Инспектори връчиха акт на Кирил Рашков в ареста

Инспектори от дирекция “Местни данъци и такси” в Пловдив влязоха в следствения арест и връчиха акт за дължими суми по данък недвижими имоти и такса смет на Кирил Рашков.

Обратно в новината

Коментари - Инспектори връчиха акт на Кирил Рашков в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не ме е питал за събитията в Катуница, хората не се интересуват от тази тема, заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. По думите му единствено медиите се интересуват от случилото се в Катуница и ескалацията на етническо напрежение". Просто нямам думи! Явно става въпрос само за неплатената такса смет иначе всичко е тихо и спокойно.

"Сумите, които общината търси, са от 2007 година насам .." а преди 2007 ги търсете от директорката на НАП Пловдив - менда стоянова.... елементарно е но ..не тя е наше момиче -няма да я пипаме..

не знам за Вас ,съжалявам че си загубих деня след тежка работа за да пътувам до Манчестър за да гласувам за ГЕРБ,избягах заради циганията от България за да не плащам данъци за да дават помощи на циганите а те да тормозят народа ни който го храни и виждам че съм допуснал немислима грешка която никога няма да си простя защото имах много големи надежди от тази партия ,да променят,правосъдие ,корупции и прочие да въведат ред с една дума а какво получи електората им арести от избранниците им.Е затова вече ще бъда краен и ако имам възможност аз и моето семейство и моите близки ще бъдем крайни и ще гласуваме само за АТАКА и ще се върна да инвестирам в България само ако АТАКА спечели и сломи главите на малцинствата за да си знаят малко мястото както аз си знам моето като имигрант и не мисля че имам право да бия и убивам граждани на държавата в която живея пък ако щте и това никога да не се случи.ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" води БЪЛГАРИТЕ до имиграция.

Има разлика между емиграция и имиграция! А цар ти Киро - не е решил, не е купил Волен!

Да му правят ревизиите, че това е най-сигурният начин да влезе в затвора! Всичко друго ще се потули!

и какво като жена му ги внесе. Укрити са данъци над 3000 лева/ по закон особено големи размери/ и трябва да лежи до 8 години в затвора. Така си осъдихте условно човечеца за 16 милиона, а пък за ДДС на доган имаше оправдателна присъда. Стига театро, не пасем трева

И какво ще стане след 40-тия ден. Ще престанем да протестиаме и ще се примирим с всичко ли? И нашите политици обявяват най-нагло, че с. Катуница е криминален случай, за да прикрият своята некадърност.

А преди 2007 ще ги опростят ли? Господа не ми се гласува за никого. Защо не сме сплотен народ , че да бойкотираме изборите. Нека им гласуват само циганите и турците.

И ще станем провинция на Турця, бе!

ББ обеща, че до 10 дни ще има обвинени. И какво стана сега-УБИХА МОМЧЕТА и нищо налице - НИТО УВОЛНЕН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, НИТО УВОЛНЕНИ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ, полицаите ги пазят и осъдиха 1-2 момчета от протестите. Циганите, които убиха Ангел ще ги пуснат ли, само с едни данъци ли ще се разминат??? НЕ ИСКАМЕ ТАКОВА "ПРАВОСЪДИЕ", ИСКАМЕ СИ ДЪРЖАВАТА, която да ни пази!

Има обвинени - български младежи. Обвинени са за насаждане на етническа омраза и т.н. Обещанието е спазено!

Не обвинени, ами ОСЪДЕНИ български младежи вече има. Младежа от Варна го осъдиха вече.

Спомнихте ли си че един от тримата претенденти изтъкна в свое предимство ареста на Рашков, какъв гъонсуратлък и какъв морал е това. Ако не бяха Гражданите на Катуница, този мазен циганин все още щеше да си развява байрака.

Eдин от тримата претенденти беше п-та Росен Плевнелиев, за него проблем в Катуница няма! Напълно го разбирам, при положение, че Рашков е член и спонсор на Герб.

