В Пловдив поискаха тежка присъда за прегазилия Петьо

На организиран в Пловдив протест родителите на прегазения в Панагюрище Петьо поискаха присъда за шофьора не по-малка от 30 години.

Обратно в новината

Коментари - В Пловдив поискаха тежка присъда за прегазилия Петьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм ЗА смъртното наказание

Време е за крумовите закони!

този гад заслужава само смарт. да yчистим племето от боклуци

Даже смарт ще му е малко!

Хора,вие съдите един "бушон" на тази система,но не и истинският виновник. Виновни са органите,които допускат да има платени шофьорски книжки,водачи с психични заболявания и абсолютно неграмотни на пътя.

Но нека като такъв си изгори, и не види книжка никога, нито свобода преди 70 годишна възраст....

Вкарай всички 'бушони' на топло, пък да видим дали ще гръмне пак таблото!

Аз пък искам само две неща:пешеходците да се оглеждат преди да стъпят на пътно платно,и децата да не играят на улицата по тъмно.

А бе ти се изрежи със 160 в квартала, пък после обвинявай пешеходците. . . Такива, като теб, искат само едно нещо - щом те са се качили в колата, да няма други освен тях на пътя. Всеки ден виждам 'шофьори' на които всички останали им пречат. Движат се със 20 клаксона на метър.

Едно време в София клаксонът беше забранен,затова съм свикнал да не го използвам.Впрочем не е лошо пак да го забранят.

До всички коплексирани замогнали се тъпаци с малки патки и овчи мозък, избиващи комплекси с луксозни коли: Да сте видели доказан доктор , или инженер да пили гуми???? Да ви е........а ма...............та проста!

На МАЙКА ТИ П....ТА не всички са доктори и инженери бе сельо и си мисля даже съм и сигурен че ти си един малък дребен комплексар с много много малка П..ка

ти пък що се косиш...

Пловдив поискаха но всяко чудо за три дена в БГ , ще страдат близките и родителите на детето а убиеца след някоя годинка ще се шири необозпокояван..........

браво бе булгари,за новата купчина зелязо(танка) на блждовете написахте над 1000 коментара,а за булгарското детенце под 50.скоро ,ше се затриете ,като нация,ама и путлер няма да ви спаси. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бил искал да присъства на съдебното заседание ??? Той убиец, ама и нагъл ... че кой те пита вече искаш ли не искаш ли бе ????

С нашата кривосъдна система пълна с корумпирани, безскрупулни и безморални "съдници" ,не очаквам справедливо наказание и за този изруд и убиец на пътя! Дано да греша!

Все пак според първата информация, която вече не се повтаря, детето е било изскочило ненадейно на платното. В такъв случай е възможно то или всеки друг да бъде блъснат и при каране с допустимата скорост.

Ако се вгледаш малко по задълбочено може да си дадеш сметка че особенно в населени места шофирането с нормална скорост в рамките на ограничението дава достатъчно време за реакция и забелязване на непредвидени ситуации! А може би и се опитваш да го уневиниш този пъпчасал изрод , защото и в теб дреме (или бушува) рецидивист на пътя - или си роднина на пъпков ???

А 'жиба' е изкочил съвсем 'надейно' в насрещното, защото всички в града знаят че по това време там изкача 'жиб', нали?

A aко убиеца беше гей, изобщо нямаше да го съдят. Най-много условно!

Ти очевидно си такъв и знаеш много добре как стоят нещата

Отнемане книжка веднага при нанесена телесна повреда при птп при скорост над разрешената или употреба на алкохол ,а при причинена смърт при същите обстоятелства книжката да се отнема веднаго и за винаги след влязала в сила присъда за смъртен случай.

....Tози, и тои ли се казва цветан бе,...Hамразих го това име покраи цветан цветанов, цветан василев..иначе е хубаво име, ама с тези носители??!! Aаа,..тои този пък, се казва цветан пъпков!! Hарочно им пиша имената с малки букви, в знак на уважение за направеното от тях!!

и полицайчето там. Дет го е прикривало - в панделата.

След 2-3 години ще го осъдят на 6-7 години, ще лежи 4-5.

Той този отдавна си е бил за затвора. Пълна е тази държава със самозабравили се хора. А се самозабравят, защото никой не ги наказва. Сега този трябва да отнесе минимум 30 години не само заради това си престъпление, а и заради предишните.

Този е за оня свят, не за затвора!

