Ангелкова намери нарушения на плаж ”Фичоза” и в Шкорпиловци

Проверка на министъра на туризма Николина Ангелкова установи нарушения на плаж "Фичоза" край Варна, а така също на плажа на с. Шкорпиловци.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова намери нарушения на плаж ”Фичоза” и в Шкорпиловци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се окаже, че догодина след като цените на чадърите и шезлонгите ще са евтини....всички плажове ще станат платени и ще премахнат свободните зони. Нека тия малоумници от министерствата да се разходят и да видят дали свободните зони са наистина 50% и къде са разположени

Ангелкова тръгна в последната седмица на Август да прави проверки и да налага глоби. И като му наложиш глобата, дето е по-близко до "от", вместо "до", оня кво се стряска? При следващо нарушение двойна ли е глобата? После четворта и т.н. ? Тая още в началото на сезона дрънкаше, как видиш ли СЛЕДВАЩОТО лято щели да са еди какви си цените на чадърите. Евентуално. И кво им пречеше да е от ТАЗИ година, при положение, че темата беше разисквана още след края на миналия сезон ? И догодина пак ще е същото.

писна ми от лицемерие. Сезонът свършва те се размърдват и намират нарушения. Защо не започнат проверките от юни и през цялото лято да ги вършат. Така е всяка година.

Тия направо са им подсказали и решението на проблема. Сега всички нарушитело ще обявят, че всъщност са меценати и чадърите са ги поставили безплатно за инвалиди, безработни и нуждаещи се...

Бай Ганьо прави бизнес - сезон лято 2016

значи понеже никой не иска плажа на концесия, защото таксите на държавата са високи, и цяло лято без чадъри и спасители? Доста тъпо.

Тъпо си се изказал. Спокойно може да си купиш чадър за 5 лв и да ходиш на този плаж, освободен от незаконни чадъри. След това - като се освободи плажа, ще дойдат и спасители, нямаш проблем. Явно си роднина на собственика на хотела.

Нищо не искам да кажа, обаче всяко лято към края ги слушаме. Ай де започнете в началото и проверявайте всеки ден . . . . .тия от Варна пари ще връщат ли . . .

Тая е ужасно НЕКОМПЕТЕНТНА.

Тая си е калинка отвсякъде.