Как да коментирам съобщението!!! Инспектори връчиха акт на Кирил Рашков за неплатени данъци и такси от 2007 г. Ако, аз не бях си платил данъците и таксите какво щеше да се случи. Ако, бяха намерили цял арсенал оръжия и боеприпаси в жилището ми, какво щеше да се случи с мен? Спомняте ли си, когато съдиха Иван Славков, мисля че беше за една пушка??? Защо ни правите на малоумници? Кой закриля тоя мафиот и цялото му семейство? Много е страшно, това което се случва!! За обикновения българин няма сигурност и спокойствие, нито в дома му, нито на улицата, нито в работата му!!!

Защо притеснявате човека преди изборите! Актове ще му връчвате! Оставете го да си почине и да вземе ПРАВИЛНОТО решение за кого да гласува!

Бойко Борисов е с двата крака у кацата с мед на Рашков ! Затова присъди не очаквайте ! Боко е не по малко корумпиран от всеки друг мин претседател или гл.секретар ! разликата е че сега властта е еднолична- на сикаджийската мутра бойко борисов и тотално оглупелия електорат дето го избра !

Елементарен народ заслужава елементарно управление.

Избори, избори, циркове, циркове...Дано хората не се поддадът на тази манипулация...Къде бяха тези длъжностни лица че сега в ареста почнаха да му връчват актове сякаш е паднал от небето там????Всичко е шменти капели за заблуда на избирателите, а след ова ще се върнем на изходна позиция....Показност, лъжа и лицемерие видяхме много......

само да спомена че съдът не събира доказателства.

Муха го охапала - то това сигурно е месечния му надник за политиците-чадъри.

Бълха го ухапала Рашков за един милион дето ще плати разходи по делата , които му готвят. В момента повече го интересува къде ще живее след изборите когато го пуснат от предварителния арест... Досега не съм прочел да му е повдигнато обвинение за да лежи реално в затвора.Както на него , така някой от семейството му.За не разбралите още фамилията Рашкови е една от най-богатите в България, както с пари така и с влияние.Който не вярва да иде да пита Костов, Доган и разбира се Бойко Борисов.

мият ни очите само. медиите се мазнят на Милиционер Пожарникаров с такива новини. какво ми го глобявате този мазен циганин? цялото му имущество да бъде взето в полза на държавата, а той заедно с рода си да не напускат затвора докато не изгният там! естествено това няма да се случи, защото циганина е основен спонсор на партия ГРОБ...

Дай си сметка все пак, че мангала си е "царствал" доста години - след 1989 г. всички правителства без изключение са си затваряли очите за безобразията му и няма начин да не са се възползвали от съмнително натрупаното му богатство! Затова е толкова нагъл - той си е купувал наред чиновници, длъжностни лица, прокурори, съдии и политици!

Брадата

И така до кога? Предишните, като не са, и тези ли да не...? По тази логика да не го закачаме и сега, така ли? Някога това трябва да свърши! Да не напомням как Бащицата ни обеща, че ще ги вкара всичките в затворите... Е! Има страхотния шанс да започне с тоя циганин. Малко късно, но да започне. Иначе ... си остава лъжец!

и кога почна, и защо почна. Имаше убийство, пипелото и протести. Ако тебе те бяха свитнали т.н. "добре облечени бизнесмени". Хайде скрий се някъде

Пуснете го !!! Невинен е ! за малоумния съд пак няма да има доказателства !!

По информация на вестника по-голяма част от дължимите суми вече е платена, като се очаква съпругата на Кирил Рашков - Костадинка да внесе остатъка тази седмица. И какво? Сега всичко е О.К?! Цецо можеш да спиш спокойно! Сигурно екскортирането и пазенето на тази циганска фамилия излизе на държавата доста по-скъпо от парите платени от Костадинка.

Бойко, Цецо, да гледаме ли сега с кого Манго е делил милионите и коя партийна централа е спонсорирал или да замажем очите на избирателите с тия 75000 лева дето е забравил да плати за такса смет... Чакам отговор, и не само аз...

След всеки протест в Катуница и в Пловдив ще следва по една медийна изява, която да показва, че уж полицията работи. И така... До изборите после ще се окаже, че доказателства няма и Рашкови ще се върнат да дерибействат под закрилата на ГЕРБ. Дали някой ще им се върже на цирка???

