Изпратиха загиналия полицай с 20 залпа (видео)

С почести, 20 траурни залпа и духова музика, стотици полицаи, близки и приятели изпратиха в последния му път 36-годишния пловдивски полицай Делян Палазов.

Обратно в новината

Коментари - Изпратиха загиналия полицай с 20 залпа (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти има всякакви, друсани изперкали дрогирани - не можеш ей така да се мацнеш и да се надяваш че някой откаченяк няма да те отнесе. Копирайте и променете закона а тая тъпа палка я заврете на еди кой си еди каде си. Живота е пред всичко друго, иначе твае е - ориент експрес

Ами сигурността е на първо място, кой спира с палка аз от 20 години живея навън и не съм видял някой полицай да излиза отпред и да маха с палка. Виждал съм с патлак, но господата умници по върха да променят малко правилата и да си обучат подчинените

Sm3hurk0

Някой го е проклел... ! а сетете се кой може да го е кълнал ...

gnus me e ot was , utre moge da e wa6 rodnina , priatel , poznat ........ kakwa pesen 6te peete togawa ????? izrodi

Хайде ДИР-а. За всеки коментар заделяйте по един лев за близките на убития полицай. Вземете ги направо от интернет потребителите и не се шегувам. Гласувайте го и стига само сме крякали.

Гадно е като се избиваме един друг. Колко полиция и катаджии има а дисциплина никаква!

деер

Интересно е , защо не се е намерило безотговорен пловдивски гражданин, който да премаже висшите лица на тази процесия!? Нали именно, заради тяхното безотговорно изпълнение на професионалните си задължения, хората карат бясно и изнервени всеки ден? Този цирк се плаща от народа, а всъщност едно семейство осиротя........Чака се следващото! Спете....

Щука

Бог да го прости! Към ДИР - в последните дни нещо почнахте да слагате заглавия на статиите, по-смахнати и от тези в Блиц. Полицаят не е загинал, а е бил убит на пътя... Бог да помага на семейството му!

Аз прочетох, че изпратили полицая с 20 заплати, пък то било залпа и си викам за какво му са 20 заплати на умрял полицай и сигурно са 20-толевки.

idiot po rogdenie

даже премиера плати глоба и застраховката на човека които я блъсна че охраната е виновна за инцидента!!!!!!!!!!!!!!!!

в полша само да бутнеш полицая иси аут за 10 години нека хляхтята да са зле ама има закон и това е!!!!!!!!!!!!!!!1

у нас се лее простотия до шия !!!!!!!!!!!1в белите държави то тази кукла сама си стяга багажа и чака да я вземат в затвора за 20 г!!!!!!тука дето живея за такова нещо си в панделата от място и никои него интересува че си жена на милярдер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чета гнусните коментари и не мога да разбера що за изроди ги пишат.Загинал е млад мъж, оставил е две сирачета, а вие плюете гнусотия. Не се ли замисляте,че това му е работата на момчето и е загинал докато я върши.Все някой трябва да върши и тази работа, колкото и неблагодарна да е тя. Поредната жертва на човешкото безочие,чувство за безнаказаност и липса на човешко поведение на пътя.....Мир на праха му!

Това че някой е загинал, не го прави невинен.

Има типичен вид на "Хммм и сига кво ши праим?"

bokluk

Трудно ми е да разбера част от коментиращите, имаме налице конкретен трагичен инцидент, за който само един факт е безспорно поднесен смърта на полицая, настъпила в следствие на прегазване от автомобил. Всичко останало за впечатленията от предишни срещи с пътни полицаи оставили горчиви спомени е ирелевантно. Не може от подобни примери да се вадят заключения относно поведението на жертвата, макар и полицай. На първо място става дума за погубен човешки живот, в следствие на престъпно небрежно поведение от член на нашето общество. Може да се обобщи в някаква степен, че блгодарение на случайността резултатът от подобно поведение от страна на други подобни участници в повечето случаи не е с последствия, но понякога съвкупността от обстоятелсва води до фатален край какъвто е случаят.

