17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов да го внесе в парламента, служебното правителство да го ратифицира и изпрати в Европейския съюз и след 2 месеца новия парламент начело с правителството на ГЕРБ 6 ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА УСВОЯВА ЕВРО ПАРИТЕ.

Защо трябва да го четат. Нали беше зора мутрите да влязат ,има толкова благинки. ВСИЧКО Е СЪГЛАСУВАНА С РАДЕВ!!

Малее, дирниците яко подкрепят гробаджиите, време ви е да се прекръстите на Работническо Дело!

Нещо не си наясно, "Работническо дело" е орган на БКП, сега БСП.

Пропуснах да кажа - днес излиза под името "Сега".

Че то комунягите и наследниците им са именно в ГЕРБ. То не бяха партийни секретари/ки, партизански внучки, горди притежатели на БКП книжки и все от тоя род.

200 милиона евра за принтиране сканиране на хартии....хората умиращи от липса на пари за операции, липсващи лекарства за които те пращат в Турция, трансплантация, клапи на сърца, безработни с 15 годи трудов стаж на които Буда Искариотски отне без обещетенията за безработица за три години.....всички тия хора кучета да им ръфат червата на труповете из разпадащите се градове и села на туберкулозна Булгария...

Някoй

Вчера икономистът ..... направи анализ на плана в предаване по ЕВроком. Всъщност го направи на сол и пипер - разби го изцяло като тъп. Ето какво още има вътре: 2 милиарда лева за саниране на сгради, 127 млн. за сканиране на документи, 270 млн. за платформа за обучение на възрастни хора и т.н. За изработване та но плана от 160 страници са дадени 3 (ТРИ) милиона лева. Накрая правителството го е качило на безплатната платформа "Гугъл Драйв", и то БЕЗ ЗАЩИТА. Поради свободния достъп потребители са дописали в него абсурдни неща -- пари за чекмеджета, за джанти на джипа на Бибитко и т.н. Пълна бутафория.... Нещата веднага са изтрити, но резилът остава. Тези ще правят електронно правителство - хахаха. Те имат капацитет само да крадат пари.

Някoй

Изпуснах 26 милиона за тел.112.

по-важното е, че "плана за възстановяване" НЕ Е ЕВРОФОНД! Които беха и безплатни 8предприсъединителните/, после съфинансирани и т.н. Тоест, ОТПУСКАХА НИ ПАРИ ЗА ДА СЕ ИЗРАВНИМ И ДОГОНИМ. БОРИСОВ ГИ РАЗСИПА! Този план ще изисква конкретни бизнеси, където да се влъжат, с доказване, че ще се ВЪЗСТАНОВЯТ и ще продължът да носът печалба. Че и ТРЕБВА ДА Е НАПИСАН НА ЕВРОИНСТИТУЦИОНАЛЕН БРУКСЕЛСКИ! Борисов това не го научи, не го умее и ако го представи така, както е видим - ОЧАКВАЙ 0 ЕВРО ОТПУСНАТИ!

А каза ли че това са всъщност заеми, а не инвестиции. Интересно как ще си върнеш пари, дадени за обучение на възрастни или за копирни услуги.