Градски автобус уби жена на пешеходна пътека

Автобус от градския транспорт в Пловдив помете жена на пешеходна пътека и тя загина, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Градски автобус уби жена на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В накои градове в Германия примахват ЗЕБРИТЕ защото пешеходните пътеки са старомодни от времето когато е имало по малко коли. Сега всеки да внимама сам може ли да пресече през улицата

Изрази от рода на "автобус убиец", "автобус уби" косвено оневиняват истинския извършител. Освен това думи от рода на "помете" звучат твърде неуважително по отношение на жертвата. Пострадалите не са смет. Българският език е достатъчно богат, остава само да се научи.

Предлагам да пешеходните пътеки, пресичащи пътното платно да ИЗЧЕЗНАТ!!! Вместо това да се направят подлези, надлези, мостове, пешеходни улици и каквото се сетите, за да нямат пресечна точка пешеходци и МПС. Така значително ще се намалят трагичните случаи на смърт на пешеходци на ПП.

и летящи килимчета да им сложиш, пешеходците пак ще пресичат където си искат...

Вече ще минавам на пешеходна пътека с калашников насочен срещу наближаващите превозни средства.

От утре всеки пешеходец преди да пресече да вдига ръка с насочен към шофьора СРЕДЕН ПРЪСТ.

На кръстовището до нас претрепаха една жена. Но в нито една медия - нищо. На въпроса що? Някой отговори - явно е някой, за когото не трябва да се пише. Тъй като участникът е прост шофьор - гръмки заглавия. Но когато е богоизбран шофьор - тишина - нищо не се е случило!

Жалко за жената! Но, и откакто направиха пешеходеца "богоизбран", дори не се оглежда преди да слезе на платното! Онова - "огледай се и тогава премини" остана някъде в миналото... Наглостта изригва от всички и от всякъде, а, никой на никого не е длъжен в този живот!

СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ТЪЛКУВАНИЯ И ЗАКОНИ ПЕШЕХОДЕЦА Е ВИНОВЕН

"Кръстовището на "Камела" e сред най-натоварените и рискови кръстовища в пловдивския район Южен. Там често стават катастрофи с жертви и пострадали." Естествено че за това общината няма никаква вина. Умрелите са си виновни, понеже не са се съобразили с пътните условия!

Каква е вината на общината? Натоварени кръстовища има по цял Свят.

В Пловдив шофьорите на автобусите са по-зле и от шофьорите на леки коли. Елате да ги видите как минават на червено, правят завои от лентата за направо

Откакто разрешиха ляв и десен завой при зелен светофар за пешеходеца започнаха тези инциденти. Трябва отново да се върне старото положение от преди години. Наистина отново ще има повече задръствания, но все пак човешкия живот е по важен! Закона се нуждае от спешна промяна.

Ааа, да бе. Сега като не е регулирано по новия начин кръстовището на "В.Априлов" и "6ти септември" стават ебаси задръстванията идвайки от моста на р.Марица. Средната лента, дето трябва да е най-бързо проходима, е най-задърстена, защото става 2ра колона, чакаща за ляв завой. Аман от тарикати. За гробищата ли бързате?!

Е да, така е като не е преценила скоростта на идващия автобус и не е комуникирала с вдигната ръка волеизявлението си да се възползва от релативното си право да пресече с предимство.

Гробищата са пълни с хора "с предимство". Може би е трябвало все пак да се огледат преди да пресекат!

Това казвам - виновна е отвсякъде. Дано само да няма неплатени глоби, че ще трябва да ги плащат наследниците.

Смърт дебне от всяко кьоше на примитивен Вулгаристан. Тази клоака става единствено за прием на бежанските орди.

За майка ти....знаеш си нали

Знаем,знаем. Наближава време това племе- грешка на историята да се самозаличи окончателно.Предварителни аплодисменти и цветя! -:)))

Недей бе - орките най се дразнят ако някой им напомни, че са орки и че тънат в мизерия. Най обичат всичките им познати да живеят в подобна мизерия, а ако се усмелиш да обясниш колко са зле ти обясняват, че не си патриот или че си престъпник ;)

*осмелиш (Бел.авт. сега ме разкостиха вече :)

Някакъв анонимен смотаняк, най-вероятно полубезработен мияч на чинии нарича други орки. Смешен си бе боклук.

Не си поканен. Щом не те кефи -бягай. Ама хитра и тарикатска форумна позицийка си си избрал - седиш си анонимен и плюеш. А в реалният живот сигурно си някакъв гнусен смачканяк, тук си избиваш комплексите.

Нищо подобно. Отдавна се измъкнах от блатото. Живея добре. Чиниите бяха само два месеца в студентките години. Думите ми нараняват, защото са точно на мястото им. Нима някой нормален човек може да отрече

Те затова често ги бият автобусните шофьори, а вие ги защитавате.

Абе хора, кога ще разберете, че живеете в джунглата!

А ти и аз не сме ли виновни за тази джунгла... или е по-лесно да говорим от 3 лице множествено число...

Живееш в това което си си направил.

Ти от панелката смръдлива ли даваш съвети?