Пловдивски ултрас е убитият в Индонезия

51-годишният пловдивчанин Георги Патишанов е застреляният българин в Индонезия.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивски ултрас е убитият в Индонезия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да изгоним техния посланик ! И санкции ! До дупка ! Аааа ма, ха !

Патишана беше редови българин- крадец закичен с кръстче и трикольор и най -много мрази циганите , щот са крадци, пък той краде , ама не е крадец , а горд българин Много трябва да скърбите , щото можеше да е всеки местен крадльовец, герой на над 2 милиона прекратени по давност наказателни дела , пмлю още двойно повече необразувани. Спомнете си англичаните що излязоха от съюза- основното плашило на Фарадж бяха българите и румънците.

Има държави по света, които не прощават никому за такива криминални престъпления. България отдавна е "обран бостан" от такива изроди, но нашите се разпиляха по целия свят - спомням си, че ги ловиха и в Латинска Америка, Сингапур, сега и в Индонезия..."Каквото повикало - това се и обадило"...Това е пример за нашите ченгета и "правосъдие" в кавички как трябва да се работи с такива никому ненужни кърлежи !!!

да бе, нападнал полицаи с нож, да бе, кой да вярва, вижда се че е поръчан и направо си е застрелян, а какво са намерили също не им вярвам, цялата работа е защото е ултрас и с коя партия е свързан, някой май разкарва неудобните, всичко написано е много неубедително.

много остроумничиш

Предайте благодарности на тамошната полиция и че няма да ни липсва тая отрепка!

Добре, че не са го пратили на български съд, че щеше да излезе след 2 месеца и да продължи своето ''свято'' дело...

" Известен като заклет привърженик на Локомотив (Пловдив) и Ювентус. " - поредният брутално тъп безмозъчен идиот загубил живота си в търсене на лесни пари чрез кражба и далавера. Ето такива примитиви изграждат лош имидж на страната ни , после като се чуе Българин се сещате какво си мислят там хората за нас.....

От където и да погледнеш нещата, този човек е престъпник. Колко ли престъпления е направил до сега, у нас и по света? 51 години не са малко нали. Не си заслужава коментара, получил си е каквото е търсил, нима не е знаел че е престъпник, но не си направил сметката, че не е в България с нашите полицай-амсалаци. Дори ако не го бяха убили, нашите щяха да се тръшкат, че наш човек е заловен там и да изкарат тамошните хора за виновни, а той закоравял престъпник.

Идиотина не се е сетил, че куршумът е по-бърз от ножа. Опитал се е да им продава същите номера, както на българските им колеги, ама там тези номера не минават. Голяма част от тъй наречените агитки на отборите са криминално проявени хора.

Добре че на боклуците България им отеснява, та да ходят по света да ги чистят, че иначе нашите само ще ги хващат и ще ги пускат...

Жална им майка на полицаите сегаа... Очевидно превишаване на неизбежна самоотбрана. 5 години не му мърдат. ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ РАЗВИТИТЕ ДЕМОКРАЦИИ БЕ ДЕЛИЛИ (В Н.С.)

Браво на индонизийските полицаи!Бойко веднага да им изпрати по една телешка пържола.Но нашите полицаи като не знаят как трябва да се постъпва срещту бандите то в другите държави знаят какво да правят.Браво!

Един българин по-малко. Ако си беше намерил работа в България щеше да е жив, но чичо му не е бил нито Маджо, нито Пашата.

После кажете пак, че Чезаре Ломброзо не бил прав... Има ли една бандюга, на която да не и го пише на лицето? Няма. За тези свързани с кражби, грабежи, побои и убийства говоря.

Трябва да почерпим индонезийски опит, може да помогне...

Така е, у нас има институции, а там са диваци и полицията убова нез съд и присъда

Човекът е забравил за разликата между българските полицаи и индонезийските има колеги.Последиците са се оказали фатални.

Сега трябва да го направят почетен гражданин на \Пловдив.Колко е откраднал, а колко е курса на индонезийската валута?

И чие "добро име" накърнява коментарът ми от 17:26?! А, забалежката за кръстчето и вярващите ви дразни, май? Ма нали сте хрисими и толерантни християни бре, що така?!

Дали ще осъдят индонезийския полицай както правят с нашите когато гръмнат някой при самозащита?!

Защо не споменавате на коя партия беше активист убитият?

Една добра новина за българската "демокрация".

Замина си още един "герой"от моя квартал , продукт на прехода . Застрелян в Индонезия . Да ги прощава Бог . Те не знаеха какво правят...