прегазен е човека така е! обаче той дали е бил там или е бил другаде и няма вина, ти как мислиш?

Няма установени факти, които да ми дадат основание да мисля, от поднесените накъсани твърдения, обстановката изглежда така: 1. по най-крайната дясна лента от пътното платно е нямало движение, там се е намирал полицаят, който е дал сигнал за спиране на превозно средство /товарен автомобил/, движащо се в средната лента, движение е имало и в най-лявата лента. Според твърденията, автомобил, който е карал с висока скорост, напуска средната лента, за да заобиколи спиращия пред него автомобил, при навлизането си в крайната дясна лента, блъска полицая и спира след 100 м. Няма как полицая да види предварително този автомобил, тъй като той се е движел зад товарния, няма как и водачът на блъсналия го автомобил да види полицаят, той е навлязъл в лентата, очаквайки, че тя е празна, което е безумие, още повече при наличието на мероприятие и присъствието на много хора в близост, вероятно дори не е намалил и скоростта. Това всичко е една хипотеза, в която отсъстват много установени факти и обстоятелства, но е логична. Както правилно е казал народа, като се обърне колата пътища много....

na kolko rakii si ?????

Вместо 20 "почетни залпа", по-добре дайте 20 заплати на семейството му...пък може и без почести!

като отрепат някой работник на строежа дават ли 20 заплати на семейството?

Къв джип ве? Киа спортидж 2010 по скоро прилича на Уаз-ка. А стига сте нападали жената. Всички знаем, че при пресичане на път с две или повече ленти в едната посока пешеходеца няма никакъв шанс тоя застанал и почнал да спира само с палка. Ами няма как да се случи без да направиш беля.

че то точно това е жип бе другото различно от уаз са паркетници за до кенефа. апропо след залпа обясниха ли на останалите живи пилиционери да не се правят на съсели и да се крият по храсталаците или не са чули нищо от залповете?

ей търци! ако си мислите че сме слаба държава, сте наивни! Виждат ели колко много полицаи са се стекли на погребениет! всички ние , българите, сме като един срещу вас, ако искате да ни вземете отново земята. Да знаете!

Бог да го прости човека ,но си има закон и етичен кодекс къде трябва а да стои полицая. Бог да ти прости.

За сужаление чувството, че могат да правят каквото си искат, българските полицаи имат и по отношение на физичните закони! Лека му пръст на човека! Но освен в България, в друга държава не съм видял (лично) при пътуванията ми, някой пътен полицай, да размахва палки по улицата и да спира коли, по какъвто и да е било повод!

Свеждаме глава пред паметта на загиналия. Но, в онзи зловещ момент полицаят не е бил изключителен професионалист, даже и обикновен полицай. Дали от преумора или моментно невнимание е допуснал груба грешка, като не е преценил какви варианти на ситуацията са възможни след спирането с палка на кола в средната лента: /1/ Заднодвижещият се джип спира зад спряната кола. /2/ Заднодвижещият се джип удря спрялата кола поради къса дистанция и висока скорост,САМО за 1 сек докато шофьрката взема решение внезапно да спре, колата около 2 тона изминава 34 метра преди да натисне спирачката, при 120км/ч /3/. Джипът решава за да не удари предната кола и бяга в лявата лента. и /4/ Решава да избяга в дясната лента, което е било фатално развитие на ситуацията. Един професионалист дори смъртно уморен трябва да предвиди всички опасни вариантии да ги знае без да мисли, за да не стане лошото. Подобна е ситуацията на пешеходна пътека, когато първата кола намалява и дава предимство на пешеходеца, но задната кола-бързак, без видимост заобикаля спрялата пред нея и удря пешеходеца на пешеходната пътека. Няма време за реакция. В САЩ училищните автобуси отпред имат една прибрана дъска-2 метра колапсбъл бар, която като спре авобусът се разгъва на 90 град. Това е за ако някой изпреварва /башкъ $100 глоба/ ЗА ДА не може детето да пресече на 10 см от предницата на буса. Едно е да пресече на 2 метра и да го видиш, друго е на 10см пред спрял автобус да изкочи малчуган и да пресича улица.