Инспектори от дирекция Местни данъци и такси в Пловдив.. Проблеми с четенето?

А парите,които ще плати Кирил Рашков кьде ще отидат?Да не би да отидат за изборите?Той щеше и без това да им ги даде,ама сега ще ги вземат официално.Започвам да си мисля,че Кирил Рашков си е плащал даньците през 4 години,но накуп точно на изборите и така пак след 4 години до другите избори..хахаха.

защо сега се сетихте бе ....

И това трябва да ни радва??!! А от 2007 до сега кой е забелязал, че Рашкови не са плащали НИКАКВИ данъци?Ами сметките им за ток, вода и т.н.? Ако беше нормален човек, с малко доходи, то той щеше веднага да си плати данъците. Но за такива като Рашкови май не е задължително. Преди десет години бях изкарал едни 55 лв. от някакъв проект. Не знаех, че трябва да подам декларация /случват се такива работи/. НОИ тогава не ме пропусна и трябваше да платя 2 лв. и 30 ст. данък. И тъй като не живея в областен град, трябваше да пътувам няколко пъти, за да подам декларация /само лично/, после да отида да си получа наказателния акт, после да платя в касата, която се помещаваше в сградата на НОИ и да дам още 3 лв. за междубанковата транзакция /или каквото там се казваше/, накрая още 10 лв. глоба. Та така. Но...ако перифразираме Пегъзий Музовски, " къде сме ний, къде са те" ?

A РашковИ, успяХА ли да докаТ произхода на средствата с които са придобили тези имуществA и сега с кървавите си пари ги изпираТ в общината...?!

Обвинение и съд за отправяни заплахи и убийство ще има ли? Или държавата ще се възползва от смъртта на момчетата и бунта на гражданите само, за да си прибере данъците?!

Рашков, успя ли да докаже произхода на средствата с които са придобили това имущество?

Защо след 10 години, когато е минала давността за доста от нещата се закача този аристократ? Кой е бил през това време шеф на данъчните в Пловдив и главен секретар на МВР? Кой не си е свършил работата навреме, а сега се прави на герой?

Какво става със завода? Нали има завод за нелегален алкохол? Кога ще го бутане??? Мамичката им циганска!

Е нали по новините преди 10 дена казаха, че данъчните отишли на проверка, но завод нямало, защото дестилационните машини вече ги нямало там.

А от каква дейност му доходите за тия имоти, от къде пари накуп толкова да плати данъците????За това нито дума???

ти остави доходите ами за убийството нищо не се казва кога ще го излежава

А трябва народа , да се разбунтува , за да си свършат институциите работата , за която така или иначе им се плаща .

Нима трябва да се бунтуваме и за Цветан Цветанов? Никой не му поиска обяснение за имотното състояние! Странно но факт! Никой не иска обяснение от Плевнелиев за имотното му състояние, за милионите които е получил като дарение! Така и аз мога да правя "бизнес"! Никой не поиска обяснение от Плевнелиев защо излъга цял един народ че е специалист по магистрали!? А той бъкел не разбира! Никой не го попита защо заради него ще плащаме около половин милиард евро глоби, заради непостроени пречиствателни станции!? Само заради това си заслужава революция! Защото заради Кирил Рашков е убит един БЪЛГАРИН , лека му пръст на момчето, но заради лъжите на Плевнелеиев Българите се лишават от МИЛИОНИ! А с тези милиони, може да се опази здравето на стотици хиляди деца! ОТВОД НА КАНДИДАТУРАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ! ОСТАВКА НА КАБИНЕТА НА ГЕРБ! ЗАРАДИ ЦЕЦО,ЦЕЦКА и ЛОБИСТКИ НАЗНАЧЕНАТА СЪДИЙКА! Кандидат вице премиера не промени нищо в съдебната система! ОТВОД НА КАНДИДАТУРАТА! ДРЕБНИ МРЪСНИ ДУШИЦИ! КАТО БОЙКО!

и във вакуума който ще остане след тях, кой е най-добре да се намести? кажи де, моля те.