Какъв продукт на прехода?На 51г е.И какво имате впредвид,че не е знаел какво прави?Този си е преСтъпник,няма значение дали по комунистическо,дали по демократично време.Престъпник,ограбил стотици,ако не хиляди.Такива българи по света с лопата да ги ринеш.Където се чуе "схема за кражби от банкомати",там се знае е-българин е.И на предната новина,свързана с въпросния индивид казах-една измет по-малко.

Какъв хубав човек. Толкова ми е жал. Ето, добър християнин е бил - кръстче носи. И разни други железарии по себе си. Жоро защо го направиии // Жоро ти имаше всичкооо // Всичко ти купувахме Жорооо // От нищо не те лишихмеее !

ние булгарите с това сме извесни по цял свят..далавери и золуми

Ти не си българин, а ром с кола.

предлагам всички БГ полиаи, воглаве с шефовете им да отидат на обяна на опит в Индонезия,да видят как така стават нещата там,за да не ядат бой от всеки, да не са толкова "вещи" в заплахи за изнасилване към арестанти, да знаят кои са и какво трябва да вършат, а шефовете да гледат и да си записват, и а дано нещичко малки се подобри в нашата полиция и естествено да сменят шефа си,много е добър и му се качват на главата вече...

Както е модерно да се казва: "Брат, пази са. Като брат ти го казвам"

Престъпник, крадец, фалшификатор, ама си турил кръстчето на шията, вярващ християнин!

И ние русснаците сме православни, но това не ни пречи да превземаме територии и да тровим враговете си! Какво общо има едното с другото?

Дали ще осъзнаеш някога колко ки жалък?! Русия чуждо не иска, но своето не дава! Защо любимите ти осраните АЩ не върнаха Аляска след като изтекоха 100-те години?!

българите с епитети, както форумните драскачи имигрантите в Европа ???

В Индонезия има смъртно наказание. Там за малко провинение, хич не те бръснат а направо стрелят. Инфо - за нашенски бандити

Не само това ! Обелки от семки или фасове да мяташ , където ти падне те пукат от глоби ! Иначе основната религия е ислям .

Като си живеят там знаеш какви мръсни маймуни са ИЛИ не е така

Кофти държава си избрал да въртиш врътките, майна. Ако не те бяха свитнали, можеше да виснеш на въжето. Там такива айдуци като теб ги бесят и за далеч по-малки неща. Не е като у нас.

Честито. Света се отърва от още един боклук, който ще гори в ада!

И на В Христово ли пожелавате такива неща, бе?! Спасителят никого не е съдил, ние, грешните ли ще съдим?! Какъвто и да е бил, Бог да го прости и светлина на душата му!

За жалост няма такова нещо като ад. Иначе добре, че няма да трови живота на хората.

И на безлюдните острови, има по един полицай, по-добър от цялата българска милиционерщина!!!

И ний сме дали нещо на света

В последните десетилетия думата спортист рядко се свързва със спортни постижение, а със синонимите мутра, побойник, престъпник и т-н. Добре че са Григор Димитров,Бербатов и още няколко, останалите са напомпан въздух под налягане, нищо, че българският народ им е плащал подготовката ,лапачката и пр.

съзнанието за непогрешимост създава психопати, после ко тана

Вие всичките сте страхотни МЪРШИ как може да сте доволни от смърта на някои.ПОМИЯРИ.А Индонезийската полиция е може би най корумпираната в света.

Доволни сме и още как. Майната каквото си е търсил го е намерил...това не е българската формална полиция.

Колко хора затри с дрогата ,която им пробутваше......

Каква е тази злоба ,хора опомнете се !!! Какъвто и да бил е човешко същество !!!

Разбира се че е "човешко същество", служило на Сатаната и с право ще гори вечно в Ада, както и поддръжниците и помагачите му!

Значи човешко същество,което прави нечовешки неща

Георги , Георги, а полицаят не ли човек? ЧОВЕК И СЛУЖИТЕЛ НА ЗАКОНА И ЗАТОВА СЪМ ДОВОЛЕН...

За разлика от България, в Индонезия имало Полиция. Така се действа при посегателство на униформен-в десятката и чао амиго! А нашата "Пплиция" още "издирва" избягали рецидивисти!!!

убави му са очилата, вероятно и те крадени, ама сег,а са го опраскали, язък за убавите очила!!;))

как ли ще "риват" сега, ювентус и локо-пловдив???:))

За умрелите или добро или нищо, затова нищо няма да кажа за този.

Защо руснаците продължават да финансират футболните хулигани - пропаднали боклуци и измет? Ами за да правят контрапротести в защита на орешарко, цацата, Бареков и друга русофилска сволоч или срещу Лозан Панов...