ВОЙНИШКИ МЕШКИ НА ГЪРБЪТ СИ?БЕЗПОЛЕЗНИ ХРАНТУТНИЦИ,ПИЯВИЦИ НА ОБЩЕСТВЕН РЕСУРС!А ТАЗИ МИНИСТЪРКА ЗАЩО ДРЕМЕ?

В БГ по-вероятно е да намериш девственница в публичен дом отколкото кадърен и честен полицай, политик, съдия.

Ще го чакат да се пенсионира за да го аресвтуват , след днешната присъда на пенсионерката видяха че ги бива да си вършат работата при хора от третата възраст. Ама тез дето ходят са опасни.Браво юнаци.

направо да го накажат с орден стара планина

полицията да чака още жертви -това е българската полиция-само ако им платиш или имаш връзки се задействат-както в лясковец поръчкова нагласистика с жертва доблестна барета

Как така са си тръгнали и то два пъти?!?!?!? Той след 5 минути може пак да излезе и да убие някой........Директора на полицията в Благоевград незабавно да бъде уволнен!!! В нормалните държави заповед за арест се изкарва за половин час и след още половин просват заподозряния по очи!!!!

Само калпав матриал е останал, с едни такива странни стандарти, възможности и желания. Това трябва да е България, за която всеки път гласуваме само, избирайки най-доброто. Затова все още няма на кого да се жалваш и да очакваш адекватен отговор. Все още ни е страх да наричаме нещата с точните думи. А когато започнем да го правим ще сме решили първите 10% от задачата!

само не пращайте баретите, че ще се изпозастрелят

Не дай боже да искаш помощ от полицията,Сега прокурора им е виновен

щото стана така ,че ако употребят сила,утре всички медии ще крекнат ,че видиш ли са му нарушени правата...

Е, нема такава държава. Пребил човека. ДВА ПЪТИ !!! в един ден, а полицаите имали нужда от прокурорска заповед, за да разбият вратата и да го изведат.

Изперкал народ от пиене и от мизерия.

Тия к'во, два пъти са му изнасяли серенада ли?

В Благоевград са голата вода-полицаите...

Полицай с три патрулки чукали на вратата (за втори път през деня) и си тръгнали...... ЯВНО СА БИЛИ ПОЛИЦАЙКИ........

По скоро само някои органи от полицайките .

Типичен български ганьо! като пие три ракии и не знае къде се намира на налита на бой на старци..

аз предлагам полицаите да му занесат още пиене, да пият по кафе у тях и кой откъдето е, те и без това за друго не стават....