Неясна хипотеза, при така представените непълни факти, полицаят се е намирал в свободната най-дясна лента на пътното платно, в което не се е движил никой. Въпреки дългогодишният си опит, не е допуснал, че е възможна появата на такъв нагъл нарушител, при положение, че отдалеч водачите на автомобили виждат събралото се множество от хора, как да коментираме поведението на водача, който го е блъснал, каква е тази скорост от 120 км/ч, ако наистина е била такава в населено място с интензивно движение?

...... А засъжаление има и полицаи дето подкрепят неразумното шофиране, чрез приемане на "почерпка". А сега де, хем да го изтръскаш за пари, хем да не те сгази следващият път. Тебе или някой твой близък. Не им е лесно, ама хич. Миличките те.

а наглата овца с джиБа ще я изпратят ли в панделата?! като се има предвид правосъдната система, едва ли...

Няма защото поплицаят е нарушил закона за Д П

Искам да ни информирате подробно за всичко, което ще се случи на убийцата. Също така искам да знам кои са й роднините, срам ли ги е от това, че познават убийцата и какво ще направи всеки оттях за роднините на жертвата - пари, помощ и т.н. Пълно осветяване на делото поради обществения интерес!

Бог да го прости, но кога ще изпратим тази свирка в кауша? Изпращаме полицая на Небето, но помнете ми думата, делото срещу тази мутреса ще се влачи 3-4 години, докато забравим всичко и докато поредната тунингована красавица не помете поредната си жертва.

1. Жена 2. С джип 3. С превишена скорост 4. Изпреварва спряло МПС ОТДЯСНО 5. Помита стоящият там полицай, където именно му е мястото. Защото той стои не отляво, където колите заобикалят спрените коли, а от дясно. 6.Резултатът е налице КАТО ЖЕНИТЕ СЕ КАЧВАТ ПО КОЛИ, ДА МИСЛЯТ, ЧЕ ВСЕКИ ДЕН Е ПЪЛНО С ТАКИВА КАМИКАДЗЕТА.

Щука

При все, че съм съгласен с 90% от коментара ти, не мога да не отделя внимание на едно нещо. Казваш "жена". И какво като е жена?! Големи мъже ли сме като се присмиваме на жените-шофьори? Колко мъже убиват хора по улиците, колко от тях са на 18-20 години, в джипове, А7-ици и S-класи? Какво като е жена? Ако бе някой сульо с книжка от 2 седмици и джипа на татко, щеше да е по-добре ли? Ако процентно гледаме на нещата, жените са по-внимателни шофьори от мъжете. Освен това, са и доста по-малко. Но направят ли грешка, тя често излиза с доста по-неприятен край от тези при мъжете. Това е статистиката. Но да я мелим за това, че е жена.. Е глупост

Спешно трябва да се опрости системата за заснемане и глобяване на нарушителите! Само така ще започне някакъв ред при автомобилистите!

Мир на праха му! Тая държава обеднява все пове, защото губи най-ценните си хора. Професията на полицая, пожарникаря и граничаря са едни от най-рисковите. За тях се изисква мъжество, почтеност, любов към родината и обществото. Да подкрепим децата на загиналите служители в МВР като изпратим СМС.

Това е банкова сметка, а не джиесем номер!

Има и СМС номер (1866), който е активен постоянно.

а на лекаря с всякакви зарази и психари около него да не е по-малко рисков?! и досега колко лекари вече са били нападани, докато изпълняват служебниу си дълг?!

ЗАЛПОВЕ СИРАЧЕТА НА ХРАНЯТ.

Поклон и кураж, много кураж за децата!