С нашия корумпиран съд първо искам да чуя присъдата потвърдена чак от ВКС и чак тогава бих се съгласил... Като гледам, всеки съд и на всякакво ниво издават присъди, за които и колкото им се плати и нямат нито съвест, нито скрупули!

В случая са най-виновни полицаите. Този или трябваше отдавна да е без книжка, или отдавна да е превъзпитан. 30 години затвор си е чиста проба след дъжд качулка.

А за кмета разчитащ на съзнанието на хората каква награда ще има??? Гледахте ли го по новините на ТВ7? ....Нещастно подобие на кмет!

Милицифайките защо не си изпълняват задълженията? В края на месеца си вземат заплатката,нали?

Не че нещо, ама има коренна разлика между двата случая. В Стара Загора онзи си извъртя джипа навлизайки в ПЕШЕХОДНА ЗОНА забранена за автомобили, а тук детето каращо колело изскача на платното ЗА ДВИЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИ без да се огледа - вероятно следвайки примера на хиляди колоездачи в БГ които го правят ежедневно.

Затова има знаци, в града да се кара с 50, а не с 100! Ако беше карал с 50 и беше гледал пътя, щеше да види детето и да спре!

ти как разбра че е 100 ?! По окото на леля Пенка от Панагюрище, или по техническата експертиза ?! Ако ти изскочи някой на колело без да се огледа друга песен ще пееш и крокодилски сълзи ще рониш че с твоя 25 годишен Опел не след 100 ами след 300 метра ще спреш, ама сега си много ербап Ганьо, гъза не си мие ама иначе тръгнал хора да съди !

Глупако мисли, джипът навлиза с много висока скорост в насрещното платно и прегазва детето. Първо - изключително висока скорост, второ не успява да овладее машината и тя навлиза в насрещното платно, където детето кара колело Детето не е изскочило внезапно пред джипа, а джипът се е отклонил в другото платно на улицата.

Именно, в насрещното платно със сигурност е щял да предизвика катастрофа с друго МПП или в случая с колоездач. Лош късмет, че е било дете на колело, то просто е нямало шанс. Но е можело да е друга кола например. Не разбирам какви хора тук се опитват да оправдават един убиец на пътя с десетки нарушения включително и осакатяване на пешеходци.

- изключително висока скорост, второ не успява да овладее машината и тя навлиза в насрещното платно - ти Q7 карал ли си ?! Каква изключително висока скорост, навлиза в насрещното защото малкият е в неговото платно, малкият въобще не се е огледал така го е научил баща му, така е глеал че правят всички Ганьовци караш колело на тротоара, караш и на платното, ако те ударят ТЕ са виновни!

Първо прояви малко уважение и прочети информацията по случая преди да се изказваш, че и да ни караш да мислим сякаш главата ти е родила нещо повече. Насрещно, над 100 в Панагюрище...

има едно понятие - НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ. То не е понятие ей така измислено. Това е че водачът на автомобил не се движи със скорост която му позволява да избегне произшествие. Още повече, че има закон , регламентиращ скоростта в населени места. Децата са непредскацуеми и възрастните трябва да ги пазят! Я помисли малко.

точно 'ей така' е измислено за да събира КАТ пари. Явно нямаш кола, иначе ако стъпиш на лед и се блъснеш в мантинела идва КАТ и ти праска 150 лева акт за 'движение с несъобразена скорост' - трябвало е да предвидиш, че на магистрала в Европейска държава може да има лед !!

Скоростта в случая е доста превишена - не просто несъобразена.

А ти идиотино не можеш да мислиш.

ivo10

Каква присъда? Да го пуснат та да могат хората да си го убият без проблеми.

Колкото убиха и мене.

Докато няма ефективна присъда , още на първа инстанция, без обжалване , тези човешки, пак повтарям ЧОВЕШКИ трагедии, ще продължават. Докато няма ефективни присъди за пияни по пътищата, такива ще продължават. Докато не се поставят камери по улиците , безумието ще продължава. И това зависи от нас, с митинги ,с протести, с бдения с всякакви средства, докато си извоюваме правото да живеем безопасно!

30 години е малко. До живот трябва да лежи в затвора.

аз бих го застрелял този , а поссле ако трябва ще го излежа.. но ще си призная и ще ми намалят присъдата с 30 %

абе дира ? какви са тези работи . дадох си сам 3 лайка и ми ги отразихтее. не си ли следите IP адресите

офчи,лайквай се колкото искаш,сега ти се е паднало.