Пиян нападна с нож и рани лекар от Спешна помощ в Пловдив

50-годишен пиян пациент нападна и рани с нож лекар от пловдивската Спешна помощ. Нападателят е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Пиян нападна с нож и рани лекар от Спешна помощ в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непълноценната, лишна от подробности информация е равносилна на ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Въпросният пияница циганин ли е, турчин ли е, чужденец ли е и ако е българин от къде е?????

Тази вечер ми се наложи да постоя към 3 часа пред входа на Бърза помощ в Добрич. Направи ми впечатление следното: - повечето ползващи тази услуга са цигани; - има много емоции, именно поради горната причина. Малцината българи бяха кротки, мълчаливи и мирно седящи в чакалнята. Кашлящи като продрани магарета без да си направят труда да ползват противогрипни маски, но все пак мирни. Циганите сновяха като побеснели напред назад, говореха на висок глас на цигански, като от време на време се разпознаваше и някоя българска дума като "кутустрофъ". Пресипнал, дрезгав рев докато разправят нещо си по телефоните. Но имаше и полицай, който навярно все пак укротяваше малко емоциите. Стана ми ясно защо често в Бърза помощ бият докторите. При такива кипящи ориенталско-мангалски емоции няма как някой очилатко, полагал Хипократовата клетва да не отнесе малко тупаник.

всеки които нападне медицински персонал, учител и прочие служебни лица, трябва да бъде вкарван в затвора! какво е това "пуснат под гаранция от з00 лв" ? затвор! веднага. със сигурност по същото време някои друг истински болен човек е имал много по-голяма нужда от лекар.

дир .бг , моля ви , един пиян човек в никакъв случай не може да се нарече пациент !!! представете си , колко са "пациентите" в русия , полша , сърбия и много други европейски страни !

Е така ще е докато няма закони в тая държава

оставете ги да мрат такива изроди!

Трябва да се възстановят изтрезвителните центрове, а не докторите да се занимават с пияни цигани.

СЕГА ДОКТОРА С ТОЗИ НОЖ ДА МУ НАПРАВИ ЕДНА ПРОФИЛАКТИЧНА ОПЕРАЦИЯ!!!А ПЪК КАКВОТО СТАНЕ С ТОЗИ ПИЯНДУРНИК!!!

Стефчо, много си зле бе моето момче!

Ти, обаче, си по-зле от него! Може би и ТИ се нуждаеш от операция, подобна на описаната от СТЕФАНО! ;-)

Понеже забравихте да ми пуснете коментара, пак да попитам! Защо ЦСМП ходи да събира алкохолици, наркомани и бездомници от улиците? И второ, защо лекар пътува с линейката за да прибира някакъв пияница?

Мършата в затвора или най-добре в някоя мина на хляб и вода.

ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА ЛЕКАРИ ДА ВИ ПОИСКАТ ПАРИ .... ЩЕ ВИ ТРЯБВА АВТОМАТ ...

За такива неандерталци трябва да има наказание - пожизнено лишаване от усл,гите на здравеопазването.

случайно този гражданин да е от по-черните утайки

каква лека телесна повреда? Ще чакате да убият ли лекаря,че да предявите опит за убийство ли?

съвет до всички - ако случайно видите неадекватна пияна-заляна свиня в канавката, НЕ се обаждайте на 112. Оставете я да си мре на спокойствие в тинята!

Не съм сигурен дали това не е пак спекулация от медийте, може и да е бил пян но понякога и докторите не се държът адекватно! Хм, не понякога аз се моля да не стъпвам в болница че не знам дали няма да ми видят сметката заради техните грешки..

DIDA

За такива боклуци по времето на соца гостоприемно бяха отворили врати затвори и концлагери. След 1989 г. същите тюфлеци ги изкараха, че са били репресирани!

Прав си, с тая забележка, че концлагери НЯМАШЕ. Говоря за годините след 1960-та, които помня.

Нямат край безобразията в поведението на посредствени, нискокултурни хора, които освен първосигнално, по друг начин не могат да реагират дори когато им помагат. Управляващите! Престанете с тази криворазбрана толерантност! Съд по бързата процедура и най-малко две седмици общественополезен труд! Да видим дали пак ще смее да посегне.

Такова е качеството на матряла некадърен да вирее в чужбина. Този материал движи и държавата в момента. Няма изгледи за подобрение.

Ами той човекът бил пиян, а не болен, а и полицията е наблизо.

При сваляне от линейката извадил нож от раница - къде са гледали тези от линейката и не са взели адекватни мерки за да предотвратят инцидента. Значи пияният не е бил толкова пян . . .

Абе учуденият, ти като ходиш на лекар, обискирват ли те преди да влезеш в кабинета?!

не бре, просто този - учудения, си е природно ЕнтЕлигентЕн